Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λιακι μου τα βρήκαμε αμέσως!! Πήγα κ έκανα το πρωί χοριακη και τωρα αρχίζω να εχω καφε!! Καλε τι ανάποδο πλάσμα που ειμαι..με αναδρομο ερμη τι περίμενα;;;;;ειπα οτι αυτή τη φορά δεν θα μ αφήσω να κλάψω!!! Αν κ το πήρα πολυ ψύχραιμα..εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιακι μου τα βρήκαμε αμέσως!! Πήγα κ έκανα το πρωί χοριακη και τωρα αρχίζω να εχω καφε!! Καλε τι ανάποδο πλάσμα που ειμαι..με αναδρομο ερμη τι περίμενα;;;;;ειπα οτι αυτή τη φορά δεν θα μ αφήσω να κλάψω!!! Αν κ το πήρα πολυ ψύχραιμα..εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου;;

Όπως λέει και η Κατερίνα, πρέπει να την πληρώσεις την π………..α για να έρθει. Τι πρωτότυπο…………..

Αν θέλεις να κλάψεις,…….. να κλάψεις. Αν θέλεις να χτυπήσεις κανέναν και να φωνάξεις κάντο. Είπαμε……είμαστε κυρίες, αλλά έχουμε και συναισθήματα.

Καλά είμαι μωρό μου, σε αναμμένα καρφιά. Δεν ησυχάζω. Ήρθε και το αγόρι μου νωρίς σήμερα, θα φάμε και θα ξαπλώσουμε γιατί τα βλέπω όλα διπλά από την νύστα. Η απίστευτη υπνηλία που είχα, μου γύρισε σε αϋπνία το βράδυ, και βρυκολακιάζω. Ξέρεις, όταν θέλεις να κοιμηθείς ΤΩΡΑ, αλλά το μάτι δεν κλείνει………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Όπως λέει και η Κατερίνα, πρέπει να την πληρώσεις την π………..α για να έρθει. Τι πρωτότυπο…………..

Αν θέλεις να κλάψεις,…….. να κλάψεις. Αν θέλεις να χτυπήσεις κανέναν και να φωνάξεις κάντο. Είπαμε……είμαστε κυρίες, αλλά έχουμε και συναισθήματα.

Καλά είμαι μωρό μου, σε αναμμένα καρφιά. Δεν ησυχάζω. Ήρθε και το αγόρι μου νωρίς σήμερα, θα φάμε και θα ξαπλώσουμε γιατί τα βλέπω όλα διπλά από την νύστα. Η απίστευτη υπνηλία που είχα, μου γύρισε σε αϋπνία το βράδυ, και βρυκολακιάζω. Ξέρεις, όταν θέλεις να κοιμηθείς ΤΩΡΑ, αλλά το μάτι δεν κλείνει………

Πραγματικα δεν στεναχωρηθηκα σημερα..ισωσ με πιασει αυριο!πολυ σωστή η Κατερινα!!!!επρεπε να πληρώσω για να έρθει!!καλα την λέμε π@@@@@@@@!!

Να ξεκουράζεσαι λιακι μου για να ειναι ήρεμο το Μωρακι..:D

Virginia καλώς ήρθες στην παρέα μας, και καλή επιτυχία. Ποιες ενέσεις κάνεις και σε τι δόση?

Stardust φτιάχνει η μέρα μου όταν σε διαβάζω, από την πολύ αισιοδοξία…..Αχ τι παίρνεις…??? ………Φτού ……φτού…..φτού……..μην σε ματιάξω , πάντα να γελάς. Καλέ, πες μου ότι είσαι Τοξότης…….

Βαγγελιώ τι ώρα ο υπέρηχος, να πάρω θέση και ποπκόρν….?

Bonjour ψυχωτική, σαδίστρια Νατάσα. Τι κάνεις?

Sissy το μωράκι δεν είναι ακόμα μωράκι, αλλά δεν του το λέμε……..χαχαχα. Αν σε πιάσει η μούρλα, ρίχτα........μην μασάς.........

9aXep2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου κι από μένα...

Αχ επιτέλους ηρθα στην δουλεια μου να ξεχαστώ και να ξεκουραστώ.Το Σ/Κ ήμουν στην έκθεση ντυμένη στολισμένη και φυσικά πιασμενη!!!

Ευτυχώς πήγε καλα και πολύ το χάρηκα ειδικά ο αντρουλης μου!!!

