Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ρε κορίτσια δεν θέλω καθόλου επισκέψεις……και πόσο μάλλον, την ατελείωτη πάρλα της πεθεράς μου……..Θέλω να κοιμηθώ πάλι,…….. να ξυπνήσω να φάω πίτσα,….να χουζουρέψω, …….να δω ταινία, …….και να ξανακοιμηθώ……….Αααα να χτυπήσω και ένα κουτί μπισκότα στο ενδιάμεσο.

Mina ερώτηση !! Πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος, τότε που σου είχε έρθει πολύ νωρίτερα, είχες πόνους αν θυμάμαι καλά και μάλιστα για αρκετές μέρες, σωστά?

Ωχ απο αυτες τις πεθερες εχεις;να την χαιρεσαι,χαχαχαχα!εμενα παλι ειναι το αντιθετο,δεν θελει να ξερει τιποτα,δεν την νοιαζει τιποτα και δεν θελει να την λενε ασχημα πραγματα γιατι δεν θελει στεναχωριες...εδω ετρεχα στο νοσοκομειο μετα την σπερματεγχυση και μου ειπε να μην ξανακανω γιατι δεν αντεχει να ακουει ασχημα πραγματα...!!!χαχαχαχα!ποσο την εχω κουρασει με την ταλαιπωρια μου δεν λεγετε!!!!βγαινε κρυφα απο το δωματιο αρπαζε τις πιτσες και τα μπισκοτα και ξανα στο καφυγειο!!!γιουργιααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pepsi καλη επιτυχια κοπελα μου και σε σενα!!αντε περιμενουμε ευχαριστα!

Starkieser θα σε συγχωρεσω που δε μου κρατησες λιγο ρεβανι!!οχι τιποτα αλλο ειναι αδυνατον να μου το στειλεις και εδω πανω.μεχρι να ερθει ολο και καποιος θα το μυριστει και θα το φαει!

Εγω κοριτσια εχω να παω σε παιδικο παρτυ αυριο και εχω να ακουσω πολλες παπαριες!!!ετοιμαζομαι απο τωρα ψυχολογικα για να μην βρισω κανεναν και απαντησω οπως η Ασπα και χειροτερα!

Κορίτσια έφυγαν……και εκεί που είχαν πιει τον καφέ τους, αποφάσισαν να κατεβούν και οι γονείς μου για να τους χαιρετήσουν……..και κάτσανε άλλες 2 ώρες………….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Εγώ σε κάποια φάση έχω τεντώσει από τον πόνο και δεν μπορώ να πω και τίποτα……..Έχω γίνει κόκκινη σαν ντομάτα…..

Αχ δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν για τις επόμενες 10 ημέρες.

Όχι starkieser, μια χαρά άνθρωπος είναι η πεθερά μου, αλήθεια είναι από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ποτέ δεν με πλήγωσε για το παραμικρό. Αλλά ΜΙΛΑΑΑΕΙ. Μιλάει πολύ και ακατάπαυστα. Εκεί που πονούσε η κοιλιά μου, άρχισε να πονάει και το κεφάλι μου.

Pepsi 4…???? Χαράς το κουράγιο σου βρε πουλάκι μου………..Τώρα ζάπινγκ , μαμ, και νανάκια. Όλα καλά θα πάνε.

Νατασούλα δεν έχω συναναστροφές με παιδάκια κάτω των 18 ετών…….μου κάνει κακό. Εκτός και αν είναι φαντάροι ……..χαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ευχομαι μέσα από την ψυχή πολυ καλά αποτελέσματα στην Λία!!!!

Λία μου, να πάνε όλα καλά! Να πάρεις μία τεράστια χοριακή στα χέρια σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Θα σου πω εγω σε λιγο καιρο Λια τι ωραιες συναναστροφες θα εχεις με πιτσιρικια οταν θα κανεις παρτυ γενεθλιων για τον γιοκα σου!γιατι αγορι θα κανεις στανταρ!!

Διαφημίσεις

κοριτσια για πειτε μου λιγο ,ειλικρινα οποια εκανε,οταν σου παιρνουν τα ωαρια για εξωσωματικη ποναει;αυτη στην χοριγει το ικα και αν ναι ποσες φορες;ποσο βγαινει το μαλλι;και τελος αυτη η επιτροπη του ικα τι σου κανει;να φοβαμαι αν παω;χαχαχα!

