Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλα Λια τελεια!!!!πιο τελεια δεν γινεται!!!!

Νεραιδουλα και Μινα,οπως φυσικα και ολες οι υπολοιπες,θα οργανωσετε ταξιδακι μεχρι εδω σε μενα και μετα θα παμε ολες ολες μαζι Κωνσταντινουπολη!!

Αχ κοριτσια σημερα παλι ειχα τις κλασικες ερωτησεις:αντε ποτε θα βαλετε μπρος για κανενα παιδακι κλπ!και με ρωτουσε μια κοπελα που πιανει τα παιδια στον αερα!!η σημερινη μου απαντηση ηταν αλλη:σε κανα δυο χρονια,για να αποκαταστησω πρωτα ολες τις φιλες μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου τελικά δεν πήγα.λιακι μου τέλεια η χοριακη σου..το Μωρακι σου ειναι στην κοιλιτσα σου!

νεραιδουλα μουκαι παλι μπράβο!! Ολα παίρνουν το δρόμο τους

Εριξα κ ενα γερό τσακωμο με το σύζυγο κ ειμαι μονη Σπιτι σε περίεργη κατάσταση.Αυτή τη στιγμή ολα μου φταίνε..ξερω οτι δεν έκανα καλα σημερα κ δεν πήγα αλλα μάλλον ειμαι πολυ δειλη.

Βαγγελιώ μου το πήρα το email, απίστευτη η κουβερτούλα, μου ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο……χιχιχι. Σοβαρά βρε θηρίο, μπορείς και κάνεις τέτοια πράγματα? Σαν άθλος μου φαίνεται.

Sissy…….??? Είσαι καλά?

Tinker, και πότε με το καλό στο καινούριο σου πόστο?

Mina – ni, τι κάνεις κοριτσάκι? Τι αποφάσεις πήρες τελικά?

μάλλον μια ακόμα σπερ/ση σε φυσικο κύκλο και αν αποτύχουμε κατευθειαν εξωσωματικη,αλλά όλα αυτα μετα από 3 μήνες να ηρεμήσουν η ωοθήκες μου από την λαπαροσκόπηση!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κορίτσια μου τελικά δεν πήγα.λιακι μου τέλεια η χοριακη σου..το Μωρακι σου ειναι στην κοιλιτσα σου!

νεραιδουλα μουκαι παλι μπράβο!! Ολα παίρνουν το δρόμο τους

Εριξα κ ενα γερό τσακωμο με το σύζυγο κ ειμαι μονη Σπιτι σε περίεργη κατάσταση.Αυτή τη στιγμή ολα μου φταίνε..ξερω οτι δεν έκανα καλα σημερα κ δεν πήγα αλλα μάλλον ειμαι πολυ δειλη.

ελπίζω να μην σταμάτησες τα χάπια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μένα!!!

Λία μου τέλειο το νουμεράκι, πάμε πολύ καλά, ηρεμησε τωρα και απόλαυσε το!!

sissy τι έγινε τελικά? θα μας σκάσεις εεεεεεεεεεε?

εγω έκανα β επιπέδου και δόξα το Θεο όλα ειναι καλά, ειχες δίκιο παπάκι μου ειναι πολύ ήσυχη η μπέμπα μου,δεν κουνιοταν καθόλου και ειμασταν 3 ωρες στο γιατρό μεχρι να τελειωσει η εξέταση...τι βόλτες κάναμε, τι σοκολάτα έφαγα, τίποτα η κυρία αραχτή στην ιδια θέση χαχα, τελικα μας εκανε τη χάρη, έκανε μιση στροφή και γύρισε μπρουμητα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σας και απο μένα!!!

Λία μου τέλειο το νουμεράκι, πάμε πολύ καλά, ηρεμησε τωρα και απόλαυσε το!!

sissy τι έγινε τελικά? θα μας σκάσεις εεεεεεεεεεε?

εγω έκανα β επιπέδου και δόξα το Θεο όλα ειναι καλά, ειχες δίκιο παπάκι μου ειναι πολύ ήσυχη η μπέμπα μου,δεν κουνιοταν καθόλου και ειμασταν 3 ωρες στο γιατρό μεχρι να τελειωσει η εξέταση...τι βόλτες κάναμε, τι σοκολάτα έφαγα, τίποτα η κυρία αραχτή στην ιδια θέση χαχα, τελικα μας εκανε τη χάρη, έκανε μιση στροφή και γύρισε μπρουμητα

Αχ τινακι μου τέλεια..το κορίτσι μας θέλει να ειναι ξεκουραστο!!

sissy μου δεν είσαι δειλή, ειναι δύσκολο με οσα εχουμε περάσει να πηγαίνουμε για χοριακη χωρις καθυστερηση και σε καταλαβαίνουμε, απλά τι θα κάνεις με τα χάπια?

sissy μου δεν είσαι δειλή, ειναι δύσκολο με οσα εχουμε περάσει να πηγαίνουμε για χοριακη χωρις καθυστερηση και σε καταλαβαίνουμε, απλά τι θα κάνεις με τα χάπια?

