Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!δεν ξερω τι καιρο εχετε εσεις αλλα εμεις εδω θα χρειαστουμε κανο σε λιγο.ξεχασα να παρω και τα μπρατσακια μου γαμωτο!

Αχ αυτη η σπερματεγχυση ρε κοριτσια.υπομονη να εχουμε και τιποτα αλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!δεν ξερω τι καιρο εχετε εσεις αλλα εμεις εδω θα χρειαστουμε κανο σε λιγο.ξεχασα να παρω και τα μπρατσακια μου γαμωτο!

Αχ αυτη η σπερματεγχυση ρε κοριτσια.υπομονη να εχουμε και τιποτα αλλο.

Εδω ο καιρός ειναι........606175nblr18ukwa.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

sissy μου χαιρομαι που δεν σε πήρε απο κάτω το αρνητικό αποτέλεσμα, προχώρα οπως αποφασίσεις με αισιοδοξία, κάνε αυτο που πιστεύεις περισσότερο και σύντομα θα έρθει το μωράκι.

ευαγγελία μου ο Θεός ειναι μεγάλος και δεν θα αφήσει καμια μας χωρίς παιδάκι,συνέχισε με τον ομοιοπαθητικο και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα κουκλίτσα μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα!!

κ εδω εχει ηλιο ζεστουλα οτι πρεπει για βολτα χιχιχ!!!

τινακι τι εγινε η μπεμπα εκανε την εμφανιση της?

γλυκα μου κοριτσια για ολες εχει ο Θεος και η Παναγιτσα δεν ξεχναν κανεναν κ μας αγαπαν ολους.

φιλακια σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

παλι βολτίτσα θα πας παπάκι μου?

εδώ πολύ βροχή οπως είπε και η νατασούλα,μου κάβετε και η σύνδεση με αυτο τον καιρο...η μπέμπα ακόμη ήσυχη, εσένα τι κάνει ο μικρούλης σου? πότε θα πας στο γιατρό?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

παλι βολτίτσα θα πας παπάκι μου?

εδώ πολύ βροχή οπως είπε και η νατασούλα,μου κάβετε και η σύνδεση με αυτο τον καιρο...η μπέμπα ακόμη ήσυχη, εσένα τι κάνει ο μικρούλης σου? πότε θα πας στο γιατρό?

οχι δεν πηγα πουθενα εκατσα κ εκανα λιγες δουλιτσες τωρα τελειωνω κ το μαγειρεμα κ τελος καθομαι μετα καθε μερα τα ιδια .

ο μικρος καλα ειναι παιζει μπαλα ολοι μερα !!χιχιχι!! γιατην β επιπεδου θα παω 8 μαρτιου εχω ακομα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρες μου καλησπερα!

Μιλησα με τον ομοιοπαθητικο ο οποιος μετα απο το σκαναρισμα που μου εριξε αποφανθηκε πως δεν οφειλεται σε δικο μου λαθος το αποτελεσμα γιατι διαπιστωσε πως ημουν συνεπης με την θεραπεια και τα εκανα ολα τελεια.

Το θεμα ειναι πως η δυναμικη της συγκεκριμενης θεραπειας που δεν ηταν αρκετη για το δικο μου προβλημα.Αυριο θα μου δωσει τα νεα δεδομενα και ειναι και παλι αισιοδοξος γιατι τα οσα καναμε ως τωρα θα βοηθησουν στο τελικο αποτελεσμα.

Κατερινακι μου τακους?Που αδικα σε στεναχωρησα μωρο μου?

Sissy ανασκουμπωνομαστε και συνεχιζουμε!Καντης ενα καλο δωρο της αισιοδοξιας με μια δικη σου κινηση καλης θελησης και να δεις που θα γινετε κολλητες για παντα ;) σου ευχομαι απο δω και περα μονο τα καλυτερα!

παπι μου σε φιλω

Σας φιλω γλυκα ολες κοριτσαρες μου!

