Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα, καλο μηνα και καλη αυγουλοπαραγωγη να εχουμε!

Μπραβο Νατασα υπεροχα τα νεα σου για τον αντρα σου, να το γιορτασετε και εσεις το σ/κ δεοντως!;) Απο εδω και στο εξης μονο χαρες να εχουμε για ολες μας!

Κατερινακι ελπιζω η γιαγια σου να ειναι καλυτερα σημερα και συντομα να την πατε στο χωριο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;

Βγήκαν τα αποτελεσματα από όλες τις εξατασεις όλες είναι καλές κάτι μύκητες γραφει αλλα ο μικροβιολόγος είπε ότι δεν είναι τίποτα μια μονο μια τιμή της apc resistance όπως μου είπε με άπταιστα αγγλικα η μανούλα μου είναι 4 με φυσιολογικό κατω από 2.τι είναι αυτό;

bKtop2.png8BRwp3.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;

Βγήκαν τα αποτελεσματα από όλες τις εξατασεις όλες είναι καλές κάτι μύκητες γραφει αλλα ο μικροβιολόγος είπε ότι δεν είναι τίποτα μια μονο μια τιμή της apc resistance όπως μου είπε με άπταιστα αγγλικα η μανούλα μου είναι 4 με φυσιολογικό κατω από 2.τι είναι αυτό;

Μην αρχίσεις να κάνεις σαν τρελλή, όπως η Tinker..................http://medisyn.eu/examinations/69.........................

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ασπα θελω να το ακουσω απο τη μαμα σου!!!μια χαρα εισαι και μην αγχωνεσαι!!!

Μαριεττακι απο χθες το γιορταζουμε,χωρις να εχουμε λογο βεβαια!!Τελικα πιστευω οτι η ομοιοπαθητκη σε σχεση με τις βιταμινες κατι εκαναν!!φτου να μην το ματιασω!

Λια πως εισαι;;ακομα εχεις πονακια;

Μην αρχίσεις να κάνεις σαν τρελλή, όπως η Tinker..................http://medisyn.eu/examinations/69.........................

Δηλαδή γιατρέ μου μας άφησε η ενδομητρίωση και με βρήκε η θρομβοφιλια!θα ζήσω doctor;;;

πάντως ο μικροβιολόγος δεν είπε κάτι κακό και στο χαρτί λεει η μαδερ δεν το έχει με μαύρα έντονα γράμματα όπως οταν κάτι είναι πάνω από τα φυσιολογικά.Δεν ξέρω καθόλου από αυτές τις τιμες(και μεταξυ μας πάλι καλα) αλλα για να μην μπω στο ίντερνετ και φρικαρω γι'αυτο ρώτησα εσας

Εεε φανταστικές μου φίλες θα μου πείτε;;

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Άσπα δεν έχω ιδέα, αλλά καμιά μ……….α θα είναι, και να δεις θα σε στείλει να κάνεις κάνα – δυο ποιο εξειδικευμένες εξετάσεις πηκτικότητας και θα σε αρχίσει τις ασπιρινούλες.

Νατασούλα είμαι πολύ καλύτερα και σήμερα το πρόγραμμα έχει κινηματογράφο και πολλάααααααααα ποπ κόρν!!

Τα δικά σου νέα είναι πολύ καλά, και φτού….φτού…..φτού, να συνεχίσουν να είναι !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Δηλαδή γιατρέ μου μας άφησε η ενδομητρίωση και με βρήκε η θρομβοφιλια!θα ζήσω doctor;;;

πάντως ο μικροβιολόγος δεν είπε κάτι κακό και στο χαρτί λεει η μαδερ δεν το έχει με μαύρα έντονα γράμματα όπως οταν κάτι είναι πάνω από τα φυσιολογικά.Δεν ξέρω καθόλου από αυτές τις τιμες(και μεταξυ μας πάλι καλα) αλλα για να μην μπω στο ίντερνετ και φρικαρω γι'αυτο ρώτησα εσας

Εεε φανταστικές μου φίλες θα μου πείτε;;

Aσπα μην αγχωνεσαι.οπως λεει και η μελλουσα διδυμομανουλα θα παρεις τις ασπιρινες σου και θα στρωσεις. το μονο που ξερω για την θρομβοφιλια ειναι οτι οφειλεται για αποβολες και καλο ειναι να ειναι ρυθμισμενη!

