Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσάρες καλησπέρα!!!

Έχουμε απόγονο!!!......χαχαχα………..

Περιττό να σας πω ότι σήμερα μου κόπηκαν τα γόνατα……….Μέχρι να μπει το ματσούκι και να δούμε την αμοιβάδα μας, έκανα τα χειρότερα σενάρια καταστροφής…………..

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ !!! Και έχει βολευτεί και πολύ καλά μάλιστα. Αααααα……..ναι……είναι ένα!! Δεν πειράζει, να σας πω ανακουφίστηκα εν μέρει……..

Δεν είμαι τρελή τελικά. Τα πονάκια που είχα εδώ και μέρες από την δεξιά μεριά, είναι γιατί έχει τουμπανιάσει η δεξιά μου ωοθήκη και δουλεύει υπερωρίες για τον απόγονο.

Καρδούλα δυστυχώς δεν ακούσαμε. Είναι νωρίς. Μπορεί να ακούγαμε, μπορεί και όχι. Ξανά υπέρηχο σε μια εβδομάδα από τώρα, και ελπίζουμε να μας κάνει την χάρη.

Έπρεπε να δείτε τον άντρα μου, πρώτο τραπέζι πίστα, να περιμένει να δει δεν ξέρω και εγώ τι……….Έχει πάρει καρέκλα και έχει στηθεί μπροστά στην οθόνη, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, και περιμένει να δει. Ότι κατάλαβε, κατάλαβε…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρελοκομειο μου τι τελεια νεα ειναι αυτα;;;!!!!!μπραβο και ξανα μπραβο και μην τολμησεις και κανεισ και αλλα σεναρια επιστημονικης φαντασιας με το μυαλουδακι σου μεχρι να ξαναπας!!!!!!πηρε θεση τωρα!την επομενη φορα θα το δεις με ενα φραπογαλο στο χερι και με μια εκφραση σα να σου λεει "ρε μανα χαλαρωσε"!!!

Νατάσα το πιο πιθανό είναι να μου δώσει καμιά μούντζα στον υπέρηχο, μόλις αποκτήσει χέρια…………..

Καλά έχετε να ακούσετε ακόμα………Προς το παρόν χαλάρωσα, αλλά μέχρι την επόμενη Δευτέρα, δεν υπόσχομαι τι θα κατεβάσει πάλι η ξανθιά μου γκλάβα……Αχ παιδί μου τι ακούς………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατάσα το πιο πιθανό είναι να μου δώσει καμιά μούντζα στον υπέρηχο, μόλις αποκτήσει χέρια…………..

Καλά έχετε να ακούσετε ακόμα………Προς το παρόν χαλάρωσα, αλλά μέχρι την επόμενη Δευτέρα, δεν υπόσχομαι τι θα κατεβάσει πάλι η ξανθιά μου γκλάβα……Αχ παιδί μου τι ακούς………

Τη μουτζα την εχεις στανταρακι!!!!και με τα δυο του χερια!!:P

Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο κεφαλαιο τρελας!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑ!!!!!

Εχουμε δηλαδη μια πολυ ωραια αμοιβαδα που σε λιγο θα γινει ενας κοριτσαρος!!!

ειναι ολα στην θεση τους λοιπον και σε μια βδομαδα ο αντρας σου να παρει και χαρτομαντηλα και πανες γιατι θα χ...τει απο την χαρα του!!!!

Τι σου ειπε για την ωοθηκη?θα περασει απο μονη της?οχι τιποτα αλλο για να μην τρελενεσαι το λεω!

Μπραβο ρε κοριτσαρα και παλι!!!

Φιλακια σε ολες...

bKtop2.png8BRwp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!

ασπα πολυ χαρηκα που δεν εχεις τιποτα...καταντησαμε να θελουμε να εχουμε κατι για να ηρεμησουμε ρε γαμωτο και δεν καταλαβαινουμε πως το φυσιολογικο ειναι το να ΜΗΝ εχουμε!!! νομίζω πως το δευτερο παιδακι σας θα κανει μεγαλη εμφανιση οποτε γουσταρει εκεινο...οπότε χαλαρωσε για λιγο ακομα τον ελευθερο χρονο, οσο σου εχει απομεινει δηλαδη, διοτι σε λιγο καιρο...παει κι αυτος!!!!

λια μου...ηρθε το μπεμπακι...ασε τις βλακειες για εξωμητρια και πρασινα αλογα διοτι το μωρο οχι μονο μουντζες αλλα και κωλοδαχτυλακι θα σου δειξει στον υπερηχο!!! Αντε να ακουσετε και καρδουλα να ησυχασεις κι εσυ διοτι νομιζω πως φανταζομαι τί άλλο κουλό θα διαβασω εδω μέσα μεχρι να πας στον επομενο υπερηχο!! Το μωρό ειναι εδω, ενωμενο δυνατό....

τινκερ με το καλο η μεταθεση σου κοριτσι μου...κατι τελειωνει...κατι αρχιζει!!!