Γεια σας και απο μενα,

Γυρισα απο την γιατρο,καλη μου φανηκε της ειπα ολο το ιστορικο μου και μετα με εξετασε.Σημερα ειμαι στην 12η μερα και στην αρχη μου ειπε οτι το ενδομητριο δεν ειναι και πολυ παχυ (Βανζελ εσενα σκεφτηκα με την μια) 5,8 το μετρησε,μετα ειδαμε το πρωτο ωοθηλακιο στα 13 χιλιοστα οποτε μου λεει ενταξει συμβαδιζουν σε μεγεθος και μετα ειδαμε αλλα 3!! ενα στα 10 στα 9 και στα 7 και μου λεει παιρνεις ακομα κλομιφενη???Οχι της λεω.Καλα βρε κοπελα μου και πως δεν μενεις με τοσο καλα ωοθηλακια?Μηπως ειναι κλουβια της λεω?

Δεν μου δειχνουν τετοια εικονα στον υπερηχο τουλαχιστον.

Μετα μου εγραψε ενα καρο εξετασεις για προλακτινη,CA 125 για την ενδομητριωση για χλαμυδια και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι αλλα αυτο που θυμαμαι καλα ειναι οτι αυτες που γραφοταν κοστιζουν γυρω στα 80-90 ευρω τωρα αυτες που δεν μπορουσε να γραψει να δουμε ποσο θα μας βγει.Πηγα εδωσα και το αιματακι μου και αλλες θα βγουνε το απογευμα αλλες αυριο και καποιες την Πεμπτη.Αυτη θελει να με ξαναδει και την Πεμπτη το πρωι να δει τι γινονται αυτα τα ωοθηλακια μου γιατι ειλικρινα ειχε γουρλωσει τα ματια οταν της ειπα οτι δεν παιρνω τιποτα...

Αυτο που μου εδωσε να καταλαβω ειναι πως την ενδομητριωση δεν την αποκλεει γιατι λεει αμα εχεις μια φορα συνηθως την κουβαλας για παντα χωρις να ειναι απο μονη της αιτια υπογονημοτητας.Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.Εγω το μονο που της ειπα ειναι οτι αν ειναι ανεβασμενη η ca 125 δεν κανω τιποτα ουτε λαπαροσκοπηση ουτε θεραπεια με avercap παλι και μου ειπε οτι εχουν βγει και κατι καινουργια φαρμακα αλλα της το απεκλεισα οποτε και αυτη μου ειπε να μην προδικαζουμε τιποτα...(Λια θυμασαι τι σου ελεγα στο τηλ????)

Το καλο ειναι πως η μανουλα μου ειπε θα πληρωσει αυτη τις εξετασεις μου και θα τα βρουμε,ξερετε τι σημαινει αυτο ε????

Αυτα τα νεα μου εν αναμονη λοιπον για τα νεοτερα την Πεμπτη...

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας και απο μενα,

Γυρισα απο την γιατρο,καλη μου φανηκε της ειπα ολο το ιστορικο μου και μετα με εξετασε.Σημερα ειμαι στην 12η μερα και στην αρχη μου ειπε οτι το ενδομητριο δεν ειναι και πολυ παχυ (Βανζελ εσενα σκεφτηκα με την μια) 5,8 το μετρησε,μετα ειδαμε το πρωτο ωοθηλακιο στα 13 χιλιοστα οποτε μου λεει ενταξει συμβαδιζουν σε μεγεθος και μετα ειδαμε αλλα 3!! ενα στα 10 στα 9 και στα 7 και μου λεει παιρνεις ακομα κλομιφενη???Οχι της λεω.Καλα βρε κοπελα μου και πως δεν μενεις με τοσο καλα ωοθηλακια?Μηπως ειναι κλουβια της λεω?

Δεν μου δειχνουν τετοια εικονα στον υπερηχο τουλαχιστον.

Μετα μου εγραψε ενα καρο εξετασεις για προλακτινη,CA 125 για την ενδομητριωση για χλαμυδια και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι αλλα αυτο που θυμαμαι καλα ειναι οτι αυτες που γραφοταν κοστιζουν γυρω στα 80-90 ευρω τωρα αυτες που δεν μπορουσε να γραψει να δουμε ποσο θα μας βγει.Πηγα εδωσα και το αιματακι μου και αλλες θα βγουνε το απογευμα αλλες αυριο και καποιες την Πεμπτη.Αυτη θελει να με ξαναδει και την Πεμπτη το πρωι να δει τι γινονται αυτα τα ωοθηλακια μου γιατι ειλικρινα ειχε γουρλωσει τα ματια οταν της ειπα οτι δεν παιρνω τιποτα...