καλημέρα κορίτσια

αύριο θα έχουμε ευχάριστα.πάρτυ θα κάνουμε.

πεπσι τώρα ξεκούραση όλα θα πάνε τελεία

σίσσυ πότε πασ. για ανάλυση@.

παπάκι τα διάλεξα όλα ρώτησα τιμεσ και τώρα τα παίρνω σιγα. σιγά .

ρώτησα τη μαμά το θέμα και μόνοι μασ. τα διαλέξαμε.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

νατάσα μου, το διάβασμα δεν τελειώνει..εχω την διατριβή μου φετος ..

πήραμε και την απόφαση τον ιουνίο μετά τισ εξετασεισ η εξωσωματική

εσυ όλα καλά?τελικά δεν θα έρθετε/.

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

τινκ εμεις ουτε θεμα ξερουμε ουτε τιποτα απο τιμες μονο ξερω γιατι αυτο ειναι που μας καιει απλα ηθελα να προλαβω της εκπτωσεις γιατι μετα παει 100? πανω κ εμενα αυτην την χρονια δεν με περισευουν θα παμε ξανα την κυριακη να τα ξανα πουμε μπας κ βγαλουμε ακρη . την καλητερη δουλεια εκανες ρωτησες θεμα κ τελος κ οχι να παμε μαζι να τα δουμε .

καλε που πηγαν οι αλλες? λολιτα? μαριετα? μαρια σταρ? κατερινιωωω?

γρηγορα απουσια!!

φιλακια σε ολες!!

σημερα εχει φαγητο στην μαμα μου χιχι!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κοριτσάρες μου και καλή κυριακη σε όλες!!!!!

pepsi καλη επιτυχια και σε εσενα να σου πάνε όλα καλα αν και με 4 σηγούρα την εχείς την επιτυχια!!!!

λεια υπομονή μια μέρα έμεινε ειμαι πολύ αισιόδοξη για εσένα εχώ καλό προαίσθημα!!!!

marzi με το καλό να γέννησεις το μωράκι σου την εχώ παρακολουθήσει την ιστορία σου και με ειχε κάνει να τα βλεπω πιο θετίκα, όλα γίνονται τελίκα και απο μόνα τους να είσαι καλά!!!!

εχθες βρε κορίτσια εκανα ενα τεστ για να δω εαν ειχα ωορρηξια γιατι ήμουν 15 μερα και είχα και υγρά και λεώ για να δω εαν λειτουργουν ολα ο.κ. μετα το χειρουργειο και τελικα βγεικε θετικο και δεν μου καθοτανε ο αντρας μου (αντιστ'αφηκανε οι ρόλοι) ακόμα δεν εχεις βγάλει τα ραμματα μου λεει δεν μπορω φοβαμαι μην σε τραυματισω και εξωτερικα και εσωτερικα!!!!ειπα να μην πάει χαμένος ο μήνας........

απο ότι βλεπω εισται 3 στο ψάξιμο για βαπτιστικα εεε??

εμεις θα παντρεψουμε ενα ζευγαρι τον ιουνιο και το σκεφτομαστε πολυ τώρα, πως θα τα βγάλουμε πέρα με τόσα εξοδα γιατι πριν από ένα χρονο που τους δόσαμε τον λόγο μας δεν περημέναμε ότι θα ερθουν έτσι τα πράγματα 2 σπερ/σεις 1 χειρουργείο και μια προγραματισμενη εξωσωματικη,τελος παντων εχέι ο θέος!!!!!

φιλάκια πολά!!!!!:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ναι εδώ η νόνα κάνει πολλά πράγματα και γι αυτό θέλω να τα παίρνω σιγα σιγα.έκανα καλή έρευνα ότι θελεισ μου λεσ

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλέ μην λειψει ανθρωπος μια μερα....ή δεν μπαινει καμμιά σας ή λυσσάτε!!!!

