Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Νεραιδουλα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ!!!εννοειται πως θα τα δειξω αυριο στην γιατρο που θα παω αν και δεν θα εχουν βγει ολες οι εξετασεις παλι ομως καποια ιδεα θα εχουμε και τις υπολοιπες θα τις παει η μαμα μου και θα την παρω τηλ να μου πει γιατι εγω εχω ραντεβου το πρωι και αυτες θα ειναι ετοιμες το μεσημερι...

ΑΑΑ και δεν σας ειπα πηγε ο μπαμπακας μου να παρει τα αποτελεσματα και του λεει ο μικροβιολογος για οοοοοολες μονο 45 ευρω!!!Καλα του λεει ο πατερας μου αφου στην συνταγη λεει αλλα νουμερα.Εγω σ'αυτους που αγαπαω κανω ο,τι τιμες θελω!!!Οπως καταλαβατε απο δω και περα μονο στην Βεροια εξετασεις εκει που μας αγαπανε γιατι εδω θα μου γδερνανε το κορμι!!!

Μαζοχα μου αφου πηρατε τις αποφασεις σας ολα καλα θα πανε απο δω και περα,Σισσακι κι εσεις το ιδιο!!!!

Γειτονισσα ριζες εβγαλες ή ακομα???Κατσε τωρα που μπορεις.Γιατρο ποτε παμε να δουμε την κουκκιδα μας??

Βανζελ κι εγω νομιζω πως ο γιατρος σου δεν ειχε καταλαβει με τι ακριβως ειχε να κανει αλλα απο εδω και περα θα το δειτε πιο σοβαρα το θεμα και ειμαι σιγουρη πως σε ειδε πλεον σαν project που πρεπει να φερει εις περας

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tinker χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!

Εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό και απʼ ότι μου είπε υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε και καρδιά. Προχθές, Δευτέρα η χοριακή μου είχε φτάσει 2.556 και μου είπε ότι είναι πολύ καλά.

Οι έντονοι πόνοι που είχα, έχουν υποχωρήσει αρκετά και έχουν γίνει απλώς ενοχλήσεις πότε – πότε.

Απλά ΒΑΡΙΕΕΕΕΜΑΙ. Στην αρχή είχε πλάκα να τον βλέπω να κάνει τον καραγκιόζη μέσα στο σπίτι, αλλά τώρα τον λυπάμαι που τα κάνει όλα μόνος του. Όσο και να το θέλω, δεν ξανοίγομαι, γιατί και την Παρασκευή που πήγα για έναν καφέ, όλο το βράδυ βογκούσα σαν βόδι μετά………..Θα δούμε. Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Θα πάω πρώτα στον γιατρό να δούμε ότι όλα είναι καλά και θα αποφασίσουμε…….

Ρε κορίτσια………….σεξ πότε ξανά? Να το ξεχάσω? Έχω αρχίσει και έχω σεξοόνειρα……..Τελείωσα και στον ύπνο μου προχθές,……………είχε να μου συμβεί πολύ πολύ πολύ καιρό, και με πιάσανε και κάτι κράμπες μετά………

Ααααα Παπί, είχες δίκιο για τα τεστ ωορρηξίας. Δεν έχω δει πιο έντονη γραμμή ποτέ ξανά!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Tinker χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!

Εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό και απʼ ότι μου είπε υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε και καρδιά. Προχθές, Δευτέρα η χοριακή μου είχε φτάσει 2.556 και μου είπε ότι είναι πολύ καλά.

Οι έντονοι πόνοι που είχα, έχουν υποχωρήσει αρκετά και έχουν γίνει απλώς ενοχλήσεις πότε – πότε.

Απλά ΒΑΡΙΕΕΕΕΜΑΙ. Στην αρχή είχε πλάκα να τον βλέπω να κάνει τον καραγκιόζη μέσα στο σπίτι, αλλά τώρα τον λυπάμαι που τα κάνει όλα μόνος του. Όσο και να το θέλω, δεν ξανοίγομαι, γιατί και την Παρασκευή που πήγα για έναν καφέ, όλο το βράδυ βογκούσα σαν βόδι μετά………..Θα δούμε. Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Θα πάω πρώτα στον γιατρό να δούμε ότι όλα είναι καλά και θα αποφασίσουμε…….

