Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

HELLOOO!!!

τι κανετε?εμεις μολις γυρισαμε απο την πεθερα οπου φαγαμε,αφησαμε εκει τον μπομπιρα να κοιμηθουμε;););) ταχα μου και μετα θα πεω να τον παρω να παμε Βεροια τα δυο μας για να μην σηκωνομαι πρωινιατικα να πηγαινω μονη μου...

Το τεστ σημερα αρνητικο οποτε ευτυχως χθες την εκμεταλευτηκα την μερα...

Αντε να δουμε τι θα μου πει αυριο κι αυτη...

Παπακι εμαθα οτι θα ερθεις μεσημερι και θα βγητε τοτε εγω πως να ερθω μανα μου που τελειωνω στις 6.30?Πολυ στεναχωρεθηκα αλλα θα ξαναρθεις ε??

Μινα μου τελεια τα νεα σας αντε καλη αρχη!!!!

Τα λεμε αυριο μαλλον γιατι στη μανα μου δεν θα εχω ιντερνετ,φιλακια στα μουτρακια σας...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!βρηκα λιγο χρονο να κωλοβαρεσω!!!

Παπακι βαλε μια φωνη να ξυπνησουν ολες!!!!!!καλα εγω σημερα παλι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!οποτε βλεπω υγρα χαμογελαω.βεβαια περασε η ωορρηξια αλλα εγω το παρτυ το κανω!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλη εβδομαδα κοριτσαρες μου!

Γιατι δεν ειχε τοσο ωραια μερα και το Σαββατο?Ειπαμε να βγουμε μια βολτα και φαγαμε ολη τη βροχη...

Δεν προλαβα να σας διαβασω ολες αλλα κατι πηρε το ματι μου με την απαστραπτουσα εγκυοουλα και θα βαλω τις φωνες

ΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?Πως σου ηρθε παλι το εξωμητριο?Χαλαρωσε και απολαυσε και τους πονους και ολα...Θα στα πω τα καλαντα την Παρασκευη να το ξερεις!

astage μου ελπιζω να πιασαμε κατι αυτες τις μερες, τετοια αυγουλοπαραγωγη κριμα θα ναι να παει χαμενη!Την Παρασκευη πρεπει να κανεις κοπανα δεν γινεται αλλιως.Θα πρωτοτυπησεις κιολας δεν θα σου κανουν μονο οι μαθητες κοπανες κανε κι εσυ μια ;)

natasoula αυτο το χαμογελο να το υιοθετησεις μονιμα κανει τους αλλους να ανησυχουν :D

Κοριτσαρες απο το Βορρα ανυπομονω να σας δω μου λειψατε!

Κοριτσαρες απο Αθηνα σας στελνω απο μια ζεστη αγκαλια και ολη μου την θετικη ενεργεια!

Κοριτσαρες απο την πατριδα ελπιζω να σας δουμε κι εσας καποια στιγμη.Nατασουλα αν ανεβω για το καρναβαλι εννοειται πως θα σου ρθω για καφεδακι ψηνω και το παπι και το Κατερινακι ;)

Καινουριες κοριτσαρες ευχομαι να σας πανε ολα καλα με πιστη,υπομονη και επιμονη μπορουμε να καταφερουμε τα παντα!

Κοριτσαρα που εισαι πολυ μακρια τι θα γινει με εκεινο το ταξιδακι και τα εισητηρια που εκλεισες?

Πατριωτακι πιστεψε με ηδη στη δουλεια κανα δυο σκυλες με κοιτανε με μισο ματι που ειμαι μεσα στη χαρα!!!!που να τους βγει το ματι και να γκαβωθουν τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ψησε και το παπακι και ανεβειτε!!!!!!!δεν το συζητω!!!!ελατε να κανουμε οργια φαγητου!!!!!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

αχ παπακι και εδώ εχει τέλεια μέρα, για βόλτες είναι, άντε να σταματήσω απο τη δουλεια να ειμαι καθε πρωι έξω... απωθημένο το έχω!!!

Λία μου περιμένουμε νεα απο τον γιατρό σήμερα, όλα καλά θα ειναι ηρέμησε!!

νεραιδούλα καλή αρχή στη νέα δουλεια!!

φιλάκια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Γεια σας κοριτσακια μου απο την ηλιολουστη Θεσσαλονικη!!!

