Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα!!!! ΗΡΘΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Να σας πω λοιπόν τα νέα μου...Από χθες κλωσσάω! Να σας τα πω όμως από την αρχή...Την Παρασκευή κάναμε ωοληψία, είχα 4 ωοθυλάκια και είχαν και τα 4 ωάριο! Επιτυχία μεγάλη!!! Από αυτά τα 4 το 1 ήταν μικρό και το άλλο γονιμοποιήθηκε αλλά δεν προχώρησε. Τα 2 όμως που προχώρησαν πήγαν ΤΕΛΕΙΑ!!!! Η εμβρυολόγος εχθές μας είπε ότι και τα 2 είναι ΑΡΙΣΤΑ και το 1 μάλιστα είναι ΑΡΙΣΤΑ +. Έφτασε σε στάδιο compliance (τι είναι αυτό δεν ξέρω, θα το ψάξω όμως). Πιο καλά μας είπε δεν θα μπορούσαν να πάνε!!! 8 διαιρέσεις και τέλεια πυκνότητα! Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κρατάω και τις επιφυλάξεις μου διότι ποτέ δεν ξέρεις... Την επόμενη Παρασκευή θα κάνω χοριακή. Και ο ΘΕΟΣ βοηθός....

μπράβο-μπράβο όλα κάλα ευχομαι μέσα απο την καρδία μου να είναι η τυχερή σας,κάλη επιτυχίααααααααααα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα!!!! ΗΡΘΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Να σας πω λοιπόν τα νέα μου...Από χθες κλωσσάω! Να σας τα πω όμως από την αρχή...Την Παρασκευή κάναμε ωοληψία, είχα 4 ωοθυλάκια και είχαν και τα 4 ωάριο! Επιτυχία μεγάλη!!! Από αυτά τα 4 το 1 ήταν μικρό και το άλλο γονιμοποιήθηκε αλλά δεν προχώρησε. Τα 2 όμως που προχώρησαν πήγαν ΤΕΛΕΙΑ!!!! Η εμβρυολόγος εχθές μας είπε ότι και τα 2 είναι ΑΡΙΣΤΑ και το 1 μάλιστα είναι ΑΡΙΣΤΑ +. Έφτασε σε στάδιο compliance (τι είναι αυτό δεν ξέρω, θα το ψάξω όμως). Πιο καλά μας είπε δεν θα μπορούσαν να πάνε!!! 8 διαιρέσεις και τέλεια πυκνότητα! Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κρατάω και τις επιφυλάξεις μου διότι ποτέ δεν ξέρεις... Την επόμενη Παρασκευή θα κάνω χοριακή. Και ο ΘΕΟΣ βοηθός....

Lolita μου ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ !!!!! Έχεις τα μωράκια σου στο σπίτι!!! Καλή σου επιτυχία μωρό μου, όλα θα πάνε καλά. Έτσι ακριβώς έγινε και με εμάς. Βρεθήκαμε με 4 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 3, και από τα 2 που συνέχισαν σε 8 διαιρέσεις το 1 είχε αρχίσει ήδη να κάνει compacting. H εμβρυολόγος μας είπε πως αυτό είναι πολύυυυυυυ καλό. Ελπίζω να τα έχεις σε φωτογραφία, και να τα χαζεύεις τώρα. Χοριακή στις 15, σωστά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Άσπα μου χαίρομαι που σου πέρασε η θρομβοφιλία σήμερα……χαχαχα……….έχεις δίκιο τελικά, και εγώ πολλές φορές βρέθηκα στη θέση να μην βρίσκω πρόβλημα και να ξεκινάω πάλι από την αρχή. Αλλά ξέρεις κάτι………δεν θα βρεις ποτέ τίποτα. Ακόμα και να έβρισκες κάτι για να το πολεμήσεις, δεν σου υπόσχεται κανένας πως θα είναι η αιτία του κακού.

