Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά είμαι κορίτσια..όπως τα ξέρετε..με το πητερ παν μου στο νεραιδόκοσμο μας!!!χα χα χα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ρε κορίτσια δεν θέλω καθόλου επισκέψεις……και πόσο μάλλον, την ατελείωτη πάρλα της πεθεράς μου……..Θέλω να κοιμηθώ πάλι,…….. να ξυπνήσω να φάω πίτσα,….να χουζουρέψω, …….να δω ταινία, …….και να ξανακοιμηθώ……….Αααα να χτυπήσω και ένα κουτί μπισκότα στο ενδιάμεσο.

Mina ερώτηση !! Πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος, τότε που σου είχε έρθει πολύ νωρίτερα, είχες πόνους αν θυμάμαι καλά και μάλιστα για αρκετές μέρες, σωστά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ρε κορίτσια δεν θέλω καθόλου επισκέψεις……και πόσο μάλλον, την ατελείωτη πάρλα της πεθεράς μου……..Θέλω να κοιμηθώ πάλι,…….. να ξυπνήσω να φάω πίτσα,….να χουζουρέψω, …….να δω ταινία, …….και να ξανακοιμηθώ……….Αααα να χτυπήσω και ένα κουτί μπισκότα στο ενδιάμεσο.

Mina ερώτηση !! Πριν μάθεις ότι είσαι έγκυος, τότε που σου είχε έρθει πολύ νωρίτερα, είχες πόνους αν θυμάμαι καλά και μάλιστα για αρκετές μέρες, σωστά?

ναι ειχα πονους στην κοιλια στην μεση μου επαιρνα καθε μερα ντεπον για να με περασει ο πονος αν θυμαμαι καλα ηταν 1 εβδομαδα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος , εχεις πονακια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

πολύ λογικό να μην θέλεις κανένα..δεν μπορούσες να το αποφύγεις ε?

μίνα πότε η βάφτιση?εμάς μάιο...νομίζω αποφάσισα για όλα..μου έμειναν πολύ λίγα πράγματα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πονάααααααω……….Από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς έχω πονάκια, τραβήγματα δεξιά – αριστερά – κέντρο…………αλλά από προχθές γίνονται πιο έντονα. Εχθές όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Και εκεί που λέω δεν αντέχω θα πάρω παυσίπονο, εκεί σταματάνε ξαφνικά όλα.

9aXep2.png

Λια ολες οι πεθερες ειναι για τα σιδερα!!!!και την καλυτερη πεθερα να εχεις κατι θα σου την σπαει πανω της!!εχεις πονακια;;να παρεις τα πεθερικα να μην ερθουν.

Ρε παπακι ποναγες τοσο πολυ πριν μαθεις οτι εισαι εγκυος;

Νεραιδουλα που εισαι;μας ελειψες

Πονάααααααω……….Από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς έχω πονάκια, τραβήγματα δεξιά – αριστερά – κέντρο…………αλλά από προχθές γίνονται πιο έντονα. Εχθές όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Και εκεί που λέω δεν αντέχω θα πάρω παυσίπονο, εκεί σταματάνε ξαφνικά όλα.

Αμα κρινουμε απο την εμπειρια της παπιας Μινας ή αλλιως του παπακίου,θελουμε να ποναμε!!!δωσε πονο Λια!!!!!ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!!

Αμα κρινουμε απο την εμπειρια της παπιας Μινας ή αλλιως του παπακίου,θελουμε να ποναμε!!!δωσε πονο Λια!!!!!ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!!

Άντε ρε ψυχωτική σαδίστρια Βορείου Ελλάδος……χαχαχα………

Δεν θέλω ρε Νατασούλα να έχω ελπίδες και να φάω τα μούτρα μου. Απλά νιώθω περίεργα, και θέλω δεν θέλω μπαίνω στη διαδικασία να το σκέφτομαι.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

tink η βαφτισει ειναι 26 μαιου για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι ο σταυρος που θα τον παρουμε χωρις να τον δειξουμε στα παιδια .

λια τα ιδια ειχα κ εγω αλλα επαιρνα ενα ντεπον μαχιμ κ περνουσε για λιγο αλλα μετα παλι τα ιδια γιαυτο δεν εδινα σημασια οτι μπορει να ειμαι αλλα απο την αλλη ειχα ενα συμπτομα που δεν το ειχα ποτε κ ας πουμε ελεγα λες?

νατασα ναι ειχα καλους πονους απλα εγω εκανα κ μαλακιες τι γλαστρες σηκωνα τι χαλια απλυνα οποτε ειναι κ αυτο ενα θεμα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγω σαδιστρια;;;αντε καλε μην το πεις παραεξω και μας παρεξηγησουν!!Λια μου,ολες σρη θεση σου στην ιδια διαδικασια θα μπαιναμε!!!εδω και χωρις να εχουμε κανει σπερματεγχυση ή εξωσωματικη καθε μηνα μπαινουμε στην διαδικασια της πιθανης εγκυμοσυνης.οποτε δικαιολογημενα θα μπεις και εσυ!!ειναι στη φυση μας να ελπιζουμε οπως επισης ειναι και στη φυση μας να ξανασηκωνομαστε μετα απο απογοητευσεις.αλλα δεν θελω να σκεφτεσαι ασχημα.η ελπιδα ειν αι αυτη που μας κραταει παντα.

Παπακι εσυ εισαι βαρεμενη τελικα!Τι της σηκωνες καλε τις γλαστρες;;κλωτσα τες να δεις τι ωραια που μετακινουνται και ετσι!καλα το χαλι δεν θα το σχολιασω.....

natasoula81 αν σου πω οτι ο αντρας μου γονατισε το ταψι και δεν προλαβα να γουρουνιασω τι θα πεις;

mina pa Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να κανω και τιποτα μεχρι να γινω καλα...λεω να προσπαθησω και την τελευταια σπερματεγχυση που δικαιουμε απο το ικα αλλα σε αλλο κεντρο απο αυτο που πηγα.Πολλες λενε τα καλυτερα για το κεντρο που πηγα αλλα την τελευταια φορα απογοητευτικα πολυ!!!

Λια33 Οσο πονας να χαιρεσαι,απλα σημαινει οτι κατι γινεται...εμενα οταν πονουσα την πρωτη φορα ειχα πιασει το μωρακι μου και μου ελεγαν κανε υπομονη ειναι καλο αυτο...και επεισης μο ειπαν αν δεις λιγο αιμα χωρις να ερθει φυσικα περιοδος οτι πολυ πιθανον να ειναι το αιμα απο την μητρα και σημαινει οτι εγινε εμφυτευση...μακαρι μακαρι μακαρι να ειναι καλη πονοι!!!

Λεια εγω θετικα τα βλεπω τα πραματα.αντε εφτασες στο τελος.σου ευχομαι θετικη χοριακη.

Εγω σημερα εκανα την μεταφορα.μου βαλανε 4 κ καταψυξανε αλλα 3. Τωρα ξεκουραση κ υπνο

Λεια εγω θετικα τα βλεπω τα πραματα.αντε εφτασες στο τελος.σου ευχομαι θετικη χοριακη.

Εγω σημερα εκανα την μεταφορα.μου βαλανε 4 κ καταψυξανε αλλα 3. Τωρα ξεκουραση κ υπνο

σου ευχομε ολα καλα να πανε κουκλα μου και συντομα να μας πεις τα ευχαριστα...τωρα να το παιζεις κλεωπατρα και ασε τους αλλους να κανουν και καμια δουλεια...!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...