Ρε κορίτσια………….σεξ πότε ξανά? Να το ξεχάσω? Έχω αρχίσει και έχω σεξοόνειρα……..Τελείωσα και στον ύπνο μου προχθές,……………είχε να μου συμβεί πολύ πολύ πολύ καιρό, και με πιάσανε και κάτι κράμπες μετά………

Ααααα Παπί, είχες δίκιο για τα τεστ ωορρηξίας. Δεν έχω δει πιο έντονη γραμμή ποτέ ξανά!!

τι θες? ΣΕΞ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! καλα κανε ονειρααααα!! εγω σεξ μετα το 3ημηνο με αφησε ο γιατρος αλλα το θεμα ειναι εσυ θες αλλα ο αλλος θα σου αρχησει τα αυριο κ αυριο οπως ελεγε κ σε μενα , εγω να δεις τι σεξοονειρα εχω δει τρελα σε λεω χαχαχα!

ειδες που σε ειπα για τα τεστ ωορρηξιας αφου εγω αντι νακανω τεστ εγκυμοσηνης εκαν τεστ ωορρηξιας κ εβγαιναν θετικα κ καπως εκει αρχησα κ ελεγα βρε λες?

τινκ χρονια πολλααα!! καλα κ ευτυχισμενα!!! κ ενα κ δυο να μην σε πεω μπεμπακια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ρε Μίνα μην με πεις ότι ακόμα δεν σου κάθεται…..???........

Κοίτα και εγώ κάπως έτσι το κόβω…………….να κλείνουμε τρίμηνο και μετά να μας επιτρέψει ο γιατρός. Το θέμα είναι ότι ώρες – ώρες τον κοιτάζω σαν ξερολούκουμο και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα…. Αυτός το παίζει βράχος. Ααααααα είμαι πατέρας εγώ !!!

Όχι τίποτα άλλο βγήκαμε και από το πρόγραμμα μας………φαγητό / καφέ / σεξ…………….. φαγητό / καφέ / σεξ…………….. φαγητό / καφέ / σεξ……………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια τι εγινε απο τωρα σκεφτεσαι το σεξ;;;κανε ονειραααααααα!!!!! Χα χα χα!!

Αντε το παπακι να το δικαιολογησω,ειναι σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη, αλλα εσυ απο τωρα;;;!!!!

Α ρε παπακι τι τραβατε!!

Διαφημίσεις

Κοίτα και εγώ κάπως έτσι το κόβω…………….να κλείνουμε τρίμηνο και μετά να μας επιτρέψει ο γιατρός. Το θέμα είναι ότι ώρες – ώρες τον κοιτάζω σαν ξερολούκουμο και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα…. Αυτός το παίζει βράχος. Ααααααα είμαι πατέρας εγώ !!!

Όχι τίποτα άλλο βγήκαμε και από το πρόγραμμα μας………φαγητό / καφέ / σεξ…………….. φαγητό / καφέ / σεξ…………….. φαγητό / καφέ / σεξ……………..

Τωρα θα ειστε,φαγητο/ξαπλα.....

oxi καλε μου εκαστε 3-4 φορες κ αυτες ηταν ολες κ ολες δεν εχει αλλο χαχαχχαχαχα εμ οταν τα ελεγα εγω με κοροιδευατε με λεγατε τρελη με το σεξ κατσε κ που εισαι ακομα !! θα στα πω απο κοντα !!

αλλα τωρα δεν εχω εγω ορεξει να σε πω την αληθεια απο την ωρα που αρχησε να βαραει συνεχεια μου εχει φυγει η ορεξει σε αλλες της ερχετε ποιο πολυ η ορεξει σε μενα μου βγηκε το αντιθετο.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια!!!

ευχαριστώ για τις ευχές!!!

μακάρι να έρθει το πρώτο..!!!

αχ κορίτσια πολύ γελάω με το σεξ...!!!:) τώρα λια αποχή!!!!

μέχρι να πάρεις το οκ από το γιατρό..και δουλείες όχι..τίποτα...να στα κάνει ο αντρούλης σου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

νατασούλα και sissy το αποφασίσατε βλέπω το μεγάλο βήμα, με το καλό κορίτσια μου να ερθει και στις δύο το μπεμπέ!

νεραιδούλα μου χρόνια σου πολλά και ξέρεις τι θα σου ευχηθώ...να έρθει το μωράκι χωρίς να το καταλάβεις, πότε ξεκινάς στη νέα σου δουλεια?

