Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λια γιατι δεν πας απο μονη σου να κανεις ακομα μια χοριακη για να σου φυγει το αγχος;;ή μπορεις να παρεις και ενα τηλ τον γιατρο σου να του το πεις.αλλα κοβω το κεφαλι μου οτινδεν ειναι τιποτα και ειναι απολυτως φυσιολογικο!

Emma το ενδεχομενο μικρογονιμοποιησης δεν παιζει στην περιπτωση σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ απο μενα!!

καλως ηρθες emma κ καλη επιτυχια στην πρωτη σου σπερμ.χη με καλα αποτελεσματα!

λια πανε καμια βολτα να πεταξεις χαρταετο γιατι θα φας μπουφλα , τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι απλα εχεις πονους γιατι μεγαλωνει η μυτρα σου ειναι λογικα κ φυσιολογικα θα σου δωσει ο γιατρο σου μαγνησιο κ σε 2 εβομαδες θα στρωσεις κ ασε τα τρελα σου θα στα πω κ την παρασκευη που θα ερθω .

νατασα κ οταν εχεις εξωμυτριο μακρια απο ολες μας παλι ανεβαινει η χοριακη .

φιλακια σε ολες!!

κατερινιω μου που εισαι σε παιρνω τηλ .!!!!

λατρεια βολτουλες σημερα ε? ε σουτρουκο μετα εμενα λες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λια μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!Ακου εκει εξωμητριο!!Αν ειχες εξωμητριο κουκλαρα μου θα σφαδαζες σαν το γομαρι δεν θα πονουσες μια στο τοσο.Η μητρα σου ειναι που μεγαλωνει και θα τα εχεις αυτα τα πονακια γιατι πονακια ειναι ειμαι σιγουρη απλα στο μυαλο σου -τρομο σου σου φαινοανται σαν να σε σφαζουν!Τρελη ε τρελη!!

Οσο για μενα σημερα δεν πασχω απο τιποτα!!Εκανα τις δουλειες μου γιατι τα χνουδια θα γινοταν αρκουδες σε λιγο και θα μας ετρωγαν,εκανα μπανιο τον σκυλο μετα το κορμι μου,στεγνωσα το μαλλι μου και εκανα στο ενδιαμεσο ενα τεστ ωορηξιας περισευουμενο απο την συνυφαδα το οποιο ειναι θετικο και τωρα περιμενω να ερθει το αγορι μου:P:p(ο γιος εχει ηδη φυγει να παει σε κατι γενεθλια με την γιαγια του)οποτε τα εχω ολα τακτοποιησει (και στο μυαλο μου κυριως)και ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!ΕΙΜΑΙ Η ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Τινκ ξεκουραστηκες?τις βρηκες τις εξετασεις?

Εμμα καλως μας βρηκες.Μην φοβασαι την σπερματεγχυση μια απλη διαδικασια ειναι που μολις την κανεις θα την απομυθοποιησεις αμεσως...

Μακαρι να σας πανε ολα τελεια και εδω ειμαστε εμεις...

Μαζοχα σουπερ τα νεα σου αντε ολα να μπαινουνε σε μια σειρα να τελειωνετε κι εσεις...

Βανζελ τα κεφια μας σημερα πως ειναι???

Κατερινακι μου η γιαγια πως παει?Οσο για το νοσοκομειο επειδη ειμαι λιγο καμενη με αυτο που εγινε στον αδερφο μου δεν εχω ακομα ξεκαθαρη αποψη.Σιγουρα υπαρχουν και μεγαλα γαιδουρια που δεν νιαζονται για τιποτα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και καποιοι ευσυνειδητοι εκει μεσα...Μακαρι να σας πανε ολα καλα και κυριως για τον ανθρωπο σας.