Αυτο που μου εδωσε να καταλαβω ειναι πως την ενδομητριωση δεν την αποκλεει γιατι λεει αμα εχεις μια φορα συνηθως την κουβαλας για παντα χωρις να ειναι απο μονη της αιτια υπογονημοτητας.Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.Εγω το μονο που της ειπα ειναι οτι αν ειναι ανεβασμενη η ca 125 δεν κανω τιποτα ουτε λαπαροσκοπηση ουτε θεραπεια με avercap παλι και μου ειπε οτι εχουν βγει και κατι καινουργια φαρμακα αλλα της το απεκλεισα οποτε και αυτη μου ειπε να μην προδικαζουμε τιποτα...(Λια θυμασαι τι σου ελεγα στο τηλ????)

Το καλο ειναι πως η μανουλα μου ειπε θα πληρωσει αυτη τις εξετασεις μου και θα τα βρουμε,ξερετε τι σημαινει αυτο ε????

Αυτα τα νεα μου εν αναμονη λοιπον για τα νεοτερα την Πεμπτη...[/quote

γεια σου ασπα με της αυγουλαρες σου!! καλα αποτελεσματα να εχεις απο της εξετασεις κ μακαρι να ειναι γονιμα κ γουρλουδικα τα αυγουλακια σου , παντως τζουφια δεν ειναι κ εχεις παραδειγμα τον παιδαρο που εχεις σπιτι κ τρεχει απο εδω κ απο εκει !!!

αλλα αυτο με την μανουλα τι θελει να πει ο ποιητης?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Άσπα, εννοείται πως είσαι ακόμα στην φαρμακευτική επήρεια της κλομιφαίνης, και θα είσαι για κάνα – δύο μήνες ακόμα. Γιʼ αυτό έχεις λεπτό ενδομήτριο και παραπάνω αυγουλάκια. Μʼ αρέσει που σου τελείωναν, και εσύ κάνεις ομελέτα…………..

Πάμε πάλι…………….καλά σου είπε η γυναίκα πως η ενδομητρίωση δεν είναι από μόνη της αιτία υπογονιμότητας. ΑΝ,………ΑΝ, υπάρχει ακόμα. Και να σου πω και κάτι??? Πολύ σημασία της έχεις δώσει !!! Λες και είναι τέρας !! Πάρτο χαμπάρι πως τελείωσες με την ενδομητρίωση σαν γεγονός / σαν απειλή / σαν κάτι που σε καθυστερεί. Δεν ξαναμπαίνουμε χειρουργείο λέμε, και δεν της δίνουμε σημασία. Εγώ αυτή τη στιγμή μπορεί να είμαι γεμάτη ενδομητρίωση, και οι μισές εδώ μέσα να είμαστε σε χειρότερη κατάσταση απʼ όσο νομίζεις πως είσαι εσύ. Τίποτα δεν είναι απαγορευτικό στη σύλληψη.

Βαγγελιώ μου μπορεί όντως να υποτίμησε ο ομοιοπαθητικός πόσο πεισματάρικη μήτρα έχεις και να σε γκαζώσει !!! Έχεις ραντεβού αύριο, ή μιλάτε από το τηλέφωνο? Πόσο καιρό περίπου θα διαρκέσει ή υπόλοιπη θεραπεία?

Virginia μακάρι να τα κατάφερνα με σπερματέγχυση……..Δυστυχώς έκανα 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις με ενέσεις, άφησα 4 μήνες για να ανασυγκροτηθώ και να ξεκουράσω τις ωοθήκες μου, και τα κατάφερα με εξωσωματική. Προφανώς το δικό μας πρόβλημα ήταν η γονιμοποίηση. Για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκανε………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

astage μου κι εγω μια χαρα αυγουλακια 2 ειχα χθες 10η μερα απο αριστερα αλλα ενδομητριο 4,4 .Πιο αθλιο δεν γινεται...Μακαρι αυτη η γιατρος να ειναι η αρχη του τελους των ταλαιπωριων σου και συντομα ο Γιωργακης σου να σου χαιδευει την κοιλιτσα και να κανει χαριτωμενιες στο αδερφακι του!

Λια μου μιλησαμε στο τηλ αλλα επειδη εφυγε εκτακτως εκτος πολεως μου ειπε να τα ξαναπουμε αυριο που θα εχει τις σημειωσεις του!Το σημαντικο ειναι πως δεν εκανα κατι που να ακυρωσει την θεραπεια τελικα ημουν πολυ τυπικη κι αυτο θα βοηθησει και για την συνεχεια!Εχει μουλαρωσει η ατιμη τι να πω.Σφιγγα εχει γινει...

