Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;

Λία μου θα τους εχεις τους πόνους!!!Κι εγώ οπίσθια κλίση έχω και για να τον δούμε στην αρχή κάναμε αμάν,και φυσικά με κολπικό υπερηχο γιατί από πάνω δεν φαινόταν τίποτα.

Δεν πειράζει δεν θα κανείς μεγάλη κοιλιά από την αρχή,εμένα στον 6ο φάνηκε...

Σισσακι τρελανε μας το Σάββατο...

Εγώ μολις έκλεισα το τηλ με μια τρελη-καργια μανα που μου έκανε τα νευρα κροσια και μου χάλασε όλη την διάθεση.Η κόρη της του λο έρχεται ντουβαρι φεύγει,άγραφη,αδιάβαστη και την προηγούμενη φορα ο μπαμπάς της που ήρθε να την πάρει μου είπε να την βάζω να κάνει τις ασκήσεις μετά το μαθημα.Καλα;Καλα λέω.

Σημερα λοιπόν την εβαλα να κάτσει μετά.Μετα απο μιση ώρα παίρνει η μανα.Που είναι το παιδί;

Εδω λέω γραφει.Και μου πατάει κάτι φωνές και γω πρέπει να παω στον οδοντίατρο και ο μπαμπάς της περιμενει απ'εξω τόση ώρα!!!

Τέλος πάντων κάθομαι τα ακουω μια φορα διώχνω το πιτσιρίκι και με ξανάπαιρνει να μου τα ξαναχωσει!!!!

Καλα της λέω και ο άντρας σας που περιμενε απ'εξω αφού είδε πως όλα τα παιδάκια έφυγαν και η κόρη του όχι και αφού ήξερε ότι έπρεπε να πάει στον οδοντίατρο γιατί δεν μπήκε μέσα;;;;οέο;;;;

Γιατί δεν έχει μυαλό μου απαντάει...Ντοινγκ!!!

Κι εμένα τώρα της λέω τι με φωνάζεις!!!!

Δεν σου φωνάζω είναι ο τόνος της φωνής μου τέτοιος!!

Ωραία της λέω για μα τον ρίξουμε λίγο λοιπόν τον τόνο γιατί εγώ δεν είμαι ούτε ο άντρας σου ούτε η κόρη σου η αδιάφορη και αδιάβαστη...

Και της το έκλεισα πολύ ευγενικά λέγοντας πως έχω κι αλλα παιδιά που με περιμενουν...Κατι σαν με συγχωρείτε σαν να ακουσα αλλα ούτε που απαντησα...

Sorry για το άσχετο της υπόθεσης αλλα ήθελα κάπου να τα πω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην πυροβολείτε τον πιανίστα………Τι τραβάς και εσύ βρε μωρό μου με την κάθε αγάμητη / πειραγμένη / χωριάτα……?

Εδώ δεν συνεννοούνται και δεν μιλάνε για τα παιδιά τους , φαντάσου τι συνεννόηση κάνουν για όλα τα άλλα στο σπίτι τους…………γίδια………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

αχ ρε νατασα την ώρα που έβαζα τ σαμπάνια χθεσ ετοιμαζόμουν. να φάω το γλυκό μου

είπα στην υγεία σου λια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λια μου ήρθε για να μείνει

αυριο θα περιμένουμε νέα.

και να αρχίσεις. να το γιορτάζεισ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.τωρα διαβασα τα νεοτερα.ΛΙΑ ΑΑΑΑΑΑ τι χαρα μας εδωσες;με το καλο ολα να πανε καλα μεσα απο την ψυχη μου.εγω κοριτσια μαζευω τη χαρτουρα και οτι εξετασεις χρειαζονται γιατι το μαρτιο περναμε επιτροπη για τα φαρμακα και ξεκιναμε κι εμεις την 1η μας εξωσωματικη.καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια:P

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Λια33 όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου, θα μας φέρεις μια τέλεια χοριακή αύριο!!! Μην ανησυχείς για τίποτα, άντε να μεγαλώνει η παρέα με τις εγκυούλες, πρόσεχε μόνο μην πάθεις ότι έπαθα εγώ με την υπερδιέγερση, ασπράδια και πολύ νερό μέχρι να πας και να σου πει ότι και οι ωοθήκες είναι οκ!!! Είσαι καθόλου πρησμένη?

HvAnp3.png

Ασπα χωσε κι αλλα!!!γουσταρω!!!!τετοιες αγαμητες οπως λεει και το νεογκαστρωμενο κοριτσι μας,υπαρχουν πολλες!!!

