Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια,

αρχικά να πω ότι λυπάμαι πολύ για τις αρνητικές χοριακές... αλλά δεν το βάζουμε κάτω, σωστά? Καλή επιτυχία σε όσες μένουν να δουν τι έγινε!

Λίγο αργότερα θα μπω κι εγώ στη λίστα Μόνοι κι ο Θεός βοηθός για τον Αύγουστο, κι από Σεπτέμβριο βλέπουμε. Αρχίζω με τεστάκια ωορρηξίας, πιθανολογώ ότι θα έχω ωορρηξία Κυριακή 14 με Δευτέρα 15 του μήνα, οπότε ξεκινώ από Παρασκευή/Σάββατο.

Όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά μη λέμε κι ότι δεν προσπαθήσαμε...

αχ τι με θυμησες με τα τεστ οωρρηξιας εγω αγοραση ενα σορω τεστ ακομα αποθεμα εχω ας επλισω να μην χρειαστουν τον αλλο μηνα.

καλη επιτυχια παντως κ επαφες μερα παρα μερα οχι καθε μερα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κουκλες!

skybeam, καλη επιτυχια!! Σου ευχομαι απολαυστικες και αποδοτικες προσπαθειες;););)! Μμμμμ! καλοκαιρακι....

maria papa, εξωσωματικες κανουν σε ολα τα πανεπιστημιακα νοσοκομεια (πχ Αλεξανδρουπολης, Ιωαννινων, Παπαγεωργιου απο Βορεια Ελλαδα), η λιστα αναμονης ομως ξεπερναει τον ενα χρονο. Καποιες δηλωνονται για να παιρνουν σειρα, χωρις να σταματουν τις παραλληλες προσπαθειες. Δε θα το χρειαστεις ομως, ειμαι σιγουρη!

tinkerbel!24, θελει λιγη προσοχη ο ανανας! Περιεχει ενα πρωτεϊνολυτικο ενζυμο (βρομελινη) αν θυμαμαι καλα. Βρισκεται σε μεγαλυτερη συγκεντρωση στο κοτσανι του. Δε θυμαμαι με ποιον ακριβως τροπο βοηθαει στην εμφυτευση, παντως σε μεγαλες ποσοτητες μπορει να προκαλεσει σπασμους στη μητρα. Εγω παλιοτερα την ειχα πατησει. Σε μια φυσικη προσπαθεια, ετρωγα πριν τις μερες της εμφυτευσης μπολικο ανανα με το κοτσανι του! Και την πιο σημαντικη μερα με κατασυγχησε μια συναδελφος στο σχολειο και αρχισε να κανει κατι σπασμους η μητρα μου, αλλο πραμα! Ασε, να μην το θυμαμαι!

Βεβαια, τωρα που μου το θυμισες παω να πιω ενα ποτηρι, με μετρο δε βλαφτει!

Kαλημέρα κοριτσάκια,

αρχικά να πω ότι λυπάμαι πολύ για τις αρνητικές χοριακές... αλλά δεν το βάζουμε κάτω, σωστά? Καλή επιτυχία σε όσες μένουν να δουν τι έγινε!

Λίγο αργότερα θα μπω κι εγώ στη λίστα Μόνοι κι ο Θεός βοηθός για τον Αύγουστο, κι από Σεπτέμβριο βλέπουμε. Αρχίζω με τεστάκια ωορρηξίας, πιθανολογώ ότι θα έχω ωορρηξία Κυριακή 14 με Δευτέρα 15 του μήνα, οπότε ξεκινώ από Παρασκευή/Σάββατο.

Όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά μη λέμε κι ότι δεν προσπαθήσαμε...

Σε περιμένουμε!!!καλή επιτυχία!!!

Καλημερα κουκλες!

skybeam, καλη επιτυχια!! Σου ευχομαι απολαυστικες και αποδοτικες προσπαθειες;););)! Μμμμμ! καλοκαιρακι....

maria papa, εξωσωματικες κανουν σε ολα τα πανεπιστημιακα νοσοκομεια (πχ Αλεξανδρουπολης, Ιωαννινων, Παπαγεωργιου απο Βορεια Ελλαδα), η λιστα αναμονης ομως ξεπερναει τον ενα χρονο. Καποιες δηλωνονται για να παιρνουν σειρα, χωρις να σταματουν τις παραλληλες προσπαθειες. Δε θα το χρειαστεις ομως, ειμαι σιγουρη!

tinkerbel!24, θελει λιγη προσοχη ο ανανας! Περιεχει ενα πρωτεϊνολυτικο ενζυμο (βρομελινη) αν θυμαμαι καλα. Βρισκεται σε μεγαλυτερη συγκεντρωση στο κοτσανι του. Δε θυμαμαι με ποιον ακριβως τροπο βοηθαει στην εμφυτευση, παντως σε μεγαλες ποσοτητες μπορει να προκαλεσει σπασμους στη μητρα. Εγω παλιοτερα την ειχα πατησει. Σε μια φυσικη προσπαθεια, ετρωγα πριν τις μερες της εμφυτευσης μπολικο ανανα με το κοτσανι του! Και την πιο σημαντικη μερα με κατασυγχησε μια συναδελφος στο σχολειο και αρχισε να κανει κατι σπασμους η μητρα μου, αλλο πραμα! Ασε, να μην το θυμαμαι!

