Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοιτα μια χαζομαρα την εχουμε μια απιστευτη αισιοδοξια την εχουμε χαρταετο πεταμε κ δεν ξερω πως το καταφερνουμε αυτο πραγματικα δεν ξερω ελπιζω να με μοιασει ο μικρος σε αυτο γιατι αμα παρεις την αφασια του αντρα μου που σε λεει τωρα ερχομε κ ερχτε σε 1 ωρα θα τρελαθω χαχαχ!!!

φιλακια καλο υπνο τα λεμε το απογευμα

Ρε παπακι στειλε και απο δω λιγη αισιοδοξια!!!!χαζομαρα δε θελω.υπαρχει μπολικη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κοριτσαρες μου!

Πηγα το πρωι στις 11 για υπερηχο.Ουτε μια μικρη αχνη αλλαγη...Εχει κολλησει στο 4,4 το ενδομητριο μου!Μου ειπε να μην αγχωνομαι αφου ουσιαστικα δεν τελειωσε η θεραπεια με τον ομοιοπαθητικο και να ειμαι χαλαρη.Παρεπιμπτοντως μου ειπε οτι παχυνα και λιγο!

Πηρα τον ομοιοπαθητικο ο οποιος δεν πιστευε στα αυτια του.Μου λεει ακριβως στα ιδια?Ουτε παραπανω ουτε παρακατω?Μια μικρη διαφορα εστω?Τιποτα του λεω τα ιδια ακριβως...Με ρωτησε αν πηρα κορτιζονη γιατι θεωρει πως κατι πηρα και εχει αναστειλει την θεραπεια.Του ειπα οχι αλλα μετα θυμηθηκα πως ειχα παρει ενα spray για το συναχι που μου ειχε πει το Κατερινακι αλλα υποτιθεται πως ηταν light σε κορτιζονη.Θα του το πω αυριο που θα τον ξαναπαρω θελει να το μελετησει μου ειπε σημερα και να μιλησουμε αυριο...

Μου εκανε εντυπωση παντως η αντιδραση του ηταν σιγουρος πως εχει ηδη αποκατασταθει το προβλημα...

Δεν ξερω τι να πω...Απλα περιμενω να δουμε τι θα μου πει αυριο...

Αν δεν πολυμπαινω δεν σημαινει πως δεν σας σκεφτομαι και δεν σας αγαπαω...Ειμαι λιγο στα down μου ξερω πως δεν θα παρεξηγησετε...

Θα μαθαινω νεακια σας και οσες εχουν το τηλ μου θα τα λεμε τηλεφωνικα!

Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι ολες τα καλυτερα!

Ax ρε Βανζελ μου δεν υπαρχει κανένα άλλο χάπι όχι ομοιοπαθητικό να το παχυνουμε αυτό το ενδομήτριο;μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλα δεν ξέρω.

Πάρε τον χρόνο σου και πίστεψε στα θαύματα!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Ax ρε Βανζελ μου δεν υπαρχει κανένα άλλο χάπι όχι ομοιοπαθητικό να το παχυνουμε αυτό το ενδομήτριο;μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλα δεν ξέρω.

Πάρε τον χρόνο σου και πίστεψε στα θαύματα!!

Τα εχω δοκιμασει ολα Ασπουλα μου!

Τελευταια προσπαθεια αυριο θα μιλησω με τον ομοιοπαθητικο να μου πει πως συνεχιζω και μετα ας αποφασισει ο Θεος!Σας ευχαριστω πολυ ολες!

Ευαγγελια μου εμεις θα ειμαστε διπλα σου και θα προσευχηθουμε να παχυνει το ενδομητριο, να μην στεναχωριεσαι ο Θεος θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να το πετυχεις!

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου εμεις θα ειμαστε διπλα σου και θα προσευχηθουμε να παχυνει το ενδομητριο, να μην στεναχωριεσαι ο Θεος θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να το πετυχεις!

