Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ δεν έχω πολύ μπεμπεδόσκονη ακόμα, αλλά όσο μπορώ θα σας στέλνω………….φουουουουου (……..σιγά πουντιάσαμε………….)………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ηρθα κ εγω ετοιμασα τραπεζι πεινασα κιολας περιμενω τον καλο μου για μαμ!!!

ενεσεις γλυκιες μου κανω καθε μερα γιατι πηζει το αιμα μου στον πλακουντα στην δεξιαμερια κ ετσι κανω καθε μερα ενεσεις κ το βραδυ σαλοσπιρ + τα 2 χαπια φιλισιν + 2 χαπια σιδηρο +1 χαπι ασβεστιο αυτα τα λιγα κ θα κανω ενεσεις μεχρι πρωτα Ο Θεος να γεννησω το μπεμπακι μου κ να σαραντησω εχωωωω μεεεελλλοοοοννν!! οι κοιλια μου ειναι γεματη μελενιες απο της ενεσεις σαν χαρτης ειναι χιχιχ!! αλλα δεν πειραζει χαλαλιιιιιιι ολες μα ολες οι ενεσεις αλλες τοσες θα εκανα!!

ολγιτσα μου!!! με το καλο κοριτσι μου!! αμα θες ενεσεις εχω ακομα απο της τυχερες που πηρε η λια !!!;);)

λια μου εμεις τα ειπαμε κ στο τηλ τωρα χαλαρααα ξαπλαα κ ασε τους αλλους να τρεχουν!!!

φιλακια σε ολες!!!

κατερινιω αμα σε στειλω φωτο απο την κοιλια μου θα παθεις πλακα!!! θα βγαλω την κυριακη που ειμαι βαμμενη στολισμενη εχουμε να παμε για γαμησια!!χαχαχκ θα βγαλω μια να ειμαι ομορφη!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τελεια τα νέα σου λεια και σήμερα αντε αντε ρε κορίτσι μόνο χαρες απο εδώ και πέρα!!!!!!!!

ριξτε μπόλικη και σε εμένα μπεμπεδοσκονη την έχω ανάγκη γιατι οταν πηγαίνω σε νοσοκομεία ή για εξετασεις θα πάω ή για να χειρουργηθώ καήμο το έχω να ανοίξω τα πόδια μου για κάτι εύχαριστω.........

lolita καλη αρχή για την δεύτερη προσπαθεια, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι η τυχερη σου!!!!!

το ιδιο ισχυει και για την μαρια star που εφοδιάστηκε μια σακούλα φάρμακα για την δευτερη προσπαθεια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Λια ημουν σε ζωντανη αναμεταδοση με το παπακι και εμαθα απο το τηλ τα υπεροχα νεα σου!Τελεια κοριτσακι μου μπραβο μπραβο μπραβο!Ποτε ηταν που πιναμε εκεινο το καφεδακι και ανυπομονουσες να περασουν οι γιορτες και να αρχισεις την διαδικασια?Και να που σημερα εισαι εγκυος και απαστραπτουσα!

Θεουλη μου αντεχουμε κι αλλες χαρες στειλε μας οσες μπορεις απλοχερα!

lolitaki καλη αρχη και τυχερη κοριτσακι μου αυτη τη φορα να σου πανε ολα κατευχην και να κανεις παρεα στις υπολοιπες χαιδεμενες εγκυουλες μας!

Sissy με το καλο να ακουσουμε και τα δικα σου ευχαριστα!

Κατερινακι σε φιλω!

Σας φιλω γλυκα ολες κοριτσαρες μου να σας εχει ο Θεος καλα!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ παααααρα πολύ όλες για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια, πραγματικά τις έχω ανάγκη!!! Μακάρι αυτή τη φορά να σας πω κι εγώ ευχαριστα!

Λία μου θα κάνω menopur, daronda και ένα κοκτέιλ με pregnyl και κάτι άλλο! Του πήγα σήμερα 4 pregnyl και θα κάνει κάτι χημείες εκεί η εμβρυολόγος! θα μου πει αύριο πως θα τις κάνω αυτές. Προς το παρόν σήμερα έκανα μόνο daronda!

