Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

σισσυ μου, όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες εδω μέσα περάσαμε από αυτή τη κατάσταση..

και είμαστε εδώ για να συμβουλεύουμε η μια την άλλη από τις εμπειρίες μας!!!

είμαστε φίλες και αγαπάμε η μια την άλλη και ότι λέμε το λέμε για καλό..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριέττα μου τι ωραια που κανονίσατε ταξιδακι στην Κων/πολη, δεν εχουμε καταφέρει να πάμε ακόμη και είμαστε τόσο κοντά, 2 ωρες δρόμος.....

εμεις ηρθαμε σήμερα bansko για τριήμερο, το ειχε κανονίσει ο αντρουλης μου με κατι φίλους μας και μου έκανε εκπλήξη!!!

που είναι το bansko????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Δεν ξερω τι γινεται μεσα μου! Έκανα καθε μερα τις ενέσεις για 9 μερες,έκανα τη σπερματεγχυση,έμεινα ξαπλα τις πρώτες μερες,δεν έκανα γυμναστική,σεξ,προσεχα και έπαιρνα 12 χάπια τη μερα! Απ ολα αυτα δεν με πείραξε τίποτα..οταν ερχεται αυτή η γ@@@@@@ μερα κάτι με πιάνει..σαν να παταω το off στον εγκέφαλο και συμπεριφερομαι σαν μικρό παιδί! Αρνούμαι να κανω οτιδήποτε..αυτο δεν ξερω πως ερμηνεύεται!! Μπορει να μου λείπει καμία βίδα απ το μυαλο!! Ετσι και την προηγούμενη φορά..τα έκανα ολα οπως μου ειπε ο γιατρος κ οταν ερχεται η μερα για τα αποτελέσματα σαν να μη θέλω να ξερω τι γινεται!! Ξερω πόσο χαζό ακούγεται αυτο αλλα ειναι αυτο που αισθάνομαι..sorry αν σας κούραση αλλα δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν τωρα. Μονο σε εσάς

Τινακι !! ειδες ποσο υσηχη μπεμπα εχεις ! αδικ το ανχος σου! μπραβο σου κ παντα ευχαριστα νεα να εχεις ωχ εγω να δω πως θα παω που με ποιανει πανικος

σισσυ μην σταματας την προγεστερονη αλλα την δευτερα χοριακη μαναρι μου να ξερεις πρωτα εσυ τι γινετε μεσα σου .

λια ετσι ετσι ανεβαινουμε μια χαρα !!! πως πανε τα πονακια? δεν σε ειπε ο γιατρος σου να παρεις κατι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Δεν ξερω τι γινεται μεσα μου! Έκανα καθε μερα τις ενέσεις για 9 μερες,έκανα τη σπερματεγχυση,έμεινα ξαπλα τις πρώτες μερες,δεν έκανα γυμναστική,σεξ,προσεχα και έπαιρνα 12 χάπια τη μερα! Απ ολα αυτα δεν με πείραξε τίποτα..οταν ερχεται αυτή η γ@@@@@@ μερα κάτι με πιάνει..σαν να παταω το off στον εγκέφαλο και συμπεριφερομαι σαν μικρό παιδί! Αρνούμαι να κανω οτιδήποτε..αυτο δεν ξερω πως ερμηνεύεται!! Μπορει να μου λείπει καμία βίδα απ το μυαλο!! Ετσι και την προηγούμενη φορά..τα έκανα ολα οπως μου ειπε ο γιατρος κ οταν ερχεται η μερα για τα αποτελέσματα σαν να μη θέλω να ξερω τι γινεται!! Ξερω πόσο χαζό ακούγεται αυτο αλλα ειναι αυτο που αισθάνομαι..sorry αν σας κούραση αλλα δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν τωρα. Μονο σε εσάς

κοριτσάκι μου γλυκό , όλες έτσι συμπεριφερόμαστε....ο φόβος μας κυριέυει....

είναι πολύ λογικό...και αν δεν έπαιρνες προγεστερόνη θα σου έλεγα να περιμένεις όσες μέρες θέλεις..

