Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η επόμενη θα είναι η τυχερή σου Κατερινιώ μόλις μπήκα να δω τί έγινε. Καλή επιτυχία και στην άλλη κοπέλα

φιλιά από το "σπερματέγχυση"

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ...ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Λία απορώ με την υπομονή σου.... βασικά σε τετοιες περιπτωσεις μου βγαινει ολο αυτο το σαδιστικο γιγνεσθαι που υπαρχει μεσα μου....αλλα το θέμα ειναι να κανεις την δουλεια σου και να την στειλεις στα τσακιδια.... παλι καλα που δεν αρχισαν το χειροκροτημα τα γεροντακια που τα καταφερε η ηλιθια να βγαλει ακρη !!!!

τινκερ ειναι απο τις λιγες φορες που εχω τοσες μερες καθυστερηση και αυτο εχει φανει παραξενο και στην μικροβιολογο μου.... οι μερες καθυστερησης δηλαδη με το αρνητικο αποτελεσμα..ειδικα οταν και σημερα παλι σηκωθηκα με αναγουλες με ζαλαδες και πονους στην κοιλια....

τινακι μου δεν νομιζω πως ειναι θεμα διαιτας...τουλαχιστον τωρα τρωω κανονικά...απλα δεν τρωω μακαρονια, ρυζια, ψωμια γλυκα κτλ κτλ..τρωω κανονικα κρεας, ψαρι, κοτοπουλο σαλατες, τυρι κτλ...δεν μπορω να πω πως ειμαι με ενα πορτοκαλι ολη την μερα...

για να μην σας κουραζω κιολας, μου ειπε η μικροβιολογος πως θα κανει μια επαναληψη στην εξεταση με μεγαλυτερη λεπτομερεια ωστε να δει ακριβως τις μοναδες ακομα κι αν θεωρειται αρνητική για εγκυμοσυνη... το ακριβες αποτελεσμα βεβαια θα ειναι ετοιμο το απογευμα οποτε μεχρι τοτε ευχομαι να κανουμε παρτακι με τα αποτελεσματα της λιας!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινάκι πιστεύω πως κουράστηκες πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και εξάντλησες τον οργανισμό σου. Όσο και να το παίζεις speedy Gonzales, είσαι άνθρωπος και χρειάζεσαι διαλείμματα. Πιστεύω πως αν χουχουλιάσεις μια μέρα στο σπίτι και χαλαρώσεις (χωρίς τηλέφωνα, ασφαλιστικές, ανίψια, θείες, τρελές πελάτισσες……..) θα σου έρθει. Πάρε και μια μεγάλη σακούλα πατατάκια. Βοηθάει.

Εγώ λίγο αργά κατάλαβα γιατί έχει τόσο γερουσία το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο. Επειδή έχει θέαμα. Πηγαίνει η κάθε τσουρόγρια, παίρνει χαρτάκι αναμονής και κάθεται και χαζεύει από τι πάσχει ο καθένας. (…βοηθάει και η ξανθιά στο γκισέ που τα λέει φωναχτά και καθαρά για να ακούμε…….) Αυτή τη στιγμή σίγουρα, περιμένοντας τα αποτελέσματα για το ζάχαρο, πίνουν καφέ με την γειτόνισσα και συζητάνε για τα νέα κορίτσια που δεν μπορούν να γκαστρωθούν (….αφού είναι τόσο εύκολο……) και κάνουν εξωσωματικές.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Κατερινάκι πιστεύω πως κουράστηκες πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και εξάντλησες τον οργανισμό σου. Όσο και να το παίζεις speedy Gonzales, είσαι άνθρωπος και χρειάζεσαι διαλείμματα. Πιστεύω πως αν χουχουλιάσεις μια μέρα στο σπίτι και χαλαρώσεις (χωρίς τηλέφωνα, ασφαλιστικές, ανίψια, θείες, τρελές πελάτισσες……..) θα σου έρθει. Πάρε και μια μεγάλη σακούλα πατατάκια. Βοηθάει.

Εγώ λίγο αργά κατάλαβα γιατί έχει τόσο γερουσία το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο. Επειδή έχει θέαμα. Πηγαίνει η κάθε τσουρόγρια, παίρνει χαρτάκι αναμονής και κάθεται και χαζεύει από τι πάσχει ο καθένας. (…βοηθάει και η ξανθιά στο γκισέ που τα λέει φωναχτά και καθαρά για να ακούμε…….) Αυτή τη στιγμή σίγουρα, περιμένοντας τα αποτελέσματα για το ζάχαρο, πίνουν καφέ με την γειτόνισσα και συζητάνε για τα νέα κορίτσια που δεν μπορούν να γκαστρωθούν (….αφού είναι τόσο εύκολο……) και κάνουν εξωσωματικές.