Εγω χτες ξεκινησα απο το πρωί για αναζήτηση παπουτσιού νυφικού (όπου και βρήκα), πηγα πηρα τα δειγματα για τα προσκλητηρια (οπου εκανα καποιες μικρές αλλαγές) και μετά βολτίτσα με την ξαδερφη μου που μένει στο περιστέρι...το απογευμα το αγοράκι μου ειχε δουλίτσα κι εγω βαριόμουν οπότε έμεινα στην ξαδερφη μου με σκοπό να γυρίσω βραδυ σπιτι αλλα τελικά έμεινα εκει και το βραδυ και γύρισα σπιτι πριν λιγο η σουρτούκο!!!!! Ωραία ήταν.... ειμαι και με ενα απιστευτο μπουκωμα απο την αλλεργία μου λόγω καιρού και όλη την ώρα είμαι με τα χαρτομάντηλα και η φωνή μου έχει γίνει σαν της Μοσχολιού!!!

Καλημερα τσουπρες!!

Τινακι μου και Παπακι μου και ολες ξερετε ποσο κοντα ειστε να ακουσετε κι εσεις τρελες ατακες?Πολυ κοντα να ειστε σιγουρες...

Χθες ηταν μια ωραια μερα,ωραια νυχτα;););) και σημερα τοπρωι εκανε και την ωραια της εμφανιση και η καλη μου η περιοδος και ηρθε και εδεσε το γλυκο δεν περιμενα βεβαια και τιποτα αλλο αφου για πρωτη φορα το στηθος οχι μονο δεν πρηστηκε αλλα οσο και να το ζουλουσα τιποτα απο πονο...Απλα την περιμενα αυριο και μου χαλαει τα σχεδια για το γυμναστηριο αλλα θα παω αυριο μαλλον και μετααααα ΣΑΚΗΗΗΗ μην ξεχνιομαστε!!!

Μολις με πηρε και τηλ η μαμα μου της ειπα οτι μου ηρθε περιοδος και θα μου κλεισει ραντεβου με την γιατρο-μαντη Καλχα να δουμε τι θα δουμε...

Φιλακια πολλα κοριτσακια μου και περιμενω πως και πως τα ευχαριστα απο βδομαδα;)

Ασπα μου να πας στον γιατρό Κάλχα και γενικά να πηγαινεις σε γιατρούς που σε εμπνεεουν ειτε απο ενστικτο ειτε απο συστάσεις...δεν ειμαστε άβουλα όντα...αυτο το κωλοένστικτο γιατί μας το έδωσε άραγε ο θεός???

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Ελπιζω να περασατε ολες τελεια χθες!

Εγω μιλησα με τον ομοιοπαθητικο.Μου ειπε πως το ξανασκεφτηκε και δεν θελει να προχωρησουμε στην τελευταια φαση αν πρωτα δεν κανω εναν υπερηχο.Αν μου λεει εχουμε ηδη αποτελεσμα δεν θα χρειαστει να συνεχισουμε.Του εξηγησα πως περιμενω σημερα-αυριο να αδιαθετησω οποτε ο υπερηχος θα γινει γυρω στην 10-12 μερα...

Λιγη αναμονη ακομη τι να κανω...υπομονη και ας ελπισουμε πως θα ειναι για καλο!

Σας φιλω γλυκα ολες!

Ευαγγελία μου για να σου ειπε ετσι ο γιατρος κατι βλεπει...κάνε και τον υπερηχο σου και μπορεί να δεις διαφορές....πολλα πολλα μακιαααα

Καλημέρα κι από εμάς!!!Κι εδω έχει πολύ κρύο σημερα μπρρρρρ

Τα νεα μου είναι πως η περίοδος μου επέστρεψε στα φυσιολογικά της και σε ροή και σε όλα.Μαλλον η κλομιφενη μου είχε κάνει πολύ λεπτό το ενδομήτριο τις άλλες φορές γι'αυτο και τα καφέ.

Αχ χθες πάλι με βρήκε εκείνος ο μαλακός κύριος στο γυμναστήριο και μου είπε"πάλι εδω εσύ,δεν θα κάτσεις σπίτι σου να κανείς κανα παιδί;"

Κοιτα του λέω εμένα ο άντρας μου με την μια μου έβγαλε τον γιο(αυτος έχει κόρη το πρώτο και τώρα αγοράκι το δεύτερο)και είναι και σίγουρος ότι είναι δικό του γιατί του μοιάζει καταπληκτικά οπότε δεν τραβάει κανένα ζόρι ούτε αυτος ούτε κι εγώ για άλλο!!!αυτά μπροστά σε κόσμο ε;Για ποτέ τα μάζεψε και έφυγε....

Ε μαααα μια φορα σε άφησα δεύτερη με τίποτα όμως!!!