δυστυχώς όμως τώρα πρέπει να ξέρεις τι γίνεται..

δεν σου λείπει τίποτα..!!!!όλα αυτά είναι απόλυτα λογικά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Σισσακι μου ελπιζω να εισαι καλα!!ξεσπασε κανε ο,τι γουσταρεις για να ηρεμησεις!το εχεις αναγκη!

Τινα μπραβο ρε κοπελα μου!!!τι ησυχο μωρο ειναι αυτο!!!το ξαναφτυνω λοιπον!!φτου φτου φτου!καλα να περασετε!πρεπει να ειναι τελεια ε;χιονια εχει;

Μινα απο Ξανθη ειμαι.πιο κοντα στην Κων/πολη ακομα!

Τινακι !! ειδες ποσο υσηχη μπεμπα εχεις ! αδικ το ανχος σου! μπραβο σου κ παντα ευχαριστα νεα να εχεις ωχ εγω να δω πως θα παω που με ποιανει πανικος

σισσυ μην σταματας την προγεστερονη αλλα την δευτερα χοριακη μαναρι μου να ξερεις πρωτα εσυ τι γινετε μεσα σου .

λια ετσι ετσι ανεβαινουμε μια χαρα !!! πως πανε τα πονακια? δεν σε ειπε ο γιατρος σου να παρεις κατι?

Βρε παπακι θα πας να κανεις τη β επιπέδου κ θα δεις το γιο σου να σε χαιρεταει!!!! Τι όμορφο συναίσθημα..:D

μαριέττα μου τι ωραια που κανονίσατε ταξιδακι στην Κων/πολη, δεν εχουμε καταφέρει να πάμε ακόμη και είμαστε τόσο κοντά, 2 ωρες δρόμος.....

εμεις ηρθαμε σήμερα bansko για τριήμερο, το ειχε κανονίσει ο αντρουλης μου με κατι φίλους μας και μου έκανε εκπλήξη!!!

Μπανσκο!!! Εχω ακούσει οτι ειναι πολυ ωραία..

Σισσακι μου ελπιζω να εισαι καλα!!ξεσπασε κανε ο,τι γουσταρεις για να ηρεμησεις!το εχεις αναγκη!

Τινα μπραβο ρε κοπελα μου!!!τι ησυχο μωρο ειναι αυτο!!!το ξαναφτυνω λοιπον!!φτου φτου φτου!καλα να περασετε!πρεπει να ειναι τελεια ε;χιονια εχει;

Μινα απο Ξανθη ειμαι.πιο κοντα στην Κων/πολη ακομα!

Νατασουλα μου θέλω να τα σπάσω ολα!!! Χαχαχχαχαχ

Τι εχει σημερα το μενού;;; Δεν εχει νουτελα;;

Και Σισσακι μου ειναι απολυτα φυσιολογικο να νιωθεις ετσι!!!ολες φοβομαστε κατι τετοιες στιγμες και συμπεριφερομαστε με απιστευτη αρνηση και επιθετικοτητα.

Διαφημίσεις

Νατασουλα μου θέλω να τα σκάσω ολα!!! Χαχαχχαχαχ

Τι εχει σημερα το μενού;;; Δεν εχει νουτελα;;

Καλα ειναι δυνατον να μην φαω νουτελα;;;;την ξεσκισα παλι σημερα μαζι με το μισο ψωμι!!

Χαχαχαχα είσαι φοβερή!!!!

Ναι τοσο φοβερη που θελω να κανω εμετο τωρα!δε μπορω να χωνεψω!και εχω και το κτηνος απο την αλλη που μου λεει"θα παραγγειλουμε κανενα τηγανιτο ρυζι;;"

Ναι τοσο φοβερη που θελω να κανω εμετο τωρα!δε μπορω να χωνεψω!και εχω και το κτηνος απο την αλλη που μου λεει"θα παραγγειλουμε κανενα τηγανιτο ρυζι;;"

Να παραγγειλετε και να δείτε την ταινιουλα σας!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...