Σημερινή μέτρηση 216 !!!!!!

Αντε μπράβο, πάρε θέση στον καναπέ και χαλάρωσε!!!! Τέλειο νούμερο!!!! Πότε θα πας στο γιατρό?

Μαρία ν άντε κορίτσι μου να περάσουν γρήγορα οι μερες να τελειώσει ο γολγοθας σου. Οι προσευχές μου και η σκέψη μου ειναι μαζι σου. Μου είπε η Ευαγγελία πως πήρες τα πραγματάκια. Δεν χρειάζεται να νηστεψεις. Θα τρως ενα μικρο κομματάκι μήλο κάθε πρωι μόλις ξυπνας και εκτός απο την κοιλιτσα σου θα λαδωνεις και λίγο τα χείλη σου το πρωι. Μακάρι να μπορούσα να κανω κάτι περισσότερο για σένα.

Κατερινάκι περαστικά σου και υπομονή με όλα τα της δουλειάς, δύσκολα τα πράγματα για όλους. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω και εσένα για όλα, μου έστειλε η Ευαγγελία ένα ενισχυμένο πακετάκι και έκλαιγα από συγκίνηση πως γίνεται άνθρωποι που ουσιαστικά δεν τους γνωρίζεις να σου συμπεριφέρονται με τόση αγάπη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια, και τις δύο.

Τώρα τα νέα μου!!! Επιτέλους μετά από 14 μέρες καθυστέρησης ήρθε η περίοδος. Είχα γίνει τούμπανο, το στήθος μου ειδικά νόμιζα ότι θα σκάσει!!! Σήμερα λοιπόν, 2η μέρα περιόδου πήγα στον γιατρό μου και ξεκινάμε την 2η προσπάθεια εξωσωματικής!!!!! Κορίτσια προσευχηθήτε για μένα, σας παρακαλώ!!! Μου έκανε εξετάσεις αίματος και περιμένω να με πάρει το μεσημεράκι, μετά τις 4 να μου πει αν όλα βγήκαν καλά και ότι συνεχίζουμε....

Αχ Παναγίτσα μου, κάνε το θαύμα σου αυτή τη φορά!!!

Αυτά από μένα, στέλνω σε όλες σας πολλά πολλά φιλάκια!

Κοριτσάκι μου, αυτή την φορά θα είναι αλλιώς τα πράγματα και θα σπάσουμε τα ποσοστά της λίστας, μόνο επιτυχίες θα έχουμε! Όλα να σου πάνε τέλεια και να μας ανακοινώσεις και εσύ μια τριψήφια χοριακή, όπως και η Μαρία Σταρ το ίδιο, φωτεινό παράδειγμα εγώ και η Λία. Αντε κορίτσια σας περιμένουμε!!

Σισσυ και EDOL περιμένουμε από εσάς τώρα ευχάριστα!

Τίνακι καλή επιτυχία την Παρασκευή στον υπέρηχο, όλα καλά θα πάνε, θα περιμένουμε νέα σου!!!

HvAnp3.png

Λια και ναι εισαι πολυ εγκυος!τωρα μπορεις να ηρεμησεις!μπραβο ρε κοριτσι!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Lolitaki ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοπελα μου στη νεα σου προσπαθεια!ολα τελεια θα πανε!Θα προσευχομαστε ολες για σενα και θα τα καταφερεις!

Παπακι αυτες τις ενεσεις να υποθεσω θα τις βαρας μεχρι να γεννησεις ετσι;εχει καμια σχεση αυτο με την θρομβοφιλια;

Διαφημίσεις

Λια και ναι εισαι πολυ εγκυος!τωρα μπορεις να ηρεμησεις!μπραβο ρε κοριτσι!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Lolitaki ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοπελα μου στη νεα σου προσπαθεια!ολα τελεια θα πανε!Θα προσευχομαστε ολες για σενα και θα τα καταφερεις!

