Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σε ρωτάω για να αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα..:D.Ναι ειναι εξωσωματικος αλλα δεν ξερω αν θα το κανω σ αυτόν..ξέρεις γιατι σημερα το σκέφτομαι τόσο έντονα; Λέω έκανα ολα αυτα για τη σπερματεγχυση με 20% ( το περισσότερο) επιτυχια..γιατι να μην ταλαιπωρηθεί λιγο παραπάνω για ενα μεγαλύτερο ποσοστό; Σίγουρα ξερω οτι δεν τα καταφέρνει και εκει με την πρωτη αλλα τα ποσοστα εχουν διάφορα..για τη δικιά μου περίπτωση μιλάω παντα!

Να σου πω σαν ιδέα από μόνη της, είναι πολύ φορτισμένη έννοια η εξωσωματική. Είναι πως θα το πάρεις πιστεύω, και πόσο αισιόδοξη θα είσαι. Σκέψου πως πριν λίγο καιρό σκεφτόσουν την σπερματέγχυση με δέος και τώρα την έχεις απομυθοποιήσει.

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία η εξωσωματική, ούτε ψυχολογικά, ούτε οικονομικά, ούτε σωματικά. Θα νιώθεις πολύ πίεση με την απειλή μιας ενδεχόμενης αποτυχίας, και όλα τα κάνεις βήμα – βήμα, και μέρα με την μέρα.

Να ξέρεις πως κάθε γυναίκα έχει τα δικά της ποσοστά επιτυχίας και δεν μπαίνει σε στατιστικές. Μπορεί να έχεις 90% ή και 5%. Εγώ είχα τρελαθεί να ψάχνω ποσοστά επιτυχίας των κέντρων, για να πιαστώ από κάπου, πως θα πετύχει σίγουρα στην ηλικία μου. Μετά κατάλαβα πόσο ηλίθια ήμουνα.

Θέλει μια βαθιά ανάσα, κοινή απόφαση, και να είσαι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου...σημερα η μερα τρελοκομειο.... το πρωι πηγα στο μαιευτηριο γιατι γεννησε μια ξαδερφη μου και συγχιστηκα παρα πολυ...ειναι απο αυτες τις γυναικες που τους το δινει ο θεος και αυτες τις απασχολει το πότε θα κανουν καφέ με τσιγάρο, ή αν θα φυγουν γρηγορα τα κιλά της εγκυμοσυνης τα ανυπαρκτα (9 κιλα συνολικά με 3,5 κιλά το παιδι) καθώς και το να κόψει τον θηλασμό διότι οπως ειπε "θελω να παω διακοπές δεν μπορω να το κουβαλάω κι ΑΥΤΟ μαζί μου". Νομίζω πως ειναι η πρωτη φρεσκογεννομανα που ηθελα να δειρω..καθησα 15 λεπτα και σηκωθηκα κι εφυγα!

Κατα τα αλλα τρελοκομειο .... αρχισα να εχω ενα πολυ μικρο αγχος, το οποιο μου το προκαλεσαν βεβαια αλλοι, αλλα αυριο θα ξεσπασω...σημερα ειμαι πτωμα για να το κανω...

χριστινακι... παμε για αλλα!!!! την πληρωνουμε για να ερθει... αλλα αυτο μας δειχνει και το μεγεθος του ποσο η ψυχολογια επηρεαζει τα παντα μεσα μας. Κάνε οτιδηποτε σου φερνει ηρεμια και χαλαρωση και το μωρακι θα ερθει απροσκλητο και δεν θα το πιστευεις!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

λια μουοταν είχα παει πέρυσι για το πρώτο σπερμοδιαγραμμα σε μαιευτήριο και πήγαμε στο μοναδα υποβοηθουμενης αναπαραγωγής βουρκωσα!! Τέτοιος φόβος μ έπιασε..μετα η σπερματεγχυση μου φαινοτανε βουνό και τωρα μου φαίνεται περίπατος! Οπως κ με τις ενέσεις έπαθα σοκ κ τωρα λέω εντάξει δεν ειναι και τίποτα..το ξερω οτι θα ειναι πολυ δύσκολη διαδικασια αλλα οταν μπεις στο χορό,χορευεις!το συζήτησα τωρα και με τον άντρα μου και είπαμε να ειναι το επόμενο βήμα..θα ειναι ψυχοφθόρο αλλα εχω τον άντρα μου και εσάς!!!!!!! Σίγουρα αν μπω στο τρυπακι με τα ποσοστα θα τρελαθω αλλα στο προγράμμα ειναι κ αυτο...

