Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!για μενα πρωι ειναι ειναι ακομα γιατι σαν καλο μοσχαρι δεν εχει και ωρα που ξυπνησα....

Κατερινιω το λενε και τα τεστ!!τα λογια ειναι περιττα!!!!Πετρουλακη δεν θα γινεις αλλα μπορει να γινεις ανετα ενας Βαν Νταμ οταν εχεις νευρα και να δερνεις οποιον βρεις μπροστα σου!

Ασπα μου μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα ο αδερφος σου αυτο που περναει.δυστυχως ειναι πολυ δυσκολες καταστασεις αυτες και θελουν γερα νευρα!!

Ευτυχως υπαρχει και ενα καλο μετα απο ολα αυτα,μια ακομα πολυποθητη εγκυμοσυνη και ευχομαι να πανε ολα τελεια στην συνυφαδα σου!γουρλιδικο το τεστακι σου!!

Σισσακι πως εισαι σημερα;

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πατριωτακι μου,πες μου την διευθυνση σου και θα σου στειλω οτι τραβαει η ορεξη σου!!!!σιροπιαστα,καριοκες,παστες,προφιτερολ,ο,τι γουσταρεις!!!!!ή μηπως θελεις να τα φτιαξω με τα χερακια μου;;;!!!ασε δε με εμπιστευομαι!καλυτερα απο κει που ξερουμε να τα παρω!!τι ωρα ειναι οι πρωταγωνιστες σημερα;;κατι μου λεει βεβαια οτι θα μας γυρισουν λιγο τα μυαλα!!τι κανεις με την ομοιοπαθητικη ρε κοριτσι;που βρισκεσαι;

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!

ευαγγελία μου με το καλο αυριο μωρο μου...θα σε παρω εγω το βραδυ γιατι εχω χορο αυριο και το κλεινω το τηλ εκεινη την ωρα!!!!

νατασσα μπορει και να επαθα κριση ινσουλινης και μονο που διαβασα ολα αυτα τα γλυκα που γραφεις....πω πω πω παναγια μου... αν ημουν εγκυος και τα διαβαζα αυτα, θα επρεπε να μου τα στειλεις ολα αυτα!!!!

τινκερ συγχαρητηρια για την μεταθεση σου!!! με το καλο οτι επιθυμεις!!!

λια η χοριακη σου ειναι τελεια...το μπεμπακι ηρθε για να μεινει!!!!!

σισσακι...αυριο πρωι εξετασουλα ε??? αντε κοριτσακι μου να τελειωνεις και με αυτην την αναμονη...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

natasoula οχι να σε βαλω και σε κοπο βρε κοριτσακι μου!Ψηνω τον δικο μου να ανεβουμε στο καρναβαλι και να θαπαρω απο ΟΛΑ ...23.30 ειναι οι πρωταγωνιστες αντε να δουμε τι θα δουμε!

Αυριο παω για υπερηχο να δουμε τι ψαρια πιασαμε.Θα σας ενημερωσω!

Georgkat ευχαριστω μωρο μου να σαι καλα!Παρε με οποτε θελεις θα περιμενω!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλη σας εβδομαδα!! Σισσακι περιμενουμε με αγωνιααααααα!!

33 ευρω για μια χοριακη? που να εκανες και ορμονικο προφιλ.. κανα χιλιαρικο θα σου παιρνανε???????? ελεος πια!! ας ειναι θετικο το αποτελεσμα και χαλαλι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλη σας εβδομαδα!! Σισσακι περιμενουμε με αγωνιααααααα!!

33 ευρω για μια χοριακη? που να εκανες και ορμονικο προφιλ.. κανα χιλιαρικο θα σου παιρνανε???????? ελεος πια!! ας ειναι θετικο το αποτελεσμα και χαλαλι!!

Δεν ξερω γιατι ειμαι τόσο απαισιόδοξη αλλα καλυτερα απ το να πίστευα παλι σε ροζ συννεφακια!!:D

Εσυ μαρακι μου πως είσαι;

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Σισσακι μου..! Με την απαισιοδοξια δεν καταφερνεις και τιποα, να το ξερεις παντως! Καλυτερα να εισαι κουλ.. δλδ ουτε αισιοδοξη ουτε απαισιοδοξη! οτι βρεξει ας κατεβασει βρε αδερφε! Εδω θα κωλωσουμε?????? Οχιιιιιιιιιιιιιιι ποτε!

Εγω παλι σου ευχομαι τα καλυτεροτερα και το απογευμα να ανοιγουμε σαμπανιες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες! Είχα ανοίξει την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο θέμα που αφορούσε την σπερματέγχυση (ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ) και κάποια κορίτσια μου απάντησαν πως ίσως είναι προτιμότερο να τα λέμε απο εδώ. Γι'αυτό και εγω σας καλημερίζω όλες και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που είτε ξεκινάνε τώρα, όπως εγώ, είτε περιμένουν τα αποτελέσματα των "κόπων" τους!

Εχθές ξεκίνησα με την πρώτη μου ένεση και έπεται συνέχεια... Το Σάββατο θα κανουμε τον πρώτο υπέρηχο για να δεί ο γιατρός πως ανταποκρίνομαι στα φάρμακα... Άγχος μπόλικο!! Για όλα...Για τις ενέσεις, για το αν θα πάνε όλα καλά... Μην σας κουράζω...Απλά ήθελα να σας πω μια καλημέρα!!!

Υ.Γ. Sissy σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχεις μια τέλεια χοριακή κοριτσάκι!!!

Καλως ηρθες καινουριο μας κοριτσι!!!!!τι να μας κουραζεις;;εδω ειμαστε για να κουραζει η μια την αλλη!!!!!καλη επιτυχια σου ευχομαι και να πανε ολα τελεια.εισαι δικαιολογημενη για το αγχος!ειναι το αγχος της πρωτης φορας.....αχ αυτη η πρωτη φορα!

μαρια σταρ σ ευχαριστω πολυ! :)

βιρτζινια σε καλωσορίζω κ εγω! Σου εύχομαι καλη επιτυχια..το Σάββατο θα πατε για να δείτε πως πανε τα αυγουλακια ε;

νατασουλα καλημέρα!

Καλημέρα αγάπες μου, και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Sissaki μου πως είσαι σήμερα……? Ξεμουλάρωσες…? Βρε χαζό, ότι έκανες, έκανες, και πίσω δεν γυρίζει. Καλύτερα να ξέρεις μια ώρα νωρίτερα. Τουλάχιστον τα βρήκατε με τον αντρούλη σου? Αυτό έχει σημασία……….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...