Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιος μιλησε για πιτα? εγω εδω θα φτιαξω θα ανοιξω κ φυλο κ ολα αλλα για εσας θα κανω με κολοκυθι κ για μενα με κοτα οκ? δεχεστε?

όχι και εγώ με κότα θέλω!!!τι εμείς με κολοκύθα και εσύ με κότα????////

Οποια θελει πιτα κανω τελεια με δικο μου φυλλο οχι ετοιματζιδικα...Σπανακοτυροπιτα σπεσιαλιτε μου...Κερναμε σημερα εχουμε και ευχαριστα νεα δοξα το Θεο!!!
Κυριως διαθεση!!! Εγω τα καλοκαιρια εχω χρονο, ποτε ομως δε μου περασε απ΄το μυαλο να κανω πιττα! Βαριεστημαρα, αλλο πραμα! Να φανταστεις ημασταν πριν 2 βδομαδες στο Βελγιο και ξετρελαθηκα με τις βαφλες τους. Ε, γυρνωντας βρηκα τη γνησια συνταγη, πηρα βαφλιερα, προμηθευτηκα την ειδικη ζαχαρη, ψωνισα ολα τα υλικα και.... περιμενω την εμπνευση!!!! Αργει πολυ;
κοριτσια τι κανετε?βλεπω πιασατε τη μαγειρικη!παντως η κιτρινη κολοκυθα γινεται και πιτα γλυκια!στα μερη μου δε τη κανουμε,αλλα μου ειχε φερει μια συμφοιτητρια μου απο αλεξ/λη ειχε μεσα σταφιδες ,καρυδια ,κανελα ,ζαχαρη τελεια ηταν!ααμαν ξεφυγαμε απο το θεμα μας!λοιπον,καθε πρωι τρωω γυρη την πινω δηλαδη ανακξατεμενη με χυμο!λετε οτι καλο κανει και ανανας θα παρω και απο αυτον ,παντως ο ανανας ειναι κ λιποδιαλυτικος να ξερετε!ευχομαι τεραστιες χοριακες σε αυτες που περιμενουν!

vasoulini συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη,πηραμε λιγο δυναμη και αισιοδοξια και εμεις!

καληνυχτω κοπελιες!

Καλημέρα κορίτσια!!!εγώ δεν νιώθω τίποτα..το στήθος δε μικρούλικο όπως ήταν:(:(:(:(

λοιπόν εγώ θέλω τι συνταγή για τις βάφλες!!!!

εμείς με τη κολοκύθα, κάνουμε κολοκοτές!!!είναι με ζύμη όχι με φύλο!!και είναι γλυκιές, ζάχαρη, πλιγούρι ή ρύζι και σταφίδες..είναι πολύ πιο εύκολες!!!

τις λατρεύω...

Άντε κορίτσια θέλουμε πίτες!!!:D:D:D:D:D:D

αχ ρε κορίτσια τίποτα δεν νιώθω για κακό πάλι με βλέπω!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπέρα μέλλουσες μανούλες :-) και από μένα, skybeam σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια, tinkerbell, maria pappa kai georgia σας εύχομαι ολόψυχα μια τεράστια χοριακή την Δευτέρα, εύχομαι η Μεταμόρφωση του Σωτήρος να σας χαρίσει το θαύμα που ποθείτε! Η δική μου χοριακή 2736! Με την βοήθεια της Παναγίας, της Αγίας Άννας και των Αγίων, έγινε και σε μένα το θαύμα:-)

Θεωρώ πως είναι μικρή η χοριακή μου γιατί είχα τελευταία περίοδο στις 24/6, ίσως έπρεπε να είναι πάνω από 4000 μονάδες θα την επαναλάβω την Τετάρτη & την Παρασκευή, θέλει πίστη-εμπιστοσύνη στον Θεό, εκείνος ξέρεις πότε θα σου δώσει αυτό που τον παρακαλάς, θέλει υπομονή και προσευχή!

Με μικρή κινητικότητα και με μόνο δύο φορές (σε μια μέρα) που είχαμε επαφή, μόνο σε θαύμα το αποδίδω!

Κορίτσια μου σας εύχομαι ολόψυχα και προσεύχομαι το θαύμα να συμβεί σε όλες σας!

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!! Vasulini μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!! Τι απρόσμενη χαρά ήταν αυτή!! Συγκινήθηκα πάρα πολυ! Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!! Ο Θεος κανεναν δεν αφήνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και άλλη μια φορα το αποδεικνυει περίτρανα!!