Ασπα ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!!!!!!!!

Γειτόνισσα την πρώτη φορά που τον συνάντησες τον μ……..α, πρέπει να είχες εκνευριστεί πάρα πολύ και σίγουρα τα είχες βάλει με τον εαυτό σου που δεν του απάντησες κατάλληλα και κατάπιες όλο το φαρμάκι. Πρέπει η δεύτερη ευκαιρία που σου δόθηκε, να ήταν πολύ γλυκιά……….

Ηθικό δίδαγμα κοριτσάκια, να απαντάτε ΠΑΝΤΑ κατάλληλα και να μην μασάτε τα λόγια σας. Δεν είναι πολύ ωραία αίσθηση???? Και εγώ πολύ γουστάρω όταν τους φέρνω σε δύσκολη θέση.

Κατερίνα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι περιμένουμε με αγωνία να μας πεις αν σου ήρθε η σιχαμένη. Θέλω νύφη φουσκωτή με κοιλιά τούρλα !!!

Ευχαριστώ για το link, το άνοιξα το site και είναι πάρα, πάρα, πάρα πολύ ωραίο. Ως ξανθιά, επειδή μπορεί και να μου διέφυγε, δεν είδα πουθενά το νυφικό σου. Επίσης θα μπορούσατε να βάλετε κοινές σας φωτογραφίες από τότε που γνωριστήκατε μέχρι σήμερα, π.χ. σε ταξίδια, διακοπές κτλ..

Βρε Λια μου...ειναι δυνατόν στο site του γαμου μου να ειχα φωτογραφια απο το νυφικό που θα φορέσωωω??????????????????

Αυτό που λες για τις φωτογραφίες μου φαίνεται πολύ κοινό γι αυτο και δεν εχω βάλει...θα είναι ενας γάμος διαφορετικός...παντως ειμαι ανοιχτή σε τρελές ιδέες μιας και μπορώ να προσθέσω οτιδηποτε τρελό σκεφτώ ειτε εγω είτε καποιος άλλος.... (τρελοκομεια του κοσμου ενωθειτεεεεε)

Οσο για την περιοδο..οχι ειμαι στην 5η μερα απουσίας, χτες απο τους πονους πιστευα πως θα μου εχει ερθει, αλλα τιποτα...αρκετα υγρα αλλα αιμα καθολου, αυριο παω για χοριακη διοτι νοιωθω πολλα πολλα παραξενα με το σωμα και την διαθεση μου... Τουλαχιστον αν δεν ειναι εγκυμοσυνη να ξεκινησω τα φαρμακα της αλλεργιας διοτι τωρα δεν παιρνω τιποτα επειδη περιεχουν κορτιζονη!

Αμα κρινουμε απο την εμπειρια της παπιας Μινας ή αλλιως του παπακίου,θελουμε να ποναμε!!!δωσε πονο Λια!!!!!ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!!
Εγω σαδιστρια;;;αντε καλε μην το πεις παραεξω και μας παρεξηγησουν!!Λια μου,ολες σρη θεση σου στην ιδια διαδικασια θα μπαιναμε!!!εδω και χωρις να εχουμε κανει σπερματεγχυση ή εξωσωματικη καθε μηνα μπαινουμε στην διαδικασια της πιθανης εγκυμοσυνης.οποτε δικαιολογημενα θα μπεις και εσυ!!ειναι στη φυση μας να ελπιζουμε οπως επισης ειναι και στη φυση μας να ξανασηκωνομαστε μετα απο απογοητευσεις.αλλα δεν θελω να σκεφτεσαι ασχημα.η ελπιδα ειν αι αυτη που μας κραταει παντα.

Παπακι εσυ εισαι βαρεμενη τελικα!Τι της σηκωνες καλε τις γλαστρες;;κλωτσα τες να δεις τι ωραια που μετακινουνται και ετσι!καλα το χαλι δεν θα το σχολιασω.....

Νατασσούλα μου όχι μονο σήκωνε γλάστρες, αλλα έπλενε και τα μπαλκόνια ξυπολητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρϊξε μπινελίκι!!!!

Λεια εγω θετικα τα βλεπω τα πραματα.αντε εφτασες στο τελος.σου ευχομαι θετικη χοριακη.

