Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ελα να ξυπναμε σιγα σιγα!!!!!καλημερα κοριτσαρες μου!τι κανετε;;λοιπον ο καιρος εδω πανω τα εχει παιξει για τα καλα!χθες ειχε ηλιο και ζεστη και σημερα εχει ψωλοκρυο!αλλα δεν πτοουμαι.εγω για το Σαββατιανο μου καφεδακι θα παω σιγουρα και ας ριξει καρεκλοποδαρα.

Παπακι αντε ελα να σε παω βολτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα! χθες κουραστηκα πολυ με πονεσε η μεση μου ταχα κ που κανω την ερευνα τζαμπα την κανω γιατι θελει να ερθει η μαμα του να δει τα ρουχα κ να βγουμε μαζι στην αγορα εμεις γιαφετος δεν ειμαστε κ για πολλα οικονομικα κ θα δουμε τωρα.

νατασουλα εγω σαβουριασα χθες κρεπες σπιτικες μιαμ μιαμ ειχα λυσαξη τοσες μερες θεώ κρεπα κ θελα κρεπα !!!

φιλακια σε ολες!!!! εδω εχει βροχη κ κρυο !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!Κι εδω έχει πολύ κρύο σημερα μπρρρρρ

Τα νεα μου είναι πως η περίοδος μου επέστρεψε στα φυσιολογικά της και σε ροή και σε όλα.Μαλλον η κλομιφενη μου είχε κάνει πολύ λεπτό το ενδομήτριο τις άλλες φορές γι'αυτο και τα καφέ.

Αχ χθες πάλι με βρήκε εκείνος ο μαλακός κύριος στο γυμναστήριο και μου είπε"πάλι εδω εσύ,δεν θα κάτσεις σπίτι σου να κανείς κανα παιδί;"

Κοιτα του λέω εμένα ο άντρας μου με την μια μου έβγαλε τον γιο(αυτος έχει κόρη το πρώτο και τώρα αγοράκι το δεύτερο)και είναι και σίγουρος ότι είναι δικό του γιατί του μοιάζει καταπληκτικά οπότε δεν τραβάει κανένα ζόρι ούτε αυτος ούτε κι εγώ για άλλο!!!αυτά μπροστά σε κόσμο ε;Για ποτέ τα μάζεψε και έφυγε....

Ε μαααα μια φορα σε άφησα δεύτερη με τίποτα όμως!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!Κι εδω έχει πολύ κρύο σημερα μπρρρρρ

Τα νεα μου είναι πως η περίοδος μου επέστρεψε στα φυσιολογικά της και σε ροή και σε όλα.Μαλλον η κλομιφενη μου είχε κάνει πολύ λεπτό το ενδομήτριο τις άλλες φορές γι'αυτο και τα καφέ.

Αχ χθες πάλι με βρήκε εκείνος ο μαλακός κύριος στο γυμναστήριο και μου είπε"πάλι εδω εσύ,δεν θα κάτσεις σπίτι σου να κανείς κανα παιδί;"

Κοιτα του λέω εμένα ο άντρας μου με την μια μου έβγαλε τον γιο(αυτος έχει κόρη το πρώτο και τώρα αγοράκι το δεύτερο)και είναι και σίγουρος ότι είναι δικό του γιατί του μοιάζει καταπληκτικά οπότε δεν τραβάει κανένα ζόρι ούτε αυτος ούτε κι εγώ για άλλο!!!αυτά μπροστά σε κόσμο ε;Για ποτέ τα μάζεψε και έφυγε....

Ε μαααα μια φορα σε άφησα δεύτερη με τίποτα όμως!!!

τελος εισαι δικια μας εσυ !!!! καλα του ειπες του παπαρα !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ,εδώ εχει μια ηλιολουστη μέρα καμια σχεση με της 3 προηγούμενες!!!!

ασπα καλά του τα είπες αλλα μην δίνεις και πολύ σημασία σε αυτα γιατί το να πέσεις στο επιπεδό του ειναι το πιο εύκολο το να ερθει αυτος στο δικό σου ειναι δύσκολο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Γειτόνισσα την πρώτη φορά που τον συνάντησες τον μ……..α, πρέπει να είχες εκνευριστεί πάρα πολύ και σίγουρα τα είχες βάλει με τον εαυτό σου που δεν του απάντησες κατάλληλα και κατάπιες όλο το φαρμάκι. Πρέπει η δεύτερη ευκαιρία που σου δόθηκε, να ήταν πολύ γλυκιά……….

Ηθικό δίδαγμα κοριτσάκια, να απαντάτε ΠΑΝΤΑ κατάλληλα και να μην μασάτε τα λόγια σας. Δεν είναι πολύ ωραία αίσθηση???? Και εγώ πολύ γουστάρω όταν τους φέρνω σε δύσκολη θέση.

Κατερίνα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι περιμένουμε με αγωνία να μας πεις αν σου ήρθε η σιχαμένη. Θέλω νύφη φουσκωτή με κοιλιά τούρλα !!!

Ευχαριστώ για το link, το άνοιξα το site και είναι πάρα, πάρα, πάρα πολύ ωραίο. Ως ξανθιά, επειδή μπορεί και να μου διέφυγε, δεν είδα πουθενά το νυφικό σου. Επίσης θα μπορούσατε να βάλετε κοινές σας φωτογραφίες από τότε που γνωριστήκατε μέχρι σήμερα, π.χ. σε ταξίδια, διακοπές κτλ..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αααα Γειτόνισσα σήμερα μπουζουκοκατάσταση και να καούν οι πίστες !! Ντύσου στολίσου, ίσιωσε μαλλί, κάνε και γαργάρες να βγαίνει φωνή καμπάνα, και ΣΑΑΑΑΚΗ!!!!!