Καλη επιτυχία και στις υπολοιπες με οποιον τροπο και αν πηγαινουμε.. καποια στιγμη θα μας βρει ο πελαργος!! ποσο θα τον χανει τον δρομο ακομα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Έχω καιρό να σας γράψω αλλά σας σκέφτομαι συχνά.

Vasulini μου συγχαρητήριααααα. Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς το ζουζουνάκι σου.

Καλά αποτελέσματα στις υπόλοιπες, όλα θα πάνε καλά ... είναι καιρός να αρχίσουν να αδειάζουν σιγά σιγά οι λίστες.

Βρε κορίτσια μην ψάχνετε για συμπτώματα... είναι παρόμοια με αυτά της περιόδου! (για να απογοητευόμαστε) Μόνο η χοριακή λέει την αλήθεια... κι εύχομαι να έχετε όλες από μια τεράστια!

Σας στέλνω πολύ μπεμπεδόσκονη... μα πάρα πολύ...

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Έχω καιρό να σας γράψω αλλά σας σκέφτομαι συχνά.

Vasulini μου συγχαρητήριααααα. Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς το ζουζουνάκι σου.

Καλά αποτελέσματα στις υπόλοιπες, όλα θα πάνε καλά ... είναι καιρός να αρχίσουν να αδειάζουν σιγά σιγά οι λίστες.

Βρε κορίτσια μην ψάχνετε για συμπτώματα... είναι παρόμοια με αυτά της περιόδου! (για να απογοητευόμαστε) Μόνο η χοριακή λέει την αλήθεια... κι εύχομαι να έχετε όλες από μια τεράστια!

Σας στέλνω πολύ μπεμπεδόσκονη... μα πάρα πολύ...

στείλε στείλε!!!!

εγώ δεν νιώθω τίποτε απολύτως!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!

Νεραιδακι εχεις μια εβδομαδα ακομη μην αγχωνεσαι!Το δικο μου στηθος ηταν πρησμενο απο την σπερματεγχυση και 3-4 μερες πριν την χοριακη ξεφουσκωσε εντελως.Ειναι νωρις ακομη για σενα μπορει να αρχισει να ξαναπρηζεται μετα την πρωτη μερα της καθυστερησης!

Ολα θα πανε καλα!

Καλημερα κοριτσια μου!

Νεραιδακι εχεις μια εβδομαδα ακομη μην αγχωνεσαι!Το δικο μου στηθος ηταν πρησμενο απο την σπερματεγχυση και 3-4 μερες πριν την χοριακη ξεφουσκωσε εντελως.Ειναι νωρις ακομη για σενα μπορει να αρχισει να ξαναπρηζεται μετα την πρωτη μερα της καθυστερησης!

Ολα θα πανε καλα!

μακάρι αλλά επειδή συγκρίνω με τη προηγούμενη φορά και είναι τα ίδια!!

αν είμαι θέλω σπανακόπιτα!!!!!μην το ξεχάσεις!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Α ρε, tinkerbel!24, και το τρελοκουνελο δεν ειχε συμπτωματα και ειδες χοριακη που εφερε! Βαθιες ανασες και προχωραμε! Για τις βαφλες να σου στειλω την απλη συνταγη, γιατι η αλλη εχει δυο μερες προετοιμασια και θελει και ειδικη ζαχαρη! Παντως γινονται με μαγιά και θελουν τη βαφλιερα με τα τετραγωνακια, οχι τις καρδουλες, τις στρογγυλες ή τα λουλουδακια.

Α ρε, tinkerbel!24, και το τρελοκουνελο δεν ειχε συμπτωματα και ειδες χοριακη που εφερε! Βαθιες ανασες και προχωραμε! Για τις βαφλες να σου στειλω την απλη συνταγη, γιατι η αλλη εχει δυο μερες προετοιμασια και θελει και ειδικη ζαχαρη! Παντως γινονται με μαγιά και θελουν τη βαφλιερα με τα τετραγωνακια, οχι τις καρδουλες, τις στρογγυλες ή τα λουλουδακια.

οκ!!!

ναι από εκείνη έχω με τετραγωνάκια...δώρο γάμου..δεν τη χρησιμοποίησα ακόμη!!!!

εσύ πως νιώθεις??

