Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα, μπήκα και εγώ να δω τα αποτελέσματα της χοριακής, αλλά δεν πειράζει αύριο θα έχουμε και τη χοριακή της Σισσυ οπότε εύχομαι να πανηγυρίσουμε διπλά!:D Άντε μια μέρα έμεινε. Και τώρα που το ανέφερα Σίσσυ που είσαι να μας πεις πως νιώθεις, τίποτα περιέργους πόνους, ίσως ζαλάδες!

Ολγακι μου εύχομαι αυτό το κοκτείλ που θα πάρεις να είναι το κοκτείλ της χαράς και να κλαίμε όλες μαζί από ευτυχία! Καλά να περάσετε το σ/κ. Φιλάκια!

Τα δικά μου νέα είναι για το ταξιδάκι που λέγαμε κλείσαμε 6 μέρες να πάμε Κωνσταντινούπολη στις 6 Απριλίου παρέα με κολλητούς φίλους. Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ δεν έχω πάει ποτέ και πάντα ήθελα να το κάνω αυτό το ταξίδι!:D

Φιλακια σε όλες και στις εγκυούλες της παρέας ματσ μουτσ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε δεν πειράζει αύριο διπλές χαρές!!!

Εγώ δεν είμαι καλα γιατί το αδερφάκι μου περνάει δύσκολα....

Είναι ειδικευόμενος γιατρός στην παιδιατρική στην Βέροια και προχθές "έφυγε" ένα κοριτσάκι στην εφημερία του και είναι χαλια ψυχολογικά γιατί είναι και αυτος μπαμπάς και ξέρει...

Βέβαια υπήρχε εκεί και η διευθύντρια και ο επιμελητής του που πρόσεχαν το παιδάκι αλλα και πάλι μονο που το είδε να γίνεται μπροστά του φθάνει...

Όπως καταλαβαίνετε έχει μαυρίσει η καρδιά μου για όλα και όλο κλαιω σημερα...

bKtop2.png8BRwp3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια...

σημερα ηταν μια εφιαλτικη μερα....εχω κοιμηθει μονο 2 ωρες λογω της κακοκαιριας διοτι φοβαμαι παρα πολυ τις αστραπες και τις βροντες και σημερα αυτο που εζησα μονη μου στο σπιτι ηταν ενας εφιάλτης...ειναι η δευτερη φορα στην ζωη μου που παιρνω ηρεμιστικο για να μπορεσω να συνελθω....ταχυκαρδια στο φουλ....οσοι ειναι αθηνα και ηταν ξυπνιοι 6-7 το ξημερωμα μπορουν να καταλαβουν...οτι βλεπουμε στα βιβλικές ταινίες γινοταν σημερα το πρωι... ο θεος να μας φυλάει πια!!!

σχετικά με τις εξετασεις της θρομβοφιλίας που διαβασα πως συζητουσατε χτες, θεωρώ πως ολες οι γυναικες πρεπει να κανουν την εξεταση διοτι δεν εχει να κανει μονο με το θεμα της γονιμοποιησης και αποβολής αλλα γενικά πρεπει να ξέρουμε τί μας γίνεται ειδικά όταν κάτι τετοιο μπορεί να αποβεί μοιραίο αν δεν υπαρχει ελεγχος... νατασσουλα ειναι αρκετά ακριβή εξέταση, 200-400 ευρω αναλογα το πού την κάνεις, ειναι αιματολογική και η εξεταση εξετάζει τις μεταλλάξεις θρομβοφιλίας (ετσι λέγεται κι η εξεταση). Τώρα πια πολλοί γιατροί δίνουν ηπαρίνη στις εγκυες και προληπτικά για να μειωθούν οι πιθανοτητες αποβολής.. Προσφατα ενας φιλος μου, λόγω θρομβοφιλίας που δεν γνωριζε πως ειχε, λάτρης γυμναστικής, καλής διατροφής, βοτανολογιας κτλ κτλ έπαθε εμφραγμα λόγω θρομβοφιλίας... ο θρομβος ηταν στο ποδι και πηγε απευθειας στην καρδια...ευτυχως ο ανθρωπος ειναι καλα τωρα, αλλα θα μπορουσε να το αποφυγει...

