Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

νεραιδουλα μουκανονικα πρεπει να κανω 23/2 αλλα θα αν δεν έρθει για 2-3 μερες τότε θα παω..

τινακι μου 23/2 μου ειπε ο γιατρος να την κανω.μετα απο τόσα αρνητικά τεστ είπα πρώτα να δώ αν θα εχω καθυστερηση! Γιατι τον τελευταίο καιρο εχω καθυστερηση συχνά!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!! Πωπω μεθυσα απο τις σαμπανιες χθες!! χιχιχι!! Θελω κ αλλεςςςςςςς κανονιστε!!

Χθες αργησα πολυ να παω σπιτι λογω δουλειας και με περιμενε το αγορι μου.. με το που ανοιγω την πορτα, πεταω την τσαντα κατω και του λεω Η ΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! με κοιταζε αποβλακωμενος ο καημενος! μετα συνειδητοποιησε τι του ειπα και καταχαρηκε!! εμεις θα τους τρελλανουμε τους καημενους, το κοβω εγω..!

Σισσυ και εντολ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ με ανυπομονησια! εχω βαλει αλλες 2 σαμπανιες στο ψυγειο!

Καλημερα να εχουμεεεεεεε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κοριτσακια!

νεραιδουλα μουκανονικα πρεπει να κανω 23/2 αλλα θα αν δεν έρθει για 2-3 μερες τότε θα παω..

τινακι μου 23/2 μου ειπε ο γιατρος να την κανω.μετα απο τόσα αρνητικά τεστ είπα πρώτα να δώ αν θα εχω καθυστερηση! Γιατι τον τελευταίο καιρο εχω καθυστερηση συχνά!!!!

Θα μας σκασεις εσυ.. το κοβω..! χιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μην τολμήσεις να τη σταματήσεις πριν κάνεις χοριακή

όταν παίρνουμε προγεστερόνη κάνουμε χοριακή(όχι τεστ) και μετά τη σταματάμε..

μην κάνεις καμια χαζομάρα ε??

σε παρακαλω....

να πας το σάββατο να κάνεις τη χοριακή και αν (που το απέφυγομαι το ξέρεις ) είναι αρνητική τότε να τη σταματήσεις..

διαφορετικά που το εύχομαι ολόψυχα συνεχίζεις κανονικά μέχρι να σου πει ο γιατρός πως να τη σταματήσεις σιγά σιγά...

είναι πολύ συμαντικό ε?μην το ξεχάσεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μην τολμήσεις να τη σταματήσεις πριν κάνεις χοριακή

όταν παίρνουμε προγεστερόνη κάνουμε χοριακή(όχι τεστ) και μετά τη σταματάμε..

μην κάνεις καμια χαζομάρα ε??

σε παρακαλω....

να πας το σάββατο να κάνεις τη χοριακή και αν (που το απέφυγομαι το ξέρεις ) είναι αρνητική τότε να τη σταματήσεις..

διαφορετικά που το εύχομαι ολόψυχα συνεχίζεις κανονικά μέχρι να σου πει ο γιατρός πως να τη σταματήσεις σιγά σιγά...

είναι πολύ συμαντικό ε?μην το ξεχάσεις...

Αχ νεραιδουλα μου δεν το ήξερα αυτο!!δεν μου το είχε πει ο γιατρος..

σίσσυ είναι πολύ σοβαρό και πολύ σημαντικό...

μην το ξεχάσεις σε παρακαλώ...

σάββατο πρωι να κάνεις τη χοριακή σου και τη προγεστερόνη σου να τη συνεχίσεις κανονικά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα......αν είναι θετικό πάλι συνεχίζεις κανονικά μέχρι να σου πει ο γιατρός τι θα κάνεις.,..την μειώνεις σιγά σιγά..πάντα με οδηγίες γιατρού...

αν είναι αρνητική..κάτω από 5..τότε παίρνεις το γιατρό να σου πει να τη σταματήσεις...