Η ωοθήκες μου θα κάνουν καιρό να συνέλθουν μου είπε ο γιατρός, γιατί τώρα δουλεύουν υπερωρίες για το σπόρι. Τα ωοθηλάκια έγιναν ωχρά σωμάτια και η δεξιά ωοθήκη προφανώς νομίζει ότι είμαι ελέφαντας και τουμπάνιασε. Δεν πειράζει………αφού ξέρω γιατί πονάει, ας πονάει.

Sissaki τι κάνεις? Τι νέα?

Εντάξει ρε κορίτσια…….μην βαράτε όλες μαζί……την έχω την δόση μου και εγώ……………..

Η αλήθεια είναι πως με έχει πιάσει ο τρόμος και ο φόβος πως θα ξυπνήσω αύριο το πρωί και όλα θα έχουν τελειώσει. Φοβάμαι πως κάποιος θα μου πει ότι αυτό που ζω είναι μια φάρσα. Κοιτιόμαστε με τον άντρα μου και δεν το πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να σχεδιάσουμε το επόμενο βήμα, να ξανακοιτάξουμε τα οικονομικά μας, να ξαναπάρουμε ενέσεις, να ξανασυζητήσουμε με το γιατρό ποια θα είναι η επόμενη κίνηση………..ουφ……….

Όταν τρέχεις σαν τον καραγκιόζη για τόοοοοοσο πολύ καιρό, μοιάζει εξωπραγματικό το ότι έχεις φτάσει στο τέρμα.

Κάθε πρωί που ξυπνάω και χουζουρεύω, ξανασυνειδητοποιώ από την αρχή, κάθε μέρα όμως, πως είναι αλήθεια και γελάω σαν ηλίθια……..

9aXep2.png

Άσπα μου χαίρομαι που σου πέρασε η θρομβοφιλία σήμερα……χαχαχα……….έχεις δίκιο τελικά, και εγώ πολλές φορές βρέθηκα στη θέση να μην βρίσκω πρόβλημα και να ξεκινάω πάλι από την αρχή. Αλλά ξέρεις κάτι………δεν θα βρεις ποτέ τίποτα. Ακόμα και να έβρισκες κάτι για να το πολεμήσεις, δεν σου υπόσχεται κανένας πως θα είναι η αιτία του κακού.

Η ωοθήκες μου θα κάνουν καιρό να συνέλθουν μου είπε ο γιατρός, γιατί τώρα δουλεύουν υπερωρίες για το σπόρι. Τα ωοθηλάκια έγιναν ωχρά σωμάτια και η δεξιά ωοθήκη προφανώς νομίζει ότι είμαι ελέφαντας και τουμπάνιασε. Δεν πειράζει………αφού ξέρω γιατί πονάει, ας πονάει.

Sissaki τι κάνεις? Τι νέα?

Εντάξει ρε κορίτσια…….μην βαράτε όλες μαζί……την έχω την δόση μου και εγώ……………..

Η αλήθεια είναι πως με έχει πιάσει ο τρόμος και ο φόβος πως θα ξυπνήσω αύριο το πρωί και όλα θα έχουν τελειώσει. Φοβάμαι πως κάποιος θα μου πει ότι αυτό που ζω είναι μια φάρσα. Κοιτιόμαστε με τον άντρα μου και δεν το πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να σχεδιάσουμε το επόμενο βήμα, να ξανακοιτάξουμε τα οικονομικά μας, να ξαναπάρουμε ενέσεις, να ξανασυζητήσουμε με το γιατρό ποια θα είναι η επόμενη κίνηση………..ουφ……….

Όταν τρέχεις σαν τον καραγκιόζη για τόοοοοοσο πολύ καιρό, μοιάζει εξωπραγματικό το ότι έχεις φτάσει στο τέρμα.

Κάθε πρωί που ξυπνάω και χουζουρεύω, ξανασυνειδητοποιώ από την αρχή, κάθε μέρα όμως, πως είναι αλήθεια και γελάω σαν ηλίθια……..

