Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τωρα ξυπνησα η μοσχαρα!!!

Πατριωτακι μου, καλη αρχη σου ευχομαι!!Απλα λιγη υπομονη ακομα γιατι προφανως χρειαζεσαι αλλα φαρμακα.

Ασπα καλα αποτελεσματα και σε σενα ρε κοριτσαρα!μια χαρα ξηγηθηκε και η μανουλα!!μηπως να πηγαινεις πιο συχνα εκει να κανεις τις εξετασεις;;;και θαυμαζω την υπομονη σου με τοσους τρελους.δικιο εχει το παπακι,για το γαντι του μποξ!τετοια ατομα το χρειαζονται το ξεχεσματακι τους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Μολις πηρα την καινουρια μου αγωγη απο τον ομοιοπαθητικο και με καθυσηχασε πολυ!Θα δεις μου λεει που αυτη τη φορα θα εχεις θεαματικα αποτελεσματα!Δεν θελω να ελπιζω και πολυ και φαω παλι τα μουτρα μου αλλα οσο να ναι πηρα λιγο τα πανω μου!

Σας φιλω γλυκα... η μερα σημερα εχει τρεξιμο...

παπακι οταν μαζευτεισ στο σπιτι παρε με τηλ!

Γεια σας...

Με πηρε η μαδερ μου και μου ειπε οως βγηκαν καποιες απο τις εξετασεςι και ειναι ολες μεσα στα φυσιολογικα πλαισια και οτι ο μικροβιολογος της ειπε οτι ειναι ολες πολυ καλες.

Για πες της λεω για την ca 125? 27 μου λεει με οριο το 35! Ευχαριστω πολυ καλη μου ενδομητριωση σκεφτηκα που ακομα με τυραννας!!!Εμενα για κακο μου ακουστηκε παντως αλλα δεν της ειπα τιποτα....Αυριο θα παω να τα δειξω αν και ξερω τι θα μου πει:(:(

(Λια μονο την μερα που θα πεθανω δεν την ξερω η πουτανα...)

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ...ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ. ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ....

"Ο Πρίγκιπας μας χρειάζεται. Το χειρουργείο είναι την άλλη εβδομάδα και χρειαζόμαστε ?500,00 για την Δευτέρα, 3 Μαρτίου. Ο Πρίγκιπας χρειάζεται ολους μας ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ! Είμαστε πάνω από 700 άτομα σε αυτήν την σελίδα. Με ένα ευρώ ο καθένας θα κατορθώσουμε να μην χάσει το πόδι του ο Πρίγκιπας. Του αξίζει να του δείξουμε ότι δεν είμαστε σαν τόσους που τον προσπεράσανε στο δρόμο στην κατάσταση αυτή και δεν κάνανε τίποτα. Εάν γινότανε το χειρουργείο αμέσως μετά το ατύχημα δεν θα κινδύνευε να χάσει τώρα το πόδι του. Μην περιμένετε από άλλους στην σελίδα να βοηθήσουν γιατί σας χρειάζεται ο Πρίγκιπας όλους αυτήν την στιγμή!! ~~~ On this page there are over 700 people. With one euro per person we can succeed in helping Prikipas keep his leg. Together we can show him that we are not like so many others who passed by him on the road in the state he was in and did nothing. If the surgery was done right after the accident he wouldnʼt be in danger now of losing his leg right now. Please donʼt wait for someone else to help because Prikipas needs all of us at this point."

Για την χρηματική στήριξη/ For Donations - Τραπεζικός λογαριασμός/ Bank acc. – IBAN GR13 0140 5040 0234 0000 893 (Alpha Bank) ή/or μέσω Pay Pal - [email protected] (Κ. Κανελλοπούλου/K. Kanellopoulou), ή/or τήλ/call Kωνσταντίνα/Konstantina 6938 187 332, Κώστας/Kostas 6949 232 493. Ευχαριστούμε

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι μου σ'ευχαριστω αλλα δεν έχω εγώ γενέθλια σημερα αλλα ο άντρας μου!!!

Εγώ είμαι στις 14 Μαΐου αλλα δεν το γράφω στο φατσοβιβλιο γιατί μετά τα πρώτα ....αντα κρύβω χρόνια πλέον!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!!

Πατριωτακι αντε μακαρι!!!και εγω πιστευω οτι τωρα θα γινει δουλεια!δεν ξερω πολλα απο ομοιοπαθητικη αλλα απ΄οσο ξερω στον καθενα δινει φαρμακα αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του.και με μια συναδελφο μου που το συζητουσα γιατι κανει και αυτη,μου ειπε πως πολλες φορες δεν πιανουν τα φαρμακα με την πρωτη και σου τα αλλαζει συνεχεια μεχρι να πετυχει τα σωστα.Ας με διορθωσει παρακαλω η γιατρεσσα Κατερινα αν κανω καπου λαθος.....

Ασπα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!Ασπα ποσο πρεπει να ειναι ο δεικτης αυτος και σε ανησυχησε τοσο;

Παπακι παλι βολταρεις;;;θα βγαλεις ενα αλανι εσυ.....