Φιλακια σε ολες παω να αρωματιστω να φιαχτω και ελπιζω μονο να μην κοιμηθω χαχαχα

bKtop2.png8BRwp3.png

Λια μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!Ακου εκει εξωμητριο!!Αν ειχες εξωμητριο κουκλαρα μου θα σφαδαζες σαν το γομαρι δεν θα πονουσες μια στο τοσο.Η μητρα σου ειναι που μεγαλωνει και θα τα εχεις αυτα τα πονακια γιατι πονακια ειναι ειμαι σιγουρη απλα στο μυαλο σου -τρομο σου σου φαινοανται σαν να σε σφαζουν!Τρελη ε τρελη!!

Οσο για μενα σημερα δεν πασχω απο τιποτα!!Εκανα τις δουλειες μου γιατι τα χνουδια θα γινοταν αρκουδες σε λιγο και θα μας ετρωγαν,εκανα μπανιο τον σκυλο μετα το κορμι μου,στεγνωσα το μαλλι μου και εκανα στο ενδιαμεσο ενα τεστ ωορηξιας περισευουμενο απο την συνυφαδα το οποιο ειναι θετικο και τωρα περιμενω να ερθει το αγορι μου:P:p(ο γιος εχει ηδη φυγει να παει σε κατι γενεθλια με την γιαγια του)οποτε τα εχω ολα τακτοποιησει (και στο μυαλο μου κυριως)και ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!ΕΙΜΑΙ Η ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Τινκ ξεκουραστηκες?τις βρηκες τις εξετασεις?

Εμμα καλως μας βρηκες.Μην φοβασαι την σπερματεγχυση μια απλη διαδικασια ειναι που μολις την κανεις θα την απομυθοποιησεις αμεσως...

Μακαρι να σας πανε ολα τελεια και εδω ειμαστε εμεις...

Μαζοχα σουπερ τα νεα σου αντε ολα να μπαινουνε σε μια σειρα να τελειωνετε κι εσεις...

Βανζελ τα κεφια μας σημερα πως ειναι???

Κατερινακι μου η γιαγια πως παει?Οσο για το νοσοκομειο επειδη ειμαι λιγο καμενη με αυτο που εγινε στον αδερφο μου δεν εχω ακομα ξεκαθαρη αποψη.Σιγουρα υπαρχουν και μεγαλα γαιδουρια που δεν νιαζονται για τιποτα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν και καποιοι ευσυνειδητοι εκει μεσα...Μακαρι να σας πανε ολα καλα και κυριως για τον ανθρωπο σας.

Φιλακια σε ολες παω να αρωματιστω να φιαχτω και ελπιζω μονο να μην κοιμηθω χαχαχα

φιλεναδα αφου εκανες μπανακι αρωματιστηκες τωρα βαλε κ τα σεξι τα εσωρουχα κ βουρ!!!!! κανε κ μια φορα για μενα γιατι ο δικος μου απο εκει πουμε ειχε στο αυριπ κ αυριο τωρα μου το πηγε απο εβδομαδα απο βδομαδα με εχει τσακισει . θα σε δουμε την παρασκευη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Παπακι τι μου μαθαινεις!!!!ασε μη μου λετε και πολλα γιατι και εγω τρελη ειμαι και η φαντασια μου παντα οργιαζει!!!οσο λιγοτερα ξερει κανεις,τοσο καλυτερα τελικα!!

Ασπα τρεχα στο κρεβατι,στον καναπε,στο πλυντηριο οπου γουσταρεις και περιμενε!!!αυτο θα ειναι το γουρλιδικο τεστ.βασικα περιμενε στο σημειο του σπιτιου που δεν υπαρχει περιπτωση να σε παρει ο υπνος!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμένα...

ασπούλα μου, δεν σε ξέχασα...αλλά επειδή είσαι η άσπα και είσαι καλά..και έχεις και ωορρηξία..ας το ψάξουμε το θέμα από δευτέρα....μην μου ανησυχείς για τίποτα..

έτσι και αλλίως αν έχεις θρομβοφιλία δεν επηρεάζει τη σύλληψη...