εγω βεβαια ειμαι και της λογικής της πρόληψης απο οχι της καταστολής...ο καθενας κρινει και πραττει...

ασπα τί σου έκαναν κοριτσι μου? πες μας τί σε εχει στεναχωρησει....

λία ασε εσυ τα ζοριλίκια για την γειτονισσα και κάτσε στα αυγα σου... αντε να μας πεις χοριακή παλι...περιμενουμε όλοι!!

σισσάκι...έφτασε η μέρα σε λίγο ε? αντε με το καλό να πας και να μαθεις επιτελους τί γίνεται μέσα στην κοιλίτσα...δωσε μας ενα ευχαριστο νέο και σου υποσχομαι να σπασω την διαιτα και να πιω ενα ποτηρι σαμπανια!!!

μαριεττα, το κανονισατε το ταξιδακι ε?? ευγε ευγε... σουλταν ο μεγαλοπρεπης θα ειναι η πρωτη επιλογη σου στην τηλεοραση να συνηθισεις και λιγο την γλωσσα...(μπλιαχχχχ)

συνεχίζω να σε βριζω που μένεις εκει που μενεις....σημερα κι αν ειναι για καφε και χουχουλιασμα...επισης να σου θυμισω πως το σπιτι στον κατω οροφο συνεχιζει να ενοικιαζεται...(πλυση εγκεφαλου θα σου κανω)

μαρια ν...μην με ευχαριστεις για τιποτα!!!!!

φιλακια και στις υπολοιπες τσουπρες....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεια σας κορίτσια!

κατερινιω μου κ εγω ξυπνησα απο τις 6:30 απο τη βροχή..χαμός!!!!!!δεν κουνηθηκα απο το Σπιτι!

μαριεττα μου τέλεια θα ειναι Κωνσταντινούπολη!! Θέλω κ εγω πολυ να παω..εμεις θα πάμε 25η Μαρτίου μιλανο για 3 μερες..οπότε θα φάμε πολυ!!!

λιακι μου αναμένουμε τα όμορφα νεα..να ξεκουράζεσαι!!

νατασουλα μου το καλύτερο ειναι να τρως κ να ξαπλωνεις μετα..!! Κ εγω πιστεύω καλυτερα να κανεις ενα σε φυσικο κύκλο και μετα( ελπίζω να μη χρειαστεί) να κανεις με τα φάρμακα!

ασπα μου είσαι καλυτερα τωρα;

τινακι μου σημερα ειναι εξέταση;

νεραιδουλα μου τι κανεις εσυ;;

Κατερινα και εγω ξύπνησα στις 5 από τις βροντές, αλλά άμα σου πω ότι μ'αρέσουν πολύ και ειδικά όταν βρέχει καταρρακτωδώς κοιμάμαι σαν πουλάκι, θα πεις ότι έχω πρόβλημα και καλά θα κάνεις, αλλά τι να κάνω εγώ φταίω που με νανουρίζουν οι καταιγίδες?:shock:

Σισσυ Μιλάνο ε? Τέλεια θα είναι δεν έχω πάει, ο άντρας μου που έχει πάει μου έχει πει ότι είναι πολύ ωραία η σκάλα του Μιλάνου, έχει φοβερή αγορά και καταπληκτικό φαγητό! Καλέ πες μας τι γίνεται στην κοιλιά σου θα μας σκάσεις μου φαίνεται!

Ασπασούλα πολύ στενάχωρα τα νέα σου, δυστυχώς υπάρχουν και αυτά στη ζωή που την κάνουν δυσβάσταχτη! Να σκέφτεται και τα άλλα τα παιδάκια που γίνονται καλά και να παίρνει από εκεί κουράγιο και δύναμη.

