Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

αχ παπάκι μου, δεν είχα ιδέα τι τράβηξες.....:(:(:(

όλα καλά από εδώ και πέρα...

εγώ έκανα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας κάτι βγήκε που δεν ήταν πολύ καλό...δεν νομίζω να χρειαστώ ενέσεις όταν με το καλό αλλά θα το προσέξουμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!!!

τα έχει παίξει ο καιρός εχθες είχαι μια τέλεια μέρα και σημερα ειναι μουντος ετοιμος να βρέξει!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Βρε φιλενάδα πολύ θα ήθελα πάντως να ξεκινούσε και πάλι μαζί!!!! Να τα περνούσαμε όλα και πάλι μαζί!!! Αλλιώς είναι να έχεις και παρεούλα!!!

Γιατι εγω νομιζεις δεν θα το ήθελα????? Ας οψεται!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα!!!

τινκ αν την ειχα κανει την εξετασει θα ειχα αποφυγει πολλα αλλα δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο ! ελπιζω να μην της χρειαστεις .

τινα τι εγινε εφαγες καμια κλωστια?

φιλακια σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρες τι κανετε;;αχ επιτελους εχω ιντερνετ στο κινητο και μπορω να μπαινω οποιαδηποτε ωρα και στιγμη!!!

Αστερι μου,μεχρι τοτε μπορει να εχεις παρεα εμενα!!να μην σε αφησουμε μοναχουλα!

Τινακι ησυχο μωρο εχεις.φτυσ΄το!!φτου φτου φτου!!

Παπακινεσυ τρως κλωτσιες μπολικες;

Νεραιδουλα αυτη την εξεταση για θρομβοφιλια που την εκανες;σε αιματολογο;ασε εχω κολλησει με αυτο το θεμα,δεν ξερω γιατι αλλα ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ!!

Οι υπολοιπες που βοσκετε καλε;

λες βρε νατασούλα μου να είναι τόσο ήσυχο????μακάρι...

λοιπόν δεν έχεις οτι ακους,πόσες εξετάσεις θα κάνεις? εγώ ειχα κανει εξετάσεις θρομβοφιλίας μετα την παλλίνδρομη και ειναι παρα πολλές και πανάκριβες...αν και νομίζω πως θα έπρεπε να τις χορηγεί το ταμείο και να γίνονται στην αρχη της εγκυμοσύνης

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

λες βρε νατασούλα μου να είναι τόσο ήσυχο????μακάρι...

λοιπόν δεν έχεις οτι ακους,πόσες εξετάσεις θα κάνεις? εγώ ειχα κανει εξετάσεις θρομβοφιλίας μετα την παλλίνδρομη και ειναι παρα πολλές και πανάκριβες...αν και νομίζω πως θα έπρεπε να τις χορηγεί το ταμείο και να γίνονται στην αρχη της εγκυμοσύνης

εγω δεν την ηξερα μαναρι αλλιως θα την εκανα ταχα τοσο εδωσα σε αυτο θα κολουσα , μην στεναχωριεσαι που δεν σε κοπανησε ακομα απο την 20 εβδομαδα η πρωταρες αρχιζουν να το ψιλοκαταλαβαινουν εγω απλα ετυχε κ το καταλαβα ποιο νωρις η δικια σου ειναι ησυχη ο δικος μου ειναι φασαριας χαχαχ!! ποτε πας για β επιπεδου?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγώ κορίτσια την έκανα..γιατί έχω ένα μικρό θεματάκι με τη καρδούλα μου και ο γιατρός μου είχε πει να παίρνω ασπηρίνη για να αποφύγω τις θρομβώσεις..μετά που διάβασα αυτά για τη θρομβοφιλία ήθελα να τη κάνω..και την έκανα , ήταν ακριβές..εμάς εδώ πας στο χημείο και σου παίρνουν αίμα και την ανάλυση τη κάνει μόνο ένα ίδρυμα..

δεν θυμάμαι πόσα έδωσα...ή 180 ή 280..νομίζω 180...

στα πολλά πάνε και αυτά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

παπάκι αυριο το απόγευμα πάω για β επιπέδου, φασαρίας ο γαμπρός εεεεε? μήπως μοιαζει στην μανούλα του? χιχι

νεραιδούλα εγώ πλήρωσα 250?, αλλά οπως λές τόσα δώσαμε σε αυτά θα κολλούσαμε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

παπάκι αυριο το απόγευμα πάω για β επιπέδου, φασαρίας ο γαμπρός εεεεε? μήπως μοιαζει στην μανούλα του? χιχι

νεραιδούλα εγώ πλήρωσα 250?, αλλά οπως λές τόσα δώσαμε σε αυτά θα κολλούσαμε?

ετσι ακριβως!!χαχαχα φασαριας ο γαμπρος!

αντε καλα αποτελεσματα αυριο αντε τυχερη θα την δεις τηνμπουμπουκα σου!! αχ εγω εχω 2 εβδομαδες ακομα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...