Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά αν δεν το παλέψεις δεν μπορείς να ελπίζεις, αρκεί όταν το αποφασίσεις να είσαι έτοιμη ψυχολογικά. Αυτή η ανεξήγητη υπογονιμότητα θα μας φάει, επιμονή και υπομονή και όλες θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους με ένα μωράκι στην αγκαλιά μας...

Σ'ευχαριστώ! Έχεις δίκιο!

Θα το παλέψω μέχρι τέλους! Η αλήθεια είναι ότι τώρα πια προτιμώ την εξωσωματική, παρά να συνεχίσω με σπερματεγχύσεις.

Ελπίζω να αποκτήσουμε όλες τελικά το μωράκι που τόσο επιθυμούμε...

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου...

τι να σας πρωτοπω... χτες το μεσημερι εκει που μιλουσα στο τηλ με την σισσυ μου κανει νοημα η μαμα μου πως συμβαινει κατι σοβαρο και μου λεει πως η γιαγια μου στο χωριο παθαινει εμφραγματα και κολπική μαρμαρυγη και πως την πηρε τηλεφωνο η θεια μου διοτι η μαμα μου ετυχε να ειναι λιγες μερες εδω στην αθηνα για να παμε για καποια ψωνια του γαμου, και πως ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση. Στο νοσοκομειο της Λαμίας που ειναι κοντινοτερο δεν ηθελα να την παω, μιας και ο καρδιολογος μας ειπε πως χρειαζεται αμεσα νοσοκομειο, διοτι εκει και καλα να πας, 4 και ο παπας 5 σε βγαζουν. Κανονιζουμε με ιδιωτικο ασθενοφορο να ερθει αθηνα, διοτι το εκαβ την παει στο πλησιεστερο νοσοκομειο της περιοχης...εφημερευε το καρδιολογικο του ευαγγελισμου...και απο τις 4 το μεσημερι, ειμασταν σε μια τρελή αναστατωση διοτι και ο καρδιολογος και ο γιατρος του ασθενοφορου μας ειπαν πως η γιαγια δεν ηταν σε καλη κατασταση και μπορει να τους εμενε στον δρομο...απιστευτο αγχος μεχρι να φτασουν..φτανουν στις 7 και εφυγα απο τον ευαγγελισμο στις 5 το πρωι! Οι γιατροί προσπαθουσαν να κανουν την δουλεια τους αλλα οι ελλειψεις εμφανεις...δεν υπηρχαν τραυματιοφορεις...ευτυχως ηταν ο αντρας μου ο οποιος με το φοριο πηγαινε την γιαγια για αξονική, υπερήχους κτλ κτλ..τελικά την εβαλαν στο δωμάτιο, χρειαζεται το οξυγονο που της δινουν, και γενικά δεν εχει πολύ μεγάλη επαφη...ειναι μεγαλος ανθρωπος...αλλα ειναι ενας ανθρωπος! Και το λεω αυτο γιατι χτες πραγματικά ήθελα να κανω φονο μιας και με πηρε τηλεφωνο μια ανηψιά της για να μου πει, να μην την παω πουθενα την γιαγια και να την αφησω να πεθανει μιας και ειναι μεγαλη γυναικα για να ξεκουραστει!!! Δηλαδή όταν μπορείς να κανεις κάτι για εναν άνθρωπο της οικογενειας σου, επειδη ειναι μεγαλος, τον παρατας και τον κοιτας να πεθαινει ε? Παρα πολύ μεγάλη πίεση, κουραση, αγχος..οτι ειναι να γινει ειπα πως δεν μπορω να το αποτρεψω. Εγω και η οικογενεια μου κάνουμε ότι καλυτερο μπορουμε, ο θεός ας την βοηθησει κι εκεινη κι εμας...ηδη τωρα έχουμε τις αλλαγες στο νοσοκομειο, η μαμα μου εχει μεινει απο χτες, τωρα εγω μαγειρευω για να αλλαξουμε βαρδια.. για να δουμε τί θα γίνει...

σας επρηξα με συγχωρειτε...

