Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!Μολις εφτασα στην παρεα σας μου ειπε μια φιλη για αυτο το forum μιας και ετοιμαζομαι για την πρωτη μου σπερματενχυση θεωρισα καλυτερα να ενημερωθω απο σας.Αν εχετε την καλοσυνη δωστε μου τα φωτα σας τι ?και πως?ξερω λιγο τα βασικα την διαδικασια χανω λίγο αλλα το προσπαθω!!!Εγω ειμαι 23 ο αντρας μου 30 με ενα πολυ καλο σπερμα και πολυκιστικες ωοθήκες πηγαμε σε ενα γιατρο στην Αθηνα(ειμαστε απο Κρητη) και μας πηγε καρφι για εξωσωματικη ενω ο γυναικολογος μου εδω επιμενει να κανουμε μια σπερματενχυση πρωτα και ετσι ειπα να το δοκιμασουμε!τι θα μπορουσα να κανω για να εχω μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα!Μολις εφτασα στην παρεα σας μου ειπε μια φιλη για αυτο το forum μιας και ετοιμαζομαι για την πρωτη μου σπερματενχυση θεωρισα καλυτερα να ενημερωθω απο σας.Αν εχετε την καλοσυνη δωστε μου τα φωτα σας τι ?και πως?ξερω λιγο τα βασικα την διαδικασια χανω λίγο αλλα το προσπαθω!!!Εγω ειμαι 23 ο αντρας μου 30 με ενα πολυ καλο σπερμα και πολυκιστικες ωοθήκες πηγαμε σε ενα γιατρο στην Αθηνα(ειμαστε απο Κρητη) και μας πηγε καρφι για εξωσωματικη ενω ο γυναικολογος μου εδω επιμενει να κανουμε μια σπερματενχυση πρωτα και ετσι ειπα να το δοκιμασουμε!τι θα μπορουσα να κανω για να εχω μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας?

Καλως το κοριτσι!!!emma με φαρμακα θα την κανεις ή σε φυσικο κυκλο;

Εγω εκανα μια σε φυσικο κυκλο και απ΄οτι εχω καταλαβει,γιατι δεν ειμαι και παρα πολυ εμπειρη,παιζει μεγαλο ρολο και η τυχη.αυτο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι ηρεμη βασικα.

Καλως το κοριτσι!!!emma με φαρμακα θα την κανεις ή σε φυσικο κυκλο;

Εγω εκανα μια σε φυσικο κυκλο και απ΄οτι εχω καταλαβει,γιατι δεν ειμαι και παρα πολυ εμπειρη,παιζει μεγαλο ρολο και η τυχη.αυτο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι ηρεμη βασικα.

Καλως σας βρηκα!!!με φαρμακα γιατι δεν εχουμε πολλα περιθώρια προσπαθειών δεν ανεφερα στο προηγούμενο μνμ οτι το σπερμα ειναι απο δοτη,μας περιοριζει το οικονομικο!!!Μετα την σπερματενχιση πρεπει παλι να εισαι ξαπλα 15 μερες?

Καλως σας βρηκα!!!με φαρμακα γιατι δεν εχουμε πολλα περιθώρια προσπαθειών δεν ανεφερα στο προηγούμενο μνμ οτι το σπερμα ειναι απο δοτη,μας περιοριζει το οικονομικο!!!Μετα την σπερματενχιση πρεπει παλι να εισαι ξαπλα 15 μερες?

Οχι βεβαια.μπορεις να συνεχισεις ανετα την ζωη σου!!απλα καλο ειναι να μην κουραζεσαι και πολυ.εγω μολις την εκανα,εκατσα ξαπλα εκεινη τη μερα.απλα φροντιζα να μην σηκωνω βαρη.αλλα αν δεν πετυχει,που σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχει φυσικα,καλο θα ειναι να πατε κατευθειαν στην εξωσωματικη εφοσον παιζει και το θεμα του δοτη.

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Στην σπερματεγχυση δεν ειναι αναγκαστικά το να κατσει μια γυναικα στο κρεβάτι βάσει γιατρου. Λογω του οτι ομως ειναι και μέθοδος υποβοηθουμενης αναπαραγωγής οι περισσότερες συμπεριφερόμαστε όπως στην εξωσωματικη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο απο τυχόν κακοτοπιες. Εγω προσωπικά σε ολες τις κοπέλες που μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία συμβουλευω να πηγαίνουν μονο τουαλέτα και να μην σηκώνονται απο το κρεβάτι τους για κανέναν άλλο λόγο. Μιας και το σπερμα ειναιι δότη και οικονομικά τα πράγματα ειναι δύσκολα πως και δεν αποφασίζεις εξωσωματικη; Βέβαια είσαι και σε πολυ μικρη ηλικία .. Οσο για τις πολυκυστικες υπαρχει λύση.

Οτι κι αν επιλεξεις καλη επιτυχία!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Τις γλυκες μου καλημερες!! Η αληθεια ειναι οτι η σπερματενχυση ειναι μια πολυ ποιο οικονομικη διαδικασια γιαυτο και επιλεξαμε να ειναι αυτο το πρωτο μας βημα και αν εχει επιτυχια θα αξιοποιησουμε τα χρηματα που θα μεινουν στο μωρακι μας.Χαιρομαι παρα πολυ που εχουμε την ιδια αποψη γιατι με θεωρούσα υπερβολική που ηθελα να μεινω ξαπλα 15 μερες.Μετα απο τοσο καιρο προετοιμασιας και αναβολη στην αναβολη με τρομαζει που ειναι τοσο κοντα αυτη η διαδικασια!!!