Ειναι το πρωτο σοκ Μαριετακι μου!Μετα μαζευουμε και παλι τα κομματια μας και συνεχιζουμε!Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!

Πατριωτακι μου,μπορει και να παχυνει μολις τελειωσεις τη θεραπεια.στην τελικη ισως να χρειαζεσαι αλλα φαρμακα. Μακαρι να βγει μια ακρη και να παχυνει επιτελους. Και δεν σε παρεξηγει καμια απο δω μεσα αμα δεν μπαινεις συχνα.παρε τον χρονο σου και οπως πολυ σωστα και Η Μαριεττουλα,ειμαστε διπλα σου!!!

Κοριτσακια μου αρνητική η χοριακη 0,1! Μακαρι να έρθει αύριο κανονικα κ η περίοδος να ηρεμήσω! Αυτός θα ειναι μήνας beaute με γυμναστήριο και ολα αυτα..πρεπει να επανέλθω στους κανονικούς μου ρυθμούς!! Δεν ξερω αν θα κανω άλλη μια σπερματεγχυση ακόμα αλλα το σίγουρο ειναι οτι θέλω να κανω εξωσωματικη! Θα το συζητησω κ με το γιατρο μου να δώ τι θα μου πει..

ευαγγελια μου πάρε μια βαθιά ανάσα,δύναμη και ολα θα πανε καλα!!! Θα το δεις!!!!!

Κοριτσακια μου αρνητική η χοριακη 0,1! Μακαρι να έρθει αύριο κανονικα κ η περίοδος να ηρεμήσω! Αυτός θα ειναι μήνας beaute με γυμναστήριο και ολα αυτα..πρεπει να επανέλθω στους κανονικούς μου ρυθμούς!! Δεν ξερω αν θα κανω άλλη μια σπερματεγχυση ακόμα αλλα το σίγουρο ειναι οτι θέλω να κανω εξωσωματικη! Θα το συζητησω κ με το γιατρο μου να δώ τι θα μου πει..

μια ανασα κ για σενα κανε οτι καλυτερο νομιζεις για σενα κ προχωρα παντα με αυτα που θες .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Βαγγελιώ μου χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα, θα την βρούμε την άκρη. Εδώ κάνουν παιδιά άλλες και άλλες που έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Απλά κουράστηκες,…….εξαντλήθηκες γιατί δεν βλέπεις βελτίωση και χτυπάς σε τοίχο. Δεν θα σε αφήσει η Παναγίτσα μας έτσι κοριτσάκι μου…………..Να δεις που η λύση θα έρθει από κει που δεν το περιμένεις.

Sissy, βλέπω έτοιμο το έχεις το επόμενο βήμα………Είσαι και λίγο εν βρασμώ ψυχής. Μ΄ αρέσει που πριν 3 μήνες δεν ήξερες τι να κάνεις και δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε με τον άντρα σου και τώρα συζητάς για εξωσωματική. Δεν με λες ?? Σε περίπτωση εξωσωματικής,…..πόσο καιρό θα σε παρακαλάμε να κάνεις χοριακή…??

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

σίσσυ μου πολύ λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα..:(

ευαγγελία μου, πιστεύω ότι θα κάνουν δουλεία..αλλά ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο..όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να κάνεις υπομονή...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σισσακι ο,τι και να σου πουμε τωρα σιγουρα δεν θα σε καθησυχασει, αλλα μην απογοητευεσαι μπορει να μην εκατσε αυτη τη φορα, θα κατσει την επομενη! Σκεψου ποσες προσπαθουσανε και τελικα τα καταφερανε πρεπει να σκεφτεσαι θετικα, ολες θα μεινουμε εγκυες ειναι ζητημα χρονου! Προσπαθησε να αποσχολησεις το μυαλο με αλλα πραγματα που σου αρεσουν και που ξερεις μπορει να μεινεις εκει που δεν το περιμενεις!