τινκερ χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα, δεν ηξερα πως εχεις γενεθλια, δεν εχεις βαλει ημερομηνια ουτε στο φατσοβιβλιο νομιζω..

ευαγγελια μου θα σε παρω τηλ μολις ηρεμησω λιγο...με συγχωρεις πολυ που δεν σε πηρα χτες...ησουν το προγραμματισμενο τηλεφωνο μετα την χριστινουλα....

νατασσα εχεις δικιο για το ιδιοσυγκρασιακο τεστ στην ομοιοπαθητική...πανω σε αυτο βασιζεται η θεραπεια ολων γι αυτο και ειναι διαφορετικη για τον καθε οργανισμο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γεια σας κ απο μενα!!!

κατερινιω περαστικα στην γιαγια σου κ οσο για την ηλιθια προταση που σε ειπε η ανηψια δωστην κ μια μουτζα απο μενα .

μαρια V φιλακια !! κ ολα καλα θα πανε στο ειπα !!!

λατρεια η βλακεια κ η μαλακια ειναι μεταδοτικη γιαυτο χαμογελα ολοι εχουμε απο ενα ξεχασμενο βλημα στην οικογενεια!

φιλακια σε ολες !!!

καλε η ολγα που ειναι ? η μαρια σταρ? που ειστε καλε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Maria v μπραβο για τα νεα απο τα μωρακια σου και ελπιζω τωρα η ψυχολογια σου να ειναι λιγο διαφορετικη.Ολα καλα θα πανε θα το δεις αφου υπηρξε και τοσο μεγαλη μειωση στο υγρο!!!Απο τη αλλη κριμα για τον πεθερο σου ειλικρινα.Ηταν και πολυ κοντα στη ηλικια του μπαμπα μου και πραγματικα στεναχωρεθηκα αλλα τουλαχιστον δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ.Ολα μεσα στην ζωη ειναι...

Κατερινακι μου κουραγιο,μακαρι να γινει η ανατροπη και να γινει καλα η γιαγιακα σου...Οσο για τους συγγενεις δυστυχως υπαρχουν παντου οι μ@λ@κες και δυστυχως αυτους δεν τους διαλεγουμε αλλα ερχονται πακετο με το σοι.Υπομονη και καλο κουραγιο κοριτσακι μου.

Βανζελ μου σιγα μην κατσεις να σκασεις για την πεθερα σου.Αντε απο εκει που μου στεναχωριεσαι.Μπαινακης βγαινακης να γινεις και να το πιξεις στην τρελα,εχουμε πες της τα δικα μας δεν θα ασχοληθουμε και με σενα.Απο ην αλλη γι'αυτο ειναι οι πεθερες-μανες για να μουρμουρανε...

Λια μου καρδουλα ακουω και τρελαινομαι σου λεω!!!Οσο για το θεμα του σεξ αραξε στα κυβικα σου κουκλιτσα μου και ξεχνα το!!!Αν και μονο ΑΝ σε αφησει ο γιατρος(που χλωμο εως το εκρου του νεκρου το κοβω)σιγα μη σου κατσει ο δικος σου!!!!ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ!!!!

Μαζοχα μου,Σισσακι,Παπακι,Τινα φιλακια σε αλλες στα μαγουλακια και σε αλλες στις κοιλιτσες!!

Τα δικα μου νεα τωρα

Πηγα το πρωι παλι στην γιατρο η οποια με το που ειδε τις εξετασεις(πρωτη πρωτη εγω ειχα βαλει την ca125 για να δω αντιδραση)μου λεει ααα μια χαρα βγηκε τσαμπα το σκεφτομουνα!ΟΟΟΟΥΥΥΥΦΦΦ εκανα απο μεσα μου...