Λία μου την Δευτέρα θα δεις το σποράκι σου και θα ακούσεις και καρδούλα, τέλεια!!! όσο για το σέξ ενα θα σας πώ, εμας ο γιατρός δεν μας αφήνει ακόμη γιατί εχω πονάκια που και που και φοβάται να μην κάνω συσπάσεις, μου αρχισε πάλι και τα ουτρο κολπικα....παπάκι ακούς?????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κατερινάκι μου περαστικά στη γιαγιακα σου,να το ξεπεράσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθεί.

διδυμομανούλα που είσαι να μας πεις τι κάνουν τα ζουζούνια σου????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

tinkerbell συγχαρητήρια για την μετάθεση και να τα εκατοστήσεις!! Γρήγορα με ένα γερό μωράκι, μόνο χαρές από εδώ και πέρα, είδες τα πράγματα στρώνουν σιγά σιγά, θυμάμαι που έλεγες ότι μετάθεση θα πάρεις μόνο αν μείνεις έγκυος και τελικά τα κατάφερες, τώρα που θα έχεις πιο ανθρώπινο πρόγραμμα και θα είσαι πιο ξεκούραστη θα έρθει και το μωράκι!

mina pa και Ευαγγελία εμείς τα είπαμε, φιλιά πολλά!

Sissy2012 μου λυπήθηκα για την χοριακή σου, αλλά χαίρομαι που σε ακούω τόσο αποφασισμένη, ήταν να μην πάρεις φόρα τελικά. Για όλα τα κορίτσια που σκέφτονται την εξωσωματική (natasoula81 και εσύ νομίζω), εγώ θα τους έλεγα αν έχουν άκρη για τα χρήματα και δεν υπάρχει πρόβλημα, να μην το καθυστερούν, εγώ το μετάνιωσα που άργησα τόσο. Από την άλλη, χαίρομαι που έκανα και 2 σπερματεγχύσεις με φάρμακα γιατί ήταν δύο καλές πρόβες πριν την εξωσωματική και φαινόταν πως αντιδράω στα φάρμακα. Εγώ πάντως με 75μονάδες άρχισα στην σπερματέγχυση και έφτασα μέχρι τις 120 τις τελευταίες μέρες και στην εξωσωματική άρχισα με 150μονάδες και τις τελευταίες μέρες κατέβηκα στις 75. Εκτός από τον ανταγωνιστή, δεν πήρα τίποτα άλλο, ούτε κορτιζόνη, ούτε για συσπάσεις, ούτε για το αίμα, ούτε τίποτα. Ολα αυτά τα δίνουν μεν προληπτικά, αλλά η δική μου γιατρός ήταν πολύ κατά των μεγάλων δόσεων και των περιττών φαρμάκων και πειραμάτων, γι' αυτό και την διάλεξα και ένιωθα ασφάλεια,ότι κάνουμε το σωστό. Αρα διαλέξτε τον κατάλληλο, να νιώθετε σίγουρες και προχωράμε, εννοείται ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Λια33 μου με το καλό να πας την Δευτέρα στο γιατρό να ακούσετε καρδούλα!!!! Τι ωραία που είναι, ειδικά η πρώτη φορά, να το απολαύσετε, εμένα ο άντρας μου είχε τραβήξει βιντεάκι, που ακουγόταν πεντακάθαρα η καρδιά, αλλά χάλασε τώρα το κινητό και μάλλον το χάσαμε. Οι χοριακές σου πάντως είναι σούπερ!!

tina32 μου τέλεια και από εσένα τα νέα, άντε να πάει και το παπάκι την Παρασκευή να ησυχάσει. Μόλις αρχίσει να κλωτσάει περιμένουμε αναμετάδοση!

astage καλή αρχή με την νέα γιατρό, να πάνε όλα καλά κορίτσι μου. Αυτό που λες για τα μικροβιολογικά είναι γεγονός, εδώ ένα στενό διαφορά το ένα από το άλλο, το ένα μου είχε ζητήσει για χοριακή 25 ευρώ και το άλλο15, κλέφτες, εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου και βάζουν ότι τιμές θέλουν.

Κατερινάκι περαστικά για την γιαγιά σου, όταν μπορέσεις πες μας πώς είναι.

