Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα νεραιδούλα μου, φαντάζομαι οτι πήγανε νωρίς τα κοριτσάκια μας για χοριακή....ανυπομονούμε!!!!

και εσύ θα γίνεις νονά το Μάη εεεε? τι παιρνει η νονα στην Κύπρο? εμεις τα ρουχάκια και το σταυρο του μωρού, εγώ δεν βγήκα ακόμη για ερευνα αγοράς περιμένω τη μαμά του να πάμε μαζί!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι..!!!

γράφω τη λίστα!!

κοστουμάκι,

παπουτσάκια,

λαδόπανα-εσώρουχα

πετσέτα

πετσέτα για τον ιερέα,

σαλίαρα

κουβερτούλα

κάλτσες

παπουτσάκια

μπουκαλάκι για το λάδι

βαλίτσα

σετ ψαλιδάκι-χτενιά

λαμπάδα

παιχνιδάκι

σταυρό

μπομπονιέρες , 1 σε κάθε οικογένεια και 1 σε κάθε παιδάκι

3 σαλίαρες

3 κάλτσες

3 εσωτερικές

3 κουστουμάκια

καλλυντικά

3πιτζαμούλες

σεντονάκια

πετσέτα για τη 3 μέρα

εικονίτσα για να μπούν στο νερό που θα βγουν τα μύρα

δώρο της μαμάς

κάποτε και τα κεραστικά

αυτά,

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλέ εσεις παίρνεται πολλά....πετσέτες και λαδόπανα και εμεις θα πάρουμε, όπως και ρουχάκια για το ξελάδωμα της 3ης ημέρας, αλλά μπομπονιέρες και δώρο για τη μαμά σίγουρα οχι....

Αντε γαμω το φελεκι μου και εχω αγωνια!!!!!!!προσπαθω να μπω εδω και μια ωρα και ολο κατι γινεται και ερχεται δουλεια!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνια μου!!!!!

Γέλασα πολύ με τα μηνύματα σας. Σας ευχαριστώ όοοοοοοολες μία – μία για την θετική ενέργεια και τις ευχές σας.

Η αγωνία έχει βαρέσει κόκκινο.

Ούτως ή άλλως δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ απʼ τον πόνο, και στις 7 πήγα και έδωσα αίμα σʼ ένα ιατρικό κέντρο, απʼ αυτά που έχουν ουρά 15 παππούδες για ζάχαρο, 10 για ουρικό οξύ και 7 για προστάτη. Ούτε στην σειρά για σύνταξη τόσο κόσμο.

Anyway, τα βιάζομαι της λέω της ξανθιάς πίσω από το γκισέ. «Τα επείγοντα αποτελέσματα βγαίνουνε στις 2» μου λέει……..Που να μην ήταν και επείγοντα…

Ρεζίλι γίναμε πάλι. Είναι μαθημένες από τα γερόντια που δεν ακούνε και καλά, να φωνάζουνε για να καταγράψουν τα στοιχεία.

«ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..???????»……………….23 / 01 Της απαντάω…………

«ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΗΗΗΗΗ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕ…...???????»…………Δεν έχω πιει και καφέ ακόμα, …………«Τι γράφει το χαρτί ??» της λέω………….

«Ααααααα………..δεν το είδα»………………….

Έχει χάρη που είμαι σε κατάσταση ζεν ακόμα, και αυτή τη στιγμή δεν βλέπω δεν ακούω τίποτα, αλλιώς θα της απαντούσα ανάλογα. Απλά το έμαθε ο μισός Εύοσμος πως έκανα εξωσωματική.

Λοιπόν κοριτσάκια πριν τις 2 δεν θα ξέρουμε. Φαγώθηκε και ο άντρας μου να πάει ο ίδιος να πάρει το αποτέλεσμα για να αλλάξει το γούρι.

«Αφού θα πας που θα πας, δεν φέρνεις και ένα κοτόπουλο σούβλας να τσακίσουμε…???»

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

μην απογοητεύσαι κοριτσάκι μου, μέχρι να γίνεις νυφούλα θά έρθει και το μπεμπέ είμαι σίγουρη!!

μήπως φταίει η εξαντλητικη δίαιτα που κάνεις για την καθυστέρηση? φάε κατι πουλάκι μου θα καταρεύσεις στο τέλος

Κατερινάκι μου I am sorry…….,και σε φανταζόμουνα στρογγυλή στην εκκλησία………. αλλά γιατί τόση καθυστέρηση? Σου έχει ξανασυμβεί?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κατερινιω μου στεναχωρηθηκα λιγάκι..πάμε όμως για αλλα!! Εχουμε και τις ετοιμασίες του γαμου τωρα....

λιακι μου πραγματικα η αγωνία χτυπάει κόκκινο!!!!!!!!!!! Με το καλο....:D

Λία μου δυστυχώς υπάρχουν παντού ηλίθιες που δεν σέβονται τίποτα...και εγώ οταν πήγα για τις puregon στο εοππυ να της πάρω η βλαμένη υπάλληλος φώναξε ποια είναι για τα φάρμακα της εξωσωματικής? και ολοι οι άνθρωποι στην ουρά γύρισαν αδιακριτα και με κοιταξαν...τι να πώ...η βλακεία δεν εχει όρια....

υπομονή 2 ωρίτσες, κάνε κατι ευχάριστο να περάσει γρήγορα η ωρα και περιμένουμε τα ευχάριστα!!!!

κΑτερινούλα μου, τόση καθυστέρηση και αρνητική??

κρίμα άλλα περιμέναμε...:(

και εγώ πριν κάποιους μήνες που είχα καθυστέρηση..είχα κάνει εξαντλητική δίαιτα..

να κάνεις κανονική διατροφή και θα είσαι μια κούκλα νύφη..και ως το γάμο θα είσαι και εγκυούλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...