Starkieser μετά την «επιτυχημένη» σαραντάδα, τι σκέφτεσαι να κάνεις? Ποιο είναι το επόμενο βήμα?

Mina – ni, όχι απλά δεν περνάνε οι μέρες, τον ατελείωτο έχει αυτός ο μήνας. Νόμιζα ότι με σκότωνε η αναμονή της σπερματέγχυσης, αλλά ΑΥΤΗ η αναμονή δεν συγκρίνεται. Πόσο μάλλον όταν απαγορεύονται και τα πολλά – πολλά……Δεν μπορώ να καπνίσω, δεν μπορώ να κάνω σεξ, δεν μπορώ να κάνω γυμναστική.

Μιλάω με φίλους και με ρωτάνε τι κάνω. Εεεε τι να απαντήσω τώρα εγώ? Ότι κόβω τις ρίζες που έβγαλε ο κώλος μου???

Πάντως βρε παιδιά, για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω νεύρα……….Χωρίς πλάκα, συμπεριφέρομαι σαν άγγελος…………..Δεν με πειράζει τίποτα !!

Tinker εμείς καλά είμαστε, εσύ πες κανένα νέο από τον νεραϊδόκοσμο σου.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Αααα Γειτόνισσα σήμερα μπουζουκοκατάσταση και να καούν οι πίστες !! Ντύσου στολίσου, ίσιωσε μαλλί, κάνε και γαργάρες να βγαίνει φωνή καμπάνα, και ΣΑΑΑΑΚΗ!!!!!

Starkieser μετά την «επιτυχημένη» σαραντάδα, τι σκέφτεσαι να κάνεις? Ποιο είναι το επόμενο βήμα?

Mina – ni, όχι απλά δεν περνάνε οι μέρες, τον ατελείωτο έχει αυτός ο μήνας. Νόμιζα ότι με σκότωνε η αναμονή της σπερματέγχυσης, αλλά ΑΥΤΗ η αναμονή δεν συγκρίνεται. Πόσο μάλλον όταν απαγορεύονται και τα πολλά – πολλά……Δεν μπορώ να καπνίσω, δεν μπορώ να κάνω σεξ, δεν μπορώ να κάνω γυμναστική.

Μιλάω με φίλους και με ρωτάνε τι κάνω. Εεεε τι να απαντήσω τώρα εγώ? Ότι κόβω τις ρίζες που έβγαλε ο κώλος μου???

Πάντως βρε παιδιά, για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω νεύρα……….Χωρίς πλάκα, συμπεριφέρομαι σαν άγγελος…………..Δεν με πειράζει τίποτα !!

Tinker εμείς καλά είμαστε, εσύ πες κανένα νέο από τον νεραϊδόκοσμο σου.

φιλεναδα την δευτερα πειμενουμε τα ευχαριστα ε? αντε περασαν οι μερες , την ηρεμια που εχεις τωρα θα συνεχισεις να εχεις απο εδω κ περα κ ειδικα μετα τα ευχαριστα νεα !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ασπακι μου καλα του απαντησες!!! Αντε τον μ@@@@@@@@@@

νεραιδουλα μου που είσαι εσυ;;;;

παπακι μουδεν εχει βόλτα σημερα;;;

μινα ωραία μερα σημερα!!:D

μπα κοπελια δεν εχει ατα σημερα ο δικος μου κανει τον κινεζο δεν καταλαβαινει δεν ακουει τιποτα μαλλον μεχρι τηνμανα μου θα παω που ειναι κ ο ανηψιος μου εκει να παιξουμε κανα παιχνιδι!!!

εσυ πως εισαι? ποτε περιμενουμε αποτελεσματα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μπα κοπελια δεν εχει ατα σημερα ο δικος μου κανει τον κινεζο δεν καταλαβαινει δεν ακουει τιποτα μαλλον μεχρι τηνμανα μου θα παω που ειναι κ ο ανηψιος μου εκει να παιξουμε κανα παιχνιδι!!!

εσυ πως εισαι? ποτε περιμενουμε αποτελεσματα?

Σε μια βδομάδα παπακι μου! Να πας βολτιτσα να χαρεί κ το Μωρακι μας!!:P

λια μου η αλλιώς αγγελουδι μου λιγο ακόμα έμεινε...2 μερες μονο!!!

Αχ ναι ρε κορίτσια, 2 μέρες……………μετράω ώρες σαν θανατοποινίτης. Περιμένω και τα πεθερικά για καφέ σήμερα…………τι ωραία που θα περάσουμε πάλι………..

Εχθές είδα τους γονείς μου και σήμερα το πρόγραμμα έχει πεθερικά για ξεκάρφωμα. Να μην λένε ότι εξαφανιστήκαμε, ……κάτι τρέχει, ……και τέτοια……….

9aXep2.png

Αχ ναι ρε κορίτσια, 2 μέρες……………μετράω ώρες σαν θανατοποινίτης. Περιμένω και τα πεθερικά για καφέ σήμερα…………τι ωραία που θα περάσουμε πάλι………..

Εχθές είδα τους γονείς μου και σήμερα το πρόγραμμα έχει πεθερικά για ξεκάρφωμα. Να μην λένε ότι εξαφανιστήκαμε, ……κάτι τρέχει, ……και τέτοια……….

μμμμ τι καλα που θα περασεις σημεραα κοιτα κ κατι να τρεχει παλι μαλακοβλακειες θα ακουσεις θα ξεχασω εγω οταν τους ειπαμε οτι ειμαι εγκυος τον ξεχασμενο βλημα μας ειπε με τι λεφτα θα το ταισουμε κ ο πεθερος αντε καιρος ηταν κ εμεις λεγαμε τι θα γινει με εσας οποτε γλυκεια μου καλη επιτυχια για σημερα ?!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...