κατερινιω μου αχ πόσο νευριαζω με αυτα....κ εγω γίνομαι τούρκος!!!!εχω ακούσει κάτι κουλα και εγω άλλο πράγμα...χαλάρωσε κοριτσάκι μου!!

Καλως ηρθες καινουριο μας κοριτσι!!!!!τι να μας κουραζεις;;εδω ειμαστε για να κουραζει η μια την αλλη!!!!!καλη επιτυχια σου ευχομαι και να πανε ολα τελεια.εισαι δικαιολογημενη για το αγχος!ειναι το αγχος της πρωτης φορας.....αχ αυτη η πρωτη φορα!

Αχ δεν θα πει τίποτα!!! Καλώς σας βρήκα

Σισσακι μου δεν πειραζει κοριτσι μου! Παμε γι αλλα!! Δεν ηταν τωρα η σωστη στιγμη για να ερθει το μωρακι κ γι αυτο δεν στο εστειλε ο καλος μας Θεουλης! Αυτος ξερει ποτε θα το κανει! Τις σαμπανιες σου τις εχω φυλαγμενες! Ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα τις ανοιξω για παρτη σου!!

Λιακι μου, ειμαι Ταυρινα με τα ολα της!! Γενικοτερα ειμαι θετικος ανθρωπος και πιστευω οτι για καθε πραγμα ερχεται η στιγμη του.. Πιστευω παρα πολυ στον Θεο και αντλω την δυναμη μου και την θετικη μου ενεργεια απο Αυτον και απο την πιστη μου. Μου αρεσει να σκεφτομαι θετικα και να μην τα βαζω κατω, γιατι απλα δεν γουσταρω.. Πεφτω οπως ολοι οι ανθρωποι, γιατι κ εγω ειμαι ενας απο αυτους αλλα μου αρεσει να σηκωνομαι γρηγορα γιατι ειναι πιο ομορφα ψηλα! Η απαισιοδοξια δεν μου προσεφερε ποτε τιποτα γι αυτο και δεν την παω μια!! Αισιοδοξια και τα μυαλα στα καγκελαααααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Σισσακι χαιρομαι που το εχεις παρει ετσι και θελεις να προχωρησεις στο επομενο βημα.τελικα εχεις κοτσια......!!!κανε ο,τι γουσταρεις για να παρεις τα πανω σου και συνεχισε.εμεις ειμαστε μαζι σου.

Αστερι μου πες τα να σε ακουμε ολες!!!!Αυτο θα πει αισιοδοξια!!!

Sissy μου πραγματικά λυπάμαι για την χοριακή...Μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι, που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός!! Και να σου πω και κάτι? Πολύ σε χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω, συζήτα με τον γιατρό σου και πάρε την όποια αποφαση θα σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα!!

Λία μου κατ'αρχας να σου ευχηθώ να έχεις μια ΚΑΛΗ εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να κρατάς στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου!

Οσον αφορά εμένα...Ξεκίνησα εχθές με arvercap 0,1, και απο σήμερα δεύτερη μέρα του κύκλου πρωί arvercap / απόγευμα altermon75 τρεις σκόνες σε ενα νερο. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο που θα πάω το μεσημέρι για υπέρυχο να δούμε πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός. Στην συνέχεια θα μου πεί πως θα προχωρήσουμε. Παντως ξέρω σίγουρα πως θα πάρω και cyclacur, utrogestan, pregnyl και clexane40, αλλα μην με ρωτήσεις τις δόσεις...το Σαββατο φαντάζομαι θα με ενημερώσει. Πως σου φαίνονται? Είχες πάρει και εσύ αυτά τα σκευάσματα?

Πραματικα έχω γεμίσει το μισό συρτάρι του μπάνιου:shock::shock: Αφού λέω αν οοολα αυτά είναι για την σπερματέγχυση, τι θα γίνει αν πάω για εξωσωματικη? Θα μετακομίσω δίπλα σε φαρμακείο για να το έχω αποθήκη??? Εσυ κοριτσάκι μου με σπερματέγχυση τα κατάφερες? Με την πρώτη?

