Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Maria – v………δηλαδή μου λες ότι δεν τον πέρασα τον κίνδυνο της υπερδιέγερσης….??? Μην με λες τέτοια, και είμαι τούμπανο πρησμένη………Νερό πίνω πάρα πολύ, αλλά τα ασπράδια τα έκοψα εδώ και μέρες. Εγώ είχα την εντύπωση ότι η κοιλιά μου είναι πρησμένη από τις ορμόνες ακόμα……..Δεν ξέρω, έχω χάσει τη μπάλα………

Και εγώ έτσι νόμιζα, γι΄αυτό σου το λέω, εγώ τώρα φαντάσου έχω το 1/3 της κοιλιά από τότε. Πάντως το/α μωράκι/α να ξέρεις δεν κινδυνεύουν από την υπερδιέγερση, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εκτός μήτρας. Απλά για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου φάε ασπράδια και πολλά νερά, μου είχαν πει, ότι συμβαίνει πολύ συχνά στις εξωσωματικές που έχουν επιτυχία και που προχωράνε καλά. Το πρήξιμο είναι από τα μικρά ωοθυλάκια που δεν τα τράβηξαν και περίμεναν να φύγουν με την περίοδο, όμως τους την σκάσαμε και δεν θα έχουμε περίοδο, άλλα μέχρι να απορροφηθούν και πονούσα λίγο αλλά και το πρήξιμο ήταν τεράστιο, θυμάσαι!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω Νατασουλα.Μαρια v διαβασα και τα δικα σου μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε.επισης καλα αποτελεσματα στη Σιση.κι εγω τωρα σε λιγο σχολαω και παω να τσακισω μια σοκολατοπιτα.σιχτιρ, μια ζωη την εχουμε:P

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ελπίζω να την απόλαυσες την σοκολατόπιτά σου! Εγώ αν και ποτέ δεν έτρωγα γλυκά, τώρα που είμαι έγκυος είναι που δεν θέλω ούτε μπροστά μου να τα βλέπω, γενικά ότι έχει ζάχαρη, έχω πήξει στο κουλούρι με σουσάμι, έχω βάλει και στην κατάψυξη για να μην ξεμείνω καμιά μέρα. Πριν την εγκυμοσύνη και ένα κομματάκι να έτρωγα από το κουλούρι με πείραζε στο έντερο το σουσάμι, τώρα τρώω ένα ολόκληρο σε χρόνο dt και δεν με πειράζει καθόλου.

HvAnp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!!τι ωραία ηλιολουστη μέρα σήμερα επιτέλους!!

Λία μου όλα θα πάνε καλά,λογικό να έχεις αγχος αλλά μην το σκέφτεσαι, εγώ εχω ακόμη χιχι

περιμένουμε μια τεράστια χοριακή φιλάκια εγκυούλα μας

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

τινα μου εχω παει στο άλλο άκρο..δεν το πιστεύω με τίποτα και εχω το κεφάλι μου ήσυχο!! Ειναι πολυ καλυτερα έτσι..οχι πως δεν θα στεναχωρηθω αλλα τι άλλο μπορω να κανω; Εσυ πως είσαι;;

νατασουλα μου ωραία μερα σημερα!!!! Θα βολταρεις;;

καλά κάνεις,μπορεί με αυτό τον τρόπο να φύγει το άγχος και να σου έρθει εκει που δεν το περιμένεις...σου το εύχομαι ολόψυχα!!!!

εγώ αγχώνομαι λίγο για την β επιπέδου που εχω την παρασκεύη

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Σισσακι απεργω φυσικα!οπου απεργια μεσα εγω!!!και αμα ημουν Αθηνα σε καθε πορεια μεσα θα ημουν!αλλα κατι ηξεραν οι δικοι μου και μας εφεραν εδω πανω γιατι απο τα τμηματα θα με μαζευαν συνεχεια.....

Θα παω μετα για καφεδακι να εκμεταλλευτω τη μερα και να δω λιγο τους φιλους μου επιτελους.και μην αγχωνεσαι!οτι ειναι να γινει ας γινει τελικα!θα ερθει η στιγμη μας που θα παει!!!!

Τινακι ολα καλα θα παμε και στην β΄ επιπεδου!χαλαρωσε.ειπαμε ποτε δεν τελειωνει το αγχος και το μονο που μενει ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ!!!

Διαφημίσεις

νατασουλα η συνδικαλιστρια!!!!!!! με πανό και συνθήματα!!!!!

τινα μου λογικο ειναι να εχει άγχος..είπαμε οτι απο τη μερα που μια Μαμα μαθαίνει οτι ειναι έγκυος ,μεχρι να κλείσει τα ματιά της θα εχει άγχος για το παιδάκι της!! Ετσι ειναι η φύση της ΜΑΜΑΣ...

καλημερα κ απο μενα!!! κλασικα ηρθε η μαμα για καφεδακι κ την καθημερινη μου ενεση !!!! θα τα πουμε μετα!!

φιλακια σε ολες!!!!