Τα δικα μου τα νεα κοριτσια λιγο πολυ τα ιδια.χθες καναμε μια συζητηση με τον αντρα μου και αποφασισαμε να κανουμε ακομα μια σπερματεγχυση και μετα εξωσωματικη.δεν ξερω ποση ταλαιπωρια τραβαει ο οργανισμος στην σπερματεγχυση με φαρμακα,αλλα ο αντρουλης μου δεν θελει να ταλαιπωρηθω πολυ,και λεει αν ειναι να παμε μια και εξω για εξωσωματικη.να φαω μια και καλη την ταλαιπωρια δηλαδη!!!!!τωρα απλα θα το συζητησω και με τον γιατρο και βλεπουμε..

ασπα μου να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!! Να είστε παντα ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι..ψαρακι σαν κ εμένα ειναι ε;; Θα ειναι ευαίσθητος!:D

νατασα μου η σπερματεγχυση με τα φάρμακα ειναι οπως εχει πει και η λια μας μια πρόβα..βλέπουμε πως αντιδράει ο οργανισμός μας! Συζήτησε το και με το γιατρο σου..εσυ τι σκέφτεσαι;

Κοριτσάκια μου η γιαγιά της Κατερίνας μας έπαθε έμφραγμα και τη φέρνουν τωρα απο το χωριό..επειδη δεν ξέρει ποτε θα μπορέσει να μπει,σας ενημερώνω..

Μακαρι να πανε ολα καλα..:(

Διαφημίσεις

Γεια σου Σισσακι!!!ποτε εχεις γενεθλια εσυ ψαρακι μου;;Εγω σκεφτομαι το ιδιο να σου πω την αληθεια και γι ΄αυτο και το συμφωνησαμε.βεβαια αν ειναι να δουμε και πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου,θα ηθελα να κανω με φαρμακα την σπερματεγχυση και μετα καπακι εξωσωματικη.βεβαια εξαρταται και απο τον γιατρο τι θα προτεινει!

ασπα μου να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!! Να είστε παντα ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι..ψαρακι σαν κ εμένα ειναι ε;; Θα ειναι ευαίσθητος!:D

νατασα μου η σπερματεγχυση με τα φάρμακα ειναι οπως εχει πει και η λια μας μια πρόβα..βλέπουμε πως αντιδράει ο οργανισμός μας! Συζήτησε το και με το γιατρο σου..εσυ τι σκέφτεσαι;

Σισσακι ναι ψαράκι είναι αλλα από ευαισθησία δεν θα το ελεγα...παντως οταν στεναχωριέται πέφτει για ύπνο!!!

Μαζοχα μου αυτος ο δείκτης δείχνει ότι μαλλον υπαρχει ήπιας μορφής ενδομητρίωση γιατί είναι αρκετά ψηλά,οπότε ή που δεν πέρασε από την προηγούμενη θεραπεια ή που ξαναεμφανιζετε...

Αύριο θα ξέρω καλύτερα γιατί τώρα όλα αυτά μπορεί να είναι δικές μου μαλακιες που διάβασα στο ιντερνετ...

bKtop2.png8BRwp3.png

Ζουζούνια μου καλησπέρα.

Άσπα μου εμένα μια χαρά μου ακούγεται σαν τιμή. Στο κάτω – κάτω εσύ το ξέρεις καλύτερα απʼ όλες μας πως δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος δείκτης αυτή η εξέταση για να τα βάψεις μαύρα. Έχω μεγάλη περιέργεια τι θα σου πει η γιατρός και τι λύση θα σου δώσει. Να χαίρεσαι το αγόρι σου. Να τα εκατοστίσει και πάντα αγαπημένοι!

Βαγγελιώ δεν ξέρω την τύφλα μου από ομοιοπαθητική, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως αναπτερώθηκαν οι ελπίδες σου, και όπως σου είπα, πιθανόν να σε «υποτίμησε» σαν περιστατικό και τώρα να κάνει πραγματικά δουλειά.

Νατάσα, αν πάρεις κλομιφαίνη στην σπερματέγχυση, σιγά…τα ωά…….Δεν επιβαρύνεις και τραγικά τον εαυτό σου. Αν πάρεις ενέσιμα, είναι περίπου το 1/3 με ¼ από τις ποσότητες που θα πάρεις στην εξωσωματική.

Κατερινάκι καλή δύναμη και περαστικά στην γιαγιά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Σισσακι ναι ψαράκι είναι αλλα από ευαισθησία δεν θα το ελεγα...παντως οταν στεναχωριέται πέφτει για ύπνο!!!

Μαζοχα μου αυτος ο δείκτης δείχνει ότι μαλλον υπαρχει ήπιας μορφής ενδομητρίωση γιατί είναι αρκετά ψηλά,οπότε ή που δεν πέρασε από την προηγούμενη θεραπεια ή που ξαναεμφανιζετε...

Αύριο θα ξέρω καλύτερα γιατί τώρα όλα αυτά μπορεί να είναι δικές μου μαλακιες που διάβασα στο ιντερνετ...

Αχ αυτο το ιντερνετ μας εχει καταστρεψει!!πιο πολυ μας αγχωνει τελικα!Ασπα μου,υπομονη μεχρι αυριο και θα ξερεις.μην προδικαζεις καταστασεις.εχω κι αλλη απορια:υπαρχει περιπτωση να σου δημιουργει προβλημα εστω και αν δεν ξεπερναει το οριο;επειδη δεν τα ξερω καθολου αυτα,ετσι οπως το ακουω εισαι μεσα στα ορια και ισως να μην ειναι καποιο προβλημα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...