το γαμολεγο της ηλιθιας θα το εχεις για πολυ ακομα!!! το χουζουρεμα επιτρεπετε το τεντωμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μην το ξεχναμε ποτε ασε που θα εχεις κ εμενα εδω να στα λεω τι πρεπει κ τι οχι αααα επισης μακρια απο χλωρινες , αζαχ , κ διαφορα αποριπαντικα με αμμωνια μεσα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ βασικα θα τα πω στον αντρα σου γιατι εσυ μπορει κ να με γραψεις ενω ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΤΕ ξερω απο τον δικο μου χιχιχι!!

θα σεκανω μαθημα την παρασκευη !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Λία μου τέλεια τα νέα σου, το σποράκι σου μια χαρά βολεύτηκε και ήρθε για να μείνει! Οι αγωνίες δεν τελειώνουν από εδώ και πέρα, κάνε την προσευχούλα σου και όλα θα πάνε καλά!!! Μην ξεχνάς, αυγά και νερά και θα επανέλθει η ωοθήκη σου, εξάλλου αφού δεν επηρεάζει το σπόρι όλο αυτό, ας πονάμε και λίγο, μαθημένες είμαστε!!!!!!! Το πότε θα το συνειδητοποιήσεις είναι άλλο θέμα, ίσως όταν το ακούσεις να χτυπάει (θα μας πει η Μίνα, Τίνα εσύ το άκουσες τελικά?) ή όταν γεννήσεις ή όταν σβήσει το πρώτο του κεράκι. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ήμουν που ήμουν ευσυγκίνητη, τώρα κλαίω πολύ πιο εύκολα, χθες έκανα μπάνιο και δεν μπορούσα να σκύψω και παρατήρησα την κοιλιά μου που έχει φουσκώσει και με έπιασε ένα κλάμα, δεν το πίστευα, ότι αυτό το σώμα που τόσο ονειρευόμουν να με αξιώσει να ζήσω ο Θεός είναι το δικό μου και έχω μέσα 2 ανθρωπάκια. Είναι εκπληκτικό και εύχομαι σε όλες τις κοπέλες ολόψυχα να το νιώσουν σύντομα και να το απολαύσουν.

Ολγάκι τι ευχάριστα νέα και τα δικά σου, τέλεια τα ωαριάκια σου, αυτή η φορά θα είναι η τυχερή σου και θα είσαι και εσύ μια εγκυούλα και θα κολλήσουμε και όλα τα άλλα κορίτσια!!!! Καλό κλώσημα κορίτσι μου, να γαντζωθούν και να στεριώσουν τα εμβρυάκια σου!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για αύριο, έφτασε η μέρα, πέρασε ο καιρός σαν νερό με όλα τα θέματα που είχαμε εδώ και αύριο στις 5 θα πάω και ελπίζω παρασκευή να βγουν τα αποτελέσματα, μη με αφήσουν μέχρι την Δευτέρα να περιμένω. Σας φιλώ όλες, σας διαβάζω κάθε μέρα, πολλά φιλιά και καλό κουράγιο σε όλες και σε κάθε μια ξεχωριστά, όλες κάνουμε τον δικό μας αγώνα.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

44.

Ποσοστό: 7/43

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. mar1981
  14. mina-ni
  15. Stardustmg
  16. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  17. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. lolita 78 --> 15/03

Ποσοστό: 2/5

HvAnp3.png

Μαράκι και εγώ το πιστεύω πως αύριο θα είναι η τελευταία σου δοκιμασία. Να δεις που τα αποτελέσματα σου θα είναι παραπάνω από καταπληκτικά.

9aXep2.png

Lolita μου ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ !!!!! Έχεις τα μωράκια σου στο σπίτι!!! Καλή σου επιτυχία μωρό μου, όλα θα πάνε καλά. Έτσι ακριβώς έγινε και με εμάς. Βρεθήκαμε με 4 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 3, και από τα 2 που συνέχισαν σε 8 διαιρέσεις το 1 είχε αρχίσει ήδη να κάνει compacting. H εμβρυολόγος μας είπε πως αυτό είναι πολύυυυυυυ καλό. Ελπίζω να τα έχεις σε φωτογραφία, και να τα χαζεύεις τώρα. Χοριακή στις 15, σωστά?