αν είναι πάνω από 5 θεωρώ πιο σωστό να τη συνεχίσεις και να ξανακάνεις τη δευτέρα...

συνήθως δεν έρχεται η περίοδος όταν παίρνεις προγεστερόνη, εμένα δεν μου ερχόταν..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

σίσσυ είναι πολύ σοβαρό και πολύ σημαντικό...

μην το ξεχάσεις σε παρακαλώ...

σάββατο πρωι να κάνεις τη χοριακή σου και τη προγεστερόνη σου να τη συνεχίσεις κανονικά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα......αν είναι θετικό πάλι συνεχίζεις κανονικά μέχρι να σου πει ο γιατρός τι θα κάνεις.,..την μειώνεις σιγά σιγά..πάντα με οδηγίες γιατρού...

αν είναι αρνητική..κάτω από 5..τότε παίρνεις το γιατρό να σου πει να τη σταματήσεις...

αν είναι πάνω από 5 θεωρώ πιο σωστό να τη συνεχίσεις και να ξανακάνεις τη δευτέρα...

συνήθως δεν έρχεται η περίοδος όταν παίρνεις προγεστερόνη, εμένα δεν μου ερχόταν..

Την προηγούμενη φορά σταμάτησα την προγεστερονη και μετα είχα 8 μερες καθυστερηση!!!! Δεν τη θέλω καθόλου και το είπα στο γιατρο αλλα εκείνος επιμένει οτι έπρεπε να πάρω!

και εγώ πιστεύω ότι μετά από τέτοιες θεραπείες πρέπει να έχεις υποστήριξη..

και θεωρώ πως πρέπει να παίρνεις προγεστερόνη...

όμως πρέπει να κάνεις χοριακή τη μέρα που πρέπει και μόνο αν είναι αρνητική και κάτω από 5 να τη σταματήσεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

Σισσυ μου εχει δικιο το νεραϊδακι! οταν παιρνουμε προγεστερονη ειναι εξαιρετικα σπανιο να δουμε αιμα (εννοειται υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι παρα πολυ σπανιο). Οταν κανουμε σπερματεγχυση ή εξωσωματικη και παιρνουμε προγεστερονη μετα κανουμε την χοριακη ακριβως την ημερα που μας ειπε ο γιατρος. δεν κανουμε του κεφαλιου μας. αυτο γινεται είτε για να κοψουμε μαχαιρι την προγεστερονη και να μας ερθει ( σε περιπτωση αρνητικης χοριακης) ειτε για να συνεχισουμε να την παιρνουμε σε περιπτωση θετικης! σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι στη δευτερη κατηγορια και να συνεχισεις να την παιρνεις! τωρα, σου αρεσει δεν σου αρεσει, τι να κανουμε? ολα απαιτουν θυσιες! ουτε εμενα μου αρεσουν οι ενεσεις, ουτε η σακουλαρα με τα φαρμακα που πηγα και πηρα για τη δευτερη εξωσωματικη.. αλλα θα τα παρω ολαααααα και ουτε και θα πω και κουβεντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sissaki μου κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια! Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις την χοριακή (όχι τεστ) διότι μόνο αν δεν είσαι έγκυος που φυσικά δεν στο εύχομαι θα πρέπει να σταματήσεις την προγεστερόνη! Μόνο τότε! Αν όμως είσαι έγκυος, που στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, τότε θα συνεχίσεις να την παίρνεις!!! Άντε να χαρούμε και με εσένα!!!!

sissy μου συμφωνώ απόλυτα με ολα οσα σου είπανε τα κορίτσια, οταν παίρνεις προγεστερόνη πρέπει να οκολουθείς τις οδηγίες του γιατρού.

και εγώ δεν ήθελα να κανω χοριακή χωρίς καθυστέρηση αλλά μου τα έψαλλε ο γιατρός και έβαλα μυαλό....

23/2 λοιπόν θα πας και δεν ακούμε κουβέντα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...