Παπακι αυτες τις ενεσεις να υποθεσω θα τις βαρας μεχρι να γεννησεις ετσι;εχει καμια σχεση αυτο με την θρομβοφιλια;

ακριβως θα της βαραω μεχρι να γεννησω κ αλλες 40 μερες εχωω μελοονν!!! κ ναι εχει σχεσει τι σχεσει αυτο ειναι εαν το ηξερα παο την αρχη θα της ξεκινουσα απο την 1 μερα που θα μαθαινα οτι ειμαι εγκυος

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ακριβως θα της βαραω μεχρι να γεννησω κ αλλες 40 μερες εχωω μελοονν!!! κ ναι εχει σχεσει τι σχεσει αυτο ειναι εαν το ηξερα παο την αρχη θα της ξεκινουσα απο την 1 μερα που θα μαθαινα οτι ειμαι εγκυος

Και πως το βρηκες αυτο ρε παπακι;σου το βρηκε μολις εμεινες εγκυος;γιατι απ΄οσο ξερω η θρομβοφιλια ευθυνεται για αποβολες και επειδη εχω κανα δυο θρομβους στα μπουτακια μου σκεφτομαι να παω να κανω καμια εξεταση απο τωρα να ξερω.

Και πως το βρηκες αυτο ρε παπακι;σου το βρηκε μολις εμεινες εγκυος;γιατι απ΄οσο ξερω η θρομβοφιλια ευθυνεται για αποβολες και επειδη εχω κανα δυο θρομβους στα μπουτακια μου σκεφτομαι να παω να κανω καμια εξεταση απο τωρα να ξερω.

μωρο μου εγω το ανακαλυψα οταν εκανα την αυχενικη κ μου βγηκε το pap-a χαλια κ εκανα αμνιο κ ειδε ο γιατρος οτι δεν αιματονεται καλα η δεξια μερια του πλακουντα κ ετσι κανω ενεσεις . γιαυτο κ χαθηκα τοτε.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ τι ωραια κ τα σημερινα τα νεακια σας!! Μπραβο μπραβο! Πολυ χαρα μου δινετεεεε!!

Λιακι μουυυυυ ευγε ευγε ευγε!! Αντε κ την παρασκευη πανω απο 500!!!!

Ολγι μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ειπαμε.. Ολα για καλο εγιναν τελικα..! Ευχομαι να ειναι τελευταια κ τυχερη!

Κοριτσακια μου γλυκα εγω θα αργησω ακομα για την δευτερη προσπαθεια.. Εχω καποιες επαγγελματικες υποχρεωσεις που δεν με αφηνουν να προχωρησω προς το παρον.. Οταν κανω την αλλη προσπαθεια θελω να ειμαι ηρεμη κ χωρις αγχος! Για μετα το Πασχα το βλεπω (αν και να σας πω την αληθεια το θελω τοσο μα τοσο πολυ).

Σας φιλω οοολες γλυκαααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αχ τι ωραια κ τα σημερινα τα νεακια σας!! Μπραβο μπραβο! Πολυ χαρα μου δινετεεεε!!

Λιακι μουυυυυ ευγε ευγε ευγε!! Αντε κ την παρασκευη πανω απο 500!!!!

Ολγι μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ειπαμε.. Ολα για καλο εγιναν τελικα..! Ευχομαι να ειναι τελευταια κ τυχερη!

Κοριτσακια μου γλυκα εγω θα αργησω ακομα για την δευτερη προσπαθεια.. Εχω καποιες επαγγελματικες υποχρεωσεις που δεν με αφηνουν να προχωρησω προς το παρον.. Οταν κανω την αλλη προσπαθεια θελω να ειμαι ηρεμη κ χωρις αγχος! Για μετα το Πασχα το βλεπω (αν και να σας πω την αληθεια το θελω τοσο μα τοσο πολυ).

Σας φιλω οοολες γλυκαααα!

Βρε φιλενάδα πολύ θα ήθελα πάντως να ξεκινούσε και πάλι μαζί!!!! Να τα περνούσαμε όλα και πάλι μαζί!!! Αλλιώς είναι να έχεις και παρεούλα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...