Άσπα δεν έχω ιδέα, αλλά καμιά μ……….α θα είναι, και να δεις θα σε στείλει να κάνεις κάνα – δυο ποιο εξειδικευμένες εξετάσεις πηκτικότητας και θα σε αρχίσει τις ασπιρινούλες.

Νατασούλα είμαι πολύ καλύτερα και σήμερα το πρόγραμμα έχει κινηματογράφο και πολλάααααααααα ποπ κόρν!!

Τα δικά σου νέα είναι πολύ καλά, και φτού….φτού…..φτού, να συνεχίσουν να είναι !!

ποιο εργο θα πατε να δειτε καλε?

natasoula μπραβο σας!Ενα ενα παιρνει το δρομο του και ολα θα πανε κατευχην!

astage η θρομβοφιλια δεν ειναι τιποτα.Στην αρχη θα παρεις σαλοσπιρ και μετα που θα μεινεις με το καλο εγκυουλα θα κανεις ενεσουλες σαν το παπακι.Εισαι κι εσυ σε καλο δρομο μπραβο κοριτσαρα!

Αντε να παιρνουμε σειραααααα....ΟΛΕΣ!

Georgkat τι κανεις μωρο μου?Ξεκουραστηκες καθολου?Η γιαγια ειναι καλυτερα?

Λια απολαυσε την εξοδο σου και κρατα και ορεξη για την αλλη Παρασκευη :tongue:

κοριτσακια μου σημερα ειναι η μερα που τσακωνομαστε και θα συνεχισουμε να τσακωνομαστε με τους γιατρους... οι καρδιολογοι μιας και η γιαγια δεν πεθανε την παρεπεμψαν στο παθολογικο και αφου διαπιστωθηκε πως δεν ειχε παθει και εγκεφαλικο οπως φοβοντουσαν την αφησαν εκει στο παθολογικο. χτες το βραδυ ανεβασε πυρετο και ειπαν στην μητερα μου πως η γιαγια πρεπει να κατσει τουλαχιστον 10 μερες στο νοσοκομειο για να της ρυθμισουν την κολπική μαρμαρυγη...σημερα επειδη της επεσε ο πυρετος τους ειπε ο παθολογος πως μιας και δεν εχει κατι παθολογικο την δευτερα θα βγει...και το θεμα της καρδιας??? ααα το θεμα της καρδιας ειναι καρδιολογικο προβλημα..βρειτε τα με τον καρδιολογο...παμε στο καρδιολογικο...και η απαντηση του καρδιολογου ηταν πως κολπικη μαρμαρυγη συμβαινει σε ολον τον κοσμο, δεν θεωρειται καρδιολογικο θεμα!!!!!!!! και φυσικα μας εστειλαν στο παθολογικο..και παλι αυτοι στο καρδιολογικο και καναμε βαδην στον ευαγγελισμο σημερα....σε ενα απο τα μεγαλυτερα μπουρδελα της ελλαδος.... περιμενω να ερθει ο αντρας μου και να παμε μαζι στο νοσοκομειο να μας ακουσει ολη η αθηνα και να πεσει και λιγο ξυλικι...(οσες εχουν γνωρισει τον αντρα μου καταλαβαινουν)..α επισης τσακωθηκα και με μια φιλη μου... μια χαρα μπηκε ο μηνας... ερχεται κι ο κουνιαδος μου σημερα απο σερρες, παει το αγορι μου να τους παραλαβει...ΟΛΑ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

νατασσα μου μπραβο για το σπερμα σας (δεν περιμενα πως ποτε θα ελεγα μπραβο σε καποια κοπελα για το σπερμα του αντρα της)!!! βουρ στο ψητο τωρα!!!!!

ασπα μου...αν εχεις θεμα θρομβοφιλίας μην αγχωνεσαι καθολου...σαλοσπιρ, ασπιρινουλα και στην εγκυμοσυνη ηπαρινη...παντως το οτι το βρηκες ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ θεμα!!!

εγκυμονουσες πώς ειστε?????

μαριεττα θα σου ερθω συντομα στην γειτονια σου..μιλησα με τον κυριο με τα προσκλητηρια και πρεπει να παω αμεσα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

κατερινάκι μου τι να πω για τους γιατρούς??!!

άσπα μου, δεν νομίζω πως αυτό που έχεις να δείχνει θρομβοφιλία...αύριο που θα είμαι πιο άνετη να με θυμίσεις να κοιτάξω τις δικές μου εξετάσεις για θρομβοφιλία..

αχ δεν θυμάμαι πολλά πολλά να σχολιασω...