Τα δικά μου νέα είναι και καλά και άσχημα. Χάσαμε τον πεθερό μου, ούτε μήνα δεν άντεξε, καλό παράδεισο να έχει, χρυσός άνθρωπος, το στήριγμα όλων μας εδώ μέσα, 62 χρονών.

Τα καλά νέα είναι ότι μετά από όλη αυτή την φουρτούνα, πήγαμε στον γιατρό να δει σε τι κατάσταση είμαι και τα μωρά είναι μια χαρά και η αυχενική από 3,5 πήγε 2,3, μου είπε ότι είναι σημαντική μείωση και πολύ καλό σημάδι και ότι αν έμενε ίδια ή μεγάλωνε θα ήταν πολύ κακό. Αρά τώρα περιμένω την αμνιοπαρακέντηση την Τετάρτη με καλύτερη ψυχολογία και ο Θεός βοηθός...

Αααα έβαλα και ένα κιλό, από 50 πήγα 51, μου είπε ότι πάμε καλά!

HvAnp3.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

44.

Ποσοστό: 7/43

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  18. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

5. pepsi-->

Ποσοστό: 2/4

Κορίτσια είχαμε κανένα νέο από την pepsi?

HvAnp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε?

Εγώ πήγα την Τρίτη στο γιατρό να με δει, αν είναι όλα καλά μετά τα φάρμακα. Ευτυχώς μου είπε ότι επανήλθα πλήρως! Ούτε κύστες ούτε τίποτα!

Όμως, δυστυχώς μας παραπέμπει μάλλον σε εξωσωματική... Πιστεύει πως είναι κάπως άσκοπο να συνεχίζουμε με σπερματεγχύσεις. Ανήκουμε, λέει στο ποσοστό ανεξήγητης υπογονιμότητας και ενώ υπάρχουν όλες οι κατάληλες προϋποθέσεις, κάπου στην πορεία κάτι δεν πάει καλά... Η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ.... Απλά στεναχωριέμαι μήπως αποτύχουμε και με αυτή τη μέθοδο, γιατί είναι η τελευταία μου ελπίδα...

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε?

Εγώ πήγα την Τρίτη στο γιατρό να με δει, αν είναι όλα καλά μετά τα φάρμακα. Ευτυχώς μου είπε ότι επανήλθα πλήρως! Ούτε κύστες ούτε τίποτα!

Όμως, δυστυχώς μας παραπέμπει μάλλον σε εξωσωματική... Πιστεύει πως είναι κάπως άσκοπο να συνεχίζουμε με σπερματεγχύσεις. Ανήκουμε, λέει στο ποσοστό ανεξήγητης υπογονιμότητας και ενώ υπάρχουν όλες οι κατάληλες προϋποθέσεις, κάπου στην πορεία κάτι δεν πάει καλά... Η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ.... Απλά στεναχωριέμαι μήπως αποτύχουμε και με αυτή τη μέθοδο, γιατί είναι η τελευταία μου ελπίδα...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά αν δεν το παλέψεις δεν μπορείς να ελπίζεις, αρκεί όταν το αποφασίσεις να είσαι έτοιμη ψυχολογικά. Αυτή η ανεξήγητη υπογονιμότητα θα μας φάει, επιμονή και υπομονή και όλες θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους με ένα μωράκι στην αγκαλιά μας...

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

tinkerbell γλυκουλα μου να τα χιλιασεις και συντομα να γινεις μανουλα,να εισαι παντα ευτυχσιμενη!

Georgkat μολις βαλω καρτα θα σε παρω τηλ μωρο μου καλο κουραγιο!

maria_v ειμαι σιγουρη πως ολα θα ξεπεραστουν.Εχεις ολη μου την αγαπη και την θετικη ενεργεια για σενα και τα αγγελουδια σου και οταν τακτοποιησεις τα θεματακια σου κανονισε να βρεθουμε λιγο!

Εγω εκει που ηρεμησα με την ομοιοπαθητικη και ξεκινησα παλι με τα νεα δεδομενα πηρα μια ισχυρη συγχυση χθες με την πεθερα μου...εμεινα μ@.@.@ς...Και μονο που το θυμαμαι βγαζω καντηλες...

Τεσπα υπομονη...

Να εχετε μια ομορφη μερα κουκλιτσες μου σας φιλω γλυκα ολες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...