Λέω να βάλω ενα το βράδυ πριν κοιμηθώ.εσυ οταν είχες κανει το τεστ δεν τα είχες σταματήσει;

Διαφημίσεις

εγώ εκανα το τέστ την μερα που έπρεπε, βγηκε θετικο και δεν πήρα ουτρο, την επόμενη πήγα για χοριακή.

στην πρωτη εγκυμοσύνη όμως τα ειχα σταματήσει χωρις να κάνω χοριακή ή τεστ, ελεγα χωρις καθυστερηση δεν κάνω τιποτα, μετα απο 4 μέρες εκανα τέστ και οταν το είπα στο γιατρό μου έβαλε τις φωνες που πήρα πρωτοβουλία και τα σταμάτησα και που δεν έκανα τεστ τη μερα που έπρεπε....

μαριέττα μου τι ωραια που κανονίσατε ταξιδακι στην Κων/πολη, δεν εχουμε καταφέρει να πάμε ακόμη και είμαστε τόσο κοντά, 2 ωρες δρόμος.....

εμεις ηρθαμε σήμερα bansko για τριήμερο, το ειχε κανονίσει ο αντρουλης μου με κατι φίλους μας και μου έκανε εκπλήξη!!!

Sissaki ελπίζω μόνο να μην τσακωθήκατε γιʼ αυτό……….Δεν σε κράζουμε !!! Σʼ αγαπάμε!!! Απλά είναι κρίμα να διαιωνίζεις τις ελπίδες σου και να συνεχίζεις προγεστερόνη χωρίς να είσαι. Και αν κάνεις πάλι καθυστέρηση 1 εβδομάδα? Κρίμα δεν είναι να παίρνεις άδικα προγεστερόνη?

Αν δεν είσαι καλά, ή θα μας πεις τι έγινε για να σε βοηθήσουμε, ή θα κλείσεις τον υπολογιστή και θα πας να τα πεις σε μια φίλη σου για να ξεσπάσεις………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

τίνα μου, μπράβο!!όλα καλά!!

σίσσυ, άκουμε προσεχτικά...

από τη στιγμή που παίρνεις προγεστερόνη το πιθανότερο είναι να (έχεις ) καθυστέρηση..

δηλαδή αν δεν σταματήσεις τη προγεστερόνη περίοδος δεν έρχεται...

αν σταματήσεις τη προγεστερόνη και είσαι έγκυος και δεν το ξέρεις..τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά..

δεν πρέπει να σταματήσεις τη προγεστερόνη αν δεν κάνεις χοριακή...

δευτέρα να πας να κάνεις χοριακή..αν είσαι εγκύος που το εύχομαι ολόψυχα θα μιλήσεις με το γιατρό σου..αν δεν είσαι που το απεύχομαι τότε θα τα σταματήσεις να έρθει η καταραμένη...

αν δεν κάνεις χοριακή δεν σταματάς τα χάπια..θα στο λεώ και θα στο ξαναλέω..σε παρακαλώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μπράβο τινα όλα καλά λοιπόν είδες που ανυσυχούσες οτι ειναι ήσυχη το πιο σημαντικο είναι που είναι καλά!!!!

νατασα εγω είμαι μέσα κοζάνη δεν είσαι???? ειμαι υπερ στο μένουμε ελλάδα!!!!!αγνοεισέτους τους περίεργους μην τους απάντας πιο πολυ τους ενοχλει αυτό,εμένα την τελευτεα φορά που μου είπαι ενας αντρας μετα απο μια μέρα ακρηβως από την πρώτη μου σπερα/ση και μπροστα σε κόσμο σε ενα καφε στο χαιρι που πέρνουμε του ευχηθηκα για το δευτερο παιδι του να του ζησει και αυτος μου λεει αντε εγω θά κανω και τρίτο εσεις τι περημένετε???? τον χτυπαω ηρωνικά στον ώμο και του λέω άντε τράβα στην δουλεία σου.....τους έχω βαρεθει ολους αυτούς και της ηλίθιες ερωτησεις τους!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...