Μετα ειδε και τις αλλες για προλακτινη,θυροειδη και ανδρογονα και σε αυτα ειμαστε κομπλε μου λεει.Αυριο θα βγουν και τα υπολοιπα.Μετα με εξετασε,Ενδομητριο στα 6.8 μια χαρα λεει το κοβω να φτανει 8αρι με 10αρι και απο την δεξια την ωοθηκη που ειχα το μεγαλο το αυγο των 13 χιλιωστων εμεινε σταθερο οποτε παει αυτο αλλα απο την αριστερη εχω 2 αουτσαιντερ πολυ καλα σε μεγεθος ιδιο που συμβαδιζει με το ενδομητριο οποτε θελει να με δει και την Δευτερα να δει τι εσκασε και τι δεν εσκασε.Οι πιθανοτητες για διδυμα μου λεει ειναι πολλες..

Βεβαια εγω της ειπα δεν το βλεπω και μου λεει ωχ οτανα ακουω να λετε τετοια μια συγχυση την εχω!!!

Οποτε Δευτερα παλι Βεροια το εχω κανει το δρομολογιο λες και παω στο περιπτερο αλλα πολυ μ'αρεσει γιατι παω και μονη μου χωρις το μωρο και καθ'οτι λιγο γκαζιαρα καταπιεσμενη τον τελευταιο καιρο με χαλαρωνει απιστευτα η οδηγηση!!!

Αυτα τα νεα μας ααα και μου ειπε επαφες τωρα Σ/Κ για να ειναι δυνατο το σπερμα μας και να μην πω τιποτα στον αντρα μου για να μην τον αγχωσω

Νια ειπα απο μεσα μου το τερας της αναισθησιας θα χασει κανα γραμμαριο αμα αγχωθει...Σημειωτεον ο αντρας μου μου λεει στο τηλ,Δηλαδη τωρα θα πρεπει να στοχευω στα αριστερα???Βρα βαλτο εσυ τωρα και αστα αυτα να παρουν τον δρομο τους που μου θελεις και στοχο...

Φιλακια κοριτσακια μου παω στους μαμελουκους μου που αρχιζουν να καταφθανουν...

bKtop2.png8BRwp3.png

Maria v μπραβο για τα νεα απο τα μωρακια σου και ελπιζω τωρα η ψυχολογια σου να ειναι λιγο διαφορετικη.Ολα καλα θα πανε θα το δεις αφου υπηρξε και τοσο μεγαλη μειωση στο υγρο!!!Απο τη αλλη κριμα για τον πεθερο σου ειλικρινα.Ηταν και πολυ κοντα στη ηλικια του μπαμπα μου και πραγματικα στεναχωρεθηκα αλλα τουλαχιστον δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ.Ολα μεσα στην ζωη ειναι...

Κατερινακι μου κουραγιο,μακαρι να γινει η ανατροπη και να γινει καλα η γιαγιακα σου...Οσο για τους συγγενεις δυστυχως υπαρχουν παντου οι μ@λ@κες και δυστυχως αυτους δεν τους διαλεγουμε αλλα ερχονται πακετο με το σοι.Υπομονη και καλο κουραγιο κοριτσακι μου.

Βανζελ μου σιγα μην κατσεις να σκασεις για την πεθερα σου.Αντε απο εκει που μου στεναχωριεσαι.Μπαινακης βγαινακης να γινεις και να το πιξεις στην τρελα,εχουμε πες της τα δικα μας δεν θα ασχοληθουμε και με σενα.Απο ην αλλη γι'αυτο ειναι οι πεθερες-μανες για να μουρμουρανε...

Λια μου καρδουλα ακουω και τρελαινομαι σου λεω!!!Οσο για το θεμα του σεξ αραξε στα κυβικα σου κουκλιτσα μου και ξεχνα το!!!Αν και μονο ΑΝ σε αφησει ο γιατρος(που χλωμο εως το εκρου του νεκρου το κοβω)σιγα μη σου κατσει ο δικος σου!!!!ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ!!!!

Μαζοχα μου,Σισσακι,Παπακι,Τινα φιλακια σε αλλες στα μαγουλακια και σε αλλες στις κοιλιτσες!!