παπί σουρτα φερτα βλεπω...το τριμηνο που καθοσουν πω πω απωθημενα που αφησε.... υπομονη βρε....θα βγαζεις βολτα τον γιο σου ολη μερα.......ξεκουρασου και λιγο τωρα!!!! Να περασετε υπεροχα την παρασκευη....

ευαγγελια μου.... ξεκινα να πλεκεις αρκουδακια...(φωτιες που αναψααααα)

μινα νι...με το καλο στις νεες σου προσπαθειες...ο θεός σου εδειξε πως ειναι κοντα σου ....

νατασσα.....κανονισε αν ερθω ξανθη, ειναι κατι που το συζητησαμε με τον αντρα μου πριν παθει τα χιλια μυρια οσα η γιαγια, θελω ενα ταψί απο ολα τα γλυκά που ειχες γραψει σε προηγουμενο σου μηνυμα....νομιζω πως μυριζει το φορουμ απο το φρεσκο βουτυρο τους... απα πα πα πα....

μαρια σταρ....ή αλλιώς αγγελοκρουσμενη....εισαι ΤΡΕΛΗ!!! Το ξέρεις φανταζομαι....διαβαζω 2 μερες το μηνυμα σου και γελαω και ΜΟΝΟ που σε φανταζομαι!!! σ αγαπωωωω

μαριεττα... αν ολα πανε καλα...τεταρτη θα ερθω προς τα μερη σου... αλλα ειπαμε δεν κανω σχεδια διοτι με παει λιγο αστα να πανε...

ολγακι μου ΑΠΛΑ εισαι ο ερωτας μου!!! i love you κάργα!!!

σισσάκι μου εισαι καλα??? σου ηρθε κανονικα η περιοδος ή σε ταλαιπωρουν τα καφέ ακόμα?? φτιάξατε μελλοντικό πλάνο?

μαρια ν.....ποσο χαρηκα που η εξεταση εδειξε πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμή....κοντευουν οι μέρες που επιτελους θα σου φυγει και αυτό το άγχος!!!! Εισαι στις προσευχες μου κοριτσι μου!

τινακι...το κοριτσακι της παρεας λες να αποκτησει θηλυκη συμμαχο εδω το μπεμπε της λίας?

σε όλα τα υπολοιπα κοριτσακιαααααα ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλήμερα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!

λεία όλα καλά λοιπόν χαλάρώσε τώρα και απόλαυσε της όμορφες στιγμές της κύησης!!!!!

ασπα και εσύ το ίδιο χαλάρώσε τώρα όλα καλά με της εξετάσεις σου!!!!

βρε κορίτσια εσείς είστε απο την θεσσ/νικη εγώ θα σας λέω να χαλαρώσετε????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!!

Λιάκι τέλεια τα νεάκια σου,σε μια εβδομάδα που θα ακούσετε και καρδούλα να δω τη θα κάνει ο αντρούλης σου, τούμπες χιχι....και ναι πιστεύω οτι θα είναι κοριτσάκι και θα κάνει παρέα στην δικια μου...

Ολγάκι περιμένουμε και απο εσένα ευχάριστα.

maria v αν δεν κάνω λάθος αυριο πας γιατρό? ολα καλά θα ειναι μιας και μειώθηκε η τιμη.

παπάκι ολο βόλτες μου είσαι και θα μας τον βγάλεις τον γαμπρό υπερκινητικό, δεν θα τον μαζεύουμαι λέμε....

κατερινάκι μου πώς ειναι η γιαγια? έγινε χαμός τελικά στο νοσοκομείο 'η την γλίτωσαν? με τις ετοιμασίες του γάμου πως πάς?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα!!!! ΗΡΘΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Να σας πω λοιπόν τα νέα μου...Από χθες κλωσσάω! Να σας τα πω όμως από την αρχή...Την Παρασκευή κάναμε ωοληψία, είχα 4 ωοθυλάκια και είχαν και τα 4 ωάριο! Επιτυχία μεγάλη!!! Από αυτά τα 4 το 1 ήταν μικρό και το άλλο γονιμοποιήθηκε αλλά δεν προχώρησε. Τα 2 όμως που προχώρησαν πήγαν ΤΕΛΕΙΑ!!!! Η εμβρυολόγος εχθές μας είπε ότι και τα 2 είναι ΑΡΙΣΤΑ και το 1 μάλιστα είναι ΑΡΙΣΤΑ +. Έφτασε σε στάδιο compliance (τι είναι αυτό δεν ξέρω, θα το ψάξω όμως). Πιο καλά μας είπε δεν θα μπορούσαν να πάνε!!! 8 διαιρέσεις και τέλεια πυκνότητα! Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κρατάω και τις επιφυλάξεις μου διότι ποτέ δεν ξέρεις... Την επόμενη Παρασκευή θα κάνω χοριακή. Και ο ΘΕΟΣ βοηθός....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Λια σταματα να εχεις εμμονες και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!Αμαν κανουμε να μεινουμε εγκυες και μολις μεινουμε αρχιζει η γκρινια....?Πρε τα πανω σου μωρο μου εισαι μια απαστραπτουσα εγκυουλα και θα κανεις ενα κουκλι vip σαν εσενα ;)

lolita μου τελεια τα νεα σου κοριτσακι μου μπραβο!Επιτελους να παιρνουμε μαζεμενες χαρες για να μπορουμε να αντεχουμε τις 'λιγες' στεναχωριες...Ευχομαι την αλλη βδομαδα να εχουμε παρτακι με την χοριακαρα σου!Ολα να πανε κατευχην!