Καλημερα κοριτσια μου!!!τι κανετε;;

Σισσακι εχουμε δρομο ακομα.....να ρυθμιστω και εγω και επιτελους να συγχρονιστουμε!!Εσεις τι εχετε σκοπο να κανετε τωρα;μιλησες με τον γιατρο σου;

Emma ειναι λογικο να σε τρομαζει αλλα απο την στιγμη που θα γινει η ολη διαδικασια δεν εχεις να κανεις και πολλα εσυ.μονο να ξεκουραζεσαι και να εισαι οσο πιο χαλαρη γινεται.

Φιλαρες σε ΟΛΕΣ!!

Διαφημίσεις

Sissaki μου σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυ……είναι πολύ χαριτωμένο…….(να κυκλοφορώ με μαργαρίτες…?....χαχαχα…….)

Tinker ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα άλλο ανοίγει. Σίγουρα σου είναι δύσκολο να φανταστείς τον εαυτό σου σε καινούριο περιβάλλον με άγνωστους ανθρώπους, αλλά ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα εγκλιματιστείς και θα κάνεις καινούριες αξιόλογες φιλίες. Λίγο υπομονή μόνο…..

Εγώ στο γιατρό θα πάω την Δευτέρα το απόγευμα, και έχω τρελή αγωνία.

Αααα δεν σας είπα,……εχθές μου καρφώθηκε πως έχω εξωμήτριο………Με έπιασε ένας πόνος χαμηλά δεξιά, που πήγαινε και ερχόταν……….Στεναχώρια………..έχω λαλήσει……Κάθε μέρα έχω και κάτι καταστροφικό. Σήμερα δεν μου έχει περάσει ακόμα η μούρλα πως έχω εξωμήτριο, γιατί το βράδυ ξυπνούσα και προσπαθούσα να καταλάβω που πονούσα. Να ζουλιέμαι, και να αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που ζουλάω τώρα…..??? Αχ δεν πάω καλά…..Την βγάζω δεν την βγάζω μέχρι τη Δευτέρα……..Και όταν με πιάνει σφάχτης αριστερά, τι στο διάτανο είναι, αφού έχω εξωμήτριο δεξιά..????????

Άσπα εσύ από τι πάσχεις σήμερα…???.........Έχεις ακόμα θρομβοφιλία?

Κατερίνα ου μπλέξεις !! Όταν τα φέρνει η κακή τύχη και μπλέξεις με δημόσιο νοσοκομείο, απλά κάνεις το σταυρό σου να βρεθεί ΕΝΑΣ φιλότιμος άνθρωπος / γιατρός / νοσοκόμος / υπάλληλος που θα δώσει την πολύ απλή λύση στο πρόβλημα σου, πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Καλό κουράγιο μόνο θα σου πω……..

Γεια σου Emma! Αχ είστε πολύ μικρούλια και τα 2……Βρε πουλάκι μου τόσο τραγική είναι η κατάσταση που χρειάζεστε δότη? Θέλω να πω μπήκατε καθόλου σε διαδικασία θεραπείας, ή σας παρέπεμψαν κατευθείαν σε δότη?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Βρε κορίτσια , η Lolita μας τις έγινε? Είχε ξεκινήσει ενέσεις, και έκτοτε δεν είχαμε κανένα νέο. Είναι καλά?

9aXep2.png

Ρε Λια μηπως εχεις και κανενα κροκοδειλο μεσα σου;;;σταματα παιδακι μου να ζουλιεσαι!!!και αν ειχες εξωμητριο θα ανεβαινε με τετοιους ρυθμους η χοριακη σου;;μεγαλωνει το νινι σου απλα!

Δεν ξέρω φοβάαααααααααααμαι………….Η τελευταία χοριακή ήταν την Δευτέρα που πέρασε και δεν ξαναέκανα γιατί δεν υπήρχε λόγος. Ρε κορίτσια αν συνέβαινε κάτι δεν θα ήταν συνεχόμενος και έντονος ο πόνος? Εμένα μια με πιάνει, μια με αφήνει, ίσα – ίσα σε δουλειά να βρισκόμαστε.

9aXep2.png

Λια μου δυο χρονια τωρα παιζω το παιχνιδι τον γιατρων ο αντρουλης μου εχει παρει τοσες ορμονες που δεν θα προλαβω νατις κανω εγω ουτε σε δυο ζωες...εχουμε δωσει μια περιουσια σε εξετασεις και γιατρους...μεχρι που μια μερα τον κουρασε ολο αυτο και τα βροντιξε ολα κατω και αποφασησε οτι δεν αντεχει αλλο και θελει να παμε με δοτη...και απο εκει ξεκινησε ενας αγωνας πιθανοτιτων γιατι θελαμε να εχουμε τις πιθανοτητες με το μερος μας,ετσι μετα απο εξι μηνες εγω εχω σταθεροποίηση τον θυροειδή ,εχω χασει 20 κιλα και παλευω ακομα και σημερα να κοψω το καπνισμα...ελπιζουμε και ευελπιστούμε να καταφερουμε το πολυπόθητο ονειρο...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...