Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λιααααρα,λιααααρα συγχαρητηρια κοριτσααααρα.το ξερα οτι θα μεινεις εγκυος ,ημουν σιγουρη,.γιααααααααααπ.και θα ειναι κοριτσι.καλε τι κανετε;ολα καλα;εγω εχω θεματα με τα φαγια .και μην πω κ με τον αερα που αναπνεω.μακαρι να περασουν συντομα καθε μερα λαδωνομαι με λαδακι απ τη τσαμπικα.

Ιντερνετ γιοκ ,ολα μου φταινε.ρε σεις νιωθει καμια αλλη ετσι η` ακουσατε κατι παρομοιο;κοριτσια .να ειστε ολες καλα ,γρηγορα εγκυες.φιλαααααααακια σε ολες.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Sissy οπως ειπανε και τα κοριτσια πρωτα κανουμε χοριακη και μετα αναλογα με το αποτελεσμα πραττουμε για την προγεστερονη!Εχουμε σαμπανιες στο ψυγειο και για σενα...Περιενουμε χοριακη το Σαββατο!

Stardustmg εγω ετοιμαζα στον δικο μου να φαει και με παιρνει το παπι μου και μου λεει το διαβασες?της λεω οχι τι εγινε?μου λεει χοριακη 106.Αρχισα να τρεχω μεσα στο σπιτι και να χοροπηδαω και να ουρλαζω.Ο δικος μου με κοιταζε με ανοιχτο το στομα μολις καταλαβε περι τινος προκειται το μυαλο του πηγε στην Κατερινα.Μου λεει η Κατερινα?Οχι του λεω η Λια...Ειναι λογικο να χαιρομαστε με τετοια νεα γιατι και εμεις και οι αντρες μας ξερουμε πολυ καλα τι περναμε ολοι για να φτασουμε στο πολυποθητο αποτελεσμα...Και στα κεφαλακια μας κοριτσια...Να παιρνουμε τετοιες χαρες παντα!

Σας φιλω ολες γλυκουλες μου!

Λιααααρα,λιααααρα συγχαρητηρια κοριτσααααρα.το ξερα οτι θα μεινεις εγκυος ,ημουν σιγουρη,.γιααααααααααπ.και θα ειναι κοριτσι.καλε τι κανετε;ολα καλα;εγω εχω θεματα με τα φαγια .και μην πω κ με τον αερα που αναπνεω.μακαρι να περασουν συντομα καθε μερα λαδωνομαι με λαδακι απ τη τσαμπικα.

Ιντερνετ γιοκ ,ολα μου φταινε.ρε σεις νιωθει καμια αλλη ετσι η` ακουσατε κατι παρομοιο;κοριτσια .να ειστε ολες καλα ,γρηγορα εγκυες.φιλαααααααακια σε ολες.

janneta μου το ιδιο προβλημα ειχε η μανουλα μου οταν ηταν εγκυος σε εμενα...Δεν μπορουσε να φαει τιποτα και ο,τι ετρωγε το εκανε εμετο...

Να βαζεις λαδακι και υπομονη ....Να εισαι καλα κι εσυ και το αγγελουδι σου!

janneta μου το ιδιο προβλημα ειχε η μανουλα μου οταν ηταν εγκυος σε εμενα...Δεν μπορουσε να φαει τιποτα και ο,τι ετρωγε το εκανε εμετο...

Να βαζεις λαδακι και υπομονη ....Να εισαι καλα κι εσυ και το αγγελουδι σου!

Βαγγελιω μου παινεμενη κ στον κοσμο ξακουσμενη,ερχεται και για σενα η μεγαλη στιγμη της χαρας της εγκυμοσυνης.κατσε κ θα δεις...ναι ρε κοπελιες εχω μαντικες ικανοτητες ,πως να το κανουμε.αααχ ηρεμησα λιγο,αφου λες ηταν κ η μαμακα σου ετσι.

Αρχισα να ανησυχω με αυτη την χαλια διαθεση.φιλες μου καλες σας χαιρετω κ σας φιλω.μπαινω απο το κινητο κ γκαβαθηκα,εχω κ τον ηλιο καταματα.μουααααααααατς μουυυυυυτς.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Βαγγελιω μου παινεμενη κ στον κοσμο ξακουσμενη,ερχεται και για σενα η μεγαλη στιγμη της χαρας της εγκυμοσυνης.κατσε κ θα δεις...ναι ρε κοπελιες εχω μαντικες ικανοτητες ,πως να το κανουμε.αααχ ηρεμησα λιγο,αφου λες ηταν κ η μαμακα σου ετσι.

Αρχισα να ανησυχω με αυτη την χαλια διαθεση.φιλες μου καλες σας χαιρετω κ σας φιλω.μπαινω απο το κινητο κ γκαβαθηκα,εχω κ τον ηλιο καταματα.μουααααααααατς μουυυυυυτς.

Να εισαι καλα κοριτσακι μου!Συντομα θα εισαι καλυτερα θα τρως και τις κλωτσιες απο το νινακι και θα χαιρεσαι :D

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

τι ωραία που ήταν εχθές με τα νέα της λεια,πάντα τέτοια να έχουμε,χάρες όμορφες στιγμές ευτυχίας!!!!!!