τελευταία μέρα στη δουλεία σήμερα...δεν ξέρω τι νιώθω...πάντως μια αισιοδοξία την έχω....θα δείξει..δευτέρα νέο γραφείο νέοι συναδέλφοι..θα δείξει....

σήμερα παραδίνω εργασία...και όπως πολύ σωστά ξέρετε...ακόμη προσπαθώ να τη κάνω...

το αντράκι μου κόβει ξύλα για το τζάκι και μετά θα μου μαγειρέψει...

αυτά...

αχ βρε λια βρε λια πότε θα πάμε στο γιατρό με λες κορίτσι μου???

μαράκι μου λυπάμαι για το πεθερό σου..τι να πω...όλοι δυστυχώς ξέρουμε πως είναι αυτή η παλιο αρρώστια...τι να πω καλύτερα που δεν βασανίστηκε...ή πως μισώ αυτούς που σιωπούν και δεν φέρνουν στην επιφάνεια τη θεραπεία αυτής της αρρώστιας...τεσπα...ο θεός αναπαύσει τη ψυχή του...και να δίνει υπομονή στη γυναίκα και τα παιδία του...είχε και μικρά παιδάκια??

τα καλά νέα είναι ότι όλα πάνε καλά με τα μωράκια μας!!είδες μην μου ανησυχείς η παναγία θα βάλει το χέρι της....

νατασούλα μου όλα καλά τώρα!!!

ήρθε η άνοιξη...!!!!!

καλή άνοιξη να έχουμε !!

και να είναι γόνιμος και για μας όχι μόνο για τα λουλούδια!!!!

φιλάκια...

συγχωρέστε με για αυτές τις μέρες...

υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερη...σύντομα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραιδουλα καλη επιτυχια με την εργασια σου και καλη αρχη οσον αφορα τη δουλεια!ειπαμε αυτος δεν θα ειναι μονο ο μηνας μας αλλα η χρονια ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Κατερινιω να πατε να τα κανετε π...τανα γιατι μονο ετσι καταλαβαινουν!παρτε και ενα δημοσιογραφο μαζι σας καλου κακου.μολις τον δουν κοτουλες θα γινουν....απο προσωπικη εμπειρια,αν δεν σε ακουσει ολο το νοσοκομειο,δουλεια δεν γινεται!!καλο κουραγιο κοριτσαρα και αμα χρειαστεις ενισχυσεις,ξερεις που θα μας βρεις!!!

Νεραιδουλα καλη επιτυχια με την εργασια σου και καλη αρχη οσον αφορα τη δουλεια!ειπαμε αυτος δεν θα ειναι μονο ο μηνας μας αλλα η χρονια ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Κατερινιω να πατε να τα κανετε π...τανα γιατι μονο ετσι καταλαβαινουν!παρτε και ενα δημοσιογραφο μαζι σας καλου κακου.μολις τον δουν κοτουλες θα γινουν....απο προσωπικη εμπειρια,αν δεν σε ακουσει ολο το νοσοκομειο,δουλεια δεν γινεται!!καλο κουραγιο κοριτσαρα και αμα χρειαστεις ενισχυσεις,ξερεις που θα μας βρεις!!!

νατασσουλα...απο δευτερα θα γινει ο χαμος γιατι σαββατοκυριακο τα μπουρδελα υπολειτουργουν...ουτε για να τσακωθουν δεν τους βρισκεις τους καραγκιοζηδες... σημερα το βραδυ η γιαγια σηκωσε παλι πυρετο...να δουμε αυριο τί θα μας πουν παλι... το ημερολογιο της παραφροσυνης!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

νατασσουλα...απο δευτερα θα γινει ο χαμος γιατι σαββατοκυριακο τα μπουρδελα υπολειτουργουν...ουτε για να τσακωθουν δεν τους βρισκεις τους καραγκιοζηδες... σημερα το βραδυ η γιαγια σηκωσε παλι πυρετο...να δουμε αυριο τί θα μας πουν παλι... το ημερολογιο της παραφροσυνης!!!!!

Κατερινιω μου,καλο κουραγιο!!!Οταν μπλεκεις με τετοια ατομα,σιγουρα θελει γερα νευρα!!!σε θελω ετοιμη να τα σπασεις ολα την Δευτερα!!

Μόλις τη τελείωσα..επιτέλους...νυστάζωωωωωωωωωωω

μου έκανε και μια μακαρονάδα ο άντρας μου έχω σκάσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...