δεν το ήξερα!!για χυμό με βλέπω και αυτό με βια 1 ποτήρι!!παν μέτρο άριστο!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πολύ ενδιαφέρον!

Διαφημίσεις

Πιες και δευτερο, δεν ενοχλει πια τοσο! απλα εγω με τις ποσοτητες και με τα κοτσανια το ειχα παρατραβηξει! Τι αλλο θα σκαρφιστουμε, Θεε μου!

Μια και μιλαμε για μαντζουνια, κατι ειχε παρει το αυτι μου καποτε για κολοκυθες και εμφυτευση. Ξερει καμια κατι; Γιατι δε μπορω καλοκαιριατικα να τρωω παλι κολοκυθοσουπες! το εκανα το χειμωνα, αλλα τωρα θα μου βγαλουν τραγουδι!:D:D:D

Πιες και δευτερο, δεν ενοχλει πια τοσο! απλα εγω με τις ποσοτητες και με τα κοτσανια το ειχα παρατραβηξει! Τι αλλο θα σκαρφιστουμε, Θεε μου!

Μια και μιλαμε για μαντζουνια, κατι ειχε παρει το αυτι μου καποτε για κολοκυθες και εμφυτευση. Ξερει καμια κατι; Γιατι δε μπορω καλοκαιριατικα να τρωω παλι κολοκυθοσουπες! το εκανα το χειμωνα, αλλα τωρα θα μου βγαλουν τραγουδι!:D:D:D

Δεν μου αρέσει γι αυτό!!!:D:D:D

δεν άκουσα κάτι..κολοκύθι πράσινο ή πορτοκαλί?το πράσινο το τρώω πολύ τώρα στις σαλάτες και γεμιστό!

1533345xcnw09g7xt.gif

Οχι πρασινο, για τις πορτοκαλι κολοκυθες λεω, εκεινες που γινονται πιτα , ψητες ή σουπα! Τελος παντων, μου ανοιξες την ορεξη με τον ανανα και ηπια 2 ποτηρια μαζεμενα! Μ΄αρεσει που ειπα σε σενα να προσεχεις!!

Οχι πρασινο, για τις πορτοκαλι κολοκυθες λεω, εκεινες που γινονται πιτα , ψητες ή σουπα! Τελος παντων, μου ανοιξες την ορεξη με τον ανανα και ηπια 2 ποτηρια μαζεμενα! Μ΄αρεσει που ειπα σε σενα να προσεχεις!!

και να κάνει..τέτοια εποχή νομίζω δεν έχει!! φτάνει για σήμερα με τον ανανά, αύριο πάλι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Μωρε βρηκα στον Βασιλοπουλο και την κουβαλησα σπιτι, αλλα με πηρε ο αντρας μου στο ψιλο!!!! Ασε που με τετοια ζεστη, που να την φας την κολοκυθοσουπα!

:) :) με τίποτα!!καμία πίτα αλλά ποιός να τη φτίαξει????!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Eλα ντε, αμα φτιαξω και πιτα θα παω στο master chef!

αντέ θα περιμένω να σε δω στο master chef!!

με όλα αυτά που κάνουμε.. πίτα δεν είναι τίποτα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

καλησπέρα μέλλουσες μανούλες :-) και από μένα, skybeam σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια, tinkerbell, maria pappa kai georgia σας εύχομαι ολόψυχα μια τεράστια χοριακή την Δευτέρα, εύχομαι η Μεταμόρφωση του Σωτήρος να σας χαρίσει το θαύμα που ποθείτε! Η δική μου χοριακή 2736! Με την βοήθεια της Παναγίας, της Αγίας Άννας και των Αγίων, έγινε και σε μένα το θαύμα:-)

Θεωρώ πως είναι μικρή η χοριακή μου γιατί είχα τελευταία περίοδο στις 24/6, ίσως έπρεπε να είναι πάνω από 4000 μονάδες θα την επαναλάβω την Τετάρτη & την Παρασκευή, θέλει πίστη-εμπιστοσύνη στον Θεό, εκείνος ξέρεις πότε θα σου δώσει αυτό που τον παρακαλάς, θέλει υπομονή και προσευχή!

Με μικρή κινητικότητα και με μόνο δύο φορές (σε μια μέρα) που είχαμε επαφή, μόνο σε θαύμα το αποδίδω!

Κορίτσια μου σας εύχομαι ολόψυχα και προσεύχομαι το θαύμα να συμβεί σε όλες σας!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...