Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε εντάξει καλό είναι..στην αρχή νόμιζα μόνο ρύζι τηγανιτό...και λέω..αυτό το τρώω έτσι άνετα..μέχρι να έρθει το φαγητό..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ε εντάξει καλό είναι..στην αρχή νόμιζα μόνο ρύζι τηγανιτό...και λέω..αυτό το τρώω έτσι άνετα..μέχρι να έρθει το φαγητό..

Χα χα:P με ολα αυτα που εχει ουτε το μισο δεν τρως,πιστεψε με!να φανταστεις τρωω ανετα μια οικογενειακη πιτσα στην καθισια και αυτο δε μπορω να το φαω ολο.

Διαφημίσεις

Sissy κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται διαφορετικά. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε και να πράττουμε όλοι το ίδιο. Απλά εσύ θέλεις λίιιιιιιγο παραπάνω σπρώξιμο και μια βαθιά ανάσα. Έχεις άρνηση, και φοβία για το αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο μωρό μου, να περνάς κάθε φορά τα ίδια, αλλά αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις……………… και θα δεις που θα βγεις πιο δυνατή.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Σισσακι πήγαινε να κανείς την χοριακη να ξέρεις τι σου γίνεται. Έχουμε πει πωσ η σπερματεγχυση απο μονη της έχει μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Έχουμε ομως και τις επιτυχίες εδω μέσα οπότε αυτο και μονο του δείχνει το κατα ποσο ειναι πιθανόν να γινει μια εγκυμοσύνη. Το θέμα ειναι να μην δημιουργηθούν κι αλλα προβλήματα στον οργανισμο σου απο την προγεστερονη. Πάντα υπαρχουν εντάσεις, επίσης κι η προγεστερονη φέρνει πολυ μεγάλο εκνευρισμό οπότε πρεπει να κανείς αυτο που σου λεει ο γιατρός και όλοι εμείς ( οι βοηθοί ιατρού).

Μην στεναχωριεσαι και μην δειλιαζεις για τιποτα. Για οτι χρειαστείς και μπορω να σε βοηθήσω πάρε με τηλ οπότε θέλεις!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ…..????????.....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ…..????????

Στην Κωνσταντινούπολη, και γενικά Τουρκία έχω πάει 4 φορές για δουλειά σε συνδυασμό με διασκέδαση (λέμε τώρα…..). Δούλευα σε εταιρεία που τις μεγαλύτερες εισαγωγές τις έκανε από Τουρκία, και πολλές φορές πήγαινα και εγώ με τους πελάτες για να διαλέξουμε προϊόντα. Είχαμε μαζί μας βέβαια και μια κοπέλα διερμηνέα που ήξερε καλά τα κατατόπια, και κάθε φορά που αλλάζαμε σύνορα και μπαίναμε Τουρκία, την έβγαζε μόνο με ψωμί, και ότι κουβαλούσε μαζί της σε συσκευασμένο φαγητό. Δεν έτρωγε ποτέ μαζί μας. Στο δεύτερο ταξίδι την ρωτήσαμε γιατί δεν τρώει τίποτα, και μας απάντησε πως επειδή τους ξέρει δεν αγγίζει τίποτα δικό τους……………..άντε εγώ τώρα να φάω το μπιφτέκι που έχω μπροστά μου………..

Πιστεύω πως την Κωνσταντινούπολη ή θα την σιχαθείς (λόγω ιδεολογίας και πατριωτισμού), ή θα την αγαπήσεις. Τους Τούρκους δεν αντέχω, και τον γλοιώδη, ψεύτικο τρόπο που σου κάνουν τεμενάδες, τάχα μου - τάχα μου είμαστε αδέλφια…………Και τους έφαγα και στη μάπα πολλά χρονιά………………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κατερινακι μου θα παω να την κανω τη Δευτέρα.σ ευχαριστω..δεν το ήξερα οτι η προγεστερονη φαιρνει εκνευρισμό!!

λιακι μου εγω δεν θέλω μονο σπρώξιμο αλλα κ κλωτσιά μαζί!! Μιλάμε οτι μουλαρωνω για τα καλα...

Λια κερναω φαι!!!!!τσακισου!και σου υποσχομαι δεν θα το φερω απο Τουρκια!προτιμω τα δικα μας.

Κατερινιω πραγματικα σκεψουνπολυ σοβαρα να ακολουθησεις το επαγγελμα του γυναικολογου.ποτε δεν ειναι αργα!!σιγουρα θα μας εχεις ολες πελατισσες

Διαφημίσεις

Λια κερναω φαι!!!!!τσακισου!και σου υποσχομαι δεν θα το φερω απο Τουρκια!προτιμω τα δικα μας.

Κατερινιω πραγματικα σκεψουνπολυ σοβαρα να ακολουθησεις το επαγγελμα του γυναικολογου.ποτε δεν ειναι αργα!!σιγουρα θα μας εχεις ολες πελατισσες

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ ΛΈΜΕ να τελειώσω και την ιατρική ρε γαμωτο!!! Αν δεν ηταν τόσα πολλα χρονια άνετα θα πήγαινα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Τα βασικα τα ξερεις ηδη!!!