Γυρισα απο την γιατρο ΟΛΑ ΚΑΛΑ και τελικα δεν πασχω οντως απο τιποτα γιατι η μανα μου εκτος απο απταιστα αγγλικα ειναι και στα μαθηματικα αριστη!!(εμ φιλολογος ειναι η γυναικα που να θυμαται απο προσιμα)

Αυτη η τιμη που ειχα εγω ηταν 4,1 και επρεπε το φυσιολογικο να ειναι ΠΑΝΩ απο 2 οχι κατω που μου διαβασε αυτη στο τηλ και με αγχωσε.!!

Οποτε τα ειδε και η γιατρος μου λεει ολα καλα δεν εχεις τιποτα ολα ειναι αρνητικα για χλαμυδια,ουρεοπλασμα κτλ οι ορμονες κομπλε και η ωορηξια μου με το ενδομητριο μια χαρα.Σκασανε και τα 2 αυγουλακια μου μαλλον χθες γιατι τα ειδαμε να ξεφουσκωνουν και τα 2 και το ενδομητριο να παχαινει.

Μου ειπε οτι μετα απο αυτες τις εξετασεις μενουν καποιες μονο πιο εξειδικευμενες κατι για το αν ταιριαζουν τα αιματα μας με τον αντρα αλλα το θεωρει απιθανο γιατι εχουμε ηδη ενα παιδι.Με φιλησε με ξεπροβοδισε και μου λεει βγαλτε το απο το μυαλο σας γιατι με το σπερμα σας και με αυγα σου αποκλειεται να μην γινει δουλεια...Ακομα και αυτον τον μηνα.Εγω κλασσικα της ειπα δεν νομιζω και εφυγα χαρουμενη απο την μια καπως απο την αλλη γιατι ηλπιζα να βρισκαμε κατι να το πολεμησω ρε παιδι μου.Τωρα ειμαστε παλι πισω απο εκει που αρχισαμε...

Αυτα τα νεα μας και το βραδυ εχουμε ΠΑΛΙ οδοντιατρο γιατι παει κι αλλο δοντακι του Γιωργου.ΑΑΑΑΑΑ δεν αντεχω αλλο με αυτα τα δοντια του!!!

Το καημενο ομως οταν μου το εφερε μου λεει "μανουλα δεν πειραζει ε?δεν στεναχωρεθηκες.Θα παμε στον γιατρο και θα μου το κανει καινουργιο ε μανουλιτσα μου??"Το καημενο μου ο οδοντιατρος του φαινεται πλεον σαν βολτα στο παρκο...

Λια αντε με το καλο να ακουσετε καρδουλα-ες!!!!Περιμενω αναμεταδοση!!!

Φιλακια ομορφες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

περιμενουμε νεα απο την απαστραπτουσα κ το ολγακι σημερα!!! αντε κοριτσακια μπειτε να μας πειτε ευχαριστα νεα!!!

ασπουλα μια χαρα τα νεακια σου!!! αφου το εκμεταλευτηκατε μια χαρα , αντε ρε συ καλα σε λεει η ευαγγελια κανε κοπανα μια φορα κ εσυ εξαλου ειναι η γιορτη της γυναικας την παρασκευη το δικαιουσε ε?ε?ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

περιμενουμε νεα απο την απαστραπτουσα κ το ολγακι σημερα!!! αντε κοριτσακια μπειτε να μας πειτε ευχαριστα νεα!!!

ασπουλα μια χαρα τα νεακια σου!!! αφου το εκμεταλευτηκατε μια χαρα , αντε ρε συ καλα σε λεει η ευαγγελια κανε κοπανα μια φορα κ εσυ εξαλου ειναι η γιορτη της γυναικας την παρασκευη το δικαιουσε ε?ε?ε?

αχ παπάκι μακάρι να γινόταν αλλα χλωμό να μπορέσω να φύγω θα με κυνηγάνε οι μαμελουκοι εδω πέρα και μιλάω για τις μάνες πάντα όχι τα παιδιά!!!

Τι ώρα θα βρεθείτε;

bKtop2.png8BRwp3.png

αχ παπάκι μακάρι να γινόταν αλλα χλωμό να μπορέσω να φύγω θα με κυνηγάνε οι μαμελουκοι εδω πέρα και μιλάω για τις μάνες πάντα όχι τα παιδιά!!!

Τι ώρα θα βρεθείτε;

εγω θα ξεκινησω το πρωι γιατι θελω να παω να δω κατι πραγματακια απο κοντα λογικα μετα της 2 θα βρεθουμε παντως κανα 2ωρο θα πινουμε καφε !! αναλογα κ τι ωρα θα βολεψει κ τα αλλα κοριτσια, εγω 6:30 η ωρα εχω ραντεβου στον γιατρο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...