Διαφημίσεις

μαριεττα μου τίποτα δεν γίνεται!!! Είχα απο την προηγούμενη βδομάδα κάτι πόνους περιόδου αλλα σημερα ειμαι οκ!:D το εχω τόσο σίγουρο οτι δεν ειμαι που δεν προβλέπονται κλάματα..σίγουρα η άρνηση που εχω ειναι άμυνα του οργανισμού μου αλλα οπως κ να εχει μ αρέσει! Επειδη τη Ρώμη την λατρεψα δεν νομίζω το μιλανο να μ αρέσει πιο πολυ..εχει όμως super φαγητο κ θα πάμε 1 μερα κ στη λίμνη κομο! Αλλα η Κωνσταντινούπολη ειναι πολυ όμορφη..κ εμεις όλο λέμε να πάμε κ τελευταία στιγμή δεν πάμε! Ειδικά στην Αγια Σοφια υπάρχει μεγάλη συγκίνηση..κ εσυ αύριο ειναι που ΔΕΝ περιμένουμε;; Νομίζω οτι πηγαίναμε μαζί..

μαριεττα μου τίποτα δεν γίνεται!!! Είχα απο την προηγούμενη βδομάδα κάτι πόνους περιόδου αλλα σημερα ειμαι οκ!:D το εχω τόσο σίγουρο οτι δεν ειμαι που δεν προβλέπονται κλάματα..σίγουρα η άρνηση που εχω ειναι άμυνα του οργανισμού μου αλλα οπως κ να εχει μ αρέσει! Επειδη τη Ρώμη την λατρεψα δεν νομίζω το μιλανο να μ αρέσει πιο πολυ..εχει όμως super φαγητο κ θα πάμε 1 μερα κ στη λίμνη κομο! Αλλα η Κωνσταντινούπολη ειναι πολυ όμορφη..κ εμεις όλο λέμε να πάμε κ τελευταία στιγμή δεν πάμε! Ειδικά στην Αγια Σοφια υπάρχει μεγάλη συγκίνηση..κ εσυ αύριο ειναι που ΔΕΝ περιμένουμε;; Νομίζω οτι πηγαίναμε μαζί..

Από όσους έχουν πάει Μιλάνο μου έχουν πει ότι είναι περισσότερο βιομηχανική πόλη άλλα δεν παύει να έχει κάποια μνημεία που είναι μοναδικά στον κόσμο όπως η σκάλα και ο μυστικός δείπνος του Ντα Βιντσι, που αξίζει να δεις, από εκεί και πέρα θα φας καλά και θα χορτάσει το μάτι σου μόδα!

Όσο για το πότε περιμένω δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά γιατί δεν ξέρω πότε είχα ακριβώς ωορρηξία μπορεί αύριο, μπορεί Δευτέρα, Τρίτη, δεν με πειράζει πάντως να αδιαθετήσω είπαμε για 2,3 μήνες να το πάμε πολύ χαλαρά χωρίς άγχος.

Ασπα μου δυστυχως συμβαινουν πολλα τετοια και εμεις δεν τα ξερουμε.θελει κοτσια για να εισαι γιατρος γιατι αυτες οι καταστασεις ειναι πολυ δυσκολες!

Καλε αληθεια βρε Κατερινιω τι παθατε εσεις οι Αθηναιοι;;;τι καιρος ηταν αυτος;;!!!η κιβωτος του Νωε που ηταν να σας σωσει;;;πως να κοιμηθεις με τετοιο χαμο!μια ειναι η τρελη που νανουριζεται κιολας!!!

Μαριεττακι σου εχω την καταλληλη φραση για την Κωνσταντινουπολη.sen benim kahramanimsin.(εισαι ο ηρωας μου!!)θα το πεις σε οποιο παλικαρι σε σωσει απο δυσκολη κατασταση!