ειδικα για το οτι τα νεα κοριτσια κοιτουν την καρριερα και δεν κανουν παιδια νωρις που ειναι αλλωστε τοσο πολυ ευκολο, με κανει απλα ΕΞΑΛΛΗ!!!

να μας πουν αυτου του ειδους οι κυριες, ποιά ήταν τα άγχη τους την εποχη που έκαναν παιδια? μηπως η φτωχια οπως λενε μερικές? και ναι υπηρχε φτωχια αλλα υπηρχαν δουλειες!!! μπορει να μην ησουν διευθυντης αλλα εβρισκες 2 και 3 δουλειες και τα εβγαζες περα...

να μας πουν πως ήταν οι συνθηκες ζωής τους...που οι περισσοτερες ηταν νοικοκυρες διοτι ο μισθος του συζυγου τους έφτανε και για να κανουν οικογενεια και να σπουδασουν τα παιδια τους και να τους χτισουν σπιτια...ποσες απο εμας σημερα μπορουν να τα κανουν αυτα για τα παιδια τους χωρις κοπο? και με τοση ανασφαλεια για το αν την επομενη μερα θα ξυπνησουν χωρίς δουλεια?

Για να μην αναφερω το πόσο πιστοί τους ήταν οι σύζυγοι τους, που μια ζωή ως γυναικες ήταν με το κεφαλι κατω και εκαναν υπομονή γιατι εξαρτώνταν απο τον αντρα και φοβουνταν μην χαλασουν την οικογενεια τους?

Και ΟΛΕΣ αυτες τωρα, που δυστυχως η γενια τους και οι επιλογες τους κατεστρεψαν την γενια μας και μας εβαλαν στην διαδικασια να μην εχουμε εμεις επιλογες, εχουν αποψη γιατι δεν κανουμε παιδια και τί ειναι αυτο που φταιει....ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!

GEORGAT κρίμα που δεν είσαι αλλά και πάλι ακόμα έχουμε ελπιδες εεεε????

και αν όχι δεν πηράζει παμε δυναμικά για τον γάμο τωρα!!!!!!

λεια μου η αγωνια κορυφωνεται εεεε εδω το σκεφτομαι εγω φανταζομε εσύ πως θα νίωθεις!!!!

λεια καλη ύψηλη χοριακή!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

AAAA Δεν ξερω πια ποιον να προτισιχτιρισω...

Την ηλιθια στο μικροβιολογικο της Λιας που μου ταραξε το κοριτσι μου πρωι πρωι ή την ηλιθια περιοδο της Κατερινας που μας κανει νουμερα και μου στεναχωρει το αλλο κοριτσι μου?

Κατερινακι νομιζω πως πρεπει λιιιιγο να χαλαρωσεις δεν γινονται ολα μαζι και γαμος και διαιτα (ναι σιγα που τρως αστα αυτα σε ποιον τα λες?)και δουλεια και χοροι και πανηγυρια...Ξεκουρασου δωσε καμια ευθυνη και σε κανεναν αλλον και μην κουραζεσαι τοσο!!!!

Λια μου αντε πανε τουλαχιστον να κατουρησεις κανενα απο εκεινα τα τεστ που με απειλουσες στο παρελθον γιατι απο τις 2 αρχιζω μαθημα και θα τα ή που θα περασουν τελεια τα παιδακια μου αμα εχουμε θετικο αποτελεσμα ή που θα τα σφαξω στο γονατο ως αλλος Ηρωδης(παρεξηγημενη κατ'εμε φιγουρα)αν δεν μου αρεσει αυτο που θα διαβασω....

bKtop2.png8BRwp3.png

Pepsi, όταν γύρισα σπίτι μετά την εμβρυομεταφορά, στην κυριολεξία έκανα shut down………..Ήμουν τόσο εξαντλημένη από την όλη διαδικασία , (κυρίως ψυχολογικά…..), που στην κυριολεξία κατέρρευσα και κοιμόμουν 4 ημέρες. Δεν έχω ξανακοιμηθεί τόσο στην ζωή μου.

Μετά άρχισαν πιο έντονα και τα πονάκια, που έγιναν δυνατοί πόνοι στη συνέχεια. Οπότε και να θέλω είμαι από τον καναπέ στο κρεβάτι. Εχθές πήγαμε για καφέ το απόγευμα μετά από τόσο καιρό, και ακόμα το μετανιώνω.

Έχω πόνους περιόδου, χωρίς να έχω περίοδο.

Από το κέντρο εξωσωματικής μου είπαν πως δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτική για να μην κατηγορήσεις αύριο – μεθαύριο τον εαυτό σου πως κάτι έκανες και δεν πέτυχε.