Σισσακι δεν σου λέω τίποτα τώρα απλά το έχουμε δει σχεδόν όλες το εργακι και σε νιώθουμε...θα σου στείλω π.μ για το άλλο θέμα...

Λία μου μπορεί ακομα να μην είναι μωράκι με όλη την σημασία της λέξης αλλα σε λίγο καιρο θα χτυπάνε δυο καρδούλες στο σώμα σου.Καμια αναγουλιαση είχαμε;

Να καλωσορίσω και το νέο κοριτσάκι και καλή επιτυχία!!!

Εγώ αύριο παω Βέροια στην γιατρό και άντε να δούμε τι θα δούμε!!!Θα είμαι και στην 11η μέρα οπότε θα δει φαντάζομαι αν γίνεται κάτι από ωάρια...

Φιλάκια σε όλες ανεξαιρέτως!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!! τι μου κανετε!!!??

σισσυ αν δεν βγουν τα αποτελεσματα τιποτα δεν τελειωνει!!

λια εγω ειμαι τοξοτης γιατι τι εχουμε εμεις οι τοξοτες?

λατρεια μου!!! μαναρι μου!!! σε φιλω !!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια !

ααα κ να καλως μας ηρθε το νεο μελος μην σκας για τιποτα μην ανχωνεσαι για τιποτα εμεις ειμαστε εδω για να λυσουμε καθε απορια!! κ ναανοιξουμε σαμπανιες με καθε ευτυχια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Επιτελους σπιτι!!!πειναωωωωωωωω!!!!!θελω να φαω τον κοσμο ολο!!!!

Σισσακι εκτονωσου κοπελα μου!ποιος θα σε παρεξηγησει;;;!!

Πω πω πω Λια πως το κατεχεις το γαλλικο!!!!βλεπω το μωρο με γαλλικα και πιανο!!!!αμα ειναι κοριτσι και μπαλετο!!!

Ασπα αντε να πας στο μεντιουμ.ηρθε η ωρα!θα περιμενουμε μαντατα,μη μας ξεχασεις.

Αχ ρε κοριτσια μολις ειδα μια τραπεζαρια τελεια,με 500 ευρωπουλακια και την ερωτευτηκα!αμα το πω στον αντρα μου θα με σκισει!και δικιο θα χει εδω που τα λεμε,αλλα την θελωωωωωωωωω!!!!!

γεια σας κ απο μενα!! τι μου κανετε!!!??

σισσυ αν δεν βγουν τα αποτελεσματα τιποτα δεν τελειωνει!!

λια εγω ειμαι τοξοτης γιατι τι εχουμε εμεις οι τοξοτες?

λατρεια μου!!! μαναρι μου!!! σε φιλω !!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια !

ααα κ να καλως μας ηρθε το νεο μελος μην σκας για τιποτα μην ανχωνεσαι για τιποτα εμεις ειμαστε εδω για να λυσουμε καθε απορια!! κ ναανοιξουμε σαμπανιες με καθε ευτυχια!!

Παπακι κου κου!!!!μια χαρα ειστε τα τοξοτακια!!!και ερωτιαρηδες επισης.....

Καλημερα κοριτσια! Σισσακι καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο το αρνητικο αποτελεσμα αλλα να σκεφτεσαι και λιγο τον οργανισμο σου μην τον ταλαιπωρεις αδικα ειναι κριμα. Τα καφε βεβαια δεν λενε τιποτα απο μονα τους μπορει να ειναι περιοδος μπορει και οχι στις 6 θα το ξερεις. Παντως αν ειναι αρνητικη εδω θα ειμαστε να ξεσπασεις οσο θελεις. Είτε είσαι σημερα εγκυος ειτε εισαι την επομενη φορα παντως εγκυος θα εισαι καποια στιγμη ΣΙΓΟΥΡΑ!

Ευαγγελια σημερα που θα κανεις υπερηχο ευχομαι να ειναι καταπληκτικα τα αποτελεσματα μετα τη θεραπεια και να ξεκινησετε συντομα για νινακι!

Τινα το κοριτσακι σας κανει διακοπες στην κοιλιτσα σου ευτυχισμενο αντε με το καλο να το παρεις στην αγκαλια σου!

Λια τελεια η χοριακη το/τα μωρακια μεγαλωνουν μια χαρα!

Τινκερ συγχαρητηρια με την μεταθεση επιτελους θα κοιμασαι και θα ξυπνας σε νορμαλ ωρες! Τα επομενα ευχαριστα νεα να ειναι στην κοιλιτσα σου!