Τα δικα μου νεα τωρα

Πηγα το πρωι παλι στην γιατρο η οποια με το που ειδε τις εξετασεις(πρωτη πρωτη εγω ειχα βαλει την ca125 για να δω αντιδραση)μου λεει ααα μια χαρα βγηκε τσαμπα το σκεφτομουνα!ΟΟΟΟΥΥΥΥΦΦΦ εκανα απο μεσα μου...

Μετα ειδε και τις αλλες για προλακτινη,θυροειδη και ανδρογονα και σε αυτα ειμαστε κομπλε μου λεει.Αυριο θα βγουν και τα υπολοιπα.Μετα με εξετασε,Ενδομητριο στα 6.8 μια χαρα λεει το κοβω να φτανει 8αρι με 10αρι και απο την δεξια την ωοθηκη που ειχα το μεγαλο το αυγο των 13 χιλιωστων εμεινε σταθερο οποτε παει αυτο αλλα απο την αριστερη εχω 2 αουτσαιντερ πολυ καλα σε μεγεθος ιδιο που συμβαδιζει με το ενδομητριο οποτε θελει να με δει και την Δευτερα να δει τι εσκασε και τι δεν εσκασε.Οι πιθανοτητες για διδυμα μου λεει ειναι πολλες..

Βεβαια εγω της ειπα δεν το βλεπω και μου λεει ωχ οτανα ακουω να λετε τετοια μια συγχυση την εχω!!!

Οποτε Δευτερα παλι Βεροια το εχω κανει το δρομολογιο λες και παω στο περιπτερο αλλα πολυ μ'αρεσει γιατι παω και μονη μου χωρις το μωρο και καθ'οτι λιγο γκαζιαρα καταπιεσμενη τον τελευταιο καιρο με χαλαρωνει απιστευτα η οδηγηση!!!

Αυτα τα νεα μας ααα και μου ειπε επαφες τωρα Σ/Κ για να ειναι δυνατο το σπερμα μας και να μην πω τιποτα στον αντρα μου για να μην τον αγχωσω

Νια ειπα απο μεσα μου το τερας της αναισθησιας θα χασει κανα γραμμαριο αμα αγχωθει...Σημειωτεον ο αντρας μου μου λεει στο τηλ,Δηλαδη τωρα θα πρεπει να στοχευω στα αριστερα???Βρα βαλτο εσυ τωρα και αστα αυτα να παρουν τον δρομο τους που μου θελεις και στοχο...

Φιλακια κοριτσακια μου παω στους μαμελουκους μου που αρχιζουν να καταφθανουν...

μια χαρα τα νεα σου φιλεναδα!!

καλα οι αντρες μας ειναι ολα τα λεφτα επειδη ειναι ασχετη οετανε κατι κουφα ωρες ωρες κ λες που θα σκασει η κεραμιδα χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Γειας σας κοριτσαρες!!!!

Μαρια v συλλυπητηρια για τον πεθερο σου!κριμα αλλα σε τετοιες περιπτωσεις οταν αυτη η κωλοασθενεια ειναι καλπαζουσα δεν υπαρχει σωτηρια.ευτυχως που δεν υπεφερε ο ανθρωπος...μεσα στα ασχημα ομως εχουμε και καλα νεα!!ειδες που ολα πανε καλα με τα μωρακια σου;;!μπραβο κοριτσι!πολυ χαρηκα!!

Ασπα μου τελεια και τα δικα σου τα νεα!!!!μια χαρα εισαι απο ολες τις αποψεις!σε βλεπω και εσενα με διδυμα απο κει που δεν το περιμενεις!

Πατριωτακι τι σκας για την πεθερα;;;!!!αμα διναμε σημασια στις πεθερες,φυλακη θα ημασταν ολες τωρα!

Κατερινιω μου καλο κουραγιο κοπελα μου!περαστηκα να ειναι φυσικα και να επιστρεψει η γυναικα στο σπιτι της.ο ανθρωπος σου οταν παθει κατι και 100 χρονων να ειναι,δεν τον πετας ουτε κοιτας την ηλικια του!!η στενοχωρια ειναι η ιδια!αντε μην δωσω καμια "ευχουλα" στην ξαδερφη σου!