έμμα μου καλωσόρισες...αν έχεις την ευχέρεια να μείνεις ξάπλα 15 μέρες να μείνεις..αλλά αν δεν την έχεις μην νομίζεις ότι θα κάνεις κακό το να συμπεριφέρεσαι φυσιολογικά με λίγη προσοχή..όχι δουλείες.όχι βάρη κλπ....και εγώ μάλλον θα έλεγα να πάτε σε εξωσωματική κατευθείαν..αλλά ότι και αν αποφασίσετε για καλό να είναι και να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια τεράστια χοριακή που θα σε κάνει μανούλα...

ξου από εδώ το εξωμήτριο...δάγκωσε τη γλωσσα σου καλέ...

είπαμε δεν μπορείς να το πιστέψεις..αλλά είσαι εγκυούλα..σε θέλω με ένα χαμόγελο μόνιμα ζωγραφησμένο στο πρόσωπο σου...

κορίτσια έχετε μιλήσει με τη γεωργία πως είναι?????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπέρα και απο εμένα.......

και καλό μήνα.......

λεια μου φαινεται ότι σκέφτεσαι μετα σου κολάει πως το έχεις κιόλας για χαλάροσε λίγο να χαλαρόσει και το εμβρυο ή τα εμβυα και να βρούνε και την θέση τους!!!!!

georgat περαστηκά με την γιαγιά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!

τιnger καλή αρχή από δευτερα, όλα μπένουν σε μια σειρά!!!!!

natasa όλα καλά με τον αντρα σου εεεε????μπράβο-μπράβο!!!!

ασπα σε τη θέση να βρέισκεσε τέτοια ώρα άραγε?????;)

αχ πόσο σε καταλαβένω με την ενδομητρίωσει και το αγχος σου, είναι τόσο άτιμη που φοβάσαι ότι θα σου ξανα χτυπήσε την πόρτα!!!

maria v συλληπητηρια για τον πεθερό σου είναι πραγματικά τραγικο όταν φεύγει τόσο γρήγορα από την ζωή σου ένας άνθροπος που αγαπάς ή εκτυμάς!!!!!

εμμα καλος όρισες,απο κρητη ε??? είναι η καταγή μου απο ρέθυμνο συγκεκριμένα, δεν τίποτα η σπερ/ση,έγω και της 2 φόρες η οποιες δυστυχός απέτυχαν την έκανα στη 13:00 η ώρα, πήγα σπίτι για κανα δύορο ξάπλα και μετα πήγα στην δουλειά,καλή επιτυχια ευχομαι να είναι και η τυχερή σου!!!!

αχ κορίτσια πόσο καιρό ειχα να κλάψω από συγκύνηση και ευτιχία μαζί..........

πρίν λίγες μέρες μου λέει ο πατέρας μου.........μην ανυσυχεις για την εξωσωματικη και το πως θα τα βγάλεται πέρα θα σε βοήθησω και εγώ θα σου κάνω δωρο 1000 ευρω.......:Pπέρνω τον άντρα μου στο τηλ. του το λέω και μου λέει ααα είχαμε κιάλη προσφορα........ο πατέρας μου θέλει να μας βοηθησει και του είπαι να του δώσει όλο το κόστος της εξωσωματικης και να του το δώσουμε όποτε μπορουμε:P συγκεκριμένα του ειπαι εμένα αυτο που με ενδιαφερει είναι το μέλλον σας και να μην στεναχωριέσται, ολα αυτα με μια μέρα διαφορα οι γονεις μας λες και ήταν συνεννοημένοι............πόσο πολύ θέλουνε να γίνουνε τα παιδια τους γονεις γιατι παπουδες εχούνε γίνει και από της 2 πλέυρες!!!!!!

καμια φορά ειναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με του γονείς σου.................. βγένει σε καλό...............

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

tink τέλειωσες την εργασία, ήρθε και η μετάθεση να μην ξυπνάς απο τα χαράματα πλέον και ολα μπήκαν σε μια σειρά, να ερθει και το μωράκι τωρα που χαλάρωσες!!

