Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα πηρα τηλ τον γιατρο και συζητησαμε για τις επομενες κινησεις μας.στον επομενο κυκλο θα κανουμε σπερματεγχυση (αφου κανω πρωτα εξετασεις και δεν προκυψει τιποτα αλλο παλι),αν δεν πετυχει θα κανουμε ακομα μια σε φυσικο κυκλο και μετα με φαρμακα.μηπως να ξεκινουσα απο τωρα με φαρμακα;;

σε ποιά μέρα είσαι τώρα??

εύχομαι να είναι η τελευταία σου!!!

νατασούλα μου, εγώ είμαι υπέρ της σπερματέγχυσης με φάρμακα..έκανα και από τις 2..

με φάρμακα είναι λίγο πιο προγραμματισμένα τα πράγματα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σημερα πηρα τηλ τον γιατρο και συζητησαμε για τις επομενες κινησεις μας.στον επομενο κυκλο θα κανουμε σπερματεγχυση (αφου κανω πρωτα εξετασεις και δεν προκυψει τιποτα αλλο παλι),αν δεν πετυχει θα κανουμε ακομα μια σε φυσικο κυκλο και μετα με φαρμακα.μηπως να ξεκινουσα απο τωρα με φαρμακα;;

με το καλο να ξεκινησεις !!! ετσι κ αλλιως ενα αυγουλακι θελουμε με ενα σπορακι οποτε κανε σε φυσικο κυκλο μην φωρτωθεις παλι με ορμονες κτλ. κ να ειναι κ η τυχερη σου!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σε ποιά μέρα είσαι τώρα??

εύχομαι να είναι η τελευταία σου!!!

νατασούλα μου, εγώ είμαι υπέρ της σπερματέγχυσης με φάρμακα..έκανα και από τις 2..

με φάρμακα είναι λίγο πιο προγραμματισμένα τα πράγματα..

Τωρα ειμαι στην 8η Νεραιδουλα αλλα αυτον τον κυκλο θα τον αφησουμε παλι για να δουμε πως θα παει η προλακτινη!βαρεθηκα να περιμενω!απο τον επομενο κυκλο τωρα θα ξεκινησουμε αν ολα ειναι καλα και δεν υπαρχει παλι κανενα ουρεοπλασμα ή κατι αλλο.τον ρωτησα αν θα χαλασει καθολου ο κυκλος μου και μου ειπε οχι.να σου πω και εγω ειμαι πλεον υπερ με τα φαρμακα γιατι και ο ιδιος μου ειπε οτι αυξανονται οι πιθανοτητες.

Διαφημίσεις

με το καλο να ξεκινησεις !!! ετσι κ αλλιως ενα αυγουλακι θελουμε με ενα σπορακι οποτε κανε σε φυσικο κυκλο μην φωρτωθεις παλι με ορμονες κτλ. κ να ειναι κ η τυχερη σου!!

Ευχαριστω παπακι μου!!αν και εχω ακομα μερες μεχρι να ξεκινησω!!!ενα μηνα σιγουρα ακομα!!μακαρι να ειναι η τυχερη μου.

να κάνεις όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις και να δείς όλες θα είναι τέλειες!!!

έχουμε ακόμη πιθανότητες να σε προλάβει το μπεμπε!!!!

συζήτησε το με το γιατρό..

δεν είναι για μένα το θέμα της ποσότητας των ωαρίων..ένα θέλουμε, απλά από τη δική μου εμπειρία είδα ότι με τα φάρμακα είναι λίγο πιο προγραμματισμένα τα πράγματα..

ενω στο φυσικό εκτός από το μέτρημα του ωαρίου έχεις και το μέτρημα της οιστραδιόλης

1533345xcnw09g7xt.gif

να κάνεις όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις και να δείς όλες θα είναι τέλειες!!!

έχουμε ακόμη πιθανότητες να σε προλάβει το μπεμπε!!!!

συζήτησε το με το γιατρό..

δεν είναι για μένα το θέμα της ποσότητας των ωαρίων..ένα θέλουμε, απλά από τη δική μου εμπειρία είδα ότι με τα φάρμακα είναι λίγο πιο προγραμματισμένα τα πράγματα..

ενω στο φυσικό εκτός από το μέτρημα του ωαρίου έχεις και το μέτρημα της οιστραδιόλης

Νομιζω οτι θελω δεν θελω,απο καποια φαση και μετα θα με κανει με φαρμακα.η επομενη προσπαθεια θα ειναι σε φυσικο σιγουρα αλλα αν δεν πετυχει τοτε λογικα θα παμε στα φαρμακα.Την οιστραδιολη πως την μετρας ρε Νεραιδουλα;δεν θυμαμαι να ειχα κανει κατι τετοιο στην 1η.

καλημέρα!!!

νατασούλα μου, με ανάλυση αίματος,

εγώ που είχα κάνει σε φυσικό μετρούσα και την οιστραδιόλη έχω μετρήσει και τη προγεστερόνη για να μπορούμε να καθορίσουμε την ημέρα τις ωορρηξίας

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

νατασούλα και εγώ με φάρμακα θα σου έλεγα να την κάνεις,είναι πιο ελεγχόμενα τα πράγματα όπως λέει και η νεραιδούλα.

sissy μια μέρα έμεινε...ειδες πώς πέρασε ο καιρός?

φρεσκοεγκυούλα πήγες για χοριακή?

οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

τινακι αντε πας για υπερυχο σημερα να δεις την μπεμπουκα σου!!

λια περιμενουμε να μας πεις νουμερακι σημερα ε? μην μας ξεχασεις!!

λατρεια που εισαι?

φιλακια σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!

ΝΑΤΑΣΑ άντε με το καλό να ξεκινήσεις και εγώ είμαι υπερ να κάνεις μια σε φυσικό κύκλο και εαν κάνεις ωοθυλακια απο μόνη σου δεν χρειαζετε να φορτωνεσε με φάρμακα,εγώ που έκανα 2 σπερ/σεις με κλομηφενη 5-9 μερα οταν πήγενα γοα υπεριχο δεν καταλαβενα και καμια διαφορα απο τον φυσιολογικο μου κυκλο ασε που η κλομηφενη κανει λεπτο ενδομητριο!!!!!

εγω σκεφτομαι να δοκιμασω μια ακόμα με φυσικο κυκλο και αν αποτυχουμε κατευθιαν εξωσωματικη!!!!!

SISSI περημενουμε ευχαριστα αυριο εεεεεε?????

ΛΕΙΑ περημένουμε χοριακη σημέρα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλέ μην περιμένετε σήμερα χοριακή……..Το βράδυ θα δώσω αίμα, και θα έχω αποτέλεσμα αύριο το μεσημέρι.

Ποιος σε πείραξε γειτόνισσα, να τον σκίσω?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσαρες τι κανετε ;;!!!!μολις εφαγα σαν το βοδι και κατευθειαν ξαπλα!ευτυχως που εχω το κινητο και μπαινω και αραζω ταυτοχρονα!!!

Α μην ακουω για λεπτο ενδομητριο.μια χαρα τα εχω αυτα,μην τα χαλασω!!

Ασπα γιατι ρε κοριτσαρε δεν εισαι καλα;;Εσυ Λια, γκαστρωμενη κοπελα, να κατσεις στα αυγα σου!!θα παω εγω να τον δειρω αυτον που στενοχωρησε το κοριτσι μας!και εχω ορεξη για καυγα σημερα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...