Εγω σημερα εκανα την μεταφορα.μου βαλανε 4 κ καταψυξανε αλλα 3. Τωρα ξεκουραση κ υπνο

pepsi σου εύχομαι καλα αποτελεσματα και να έχεις μονο ευχαριστα νέα...λιγη υπομονη μεχρι την χοριακη σου!!!

Κορίτσια έφυγαν……και εκεί που είχαν πιει τον καφέ τους, αποφάσισαν να κατεβούν και οι γονείς μου για να τους χαιρετήσουν……..και κάτσανε άλλες 2 ώρες………….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Εγώ σε κάποια φάση έχω τεντώσει από τον πόνο και δεν μπορώ να πω και τίποτα……..Έχω γίνει κόκκινη σαν ντομάτα…..

Αχ δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν για τις επόμενες 10 ημέρες.

Όχι starkieser, μια χαρά άνθρωπος είναι η πεθερά μου, αλήθεια είναι από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ποτέ δεν με πλήγωσε για το παραμικρό. Αλλά ΜΙΛΑΑΑΕΙ. Μιλάει πολύ και ακατάπαυστα. Εκεί που πονούσε η κοιλιά μου, άρχισε να πονάει και το κεφάλι μου.

Pepsi 4…???? Χαράς το κουράγιο σου βρε πουλάκι μου………..Τώρα ζάπινγκ , μαμ, και νανάκια. Όλα καλά θα πάνε.

Νατασούλα δεν έχω συναναστροφές με παιδάκια κάτω των 18 ετών…….μου κάνει κακό. Εκτός και αν είναι φαντάροι ……..χαχαχα

Τί να τα κάνεις βρε καψερή τα φανταράκια στην καταστασή σου ε?????????????????????????????????????????????????

καλημερα κ απο μενα!!

τινκ εμεις ουτε θεμα ξερουμε ουτε τιποτα απο τιμες μονο ξερω γιατι αυτο ειναι που μας καιει απλα ηθελα να προλαβω της εκπτωσεις γιατι μετα παει 100? πανω κ εμενα αυτην την χρονια δεν με περισευουν θα παμε ξανα την κυριακη να τα ξανα πουμε μπας κ βγαλουμε ακρη . την καλητερη δουλεια εκανες ρωτησες θεμα κ τελος κ οχι να παμε μαζι να τα δουμε .

καλε που πηγαν οι αλλες? λολιτα? μαριετα? μαρια σταρ? κατερινιωωω?

γρηγορα απουσια!!

φιλακια σε ολες!!

σημερα εχει φαγητο στην μαμα μου χιχι!!

παπακι εσυ μην χασεις με τις απουσιες...... μαμ στην μαμα εεε?? ζηλευωωωωωωωωωωωωω

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΑΧΧΧΧΧ!!!!! Τι τελεια που περασα χθες!!!Ειναι Θεος ο ατιμος δεν το συζητω!!Τι κορμι τι φωνη τι παρουσια!!!Ο Σακης ειναι ενας ρε παιδι μου παει και τελειωσε ο Νινι μπροστα του ενα μυγοχεσμα απορω πως τον πηρε μαζι του...Ουτε φωνη εχει ασε που ειναι και φαλτσος επαθα σοκ οταν τον ακουσα.Το προγραμμα σουπερ,εχω παει σε ολες τις εμφανισεις του αλλα αυτη ηταν η καλυτερη.Τα μπαλετα πολυ μουλεν ρουζ μεχρι και γυμνοστηθες ηταν ε να παρουν λιγο ματι και τα αγορακια οχι μονο τα κοριτσακια...

Και η σκηνη που μπαινει κατω απο το ντουζ αχχχχ κολαζομαι η γυναικα και περιοδευω και αυτες τις μερες παναθεμα με.....

Τι διαβασαν παλι τα υπεροχα μπιρμπιλοτα μου ματια αυριο θα εχουμε

ΔΥΟ ΧΟΡΙΑΚΕΣ??????

Κατερινα και Λια στα υψη αυριο να σπασετε την μπανγκα του μικροβιολογικου και να παθουν κοκομπλοκο τα μηχανηματα κοριτσαρες μου!!!!!!Σισσακι και Πεπσι ειστε οι επομενες μην ξεχνιομαστε!!!!

Φιλακια φανταστικες μου φιλες εγω παω να συνεχισω τον υπνο μου γιατι 7 η ωρα γυρισαμε χθες το εκλεισα το μαγαζι....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...