Georgkat κρυβε λογια νομιζω πως αρχισε τις βολτες και δεν το πηρε χαμπαρι :tongue: πρεπει να καταφερω να παω να δω κι αυτο που λεγαμε δεν αξιωθηκα ακομη η Παρασκευη ομως ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια αφου θα κατεβω κεντρο!

maria_v σαγαπω πολυ κοριτσακι μου και ολη μου η θετικη ενεργεια και οι προσευχες μας ειναι μαζι σου και το ξερεις!Ολα θα πανε κατευχην γιαυτο κανε ομορφες και φωτεινες σκεψεις για να δωσεις δυναμη στα αγγελουδια σου!Ειμαι εδω για ο,τι χρειαστεις...

Σας φιλω γλυκα ολες και ευχομαι να εχετε μια πανεμορφη μερα!

ολγάκι μου θα σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να έρθουν δύο μωράκια μαζί!!!! να έχουμε και αλλη διδυμομανούλα στην παρέα...ετσι αισιόδοξη και χαρούμενη να σε ακούμε απο εδώ και πέρα, κλώσσα και χαλάρωσε για 10 μερούλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Τι καλα που μας μπηκε ο μηνας η ανοιξη και ολα!!!

Ολγακι μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!Πιστεψε στα εμβρυακια σου γιατι σε λιγο θα σε τρεχουν!!!Και οσο για τα αγγλικα να παρεις την μανα μου θα σου τα εξηγησει μεχρι να πεις κυμινο!!χαχαχα

Κατερινακι ποσο δικιο εχεις!!!Εχουμε καταντησει τρελες με τις εξετασεις και ψαχνουμε απο κατι να πιαστουμε.Ολες οι drama queen αζεμενες εδω ειμαστε.Σημερα ειμαι παντως μια χαρα κι εγω πιστευω πως αμα ειναι να ερθει θα κανει grande εμφανιση!!!Η γιαγια τι λεει?

Τα δικα μας τα νεα ειναι πως ο Γιωργακης εχει καινουργια δοντια(να δουμε για ποσο?)και ειναι σαν το παιδι της crest...αφου του λεω χαμογελα να σε βγαλω μια φωτογραφια γιατι σε λιγο θα αρχισουν να φευγουν παλι!!!

Κατα τ'αλλα ηρεμια ησυχια πλεον...Περιμενουμε και την συνυφαδα μου να παει τον γιατρο την Πεμπτη να ειναι ολα καλα και με αυτην και μετα να ηρεμησουνε ολοι.

Αχ η μονη εγκυμοσυνη που εμαθα και με ψιλοπειραξε ειναι αυτη της Σισσυς Της Χριστιδου ε?μην παρεξηγιομαστε...Γιατι μαζι γεννησαμε με 10 μερες διαφορα και ολοι μα ολοι λενε πως ο αντρας μου μοιαζει με τον αντρα της.Οσες εχετε φατσοβιβλιο μπορειτε να το διαπιστωσετε.Κι ελεγα αφου ακομα και η Σισσυ ειναι με ενα καλα ειμαστε.Και τωρα ειναι 5 μηνων!!!Καλα την αλλη λατρεια τον Ρουβα δεν τον φτανω με τιποτα!!!!

Αντε καλημερεεεεεεςςςς

bKtop2.png8BRwp3.png

πολυ πολυ καλες καλημερες!!! κ απο μενα!!

λια η κουκιδιτσα σου ειναι μια χαρα θα περασουν γρηγορα οι μερες για να πας την δευτερα να ακουσεις αυτον τον υπεροχο ηχο κ θα δεις τον αντρα σου σαν τον δικο μου κοιτουσε την οθονη κ ειχε κοληση το ματι του εμεινε αφωνος ειχα ριξει γελιο τρελο!! ετσι θα κανει κ ο δικο σου!

ολγακι μου μαναρι μου παραπολυ ωραια τα νεακια σου παρα πολυ ωραια αντε θα εχουμε κ αλλη διδυμομανα αχ τελειααααα!!!!!!

κατερινιωω!! δεν πηγα τατα χθες περιμενω την παρασκευη πως κ πως !!!

τινα ο γαμπρος θα βγει σουρτουκος χιχιχι !!!

καλημερα σε ολες!!! φιλακια σε ολεςςς!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...