ότι και αν έγινε θα το μάθουμε τη Δευτέρα!!!και ελπίζω να είναι θετικό!!!!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Η δική μου χοριακή 2736! Με την βοήθεια της Παναγίας, της Αγίας Άννας και των Αγίων, έγινε και σε μένα το θαύμα:-)

Θεωρώ πως είναι μικρή η χοριακή μου γιατί είχα τελευταία περίοδο στις 24/6, ίσως έπρεπε να είναι πάνω από 4000 μονάδες θα την επαναλάβω την Τετάρτη & την Παρασκευή, θέλει πίστη-εμπιστοσύνη στον Θεό, εκείνος ξέρεις πότε θα σου δώσει αυτό που τον παρακαλάς, θέλει υπομονή και προσευχή!

Με μικρή κινητικότητα και με μόνο δύο φορές (σε μια μέρα) που είχαμε επαφή, μόνο σε θαύμα το αποδίδω!

Κορίτσια μου σας εύχομαι ολόψυχα και προσεύχομαι το θαύμα να συμβεί σε όλες σας!

Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! Τι τέλεια νέα είναι αυτά!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, επιτέλους εγκαινιάζεις την λίστα μας!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι μετά από 9 μήνες!!!!!

Καλημέρα σε όλες!! Χθες αργά, γυρίσαμε από το 3ημεράκι και περάσαμε εκπληκτικά, λιώσαμε στις ξαπλώστρες 3 μέρες!! Φυσικά με το που χαλάρωσα, αδιαθέτησα, μετά από 4 μέρες καθυστέρηση, αλλά μια φίλη, μου έδωσε ταμπόν (που δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα) και με έσωσε!! Βέβαια είμαι παραδοσιακή εγώ, δεν πρόκειται να αλλάξω συνήθειες, αλλά σε καταστάσεις ανάγκης μια χαρά εξυπηρετούν.

Τόσο καιρό που προσπαθούμε, είχα όλων των ειδών συμπτώματα κατά καιρούς και έλεγα ότι ό,τι και αν μου τύχει από εδώ και πέρα, δεν θα δώσω σημασία και όντως το εφάρμοζα. Αυτό που δεν μου είχε ξανατύχει ήταν η καθυστέρηση, ακόμα και με την προγεστερόνη ή στην ώρα της θα ερχόταν ή νωρίτερα και τώρα έζησα και την καθυστέρηση και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Που θα πάει ο Θεός είναι μεγάλος. Θα κάνουμε μια προσπάθεια πάλι μόνοι μας και στον επόμενο μήνα σπερματέγχυση. Άρχισα πάλι και ομοιοπαθητική και ότι γίνει.

θελει λιγη προσοχη ο ανανας! Περιεχει ενα πρωτεϊνολυτικο ενζυμο (βρομελινη) αν θυμαμαι καλα. Βρισκεται σε μεγαλυτερη συγκεντρωση στο κοτσανι του. Δε θυμαμαι με ποιον ακριβως τροπο βοηθαει στην εμφυτευση, παντως σε μεγαλες ποσοτητες μπορει να προκαλεσει σπασμους στη μητρα. Εγω παλιοτερα την ειχα πατησει. Σε μια φυσικη προσπαθεια, ετρωγα πριν τις μερες της εμφυτευσης μπολικο ανανα με το κοτσανι του! Και την πιο σημαντικη μερα με κατασυγχησε μια συναδελφος στο σχολειο και αρχισε να κανει κατι σπασμους η μητρα μου, αλλο πραμα! Ασε, να μην το θυμαμαι!

Βεβαια, τωρα που μου το θυμισες παω να πιω ενα ποτηρι, με μετρο δε βλαφτει!

έπαθα σοκ με αυτό που διάβασα γεωργία! Λοιπόν, Πέμπτη κάνω την σπερματέγχυση και παρασκευή αγοράζω ανανά, απλά γιατί μου αρέσει πολύ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έκανα μέχρι να τον φάω, αφού μου έλεγε ο άντρας μου, αν δεν κάναμε χθες σπερματέγχυση, θα έλεγα ότι είσαι έγκυος, ανυπομονούσα. Έφαγα μόνη μου, πάνω από τον μισό, αυτό έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα. Λοιπόν στις 10 περίπου ήμουν για νοσοκομείο, είχα αφόρητους πόνους, έκλαιγα από τον πόνο, μέχρι που στο τέλος έκανα εμετό και ησύχασα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση όλο αυτό με τον ανανά, γιατί εγώ μέχρι να διαβάσω το μήνυμα σου, το απέδιδα στο ότι είχα 3 ωάρια και πονούσα λόγω ωορρηξίας, απλά θυμάμαι ότι την επόμενη μέρα που με ρώτησε μια φίλη μου τι κάνω και δεν της είχα πει για την σπερματέγχυση, της λέω, άσε έφαγα χθες πολύ ανανά και πέθανα στον πόνο το βράδυ. Λες να έφταιγε τελικά ο ανανάς?

skybeam καλές και γόνιμες προσπάθειες να έχετε! Χαλαρά και ο Θεός βοηθός!

tinkerbell, maria pappa και georgia καλά, θετικά αποτελέσματα κορίτσια μου!!!