καλήμερα κορίτσια!!!!

σισσι λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα δυστυχος η σπερ/ση όσα και χάπια περισσότερο να πάρουμε εχει χαμήλα ποσοστα επιτυχίας έτσι έχω καταλάβει!!!!χαιρόμαι που το αντιμετοπίζεις με ψυχραιμία και σκέφτεσται και σηζητάτε με τον αντρα σου το έπομενο βήμα!!!!

αυτο που λες με το τμημα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής το έπαθα και εγω,πάμε και στο ίδιο μαιεύτηριο,όχι να βουρκόσω αλλά είχα κολησει το βλέμα μου και το κοιτούσα!!!!

ευαγγελια μου όταν προσπάθεις για κάτι και δεν έχεις αποτελέσματα ειναι πραγματικα σπαστίκο αλλά τίποτα δεν παέι χαμένο από αυτα που κάνεις και σήγουρα θα έρθει η ώρα που θα ανταμειφθείς,υπομονή και δύναμη!!!!!

καλή επιτυχια στο καινουργιο κορίτσι,καλέ πόσα χάπια σου έχει δόσει εγω πειρα μόνο κλομηφενη 5-9 μερα τιποτε άλλο,καλή αρχη!!!!!

μαρια σταρ τι ωραία που σκέφτεσαι πες κιάλα τα λες τόσο ωραία........

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

νατασουλα μου εγω κ η αισιοδοξία δεν εχουμε τόσο καλη σχέση αλλα που θα παει..θα την κανω φίλη μου!!

βριρτζινιαεγω είχα κανει άλλες ενέσεις αλλα την pregnyl,cyclacour και utrogestan πήρα!σου εύχομαι καλη επιτυχια..:D

μινα Νί κάποια στιγμή θα συναντηθούμε σε αυτο το κέντρο...;)

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σίσσυ μου σε ευχαριστώ πολύ! Αν και εγω την αισιοδοξία δεν την κάνω τόσο πολύ παρέα....

Μίνα-νι και Νατασσούλα τι να κάνω..Έχω και άλλες επιλογές..?? Βλέπετε μετά την παλλίνδρομη και μετά την βιοχημική έχουν περάσει 9 μήνες που έδωσα στον εαυτό μου περιθώριο να δοκιμάσει χωρίς φάρμακα. Ασε που τα νεύρα εχουν γίνει κρόσια! Οπότε αφού ηλικιακά στενεύουν τα περιθώρια ψηφίζω σπερματέγχυση. Πάντως μεταξύ μας, και εξωσωματική να μου έλεγε, πάλι ναι θα΄λεγα...Κουράστηκα βρε κορίτσια μου:cry:

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σίσσυ μου σε ευχαριστώ πολύ! Αν και εγω την αισιοδοξία δεν την κάνω τόσο πολύ παρέα....

Μίνα-νι και Νατασσούλα τι να κάνω..Έχω και άλλες επιλογές..?? Βλέπετε μετά την παλλίνδρομη και μετά την βιοχημική έχουν περάσει 9 μήνες που έδωσα στον εαυτό μου περιθώριο να δοκιμάσει χωρίς φάρμακα. Ασε που τα νεύρα εχουν γίνει κρόσια! Οπότε αφού ηλικιακά στενεύουν τα περιθώρια ψηφίζω σπερματέγχυση. Πάντως μεταξύ μας, και εξωσωματική να μου έλεγε, πάλι ναι θα΄λεγα...Κουράστηκα βρε κορίτσια μου:cry:

Ειναι κουραστικό οπως και να το κανεις..απο τη στιγμή που έχεις κανει 2 φορές σύλληψη ειναι θετικό αυτο για σένα!σημαινειπως το σύστημα εχει πάρει μπρος!!;)

Ειναι κουραστικό οπως και να το κανεις..απο τη στιγμή που έχεις κανει 2 φορές σύλληψη ειναι θετικό αυτο για σένα!σημαινειπως το σύστημα εχει πάρει μπρος!!;)

Ναί...και έχει μείνει στο ρελαντί..χαχα;) Τι να κάνουμε, θα το παλέψουμε!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...