Νεογκαστρωμενη δεν θελω αρνητικες σκεψεις!!το αγχος βεβαια δεν τελειωνει ποτε,στην αρχη σκεφτεσαι αυτο,μετα θα σκεφτεσαι να μεγαλωνει καλα μεσα στην κοιλιτσα σου και μετα τη γεννα να πανε ολα καλα.καθε μερα που θα μεγαλωνει,εκει να δεις αγχος!εγω φαντασου το νιωθω απο τ΄ανηψια μου,ποσο μαλλον στα παιδια μου τι θα κανω!θα σκεφτεσαι θετικα και κνεις δεν θα σου παρει πισω γιατι το αξιζεις και εχεις μαθει πως να εκτιμησεις το μεγαλυτερο δωρο που μπορει να σου δωσει ο Θεος.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!και μην ξεχνας το μωρο νιωθει και το παραμικρο συναισθημα!!!πως μου ηρθε το αγορι;);;τετοια τρελα μονο ενα αγορι θα μπορεσει να την αντεξει!!!!

Alexouli καλη αρχη ευχομαι και σενα!!!και στα υπολοιπα κοριτσια που περιμενουμε καλα αποτελεσματα φυσικα!!

Αχ νεραιδουλα το εφαγες το γλυκακι σου ε;;;εγω πηρα αγκαλια τη νουτελα οπως καθε μερα αλλωστε........

Μαρια v πως εισαι εσυ ρε κοριτσι;εχεις ηρεμησει καθολου;

Διαφημίσεις

ευχαριστω Νατασουλα.Μαρια v διαβασα και τα δικα σου μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε.επισης καλα αποτελεσματα στη Σιση.κι εγω τωρα σε λιγο σχολαω και παω να τσακισω μια σοκολατοπιτα.σιχτιρ, μια ζωη την εχουμε:P

ευχαριστω Νατασουλα.Μαρια v διαβασα και τα δικα σου μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε.επισης καλα αποτελεσματα στη Σιση.κι εγω τωρα σε λιγο σχολαω και παω να τσακισω μια σοκολατοπιτα.σιχτιρ, μια ζωη την εχουμε:P

Αμαν alexouli τι μου κανεις τωρα;;;;!!!!!ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ;;;!!!νανπας νανφας δεν το συζητω καθολου!

Λια μου θα περιμενωωωωωωωω!!!

Ευχομαι ολα να ειναι τελεια και στην αυριανη χοριακη!Μην κανεις ασχημες σκεψεις εισαι στην πιο ομορφη φαση!

astage μου χαρα στο κουραγιο σου κοριτσακι μου.Τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα ο,τι βλεπουν κανουν...Καλα της τα ειπες της καρακαξας!

Κανονιστε να κανουμε υποδοχη στο παπακι εεεε μην λειψει καμια!

Κατερινακι ελπιζω να εισαι καλυτερα μωρο μου!

natasoula στειλε κανενα προφιτερολ μου ελειψε πολυ και προσπαθω να πεισω απο τωρα τον δικο μου να ανεβουμε για το καρναβαλι!

alexouli κι εγω την χτυπησα την κρεπα μου δεν αντεξα!Με πιασανε υπογλυκαιμιες!

tinkerbell Πως πανε οι ετοιμασιες?

Κοριτσακια μου γλυκα σας φιλω ολες μα ολες!

Alexouli και στα δικά σου κοριτσάρα μου σύντομα !! Βάλε μπρος και μην μασάς τίποτα.

Maria – v………δηλαδή μου λες ότι δεν τον πέρασα τον κίνδυνο της υπερδιέγερσης….??? Μην με λες τέτοια, και είμαι τούμπανο πρησμένη………Νερό πίνω πάρα πολύ, αλλά τα ασπράδια τα έκοψα εδώ και μέρες. Εγώ είχα την εντύπωση ότι η κοιλιά μου είναι πρησμένη από τις ορμόνες ακόμα……..Δεν ξέρω, έχω χάσει τη μπάλα………

Νατασούλα άσε τη Νουτέλα κάτω ! Όταν θα μπαίνω στο forum θα την κρύβεις, γιατί με κολάζεις……

Αύριο θα ξυπνήσω στις 6: 30 για να δώσω αίμα, γιατί μετά πρέπει να πάει το αγόρι μου στη δουλειά. Δεν έχω όρεξη να δίνω εξηγήσεις στην ξανθιά πίσω από το γκισέ πάλι @##@#@@@@%^&^%*&……………Αλλά τώρα ξέρετε. Αποτελέσματα πριν τις 2 μην περιμένετε.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ρε Λια τι να κανω που ειμαι κοιλιοδουλη και ολο με φωναζει μεσα απο το ντουλαπι;;μεσα στα ματια με κοιταει!!και ποιος την χεζει την ξανθια καλε στον κισε;;Εμεις τωρα πεταμε στα συννεφα πες της!!!

Πατριωτακι ελατε ρε σεις τα καρναβαλια!!μακαρι να τον πεισεις.αλλιως θα σου στειλω 5 κιλα προφιτερολ αφιερωμενα!!τα θελεις με κρεμα ζαχαροπλαστικης γεμισμενα τα σου ή με σαντιγη;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...