HvAnp3.png

πολύ χαίρομαι που πέρασες ωραία!!

ελπίζω αυτό το μήνα να έχεις και καθυστέρηση αλλά και τεράστια χοριακή!!!!!

από τον ανανά θα είναι..ένα ποτήρι χυμό την μέρα είναι ότι πρέπει..ως εκεί όμως!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Οταν επαθα αυτο που περιεγραψα ειχα φαει τρεις αναναδες μεσα σε δυο μερες και μαλιστα και το εσωτερικο ασπρο κοτσανι τους και να παρω ολα τα ενζυμα!!! Η προσωποποιηση της υπερβολης! Ο χυμος παντως ειναι πολυ λαϊτ σε γευση, ουτε λιγο τσουξιμο στη γλωσσα δε νιωθεις! Μπορεις να πιεις δυο-τρια ποτηρια ανετα.

Και μια μιλαμε για αναναδες και τσουξιμο, την ειχα πατησει ασχημα οταν σπουδαζα. Ενας βραζιλανος συμφοιτητης μας εφερε εναν τεραστιο ανανα σαν καρπουζι! Ωριμο, θεογλυκο και μυρωδατο! Κατσαμε παρεα να τον φαμε, αλλα ηταν ατελειωτος. Να μην τα πολυλογω, τον καθαρισα εγω στο τελος! Χε,χε, την αλλη μερα να με βλεπατε! Πρηστηκαν χειλη, ουλα και γλωσσα, σαν αφρικανη ενα πραμα! Δε μπορουσα να μιλησω, δυσκολευομουν να καταπιω! Και το απογευμα αρχισε το ξεσκισμα με το κατουρημα... Πηγα για εξεταση θεωρωντας πως εχω ασχημη ουρολοιμωξη. Μπα, ο ανανας! Ηταν ομως ο πιο νοστιμος ανανας που εχω φαει ποτε!

maria_v, ευχαριστω για τις ευχουλες!

tinkerbel!24, μολις μπορεσω θα σου στειλω τη συνταγη.

Καλημέρα σε όλες!! Χθες αργά, γυρίσαμε από το 3ημεράκι και περάσαμε εκπληκτικά, λιώσαμε στις ξαπλώστρες 3 μέρες!! Φυσικά με το που χαλάρωσα, αδιαθέτησα, μετά από 4 μέρες καθυστέρηση, αλλά μια φίλη, μου έδωσε ταμπόν (που δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι τώρα) και με έσωσε!! Βέβαια είμαι παραδοσιακή εγώ, δεν πρόκειται να αλλάξω συνήθειες, αλλά σε καταστάσεις ανάγκης μια χαρά εξυπηρετούν.

Τόσο καιρό που προσπαθούμε, είχα όλων των ειδών συμπτώματα κατά καιρούς και έλεγα ότι ό,τι και αν μου τύχει από εδώ και πέρα, δεν θα δώσω σημασία και όντως το εφάρμοζα. Αυτό που δεν μου είχε ξανατύχει ήταν η καθυστέρηση, ακόμα και με την προγεστερόνη ή στην ώρα της θα ερχόταν ή νωρίτερα και τώρα έζησα και την καθυστέρηση και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Που θα πάει ο Θεός είναι μεγάλος. Θα κάνουμε μια προσπάθεια πάλι μόνοι μας και στον επόμενο μήνα σπερματέγχυση. Άρχισα πάλι και ομοιοπαθητική και ότι γίνει.

καλως την αφου περασες καλα κ χαλαρωσες αυτο εχει σημασια!!!

κ προσοχη με τον ανανα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αυτα τα συμπτωματα θα μας τρελανουν τελειως αλλα οσες κοπελες που ειναι εγκυος κ να ρωτησεις καμια δεν θα σε πει για συμπτωματα ολες απλα ειχαν καθυστερηση ετσι κ μια παρα πολυ καλη μου φιλη παιδευτηκαν 2 χρονια να κανουν παιδι κ οταν εμεινε εγκυος απο την καθηστερηση το καταλαβε οπως κ τωρα που ειναι στο 2 παλι απο την καθηστερηση το καταλαβε οποτε κοριτσια ολα ειναι ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ!! ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ !!!!

tinkerbell!24 3 και σημερα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...