Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εισβάλλω στην παρέα σας απλά να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην GEORGKAT!!!!!!!!

Θα μπω να δω κοριτσάκι μου!!!!φιλιά σε όλες και τα καλύτερα εύχομαι!!Γεια σου Tinkerbell από δίπλα:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Λία μου, επιτέλους έφτασε η στιγμή!!!!! Αύριο πάρε μια ανάσα και πήγαινε, εγώ είχα πάει στο κέντρο που την έκανα, και μου την έβγαλαν σε λιγότερο από μία ώρα, σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια, καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Τι ώρα θα πας, θα περιμένουμε με αγωνία.

Κατερινάκι τρέλανέ μας και εσύ, θα προσευχηθούμε όλες για εσάς κορίτσια, σου εύχομαι, μια τεράστια χοριακή κορίτσι μου και σε σένα, ολόψυχα. Εσύ τι ώρα λες να πας?

Σίσσυ μου μετά περιμένουμε τα δικά σου. Pepsi καλή αναμονή και σε σένα, ξέρω πόσο δύσκολο είναι, τα έχω περάσει, καλά αποτελέσματα.

Φιλιά σε όλες, κορίτσια προσθέστε ημερομηνίες στη λίστα για να ξέρουμε πότε περιμένετε!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42. EDOL -->

43. SISSY -->

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  18. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

4. Λια33--> 18/02

5. pepsi-->

Ποσοστό: 1/3

HvAnp3.png

maria v μου τι κανεις? πως εισαι?

Έτσι κι έτσι, προσπαθώ να μην σκέφτομαι και πολύ. Είχα τον άντρα μου 2 μέρες με γαστρεντερίτιδα, εμετό και διάρροια, όλη μέρα και όλη νύχτα, ευτυχώς δεν κόλλησα και ευτυχώς που σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Έχουμε και αρνητικές εξελίξεις και με το θέμα του πεθερού μου και γενικά είμαι κάπως. Μπόρα είναι θα περάσει. Διαβάζω τα νέα σας, σας στέλνω φιλιά και ένα χάδι στον μπέμπη σου!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι κι έτσι, προσπαθώ να μην σκέφτομαι και πολύ. Είχα τον άντρα μου 2 μέρες με γαστρεντερίτιδα, εμετό και διάρροια, όλη μέρα και όλη νύχτα, ευτυχώς δεν κόλλησα και ευτυχώς που σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Έχουμε και αρνητικές εξελίξεις και με το θέμα του πεθερού μου και γενικά είμαι κάπως. Μπόρα είναι θα περάσει. Διαβάζω τα νέα σας, σας στέλνω φιλιά και ένα χάδι στον μπέμπη σου!!

οπως το ειπες μπορα ειναι κ θα περασει κ θα δεις που ολα θα ειναι ποιο υπεροχα μετα μιλαω εκ πειρας εσυ κοιτα να εισαι ηρεμη να χαιδευεις τα μπεμπακια σου κ να τα στελνεις θετικη ενεργεια απλα το ενα θα ειναι λιγο ποιο ζωηρο απο το αλλο κ θα σε παιδεψει εμ ετσι ειναι η μανουλες της παιδευουν τα τεκνα . φιλακια κ απο μενα κ χαδακια στα μπεμπακια σου!!!

κ θα δωσω κ εγω ενα χαδι στον δικο μου απο σενα!!!

περαστικα στον αντρουλη σου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ θα με τρελανετε!!!!!!τι διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου;;;;!!!!!!

Κατερινιω που εισαι γκαστρωμενη μαρη και να αλλαξεις εκατο φορες το νυφικο μεχρι να γινει ο γαμος!!καλα να παθεις γιατι λυσσαξες να χασεις κιλα!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΡΙΟ!!!πρωι πρωι να πατε να μην μας κρατατε σε αγωνια!!

Νεραιδουλα μου μεχρι να παρουμε αποφαση να ερθουμε θα εχουμε γκαστρωθει ολες!!!!πρεπει να τον πεισω για το Πασχα τουλαχιστον!

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

Μαρακι κουραγιο μωρο μου!!!θα περασουν ολα!!εσυ θα σκεφτεσαι τα μωρακια σου και την ευτυχια που σας προσφερουν και θα σας προσφερουν!!

ΑΧΧΧΧΧ!!!!! Τι τελεια που περασα χθες!!!Ειναι Θεος ο ατιμος δεν το συζητω!!Τι κορμι τι φωνη τι παρουσια!!!Ο Σακης ειναι ενας ρε παιδι μου παει και τελειωσε ο Νινι μπροστα του ενα μυγοχεσμα απορω πως τον πηρε μαζι του...Ουτε φωνη εχει ασε που ειναι και φαλτσος επαθα σοκ οταν τον ακουσα.Το προγραμμα σουπερ,εχω παει σε ολες τις εμφανισεις του αλλα αυτη ηταν η καλυτερη.Τα μπαλετα πολυ μουλεν ρουζ μεχρι και γυμνοστηθες ηταν ε να παρουν λιγο ματι και τα αγορακια οχι μονο τα κοριτσακια...