είχα παρακολουθίσει την ιστορία σου απο το αλλό θέμα 3 χρόνια και κάτι και ο τρόπος που έγραφες ήταν απολαυστικος!!!!

χαρικά πολύ για εσένα και ήμουν σιγούρη για το θετικό αποτέλεσμα δεν ξέρω γιατι!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαδικτυακές μου φιλενάδες ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακόμα πανηγυρίζουμε για τη Λία απ' ότι βλέπω!!! :P:p:pΤις τελευταίες μέρες έχω προετοιμασία εξετάσεων και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Μπαίνω όμως στα break κλεφτά και σας διαβάζω! Περίμενα πως και πως τα νέα της Λίας....πήρα τον άντρα μου αμέσως τηλ. (ήμουν στο φροντιστήριο δεν μπορούσα να πω λεπτομέρειες)

- Η ΛΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! του είπα. (Περιττό να πω οτι όλοι οι συνάδελφοι ρωτούσαν ποια είναι αυτή η Λία και κυρίως τι κατάφερε):P:D(Απάντηση δεν πήραν γιατί κανείς εκτός απο όλες εσάς δεν ξέρει ότι προσπαθούμε για μωράκι)

Sissy Σειρά σου τώρα.... Λίγες μέρες μείνανε!!!! Υπομονή!

Georgekat Μην σε παίρνει απο κάτω! Μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε! Επικεντρώσου με ΟΛΗ σου τη θετική ενέργεια στην επόμενη προσπάθεια που θα είναι και η τυχερή!

Εγώ χοριακή θα κάνω στις 27/2! Και για να είμαι ειλικρινής,:oops: σκεφτόμουν σαν τη Sissy. Να αφήσω να περάσουν και κανα- δυο μέρες για να είναι πιο σίγουρο το αποτέλεσμα, αλλά απ' ότι κατάλαβα μάλλον να το ξεχάσω.

Σας αφήνω να διορθώσω κανένα γραπτό!!!

Φιλάκια σε όλες!!!xxx

GCEqp2.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42. EDOL --> 27/02

43. Sissy2012 --> 23/02

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  18. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

5. pepsi-->

Ποσοστό: 2/4..

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

μαρια σταρ,ευαγγελια,τινα,λολιτα μπορω τωρα να κανω αλλιώς;; Θα παω να την κανω για να εχω ήσυχο το κεφάλι μου..πάντως δεν το ήξερα!οποτε edel και εσυ πρεπει να ακολουθήσεις..

Καλησπέρα κοριτσακια! Μπραβο Λια πραγματικα μας εκανες να χαρουμε πολυ ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και απο εδω και περα μονο χαρα και ευτυχια να εχεις στη ζωη σου!

Σισσυ καλε γιατι να σε μαλωσω, ειχα τους ενδοιασμούς μου στην προηγουμενη σπερμ/ση επειδη την εκανες σε φυσικο κυκλο και σου χορηγησε τοσο πολυ προγεστερονη, τωρα που την εκανες με φαρμακα σαφως και συμφωνω με τα κοριτσια! Οποτε δεν εχει μα..μου..σου..του το Σαββατο θα κανεις χοριακη τελος! Οι σαμπανιες θα περιμενουν μεχρι το Σαββατο!;)

Κοριτσια τι κανετε????????λοιπον στην επομενη εγκυμοσυνη θελω και τουρτες μαζι με την σαμπανια!!!!να μην φαμε και λιγο ρε κοριτσια????

και σας παρακαλω, κλειστε με σε ενα ψυχιατρειο απο τωρα!!το αλτσχαιμερ μου εχει χτυπησει την πορτα για τα καλα!!!δεν θυμαμαι αν πηρα το χαπι μου και καθομαι και τα μετραω σαν τα γεροντακια.

Αγάπες μου, τι όμορφη ημέρα σήμερα !!!!!!

Έξω βρέχει, φυσάει, κάνει κρύο, αλλά για εμένα είναι άνοιξη.

Λύθηκα στα γέλια όταν διάβασα τα μηνύματα σας σήμερα, ( Ευαγγελία ελπίζω να τον έβαλες τελικά τον άνθρωπο να φάει……..), πραγματικά και εμένα ο άντρας μου σας ξέρει μία – μία ξεχωριστά και χαίρεται ή στεναχωριέται με τα νέα σας.

Εχθές το αγόρι μου δεν σταμάτησε να κλαίει. Το κοτόπουλο σούβλας έγινε κοτόσουπα………..Μόνο που τον σκεφτόμουν να χαμογελάει σαν μαστουρωμένος, μέσα στον περιφερειακό και στην κίνηση, την ώρα που όλοι οι άλλοι μουντζώνονται και βρίζονται, έβαζα τα γέλια.

Συγνώμη και πάλι που έκλεισα το κινητό, αλλά του άξιζαν αυτές οι στιγμές.

