Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου καλησπερα!

Εχω πεσει με τα μουτρα στο πλεξιμο ευτυχως τελειωσα 2 παραγγελιες σημερα που τις ειχα αγχος!

maria_v κοριτσακι μου γλυκο δεν εκανα τιποτα!Αν μπορουσα να κανω κατι περισσοτερο θα το εκανα να εισαι σιγουρη!Υπαρχουν ανθρωποι στη ζωη μας που μας γνωριζουν χρονια αλλα δεν σηκωνουν ουτε το δαχτυλακι τους...Υπαρχουν και ανθρωποι που μπορει να μας γνωριζουν λιγο αλλα μας καταλαβαινουν και μας νοιαζονται πραγματικα!Σου ευχομαι τα καλυτερα και ο,τι μα ο,τι χρειαστεις να μου το πεις και μακαρι να μπορω να βοηθησω!

Georgkat μωρο μου σε καταλαβαινω τα ιδια παθαινω κι εγω με τα αστροπελεκια.Βγηκα χθες στην αγορα να βρω κατι ηλιθια κουμπια και εφαγα και βροχη και κρυο ακομη πονανε τα κοκαλακια μου!Σου στελνω πολλα πολλα φιλια!

Λια σου το εστειλα το μαιλ!Περιμενουμε αυριο την χοριακη των διδυμων ;)

Sissy μου αυριο ειναι η μεγαλη μερα!Δεν θα μπορεσω να μπω αλλα θα ειμαι σε ανοιχτη συνδεση με το παπακι και θα μαθω τα ευχαριστα σου γιατι θα ειναι ευχαριστα ειμαι σιγουρη!

astage μου καταλαβαινω απολυτα πως νιωθει ο αδερφος σου.Τα ιδια παθαινα κι εγω οταν εκανα την πρακτικη στο νοσοκομειο.Ειναι πολυ δυσκολες καταστασεις...

natasoula εμεις εχουμε εξοικειωθει με τα τουρκικα θελουμε δε θελουμε!Την Κυριακη στους 'πρωταγωνιστες' εχει πατριδα.Θα το δω οπωσδηποτε!

παπακι παρε με να μου πεις καληνυχτα εχω παθει εξαρτηση :tongue:

lolita και Stardustmg η επομενη προσπαθεια σας να ειναι και η τελευταια!

Μαριετακι σε ευχαριστω και παλι!

Υπολοιπες κουκλιτσες μου σας φιλω γλυκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

430128m74ago6t5y.gif

καλημέρα κορίτσια,

θέλουμε νέα από το κοριτσάκι μας χθες...

τεράστια χοριακή από τη λια ...

και τεράστια χοριακή, γιατί σήμερα πρέπει να κάνουμε πάρτυ!!!!

από τη σίσσσυ μας!!!!!

τι ώρα να τα περιμένω???

φιλάκια!!!

α κορίτσια έχω ευχάριστα νέα για μένα!!

επιτέλους ήρθε η μετάθεση μου!!!!!!

έκανα τρελλή χαρά!!!!

επιτέλους όλα παίρνουν το δρόμο τους!!!!χχχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσια μου!!!αντε καλε ακομα δεν εχουμε νεα;;;

Νεραιδουλα μου,μπραβο!τελεια!για που;εμαθες που θα σε στειλουν;ειπαμε το 2013 θα ειναι η χρονια μας!

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά!!

Τι κάνετε?? Πόσο δίκιο είχατε τελικά...!! Δυστυχώς και η δεύτερη χοριακή ήταν αρνητική, αλλά τουλάχιστον μου ήρθε η άτιμη η περίοδος και ησύχασα...! Άλλος άνθρωπος έγινα!

Οπότε, οι προσπάθειες συνεχίζονται....

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά!!

Τι κάνετε?? Πόσο δίκιο είχατε τελικά...!! Δυστυχώς και η δεύτερη χοριακή ήταν αρνητική, αλλά τουλάχιστον μου ήρθε η άτιμη η περίοδος και ησύχασα...! Άλλος άνθρωπος έγινα!