παπάκι ο ποιητής θελει να πει πως θα μου τα χαρίσει τα χρήματα των εξετάσεων η μανούλα!!!

Τώρα για το θέμα της κλομιφενης δεν το ηξερα ότι κρατάει τοσο στον οργανισμό!!!Δεκέμβριο πήρα τελευταία φορα...

Θυμάστε που είχα ψιλοαρπαχτει με μια μανα την προηγούμενη βδομάδα;;

Ε σημερα ήρθε και την ξεγραψε την κορη(έρχεται και ο γιος της εδω)γιατί τάχα εδω και έναν μήνα δεν θελει το πιτσιρίκι να έρχεται και την στέλνει με το ζόρι και δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη!!η 40αρα μανα το 7χρονο!!!

Και ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από μένα αλλα την κόρη τουλάχιστον θα την πάει στο άλλο φροντιστήριο του χωριού που παίζουνε πιο πολύ και τραγουδάνε!!!!Α και ζήτησε πίσω τα λεφτά για τους 2.5 μήνες που περισεψαν γιατί τα είχε προπληρωσει...Ακουσε ένα ψιλοξεχεσμα με το γάντι πάντα και της εδωσα και τα λεφτά πίσω...

Γαμω το χωριό τους γαμω όλα τα βόδια εδω έχουν μαζευτεί...

bKtop2.png8BRwp3.png

παπάκι ο ποιητής θελει να πει πως θα μου τα χαρίσει τα χρήματα των εξετάσεων η μανούλα!!!

Τώρα για το θέμα της κλομιφενης δεν το ηξερα ότι κρατάει τοσο στον οργανισμό!!!Δεκέμβριο πήρα τελευταία φορα...

Θυμάστε που είχα ψιλοαρπαχτει με μια μανα την προηγούμενη βδομάδα;;

Ε σημερα ήρθε και την ξεγραψε την κορη(έρχεται και ο γιος της εδω)γιατί τάχα εδω και έναν μήνα δεν θελει το πιτσιρίκι να έρχεται και την στέλνει με το ζόρι και δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη!!η 40αρα μανα το 7χρονο!!!

Και ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από μένα αλλα την κόρη τουλάχιστον θα την πάει στο άλλο φροντιστήριο του χωριού που παίζουνε πιο πολύ και τραγουδάνε!!!!Α και ζήτησε πίσω τα λεφτά για τους 2.5 μήνες που περισεψαν γιατί τα είχε προπληρωσει...Ακουσε ένα ψιλοξεχεσμα με το γάντι πάντα και της εδωσα και τα λεφτά πίσω...

Γαμω το χωριό τους γαμω όλα τα βόδια εδω έχουν μαζευτεί...

Αχ αυτες οι μανες! τι κανουν !

κ οσο για την αλλη ποιο γαντι καλε δεν επαιρνες το γαντι του μποξ να της τα πεις ειπαμε καθε χωριο εχει τον τρελο του κ την πουτ.... του ε σε εσενα επεσε η τρελη του χωριου!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ αυτες οι μανες! τι κανουν !

κ οσο για την αλλη ποιο γαντι καλε δεν επαιρνες το γαντι του μποξ να της τα πεις ειπαμε καθε χωριο εχει τον τρελο του κ την πουτ.... του ε σε εσενα επεσε η τρελη του χωριου!!

Και που...να μη σε πω!!!Και το κακό είναι πως αφού ο γιος της θα συνεχίσει να έρχεται γιατί δεν έχει κανένα παράπονο κατά τ'αλλα θα πρέπει να την τρώω στην μάπα!!!

Αχ εδω και καιρο θέλω να ρίξω μια βομβα στο μπουρ....λο μου αλλα ας όψεται η κρίση που δεν μ'αφηνει ούτε να το κλεισω ούτε να κάτσω σπίτι μου με το παιδάκι μου.Το χειρότερο από όλα είναι όμως πως μου πηδάνε την ψυχολογία και δεν έχω όρεξη να κανω την δουλεια μου που κάποτε αγαπούσα παρα πολυ...Και τώρα την σιχαίνομαι για κάτι μαλακές που βρέθηκαν στον δρόμο μου...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...