νατασσουλα παντα ηθελα να γινω γιατρος...λαθος επιλογες..προσφατα εκανα ενα ψυχομετρικο τεστ επαγγελματικής επιτυχίας μιας διασημης ψυχολογου που ειναι συζυγος ενος φιλου καθηγητη....και τα αποτελεσματα μας εξεπληξαν ολους!!! ειναι τεστ προσωπικοτητας με τεστ ευφυιας και με τεστ παρατηρητικοτητας και διαφορα αλλα μαζι (2 ωρες κρατησε) και σου βγαζει αναλογα με τον χαρακτηρα σου και τις δυνατοτητες σου τα επαγγελματα στα οποια θα επιτυχεις σιγουρα! Εμενα ως πρωτο μου εβγαλε ιατρος με ειδικευση ειτε σε γυναικολογια, ειτε σε αγγειοπλαστική ειτε σε καρδιοχειρουργική. μετα ερχόταν οτιδηποτε ειχε σχεση με υπολογιστες με ειδικευση στον προγραμματισμό ιατρικής στατιστικής και μετα αρχαιολογος! τελευταιο ηταν το γυμναστής...χαχαχαχα...δεν θα γινω ποτε μια πετρουλακη!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

heloo!!!!

Μην παθετε μρ την ωρα αλλα τωρα καθησα.ο αντρας μου εχει περιπτερο δτην εκθεση εδω στη Θεσσαλονικη στην infacoma και ημουνα εκει σημερα σχεδον απο το πρωι.

Σισσακι μου χαλαρωσε,ηρεμησε και οτι και να κανεις οσο και να φοβασαι για το αρνητικο αποτελεσμα το ξερεις πολυ καλα οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις αλλα σιγουρα μπορεις να το ξεπερασεις και ολα αυτα φυσικα στην περιπτωση που υπαρχει αρνητικο αποτελεσμα...Οποτε σκεψου οτι αντι να καθυστερεις μια ασχημη κατασταση μηπως καθυστερεις μια ευχαριστη???

Γειτονισσα]τι σουπερ νουμερο ειναι αυτο!!!Μπραβο και παλι μπραβο!!!!

Τα δικα μας τα νεα ειναι πως ο αδερφος μου εχει πολλους εφιαλτες και δεν μπορει να κοιμηθει μετα το περιστατικο κυριως γιατι τον βρηκε η γιαγια απο το μωρακι και αρχισε να τον καταριεται!!!Ειχαμε τι ειχαμε οι καταρες μας ελειπαν...Βεβαια πανω στον πονο τους ειναι δικαιολογημενοι απολυτα αλλα τι να κανεις.Χθες ημουν χαλια ουτε καν κοιμηθηκα γιατι εβλεπα κι εγω πολυ ασχημα ονειρα...

Αλλα τουλαχιστον εγινε και κατι καλο,χθες η συνυφαδα μου εμαθε οτι ειναι εγκυος και μαλιστα με το δικο μου τεστ εκεινο το ψηφιακο που ειχα αλλα χαλαλι της γιατι και τα παιδια προσπαθουσαν και αυτα κοντα στα 3 χρονια...

Πολλα φιλακια στα κοριτσακια ολα και παω να κοιμηθω κι εγω λιγο αν τα καταφερω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Δυσκολη μερα η χθεσινη πολυ τρεξιμο....Σημερα ομως εχει ξεκουραση!

Λια μου χαιρομαι που σου αρεσε!Βασικα κι εγω με επιφυλαξη την ξεκινησα αλλα οταν την τελειωσα δεν πιστευα πως την εφιαξα εγω!Θεληση να υπαρχει και ολα γινονται τελικα!Εμαθα για την χοριακαρα σου και χαρηκα πολυ κοριτσακι μου!Ειδες που ολα παιρνουν παιρνουν το δρομο τους?Να τα βλεπεις και να σταματησεις να αγχωνεσαι.Εισαι εγκυουλα και θα αποκτησεις το αγγελουδι σου.Τελος!

Sissy μου ελπιζω αυριο να εχουμε τελικα και τα δικα σου ευχαριστα!Ειτε σε φοβιζει κατι ειτε οχι αυτο που εχει δρομολογηθει να συμβει θα συμβει και ευχομαι ολοψυχα αυτο να ειναι η εγκυμοσυνη σου!

Georgkat αυριο θα κατεβω στο γιατρο και θα παω να δω κι αυτο που ειπαμε!Θα σε παρω τηλ αυριο να τα πουμε κιολας!Σε φιλω γλυκα!

natasoula στειλε μου κι εμενα προφιτερολ,σεκερ παρε,καριοκες και γενικα ολα τα γλυκα της πολης μας που μου λειπουνε κλαψ!Θα δω 'πρωταγωνιστες' το βραδυ ελπιζω να μην παρω καμια συγχυση!

tinkerbell συγχαρητηρια για την μεταθεση σου κοριτσακι μου.Ελπιζω να ειναι η αρχη και για σενα οπου ολα θα παρουν το δρομο τους οπως ακριβως πρεπει και συντομα να φτασει και το μωρακι σου!

astage μου λυπαμαι πολυ γιαυτο που περναει η οικογενεια σας αλλα ευτυχως ηρθε κι ενα ευχαριστο απο την συνυφαδα σου να εξισορρηπησει λιγο την κατασταση!Παρε μια αγκαλια τον Γιωργακη σου και ξεχασε οτιδηποτε αρνητικο σε περικυκλωνει!

tina το καλυτερο παιδι η κορακλα σου!Με το καλο να την κρατησεις σφιχτα στην αγκαλιτσα σου και να την κααρωνεις!

παπακι μου να περασεις τελεια σημερα!σμουτς

Φιλια πολλα και στις υπολοιπες κουκλες μου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...