Και η σκηνη που μπαινει κατω απο το ντουζ αχχχχ κολαζομαι η γυναικα και περιοδευω και αυτες τις μερες παναθεμα με.....

Τι διαβασαν παλι τα υπεροχα μπιρμπιλοτα μου ματια αυριο θα εχουμε

ΔΥΟ ΧΟΡΙΑΚΕΣ??????

Κατερινα και Λια στα υψη αυριο να σπασετε την μπανγκα του μικροβιολογικου και να παθουν κοκομπλοκο τα μηχανηματα κοριτσαρες μου!!!!!!Σισσακι και Πεπσι ειστε οι επομενες μην ξεχνιομαστε!!!!

Φιλακια φανταστικες μου φιλες εγω παω να συνεχισω τον υπνο μου γιατι 7 η ωρα γυρισαμε χθες το εκλεισα το μαγαζι....

Εισβάλλω στην παρέα σας απλά να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην GEORGKAT!!!!!!!!

Θα μπω να δω κοριτσάκι μου!!!!φιλιά σε όλες και τα καλύτερα εύχομαι!!Γεια σου Tinkerbell από δίπλα:P:p:p

georgat καλή επιτυχία και σε εσενα αουτσάιντερ μου εσύ!!!!!!;););)
Καλησπέρα κορίτσια!

Λία μου, επιτέλους έφτασε η στιγμή!!!!! Αύριο πάρε μια ανάσα και πήγαινε, εγώ είχα πάει στο κέντρο που την έκανα, και μου την έβγαλαν σε λιγότερο από μία ώρα, σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια, καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Τι ώρα θα πας, θα περιμένουμε με αγωνία.

Κατερινάκι τρέλανέ μας και εσύ, θα προσευχηθούμε όλες για εσάς κορίτσια, σου εύχομαι, μια τεράστια χοριακή κορίτσι μου και σε σένα, ολόψυχα. Εσύ τι ώρα λες να πας?

Σίσσυ μου μετά περιμένουμε τα δικά σου. Pepsi καλή αναμονή και σε σένα, ξέρω πόσο δύσκολο είναι, τα έχω περάσει, καλά αποτελέσματα.

Φιλιά σε όλες, κορίτσια προσθέστε ημερομηνίες στη λίστα για να ξέρουμε πότε περιμένετε!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42. EDOL -->

43. SISSY -->

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ
  18. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

4. Λια33--> 18/02

5. pepsi-->

Ποσοστό: 1/3

Αχ θα με τρελανετε!!!!!!τι διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου;;;;!!!!!!

Κατερινιω που εισαι γκαστρωμενη μαρη και να αλλαξεις εκατο φορες το νυφικο μεχρι να γινει ο γαμος!!καλα να παθεις γιατι λυσσαξες να χασεις κιλα!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΡΙΟ!!!πρωι πρωι να πατε να μην μας κρατατε σε αγωνια!!

Νεραιδουλα μου μεχρι να παρουμε αποφαση να ερθουμε θα εχουμε γκαστρωθει ολες!!!!πρεπει να τον πεισω για το Πασχα τουλαχιστον!

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....

ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ... ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ? ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ? ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΚΛΟΥ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΟΒΟΥ.... ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΤΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΕΙΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ, Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΛΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Kοριτσαρες μου μετα απο ενα 'γεματο' Σαββατοκυριακο μπηκα να σας στειλω μια ζεστη αγκαλια γιατι μου λειψατε!

Κατερινακι και Λια τρελλαινατε μας αυριο!!!!!Περιμενουμε τεραστιες θετικες χοριακαρες...Σας φιλω και τις δυο γλυκα!

Παπακι γυφτακι μου μολις γυρισα σπιτι θα σε παρω αυριο να τα πουμε ειμαι πτωμα!Σε φιλω γλυκα!

maria_v εχεις πμ!3 φιλακια για σενα και τα αγγελουδια σου!

Σας φιλω γλυκα ολες κουκλιτσες μου καλο ξημερωμα θα σας διαβασω αυριο με την ησυχια μου!

Διαφημίσεις

Τώρα μόλις μπήκα στο καφε μας και τι ομορφα ειναι αυτα που διαβάζω...

κατερινακι μου όμορφο καλη επιτυχια!!!!! Αύριο να μας πεις τα πιο όμορφα νεα....η Παναγίτσα και ο Χριστός μαζί σου...

λιακι μου γλυκό πέρασαν οι μερες και ήρθε η ωρα να συναντησεισ το-α Μωρακι- α σου....σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά...

Καλο βράδυ και εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να εχουμε τα πιο όμορφα νεα!!

Σας αγαπώ!!

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε με ευχαριστα νέα και θετικές χοριακές!!!

Λίακαι κατερίνα μου σας στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και αγάπη!!! Θα περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα τα νέα σας!!!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!!

Λία και κατερινάκι περιμένουμε ευχάριστα νέα και απο τις δύο,με το καλό υψηλές χοριακές!!!

πάω να διαβάσω τα νεάκια σας και έρχομαι...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...