Διαφημίσεις

Ασπα μου δυστυχως συμβαινουν πολλα τετοια και εμεις δεν τα ξερουμε.θελει κοτσια για να εισαι γιατρος γιατι αυτες οι καταστασεις ειναι πολυ δυσκολες!

Καλε αληθεια βρε Κατερινιω τι παθατε εσεις οι Αθηναιοι;;;τι καιρος ηταν αυτος;;!!!η κιβωτος του Νωε που ηταν να σας σωσει;;;πως να κοιμηθεις με τετοιο χαμο!μια ειναι η τρελη που νανουριζεται κιολας!!!

Μαριεττακι σου εχω την καταλληλη φραση για την Κωνσταντινουπολη.sen benim kahramanimsin.(εισαι ο ηρωας μου!!)θα το πεις σε οποιο παλικαρι σε σωσει απο δυσκολη κατασταση!

Καλέ έτσι και το πω αυτό σε Τούρκο και με ερωτευτεί και με κλέψει (ψώνιο):cool: μετά θα ψάχνει ο άντρας μου καμήλες και πρόβατα για αντάλλαγμα δεν μας λυπάσε!

Καλέ έτσι και το πω αυτό σε Τούρκο και με ερωτευτεί και με κλέψει (ψώνιο):cool: μετά θα ψάχνει ο άντρας μου καμήλες και πρόβατα για αντάλλαγμα δεν μας λυπάσε!

Χα χα:P:p μην στενοχωριεσαι ρε Μαριεττακι!!!θα βαλουμε ολοι μαζι οτι προβατο εχουμε και δεν εχουμε και θα σε σωσουμε!!

Κορίτσια εγω που έχω παει και μιλανο και Ρώμη και γενικα Ιταλία, ξετρελαθηκα με την Ρώμη. Θεωρω πως ειναι η ομορφότερη πόλη!! Το μιλανο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Έχει ομως καταπληκτικά μαγαζια για ψώνια, πολυ ωραία γλυκα, το duomo, οι τάφοι των Ιταλών ποιητών κτλ κτλ. Επίσης για μιλανο σύστηνω φαγητο στο tana del lupo η κάπως έτσι. Έχω κρατήσει διευθύνσεις φυσικα.

Σισσακι σκέψου οτι θες, το αποτέλεσμα εύχομαι να μην σε δικαιώσει.

Μαριεττα διπλωματικό επεισοδιο στην Τουρκία για την πάρτη σου!!

Νατασσα αρχίζω να μετράω κι εγω κεφαλιά για την ανταλλαγή. Έχει κι ο κουμπάρος μου κάτι ζωντανά στο χωριό, κάπως θα την βολεψουμε για να πάρουμε πισω την μαριεττα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κορίτσια εγω που έχω παει και μιλανο και Ρώμη και γενικα Ιταλία, ξετρελαθηκα με την Ρώμη. Θεωρω πως ειναι η ομορφότερη πόλη!! Το μιλανο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Έχει ομως καταπληκτικά μαγαζια για ψώνια, πολυ ωραία γλυκα, το duomo, οι τάφοι των Ιταλών ποιητών κτλ κτλ. Επίσης για μιλανο σύστηνω φαγητο στο tana del lupo η κάπως έτσι. Έχω κρατήσει διευθύνσεις φυσικα.

Σισσακι σκέψου οτι θες, το αποτέλεσμα εύχομαι να μην σε δικαιώσει.

Μαριεττα διπλωματικό επεισοδιο στην Τουρκία για την πάρτη σου!!

Νατασσα αρχίζω να μετράω κι εγω κεφαλιά για την ανταλλαγή. Έχει κι ο κουμπάρος μου κάτι ζωντανά στο χωριό, κάπως θα την βολεψουμε για να πάρουμε πισω την μαριεττα.

Κατερινακι μου κ εγω τρελαθηκα με τη Ρώμη!! Οταν ειναι να παω να μου στείλεις κ διευθύνσεις να πάμε συστημενοι!!! Ευτυχώς κοπασε η βροχή..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...