Ακριβώς, χοριακή στις 15! Μα ακριβώς τα ίδια??? Δεν το θυμόμουν, νόμιζα ότι είχες παραπάνω ωάρια και έβαλες 3 τελικά. Απίστευτη σύμπτωση!!! Και αφού τα κάναμε όλα ίδια εύχομαι να έχω κι εγώ τα δικά σου αποτελέσματα!!!! Μακάρι!!!

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όοοοολες τόσο πολύ, ελπίζω να με βοηθήσουν οι ευχές σας και να σας πω ευχάριστα!

Maria_v μου, πέρασαν οι μέρες και είμαι σίγουρη ότι αυριο θα πάνε όλα καλά! Να χαϊδεύεις πολύ την κοιλίτσα σου διότι τα μωράκια σου έχουν ανάγκη την στοργή σου! Ήταν κι αυτό ένα κακό όνειρο, που όμως πέρασε! Από εδώ και πέρα μόνο χαρές!

Διαφημίσεις

lollita Μου, οι προσευχές μας κοντά σου!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!!

η άνοιξη θα μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις!!!!φιλάκια!!!

η σκέψη μας κοντά σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαράκι μου, θα δεις αύριο στις 5 θα σβήσουν όλες σου οι αγωνίες-έγνοιες!!!

τα μωράκια σου είναι υγιέστατα και αύριο θα τα δείς!!!η Παναγία κοντά σου κορίτσι μου

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοριτσια μου τι ωραια νεα διαβαζω Χριστε μου;;;!!!

Ολγακι καλη επιτυχια και ολα θα πανε τελεια!!!κλωσσα τωρα και χαιδευε την κοιλιτσα σου απο τωρα!!!

Μαρια v καλα αποτελεσματα για αυριο και να δεις που τελικα δεν ειναι τιποτα!ηδη ξερεις οτι τα πραγματα πανε πολυ καλυτερα και ετσι θα συνεχισουν!!!

Κοριτσια το Σισσακι μας σημερα εχει γενεθλια!!!!!Σισσακι να σε χαιρομαστε και γρηγορα με πολλα μωρακια στην αγκαλια σου!!!

Κατερινιω ανεβειτε εσεις και να δεις ποσα ταψια με γλυκα θα σας ταισω!!ολη μερα για φαι και γλυκα θα σας πηγαινω!!!τα κιλα που εχασες θα τα παρεις σε 2 μερες χαλαρα!!!!

Τρελοκομειο Λια ξερω σου φαινεται απιστευτο και σαν ονειρο γιατι τοσα χρονια προσπαθουσατε και ακομα προσπαθεισ να το συνειδητοποιησεις.μολις αρχιζει να φουσκωνει η κοιλιτσα σου θα το καταλαβεις για τα καλα!!!!

Ασπα με γεια τα καινουρια σας δοντακια!!!!!!!!

Κοριτσια χθες πηγα στη νεα μου ενδοκρινολογο για την οποια δεν εχω λογια!!!!ειναι απιστευτα καλη!!!!θελει να κοψω τα χαπια της προλακτινης γιατι πιστευει οτι ολα ειναι καλα και σε γενικες γραμμες δεν βλεπει κανενα προβλημα υπογονιμοτητας.και φυσικα τωρα και θα συμφωνησω με τα λεγομενα της Λιας και θα κανω σαν την Ασπα!γιατι δεν καθεται τοτε;;;;;!!!!!Μεσα απο ολα αυτα εχουμε πεισει τον εαυτο μας οτι εχουμε κατι,προσευχομαστε να εχουμε κατι,για να ριξουμε εκει το προβλημα και να ξερουμε να το αντιμετωπισουμε.τωρα αρχιζω και σκεφτομαι παλι πιο απιθανα σεναρια......

Φιλαρες πολλες σε ολες!!!

1008746a1j2faq5tb.gif

sissy μου, σου ευχομαι τα καλύτερα...

ευχομαι συντομα να κοπασει αυτη η μπόρα και να βγει για σενα το ουρανιο τόξο...

πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη με υγεία κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν...φιλάκια πολλλα

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...