Μινάκι επειδή και ο άντρας μου είναι τοξότης, είναι μέχρι αηδίας χαζοχαρούμενο και υπεραισιόδοξο άτομο. Πρέπει να έρθει η καταστροφή του κόσμου για να στεναχωρεθεί. Άσε που δικαιολογεί τους πάντες, ότι μ……….α και να κάνουν σε σημείο που με κάνει τρελή.

Ασπασούλα πρωινή αναγουλλίασις δεν έχουμε,……..αλλά ένα αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι……χικ…..το έχουμε.

Σαδίστρια πουλάνε και τραπεζαρίες στο ζαχαροπλαστείο…????.......χαχαχα…..Το δικό μου το μωρό μόλις γεννηθεί θα ανοίγει το ψυγείο και θα ετοιμάζει το γάλα μόνο του, θα πηγαίνει τουαλέτα και θα παίζει στο πιάνο Μότσαρτ για να το πάρει ο ύπνος. 5 χρονών θα μιλάει 3 γλώσσες που θα του μάθει η θεία Άσπα, και 7 χρονών θα σπουδάζει ήδη στο ΜΙΤ βιοαστροφυσική. 10 χρονών θα κάνει μεταπτυχιακό στο Columbia, και θα συνεχίσει σπουδές στο Harvard ως καρδιονευροχειρούργος. 18 χρονών θα κάνει περιουσία γιατί θα είναι ήδη διάσημη στη τηλεόραση με μεγάλα βυζιά, ξανθιά και πολλά πτυχία. Αυτά………………

Πάω να ξεραθώ κανένα δίωρο, και θα έρθω για απογευματινό καφεδάκι.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Λια ολα καλα με το μικρο Αινσταιν που κουβαλας,αυτο το Χαρβαρντ τι το θες;;;;!!!για καλο;;;μεχρι και ο Παπανδρεου διδασκει εκει!!!!να βρεις αλλο πανεπιστημιο σε παρακαλω πολυ!!!!δεν θα σταματησεις την καριερα του παιδιου σου ετσι αδοξα!!!

Και εισαι μεγαλο νουμερο ρε Λια!πεθανα στο γελιο με το ζαχαροπλαστειο!καλα αμα την εβλεπα σε ζαχαροπλαστειο,θα την γεμιζα και με γλυκα και μετα θα την αγοραζα!απο 500 θα μου εβγαινε 1500

Λια ολα καλα με το μικρο Αινσταιν που κουβαλας,αυτο το Χαρβαρντ τι το θες;;;;!!!για καλο;;;μεχρι και ο Παπανδρεου διδασκει εκει!!!!να βρεις αλλο πανεπιστημιο σε παρακαλω πολυ!!!!δεν θα σταματησεις την καριερα του παιδιου σου ετσι αδοξα!!!

Βρε χαζή,…….πρώτα θα βάλει τον Παπανδρέου φυλακή, θα αποκαταστήσει το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό, και μετά θα πάει στο Χάρβαρντ, ως επίτιμο μέλος με υποτροφία…………..

9aXep2.png

Μινάκι επειδή και ο άντρας μου είναι τοξότης, είναι μέχρι αηδίας χαζοχαρούμενο και υπεραισιόδοξο άτομο. Πρέπει να έρθει η καταστροφή του κόσμου για να στεναχωρεθεί. Άσε που δικαιολογεί τους πάντες, ότι μ……….α και να κάνουν σε σημείο που με κάνει τρελή.

Κοιτα μια χαζομαρα την εχουμε μια απιστευτη αισιοδοξια την εχουμε χαρταετο πεταμε κ δεν ξερω πως το καταφερνουμε αυτο πραγματικα δεν ξερω ελπιζω να με μοιασει ο μικρος σε αυτο γιατι αμα παρεις την αφασια του αντρα μου που σε λεει τωρα ερχομε κ ερχτε σε 1 ωρα θα τρελαθω χαχαχ!!!

φιλακια καλο υπνο τα λεμε το απογευμα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Βρε χαζή,…….πρώτα θα βάλει τον Παπανδρέου φυλακή, θα αποκαταστήσει το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό, και μετά θα πάει στο Χάρβαρντ, ως επίτιμο μέλος με υποτροφία…………..

Με το μπαρντον ρε κοπελια!!!!ουτε που το σκεφτηκα!!μα τι χαζη που ειμαι.κατσε να φαω λιγη σοκολατα να παρει μπρος ο εγκεφαλος!!αντε με το καλο και πλανηταρχης!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...