Σήμερα είμαι τρομερά χαρούμενη και αγχωμένη παράλληλα, μήπως κάποιος μου το πάρει πίσω. Δεν θέλω να το πω σε κανέεεεεεεναν. Φοβάμαι μήπως κάτι πάει στραβά.

Μίλησα με το γιατρό μου εχθές και μου είπε πως η χοριακή του φαίνεται φυσιολογική. Ούτε χαμηλή, ούτε υψηλή. Απλά θέλει η αυριανή να είναι τουλάχιστον 180, δηλαδή να έχει μια αύξηση τουλάχιστον 66%, οπότε καταλαβαίνετε πως αν δεν δω πως όλα είναι φυσιολογικά, δεν μπορώ και να γιορτάσω ανάλογα. Εξάλλου η πρώτη ημέρα καθυστέρησης μετράει από αύριο……………..

Το βράδυ πέρασα λίγο δύσκολα, γιατί πονάω όλο το 24ωρο. Οι πόνοι έρχονται και φεύγουν ανά 10 – 15 λεπτά και το βράδυ χειροτερεύουν. ( όπως λένε και η Κατερίνα και η Νατάσα, ΔΕΝ σε λυπόμαστε καθόλου !! ΠΟΝΑ !!!.......χαχαχα…….)

Ο γιατρός θεωρεί πως είναι φυσιολογικό να πονάω περισσότερο, επειδή έχω οπίσθια κλίση μήτρας και προσπαθεί να πάρει θέση μεγαλώνοντας. Δεν μιλάω καθόλου. Αφού υπάρχει σποράκι που παλεύει να γαντζωθεί, δεν πάει να κάνει και πάρτυ εκεί μέσα………….

Κορίτσια μου η Παναγία και η Αγία Ειρήνη το κάνανε το θαύμα τους και για εμένα. Την ζώνη της Αγίας Ειρήνης δεν την έβγαλα από πάνω μου από την ώρα της εμβρυομεταφοράς, και κάθε μέρα ο άντρας μου μας σταυρώνει και τους 2 με λαδάκι. Έχω πολλά χρωστούμενα………εχθές του απαριθμούσα τα μέρη που πρέπει να πάμε και να ανάψουμε λαμπάδες!

Sissy καλά σου τα έψαλλαν τα κορίτσια. Αν δεν ήμουν τόσο χαρούμενη θα άκουγες τα χρονιάτικα σου.

Παπί μου, όντως γουρλίδικες οι ενέσεις !!!

Άσπα και εγώ σʼ αγαπάαααααααααααω. Θα λένε τα παιδάκια σου, πάει η δασκάλα μας το έχασε……….

Pepsi είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να κάνεις μαύρες σκέψεις. Όσες περάσαμε την διαδικασία της εξωσωματικής, φτάσαμε ένα βήμα πριν τον ψυχίατρο. Έκανες ότι μπορούσες……….και τώρα περιμένεις. Μου το λέγανε και το κορόιδευα. Θετική σκέψη!

Νατάσα, πως σου ήρθε πως θα είναι αγόρια????? Οοοοοεεεεεεεοοοο?? Εμένα η εμβρυολόγος κορίτσια μου τα έκανε!

Ζουζούνια μου θα επανέλθω αύριο με συμπτώματα………..εεεεε να μην σας ξεσηκώσω λίγο?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Tinker μούσκεμα μας έκανες,……….σουρώσαμε! Αχ ναι επιτέλους έβαλα και εγώ τικεράκι! Πέστα εσύ στις αλλοπαρμένες (Sissy και Edol) γιατί εμένα δεν με ακούνε. Ακόμα και αίμα να δούμε, μετά από σπερματέγχυση και εξωσωματική, κάνουμε ΠΑΝΤΑ χοριακή γιατί ακόμα και έτσι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη. Ποια καθυστέρηση και μ………….ς????

Stardust, αστεράκι μου..? Μάζεψες δυνάμεις? Πότε λες να ξεκινήσεις?

Janetta σκάσε και μην μιλάς. Όσο και να ξερνάμε / πονάμε / ζαλιζόμαστε / βγάζουμε κέρατα / μας φταίνε τα πάντα, δεν μας λυπούνται καθόλου……..και καλά κάνουν………..χαχαχα. Βάλε internet λέμε, να σε βλέπουμε πιο συχνά.

Ευαγγελία θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο να τα πούμε, που θα είμαι και μόνη μου όλη μέρα. I love you!

Mina – ni ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τέτοια χαρά και παρακαλώ να μην μου την πάρει πίσω………Είδες πόσες γυναίκες πόνεσαν και πονάνε στο εκαντοταπλάσιο απʼ ότι εμείς? Από τότε που άνοιξα το topic, πολλές φορές με βάλανε στη θέση μου, και ένιωσα πολύ αχάριστη γιʼ αυτά που έχω.

Παπί μου τάξε μου !!! Έλα εσύ , και κερνάω όοοοοοοτι θέλεις !

Μαριέτα , ΤρελοLolita, Starkieser, Tina σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυ!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...