Οπότε, οι προσπάθειες συνεχίζονται....

Γεια σου Αspouli!σου ηρθε και εστρωσες ε;;τωρα παμε παλι για τον επομενο μηνα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες ξενυχτησαμε με κ τωρα ξυπνησα..

νεραιδουλα μουμπραβο!!! Είδες που ολα παίρνουν το δρόμο τους;; Τα καλυτερα έρχονται..;)

αλεξουλι συνεχίσουμε κανονικα..δεν το βάζουμε με τίποτα κάτω!!

νατασουλα μου καλημέρα!!

Κορίτσια σε λιγο θα παω βολτιτσα και αν βρω αιματολογικο ανοιχτό θα μπω να κανω κ μια εξέταση! Εκτός και αν με προλάβει η περίοδος..

Φιλακια σε ολες!!

καλημερα κ απο μενα!!

σισσυ θα μας γκαστρωσεις κ παλι !!! αλλα εχουμε συνηθηση θα περιμενουμε!

τινκ μπραβο σου τουλαχιστον σε στελνουν καπου που γουσταρεις

ασπρουλι καλες προσπαθειες κ καρπερες!!

μαρια v μαναρι μου τι μου κανεις? θα σε παρω τηλ να τα πουμε

λατρεια μην εχεις παραπονο σε πηρα τηλ για καληνυχτα αν κ αργα !χιχι!!

καλημερα σε ολες!! φιλακια σε ολες!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα Παπακι και σε σενα!!μια και ξυπνησες ελα να μου κανεις το μπαλκονι που γινεται ενας χαμος!!

Σισσακι δικιο εχει το παπι.θα μας γκαστρωσεις μου φαινεται!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Βρε Sissaki, εγώ εδώ και 2 εβδομάδες είμαι με πόνους περιόδου, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Tinker, συγχαρητήρια μωρό μου, για πού είναι η μετάθεση, να ξέρουμε γιατί χοροπηδάμε?

Σημερινή μέτρηση (δηλαδή εχθές το απόγευμα…..) 769 !!! Πάμε καλά…………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

καλησπέρα.........

καμία σχέση με εχθες ο καιρός αλλη μέρα σήμερα!!!!!!

λέεια πάμε πολύ καλάααααααα θα έλεγα μπράβο-μπράβο!!!!!

τιnger συγχαρητήρια για την μεταθεσή σου τώρα δεν θα κάνεις πολύ χρονο για να πας την δουλεία σου και θα έχεις περισότερο χρόνο για εσένα, αλήθεια τη δουλεία κάνεις?????

μαριετα μπραβο για το ταξιδάκη που κανονίσατε σας ζηλεύω δεν εχώ παεί ποτέ στο εξωτερικο για την ακρίβεια δεν εχω μπει ποτε σε αεροπλάνο!!!!!

sissi μην προκαταβάλεις την κατασταση και σκέψου θετικά!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

κοριτσάκια τέλεια τα ταξιδάκια σας!!!

δεν εχω πάει ιταλία..και πολύ θα ήθελα...

καλά κωνσταντινούπολη δεν το συζητώ πρέπει να είναι τέλεια...

φυσικά δεν με βλέπω να πηγαίνω ποτέ..αλλά ποτέ μη λες ποτέ..η επιθυμία μου να πάω μπορεί να νικήσει τα υπόλοιπα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Βαγγελιώ μου το πήρα το email, απίστευτη η κουβερτούλα, μου ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο……χιχιχι. Σοβαρά βρε θηρίο, μπορείς και κάνεις τέτοια πράγματα? Σαν άθλος μου φαίνεται.

Sissy…….??? Είσαι καλά?

Tinker, και πότε με το καλό στο καινούριο σου πόστο?

Mina – ni, τι κάνεις κοριτσάκι? Τι αποφάσεις πήρες τελικά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...