λιακι μου στην εξωσωματικη θα παω αμέσως για χοριακη...promise!!!!!!!

Α ειναι μην μπω στη δράση εγω..θέλω να τα κανω ολα με μια! Να σε ρωτήσω κάτι..τα φάρμακα της εξωσωματικησ ποια ειναι συνήθως; Οχι αυτα με τους ανταγωνιστές,αλλα αυτα με το μικρό πρωτόκολλο.δηλ τι θέλω να πω,εχω 6 κουτιά menopur,αυτα χρειάζομαι μονο η παιρνω κ σπρέι κ αλλα;

μαριεττακι μου τι αισιόδοξο μήνυμα...μακαρι να γίνουν ολα έτσι...:D

νεραιδακι μου σ ευχαριστω!!

παπακι μου πήρα την ανάσα κ συνεχίζω!!!

λιακι μου στην εξωσωματικη θα παω αμέσως για χοριακη...promise!!!!!!!

Α ειναι μην μπω στη δράση εγω..θέλω να τα κανω ολα με μια! Να σε ρωτήσω κάτι..τα φάρμακα της εξωσωματικησ ποια ειναι συνήθως; Οχι αυτα με τους ανταγωνιστές,αλλα αυτα με το μικρό πρωτόκολλο.δηλ τι θέλω να πω,εχω 6 κουτιά menopur,αυτα χρειάζομαι μονο η παιρνω κ σπρέι κ αλλα;

Ναι μην αγχώνεσαι…..με τα ίδια περίπου φάρμακα θα πας για εξωσωματική, αλλά με διαφορετικές δόσεις. Γιʼ αυτό σου είπα ότι η σπερματέγχυση ουσιαστικά είναι σαν πρόβα. Τώρα, αν θα ακολουθήσεις μακρύ ή βραχύ πρωτόκολλο, είναι θέμα του γιατρού σου. Εγώ έκανα puregon και ανταγωνιστές orgalutran που είναι το ίδιο πράγμα, και πήγα κατευθείαν σε διέγερση την δεύτερη ημέρα, όπως στην σπερματέγχυση.

Τώρα μην απασχολείς το μυαλουδάκι σου. Ηρέμησε και θα τα συζητήσεις με τον γιατρό σου. Αλήθεια, είναι και εξωσωματικός?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ναι μην αγχώνεσαι…..με τα ίδια περίπου φάρμακα θα πας για εξωσωματική, αλλά με διαφορετικές δόσεις. Γιʼ αυτό σου είπα ότι η σπερματέγχυση ουσιαστικά είναι σαν πρόβα. Τώρα, αν θα ακολουθήσεις μακρύ ή βραχύ πρωτόκολλο, είναι θέμα του γιατρού σου. Εγώ έκανα puregon και ανταγωνιστές orgalutran που είναι το ίδιο πράγμα, και πήγα κατευθείαν σε διέγερση την δεύτερη ημέρα, όπως στην σπερματέγχυση.

Τώρα μην απασχολείς το μυαλουδάκι σου. Ηρέμησε και θα τα συζητήσεις με τον γιατρό σου. Αλήθεια, είναι και εξωσωματικός?

Σε ρωτάω για να αρχίζω να μπαίνω στο κλίμα..:D.Ναι ειναι εξωσωματικος αλλα δεν ξερω αν θα το κανω σ αυτόν..ξέρεις γιατι σημερα το σκέφτομαι τόσο έντονα; Λέω έκανα ολα αυτα για τη σπερματεγχυση με 20% ( το περισσότερο) επιτυχια..γιατι να μην ταλαιπωρηθεί λιγο παραπάνω για ενα μεγαλύτερο ποσοστό; Σίγουρα ξερω οτι δεν τα καταφέρνει και εκει με την πρωτη αλλα τα ποσοστα εχουν διάφορα..για τη δικιά μου περίπτωση μιλάω παντα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...