Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σου Σισσακι!!!ποτε εχεις γενεθλια εσυ ψαρακι μου;;Εγω σκεφτομαι το ιδιο να σου πω την αληθεια και γι ΄αυτο και το συμφωνησαμε.βεβαια αν ειναι να δουμε και πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου,θα ηθελα να κανω με φαρμακα την σπερματεγχυση και μετα καπακι εξωσωματικη.βεβαια εξαρταται και απο τον γιατρο τι θα προτεινει!

Την τριτη εχω νατασουλα μου!και εγω στη θέση σου αυτο θα έκανα..εύχομαι να μη χρειαστεί και να κανεις τη σπερματεγχυση και να πιάσεις το μπεμπε..:D

Μπαίνεις όμως στο κλίμα με τις ενέσεις..εγω τωρα δεν τις σκέφτομαι καθόλου! Επειδη ξεπέρασαν το φόβο..τωρα σκέφτομαι ολα τ αλλα! Αν όμως δεν είχα κανει ενέσεις,θα είχα και αυτή την έννοια στο κεφάλι μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σισσακι ναι ψαράκι είναι αλλα από ευαισθησία δεν θα το ελεγα...παντως οταν στεναχωριέται πέφτει για ύπνο!!!

Μαζοχα μου αυτος ο δείκτης δείχνει ότι μαλλον υπαρχει ήπιας μορφής ενδομητρίωση γιατί είναι αρκετά ψηλά,οπότε ή που δεν πέρασε από την προηγούμενη θεραπεια ή που ξαναεμφανιζετε...

Αύριο θα ξέρω καλύτερα γιατί τώρα όλα αυτά μπορεί να είναι δικές μου μαλακιες που διάβασα στο ιντερνετ...

Και εγω οταν στεναχωριεμαι πεφτω για ύπνο..:D

Μην το σκέφτεσαι για τηνενδομητριωση..ισχύει οτι πολλές εχουμε αλλα δεν το ξέρουμε...

Καλως την γκαστρωμουνα Λια!!!πως εισαι;;πονας ακομα βρε;;νιωθεις αναγουλες;;πες μας κανενα νεο απο το μελλοντικο Αινσταιν!τρελοκομειο μου,απο τη μια σκεφτομαι να μην φαμε και πολυ χρονο στις σπερματεγχυσεις και μας εξαντλησουν ψυχολογικα.ας εξαντληθουμε στις εξωσωματικες....

Την τριτη εχω νατασουλα μου!και εγω στη θέση σου αυτο θα έκανα..εύχομαι να μη χρειαστεί και να κανεις τη σπερματεγχυση και να πιάσεις το μπεμπε..:D

Μπαίνεις όμως στο κλίμα με τις ενέσεις..εγω τωρα δεν τις σκέφτομαι καθόλου! Επειδη ξεπέρασαν το φόβο..τωρα σκέφτομαι ολα τ αλλα! Αν όμως δεν είχα κανει ενέσεις,θα είχα και αυτή την έννοια στο κεφάλι μου!!

Σισσακι πιστεψε με με τις ενεσεις δεν εχω κανενα προβλημα.μιλαμε για πολυ μαζοχα ομως.....!!δεν τις σκεφτομαι καν.αντιθετως οταν παω να φανταστεις για εξετασεις και μου ρουφανε το αιμα,γουσταρω να κοιταω και το μπουκαλακι που γεμιζει...

Γεια σου ρε Sissy έμπειρη…….εγώ τον είχα πει τον γιατρό μου πως αν δεν πιάσει και η εξωσωματική θα πέσω στα ναρκωτικά. Με τόσο τρύπημα, και χρήματα, τουλάχιστον να περνάω και καλά…………….

Εγώ βαριέμαι του σκασμού σήμερα. Ξεκούραση,……..ξεκούραση,…..αλλά έχει αρχίσει και με πιάνει κατάθλιψη επειδή δεν με αφήνει να βγω από το σπίτι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Νατάσα αν δεν υπάρχει θέμα οικονομικό, έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, και έχετε εξαντλήσει τον ιατρικό παράγοντα, δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείτε άλλο. Εγώ άργησα πολύ για οικονομικούς λόγους, και γιατί δεν έβρισκα γιατρό της προκοπής να με καθοδηγήσει.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γεια σου ρε Sissy έμπειρη…….εγώ τον είχα πει τον γιατρό μου πως αν δεν πιάσει και η εξωσωματική θα πέσω στα ναρκωτικά. Με τόσο τρύπημα, και χρήματα, τουλάχιστον να περνάω και καλά…………….

Εγώ βαριέμαι του σκασμού σήμερα. Ξεκούραση,……..ξεκούραση,…..αλλά έχει αρχίσει και με πιάνει κατάθλιψη επειδή δεν με αφήνει να βγω από το σπίτι.

Καλε γιατι;;;δεν εισαι και αρρωστη!αλλα καλα κανει απο τη μια και δεν σε αφηνει,γιατι εισαι ικανη να ξεσαλωσεις!κατι θα ξερει παραπανω ο αντρας σου!!

κορίτσια καλησπέρα..τρέχω και δεν φτάνω...