Τινα ξεχνα το σεξ και εσυ για πολυ καιρο τωρα.....μετα την γεννα!!!

Alexouli με το καλο να ξεκινησεις την καινουρια προσπαθεια!

Φιλακια πολλα σε ολες εννοειται!!!παω να φαω και τα λεμε μετα!

Καλησπέρα κοριτσάκια, Κατερινακι τα είπαμε και στο τηλ. εύχομαι να γίνει καλά η γιαγιά σου, εσείς κάνατε ο,τι καλύτερο μπορούσατε για να σώσετε έναν αγαπημένο σας άνθρωπο τώρα είναι θέλημα Θεού, όσο για τους συγγενείς όταν θα έρθει η ώρα τους θα δούνε και αυτοί τι ωραία που θα είναι να τους παρατάνε τα παιδιά τους!

Τινκερ χρόνια σου πολλά να τα χιλιάσεις, ήδη το πρώτο δώρο σου ήρθε η μετάθεσή σου! Εύχομαι το επόμενο δώρο να φυτρώσει σύντομα στην κοιλίτσα σου!

Μαρακι ν συλλυπητήρια για τον πεθερό σου, έχεις όμως δυο αγγελούδια που θα σου δίνουν και σε σένα και στον άντρα σου δύναμη και χαρά για να προχωρήσετε.

Ευαγγελία μου αφού ο ομοιοπαθητικός σου είναι αισιόδοξος, είσαι και εσύ αισιόδοξη, είμαστε και εμείς αισιόδοξες για σένα, θα παχύνει θέλει δε θέλει το ενδομήτριο! Την επόμενη φορά που θα δεις την πεθερά σου βάλε ωτοασπίδες δεν υπάρχει λόγος να ακούς τι κάθε παπαρολόγο τι θα πει!

Ασπα τέλειες οι εξετάσεις σου, το σ/κ έχει τσίρκο μεντράνο πριβέ κάνε τα ακροβατικά σου κρεμάσου από τους πολυέλαιους και απόλαυσε το!

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλο μηνα!

Καλη ανοιξη καλη γονιμοτητα καλες χοριακες!

Σας ευχαριστω για την υπο-στηριξη.Υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην κατσω να σκασω για κανεναν και για τιποτα.Οπως ειπαμε και με το Κατερινακι οταν γυρισει η ροδα και βρεθουμε εμεις επανω τοτε θα ειναι υπεροχη η θεα απο εκει ψηλα ;)

Καλα αποτελεσματα κουκλιτσες μου...σε ολες...

Σας φιλω γλυκα

παπι μου που εισαι?δεν με πηρες χθες για καληνυχτα :(

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!! απο εδω κ περα να ειναι η ζωη μας οπως την σημερινη μερα ηλιολουστη, ζεστη , κ χαρουμενη!!!

λατρεια σαν τουβλο επεσε χθες κουραστηκα οσο πολυ.

φιλακια σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα σε ολες και καλο μηνα!

ευχομαι ο νεος μηνας να φερει πολλες υψηλες χοριακές και πολλα ζουμπουρλούδικα ωάρια!!

νατασσα αναδουλειες επεσαν στο μαγαζι....

ευαγγελια μου...η θεα θα ειναι παντα ομορφη αν προερχεται απο την εσωτερική μας διαθεση να την βλεπουμε ομορφη...μια χαρα κοριτσι εισαι...ασε τις κουτσομπολιτσες να λυσσανε!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσουδια μου ειμαι πολλη χαρουμενη!με πηρε ο αντρουλης μου μολις τωρα που εφυγε απο τον ουρολογο και μου ειπε οτι ο προστατης μας ειναι παρα πολυ καλα!!κει το σπερμα του συμφωνα με το τελευταιο σπερμοδιαγραμμα ειναι εξισου πολυ καλο!!το μονο που μενει τωρα ειναι ενα ακομα σπερμοδιαγραμμα και εγω ραντεβου με την ενδοκρινολογο την Δευτερα.καλα μπηκε ο μηνας!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...