Κατερίνα, είπαμε να ηρεμήσεις πουλάκι μου………Τι να κάνουμε, δυστυχώς πάντα ηλίθιες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.

Άσπα, δώσε στα σκασμένα δέκα λεπτά επιπλέον διάλειμμα από εμένα !

9aXep2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου καλη εβδομαδα!

Κατερινακι μου κριμα μωρο μου θα ηταν τοσο υπεροχο να σου ερθει το μωρακι σου τωρα...Οπως και να χει σου ευχομαι τα καλυτεροτερα και θα ερθουν ειμαι σιγουρη!

Λια θα ειμαι online μεχρι να διαβασω και τα δικα σου αποτελεσματα θελω να συνεχισω να ακουω ευχαριστα.Την Παρασκευη ειδα στο skype την μπεμπα της κολλητης μου κι ακομη δεν εχω συνελθει απο την μεμπιτιδα ειμαι σε εκσταση!Της παει γαντι η κουβερτουλα που της εφιαξα.Αντε να παρεις κι εσυ σειρα απαστραπτουσα κουκλα μας...Θεουλη μου φερε μας τεραστια χοριακη και διδυμων θα ηταν ακομη καλυτερα!

Sissy μου εσυ πως εισαι?Ερχεται και η σειρα σου.Με το καλο και με τεραστια χοριακη κι εσυ!

tinkerbell παντα Αξια κοριτσακι μου με το καλο να ερθει και το δικο σου μωρακι!

Διαφημίσεις

Koριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!! Μπηκα να σας διαβασω με μια αγωνια αλλο πραγμααααααααααααα!!

Κατερινακι μου γλυκομπιρμπιλωτο μου δεν πειραζει μωρο μου.. την επομενη φορα! Θα γινεις νυφαρα πρωτα και μετα!! Δεν πτοουμαστε εμεις!!

Λια ακομα?? Δεν μπορωωωωωωωωωω!! Φυσαω και ξεφυσαω! Περιμενουμε!!

Αντε Σισσακι και για σενα λιγο εμεινε ακομα!!

Θα μεινω μεχρι τις 2 να δω τα νεα, περιμενει και η σαμπανια στο ψυγειο, οχι τιποτα αλλο! μακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Τι να κάνω ρε παιδιά……τον έστειλα να τα πάρει…………..έχει να πάρει και κοτόπουλο σούβλας στο δρόμο……..χιχιχι

Έχω γίνει εγώ σουβλιστή μιλάμε………δεν θα με πάρει τηλέφωνο λέει, …….θέλει να μου τα πει από κοντά.

9aXep2.png

Καλησπέρα κορίτσια συγνωμη που χάθηκα αλλα ηταν η εβδομαδα της εργασιας και γι'αυτο δεν εμπαινα στο καφε. Να καλωσορισω τα καινουργια κοριτσια και να ευχηθω καλη επιτυχια και υψηλες χοριακες.

Μαρακι ν να μην στεναχωριεσαι γλυκεια μου πολλες φορες η αυχενικη βγαζει ψευδη αποτελεσματα ευχομαι να πανε ολα καλα και για τα μωρακια σου και για τον πεθερο σου.

Λια αντε επιτελους να δουμε μια μεγαλη χοριακη να πανηγυρισουμε, περιμενω με αγωνια.

Κατερινα τα ειπαμε και στο τηλ. ηρεμησε και απολαυσε το καφεδακι σου και ο,τι ειναι να γινει θα γινει, ευχομαι παντως να ειναι θετικη!

Σισσακι πλησιαζει και εσενα η μερα σου, μακαρι να βλεπουμε απο εδω και στο εξης μεγαλες χοριακες!

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσακια μου λειψατε!

Ρε χεσε μας με το κοτοπουλο εγω θα αρχισω σε λιγο να κακαριζω απο την αγωνια μου!!!!Σαν τον ποιητη Φανφαρα εχω καταντησει λεμε!!

"Και το μυαλο μου ειναι λιψο και το δικο σου πιο κουτο μ'εχουν ζαλισει τ'απαυτα Γεια σου ρε Λια φαφλατα!!!''

bKtop2.png8BRwp3.png

Ρε χεσε μας με το κοτοπουλο εγω θα αρχισω σε λιγο να κακαριζω απο την αγωνια μου!!!!Σαν τον ποιητη Φανφαρα εχω καταντησει λεμε!!

"Και το μυαλο μου ειναι λιψο και το δικο σου πιο κουτο μ'εχουν ζαλισει τ'απαυτα Γεια σου ρε Λια φαφλατα!!!''

…………..χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα……………σταμάτα ρε μην με κάνεις και γελάω……………..πονάω λέμε……………δεν θα έρθει σπίτι, ……………..αν είναι θετικό, θα του φορέσω την κότα στο κεφάλι!

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...