Λία μου όλες κάναμε αυτες τις σκέψεις δυστυχώς, μην αγχώνεσαι ολα θα είναι καλά, εγώ ακόμη εχω πονάκια και τρέμω οτι ειναι κατι κακό.....μεγαλώνει η μήτρα και αλλάζει θέση μου φωνάζει ο γιατρός αλλά εγώ εκει χιχι

emma καλωσήρθες στην παρεούλα μας,ελπίζω να σου φέρουμε γούρι, και εγώ θα έλεγα να μείνεις ξάπλα μονο και μόνο για να μην σου μπαίνουν σκέψεις οτι έκανες κατι λάθος.

κατερινάκι δώστους να καταλάβουν τους γιατρούς....περαστικά στη γιαγιάκα σου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα τσουπρες αλλη μια βροχερη μερα που σε κλεινει μεσα αλλα θα βαλω τον δικο μου να με παει τατα για καφε ( χυμο ) γιατι θα φαει μπουφλα χιχιχι!!

τα δικα μου τα νεα τιποτα τα ιδια περιμενω την παρασκευη να παω να δω κατι πραγματακια που θελω μετα να δω τα τρελοκομεια να πιουμε καφεδακι γιατι ειναι κ η γιορτη της γυναικας οποτε θα το καψουμε !!!!

κ μετα στον γιατρο να δουμε τον μικρουλη!!!

κ σημερα εχει φαγητο στην πεθερα ειπα να το αποφυγω αλλο ο δικος μου ψιλο κατεβασαι μουτρα κ λεω αντε ας παει κ αυτο σημερα κατω το κεφαλι δεν ξερω δεν απαντω κ θα περασει βασικα το βλημα ειναι που βαριεμε μα παρα πολυ το θελει καμια? να σας την στειλω? ε? καλες μου φιλεναδες? ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!ειχαμε μια ωραια διακοπη ρευματος σημερα αλλα επιτελους ηρθε!

Μας εχουν ταραξει τελευταια στις διακοπες....

Μινα ni τελεια τα νεα σου!αντε εφυγε αυτο το αγχος και τωρα μπορειτε να προχωρησετε ανετα...ευχομαι βεβαια να μην χρειαστουν καν αυτα τα χρηματα και να τα αξιοποιησετε στα μωρουδιακα!!!

Παπακι καλο κουραγιο!!!δεν θα παρουμε ευχαριστουμε!!!εχουμε πολλα βληματα και εμεις,δεν εχουμε παραπονο!!!

Κομοτιναια σε περιμενω ε!!!κανονισε την πορεια σου!

Φιλακια παρα πολλα σε ολες!!

Διαφημίσεις

νατασούλα θα έρθω σίγουρα, την αλλη εβδομάδα μαλλον γιατι εχω και κατι δουλίτσες, εννοειται θα κανονίσουμε τη μέρα να σε βολευει, πάντως θα ειναι απόγευμα

Τελεια!!!οποτε θελεις!εγω τα απογευματα ειμαι παντα ελευθερη!

την γλιτωσα την γλιτωσα!!!! δεν θα παμε τελικα γιατι ειχε διακοπη νερου κ δεν μπορεσε να μαγειρεψει οποτε την γλιτωσα σημερα!!! μαγειρεψα εδω κ θα φαμε σπιτακι μας χωρις παρεμβολες!!!

καλα ρε μην την παιρνετε οκ μια χαρη ζητησα κ εγω!!!;);)

Μινα ni με το καλο κοριτσι μου κ ας επλισουμε οτι θα ερθει απο μονο του

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

την γλιτωσα την γλιτωσα!!!! δεν θα παμε τελικα γιατι ειχε διακοπη νερου κ δεν μπορεσε να μαγειρεψει οποτε την γλιτωσα σημερα!!! μαγειρεψα εδω κ θα φαμε σπιτακι μας χωρις παρεμβολες!!!

καλα ρε μην την παιρνετε οκ μια χαρη ζητησα κ εγω!!!;);)

Μινα ni με το καλο κοριτσι μου κ ας επλισουμε οτι θα ερθει απο μονο του

Κουφαλααααααααα!!!!σου φεξε παλι!!!παπακι εχω καλυτερη ιδεα.να βαλουμε ολα τα βληματα στο τζακι για προσαναμα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...