άσπα να σου ζήσει ο άντρας σου..

εγώ είχα γενέθλια τη κυριακή..

πρέπει να πακετάρω στη δουλεία..να κάνω εργασία..και τρέχω και για τη βάφτιση...και έχω να κάνω και το πάρτυ των γενεθλίων μου..αυτά...

άσπα μου να μιλήσεις με το γιατρό για τις εξετάσεις σου...

σίσσυ μου σε ακουω διαβάζω αποφασισμένη για εξωσωματική...!!μπράβο!!έτσι ζεστά να το πάρεις το θέμα και όλα θα πάνε καλά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λια μου μιλάμε για μεγάλη εμπειρία...;) σημερα μίλησα με το γιατρο μου και τον ενημέρωσα γι αυτα που θέλω να κάνουμε! Μου ειπε να αφήσουμε αυτο το μήνα για ξεκούραση και πάμε τον επόμενο.. Θέλει απλα να παρακολουθήσουμε ωορηξια αυτο το μηνα( λες και θα γινει κάτι...)περιμένω να αδιαθετησω( ακόμα αυτα τα καφε) να τελειώσω και θα παω να με δει και να τα συζητήσουμε! Ειπε οτι θα πάρω παλι τα μενοπουρ που εχω στο ψυγείο!εσυ να κάτσεις Σπιτι να ξεκουράζεσαι δεν είπαμε;;;;άλλωστε έχεις να απολαύσεις καλοκαιρινές βόλτες με φουσκωμένα κοιλιτσα να τρως παγωτο!!!!

νατασουλα αλήθεια φτιάχνεσαι μ αυτα;;;;νοσοκόμα έπρεπε να γίνεις..;)

Νατάσα αν δεν υπάρχει θέμα οικονομικό, έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, και έχετε εξαντλήσει τον ιατρικό παράγοντα, δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείτε άλλο. Εγώ άργησα πολύ για οικονομικούς λόγους, και γιατί δεν έβρισκα γιατρό της προκοπής να με καθοδηγήσει.

Οσο να ναι δεν τρεχουν και απο τα πατζακια μας...καποιες οικονομιες καναμε εδω και 2 χρονια απο τοτε που μαθαμε οτι ισως χρειαστει η εξωσωματικη και τα κραταμε μονο και μονο γι ΄αυτο το λογο φυσικα.Απο ψυχολογια το πιστευεις οτι ο αντρας μου πεφτει πιο πολυ απο μενα;ειναι ευαισθητουλης τελικα και δεν του φαινοταν!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα..τρέχω και δεν φτάνω...

άσπα να σου ζήσει ο άντρας σου..

εγώ είχα γενέθλια τη κυριακή..

πρέπει να πακετάρω στη δουλεία..να κάνω εργασία..και τρέχω και για τη βάφτιση...και έχω να κάνω και το πάρτυ των γενεθλίων μου..αυτά...

άσπα μου να μιλήσεις με το γιατρό για τις εξετάσεις σου...

σίσσυ μου σε ακουω διαβάζω αποφασισμένη για εξωσωματική...!!μπράβο!!έτσι ζεστά να το πάρεις το θέμα και όλα θα πάνε καλά

969094cgmrn203bf.gif

Για την Κυριακή......λιγο καθυστερημένα αλλα δεν το ήξερα!

Νεραιδουλα μου χρονια σου πολλα!!!!σου ευχομαι γρηγορα με πολλα μωρακια να γεμισει η αγκαλιτσα σου και μια καλη ζωη!!!!

Σισσυ νοσοκομα δεν θα την παλευα με τιποτα!αλλα εχω τρελη αντοχη στον πονο.να φανταστεις οταν βαρουσα ενεσεις για την ιγμοριτιδα, τα κωλομερια ειχαν γινει τουμπανο και εγω δεν επαιρνα χαμπαρι.

Οσο να ναι δεν τρεχουν και απο τα πατζακια μας...καποιες οικονομιες καναμε εδω και 2 χρονια απο τοτε που μαθαμε οτι ισως χρειαστει η εξωσωματικη και τα κραταμε μονο και μονο γι ΄αυτο το λογο φυσικα.Απο ψυχολογια το πιστευεις οτι ο αντρας μου πεφτει πιο πολυ απο μενα;ειναι ευαισθητουλης τελικα και δεν του φαινοταν!!!!

Εμένα που ο άντρας μου ειναι πολυ ψύχραιμος και βράχος οταν του το είπα νομίζω οτι έπεσε..εγω του τα έλεγα χαμογελαστη!!!:D

Οι άντρες ειναι πραγματικα πιο ευαίσθητοι όσο και αν δεν το δείχνουν.

Οντως Σισσυ.εχουν πολλη λιγη υπομονη και πεφτουν ψυχολογικα πιο ευκολα.ειμαστε αλλιως φτιαγμενες εμεις οι γυναικες!αλλα εγω αναισθητο γαιδουρι τον πηρα, πως μεταλλαχθηκε σε ευαισθητο κουταβι δε μπορω να το καταλαβω.......θα του κανω εγκεφαλογραφημα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...