Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κατερινιω αντε τωρα βγες μια βολτα να ξεσκασεις!και αμα περασεις απο τη Βουλη ριξε και καμια μολοτωφ για το χαλι που μας δημιουργησαν!ακου εκει να δουλευεις και να μην πληρωνεσαι!αντε γιατι θα τα παρω παλι!!

Κοιτα να εισαι εγκυος την επομενη φορα,να φτασεις 6 μηνων και ακομα να μην εχεις κανει χοριακη!!!θα λες και τοτε, "απο την εξαντληση ειναι"

Απεργια απο τη νουτελα μην περιμενεις να κανω!ειναι η δοση μου!!

Παπακι τι ενεσεις χτυπας εσυ ακομα;για διαφωτισε με γιατι ζω σε αλλο κοσμο εγω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινάκι περαστικά σου, όλα μαζί σε βρήκανε βρε κορίτσι....όσο για το θέμα της πληρωμής εχει γίνει συνήθεια σε όλους μας να είμαστε στην αναμονή και να λέμε και ευχαριστώ απο πάνω, τι να κάνουμε ελπίζουμε να διορθωθεί και αυτο.

η κορούλα ελπίζω να μου ρίξει καμια μούτζα, γιατί απο κλωτσιές τίποτα ακόμη...λέτε να είναι τόσο ήσυχη?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κατερινάκι περαστικά σου, όλα μαζί σε βρήκανε βρε κορίτσι....όσο για το θέμα της πληρωμής εχει γίνει συνήθεια σε όλους μας να είμαστε στην αναμονή και να λέμε και ευχαριστώ απο πάνω, τι να κάνουμε ελπίζουμε να διορθωθεί και αυτο.

η κορούλα ελπίζω να μου ρίξει καμια μούτζα, γιατί απο κλωτσιές τίποτα ακόμη...λέτε να είναι τόσο ήσυχη?

Βρε μολις βγει να δεις μουτζες και κλωτσιδια που θα ριχνει!:D

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου περαστικα σου.Οσο για τα λεφτα αστο πονεμενη ιστορια και ολοι λιγο πολυ ειμαστε καμμενη απο αυτην οποτε βραστα κι αστα...Εσυ τα γαμιατικα να σκεφτεσαι και οχι τα γαμησιατικα!!!

Γειτονισσα αντε και σε λιγο θα πετας πιο ψηλα απο τον 7ο ουρανο!!!!

Σισσακι you're neeeext!!!!

Μαζοχα μου ασε κατω την νουτελα παιδι μου εκτος απο κιλα θα γεμισεις και σπυρακια!!!Πλακα σου κανω ΦΑΕ ΦΑΕ!!!!

Τα δικα μας τα νεα ειναι στασιμα...Αυριο θα παει η μανα μου να παρει τα αποτελεσματα του δικου της τεστ Παπ και να μου κλεισει ραντεβου στην witch doctor... οποτε προς το παρον ησυχια επικρατει στο βασιλειο της Δανιας....Μου τελειωσε και η περιοδος επιτελους γιατι αυτη τη φοαρα ειχα τρελη αιμοραγια.Μαλλον καθαρισε ο οργανισμος απο τις ορμονες...

Φιλακια κοπελαρες....

bKtop2.png8BRwp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Καταρχήν πολύ καλή επιτυχία στην Λία μας, περιμένουμε με αγωνία τη νέα σου χοριακή, η οποία είμαι σίγουρη θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Μην έχεις κανένα άγχος!!!

Κατερινάκι μου περαστικά σου, χαίρομαι που είσαι καλύτερα, θα σε πάρω μόλις τελειώσω από το ιατρείο να σε ακούσω!

Sissaki μου πέρασαν οι μέρες και για σένα, άντε να μας κάνεις να χαρούμε κι εσύ. Θα λείπω το ΠΣΚ αλλά θα μπαίνω από το κινητό μου να μάθω νέα σου!

Τινα μου μην ανησυχείς που είναι τόσο ήσυχο το κοριτσάκι σου, παρακάλα να είναι έτσι και όταν θα γεννηθεί!! Δώσε ένα φιλάκι στην κοιλίτσα σου από μένα!

Natasoula μου το πάθος με την μερέντα το έχω κι εγώ! Όταν ξεκινήσω το κουτάλισμα, δεν σταματάω με τίποτα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Παπάκι μου αυτές οι μανούλες κάνουν τα πάντα για τα παιδάκια τους, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς! Είσαι πολύ τυχερή που σε βοηθάει!

Τώρα τα νέα μου!!! Επιτέλους μετά από 14 μέρες καθυστέρησης ήρθε η περίοδος. Είχα γίνει τούμπανο, το στήθος μου ειδικά νόμιζα ότι θα σκάσει!!! Σήμερα λοιπόν, 2η μέρα περιόδου πήγα στον γιατρό μου και ξεκινάμε την 2η προσπάθεια εξωσωματικής!!!!! Κορίτσια προσευχηθήτε για μένα, σας παρακαλώ!!! Μου έκανε εξετάσεις αίματος και περιμένω να με πάρει το μεσημεράκι, μετά τις 4 να μου πει αν όλα βγήκαν καλά και ότι συνεχίζουμε....

Αχ Παναγίτσα μου, κάνε το θαύμα σου αυτή τη φορά!!!

Αυτά από μένα, στέλνω σε όλες σας πολλά πολλά φιλάκια!

Διαφημίσεις

ΣΟΥΠΕΡ!!!!αντε τωρα μπορεις να ηρεμησεις και να αρχισεις να το απολαμβανεις!!!! Η Λια ειναι εγκυος! Η Λια ειναι εγκυος!(καταλαβες φανταζομαι οτι το λεω με ρυθμο!!!)

bKtop2.png8BRwp3.png

Παιδιά μου έφυγε ένα τρομερό βάρος…………..Είχα ταχυκαρδία από το πρωί, και έκανα άσχημα σενάρια. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν περιμένω μέχρι τη Δευτέρα, και πάω για επαναληπτική την Παρασκευή…..ΓΙΟΥΧΟΥ!!!

Lolitaki τι ευχάριστα είναι αυτά που διαβάζουν τα ματάκια μου? Μπράβο μωρό μου !!! Καλή αρχή!!!! Τι δόση ξεκινάμε αυτή τη φορά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια τελεια η χοριακη σου μια χαρα διπλασιαστηκε, ολα τελεια θα πανε, τωρα θα περιμενουμε τον υπερηχο να μας πεις ποσα ειναι! Μπραβο, μπραβο!

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ λεμε!

Λια μου, τέλεια τα νέα σου!!!!!!!μπράβο κορίτσι μου,

στο γιατρό για να δούμε το / τα (νομίζω είναι το) κοριτσάκι/α σου πότε θα πάμε???

λολλίτα μου πολύ καλή επιτυχία!!!!

θα προσευχόμαστε για σένα να πάνε όλα καλά!!!!!:)

να είσαι ήρεμη!!!βάζε και εσύ λαδάκι στη κοιλίτσα και η Παναγία μαζί σου...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...