ααα Λια περιμενουμε τα αποτελεσματα !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κορίτσια!:P

Μπήκα στα πεταχτά να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη χοριακή της Λίας!!! Την περιμένουμε πως και πως!!!!

tina 32 Προσπάθησε να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ θετικά! Όλα θα πάνε τέλεια στην εξέταση της Παρασκευής!!!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα....Πολλά φιλιά σε ΟΛΕΣ!!!!

GCEqp2.png

Καλημέρα κοριτσακια! Επιτέλους ο καιρός Λονδίνου έφυγε και σημερα έχει λίγο ήλιο!!! Αμάν πια! Χτες ήμουν χάλια με το κρυωμα μου, το διαπιστώσετε άλλωστε οι περισσότερες που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αλλα σημερα νοιώθω πολυ καλύτερα.

Το τρίο της καταστροφής καλα κρατεί μιας και ηρθε ενωμένο ποτε νικημενο. Περίοδος+κρυωμα+ αλλεργία = τα χάλια μου τα μαύρα. Δευτέρα και Τρίτη καθησα σαν την κοτουλα μέσα και δεν πήγα πουθενα και έχασα και τον χορο μου και με έπιασε και ψυχοπλακωμα.

Και φυσικα αποφάσισα πως άλλη φορα αν έχω καθυστέρηση δεν πάω να ξανακανω χοριακη με τιποτα. Αει σιχτιρ μόλις την έκανα μετα απο 10 λεπτα μου ηρθε περίοδος. Γκρρρρρρ

(Αλλαγή θέματος)

Ακόμα να μασ πληρώσουν κι απο την δουλεια, τον Ιανουάριο θα τον πληρωθούμε Μάρτιο και βλέπουμε, μας ανακοίνωσαν και όπως καταλαβαίνετε αυτο δεν ειναι καθόλου βοηθητικό για εναν ανθρωπο που ετοιμάζει τον γάμο του και έχει να πληρώσει προκαταβολές. Σε λίγο θα σκέφτομαι ακόμα και να πάω να πιω εναν καφε. Ξεκίνησα πάλι να ψάχνω και για δεύτερη δουλειά αλλα ζητάνε τα πάντα και πληρώνουν το τιποτα. Ελληναρες!!

Αυτα τα δικα μου, ας μην τα συνεχίσω γιατι μετα τα διαβάζω και με πιάνει απελπισία.

Σημερα περιμένω να Δω μια ανεβασμένη χοριακη της λιας να μου φτιάξει λιγάκι την διάθεση ακόμα κι αν πρέπει να περάσει απο την ανόητη ξανθιά κυρία στο γκισέ. Τωρα είμαστε έγκυες ηλίθια κυρία του γκισέ φώναξε το όσο θέλεις.

Νατασσα κανε την απεργία σου κι απο την νουτελα σημερα. Για να δεις τα όρια της αντοχής σου!!!

Σισσακι εννοείται πως θα κανείς την χοριακη την ημέρα που πρέπει. Ειδικα εσυ που παίρνεις τόση προγεστερονη πρέπει να είσαι συνεπής με τις μερες. Κάτι ξέρουν κι αυτοί οι γιατροί, μην τα ακυρωσουμε ολα ε; Τα κορίτσια σου εξήγησαν τον λόγο και καταλαβαίνεις ποσο σημαντικό ειναι να μην φορτωνομαστε φάρμακα οταν δεν πρέπει η αντίθετα να ενισχυομαστε οταν πρέπει. Άντε 2 μερες έμειναν για να πεις κι εσυ ευχάριστα νεα.

Παπακι μια χαρα σε βρίσκω με την μανούλα. Μαμ κακά και νανι. Κρατά έτσι γερά γιατι σε 4 μήνες ξεκινάει το τρέξιμο της ζωης σου !! Βγαλε καμμια φωτογραφία την κοιλιτσα ( άντε μπες κι η υπόλοιπη στην φωτογραφία ) και στείλε μου να σε καμαρωσω!!!

Μαρία ν άντε κορίτσι μου να περάσουν γρήγορα οι μερες να τελειώσει ο γολγοθας σου. Οι προσευχές μου και η σκέψη μου ειναι μαζι σου. Μου είπε η Ευαγγελία πως πήρες τα πραγματάκια. Δεν χρειάζεται να νηστεψεις. Θα τρως ενα μικρο κομματάκι μήλο κάθε πρωι μόλις ξυπνας και εκτός απο την κοιλιτσα σου θα λαδωνεις και λίγο τα χείλη σου το πρωι. Μακάρι να μπορούσα να κανω κάτι περισσότερο για σένα.

Τινακι η κόρη σου τι λεει; Μοιράζει μουντζες στους υπερηχους όπως ο μπεμπης της μινας η εσάς ειναι πιο καθώς πρέπει;;;

Ολγακι μαριεττα και Μαρία σταρ σιγα μην σας χαιρετίσω κιόλας. Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο. Σας βαρέθηκα, ουφ πια!! ( ψέμματα λεωωωωωωωωωωωωωωωωω)

Άντε να σας Δω επιτέλους!!!!!!!

ΑΣΠΑ χαρα στο κουράγιο σου με τα πιτσιρίκια. Και βασικα με τους γονείς τους που εχουν ξεφύγει απο τα όρια της λογικής.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...