Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αστα να πανε και απο τοσα αυγα δεν εβγαλε ο μπουφος ουτε ενα κοτοπουλο...

Δεν τον εχεις αναγκη βρε!!θα το βγαλεις μονη σου το κοτοπουλακι!!!ετσι κι αλλιως αχρηστος αποδειχτηκε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!

κατερινάκι σ΄ευχαριστώ που με θυμήθηκες και μου έστειλες το link, καλά πώς το έφτιαξες βρε τρελή? είσαι φοβερή χάκερ λέμε...εγώ δυσκολεύομαι μια φωτογραφία να ανεβάσω χιχι

ασπασούλα μου δεν παίζεται ο γιος σου με τις ατάκες του...θέλουμε κάθε μέρα να μας λές και απο μια, φαντάζομαι έλιωσες οταν άκουσες αυτά τα λόγια!!

το παπάκι πάντως έλιωσε....έρχεται και η σειρά σου καλή μου, υπομονή!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα ερωτευμενα κοριτσάκια!!!!!

εμένα για να ειμαι ειλικρινής δεν μου πολύ αρέση αυτη η γιόρτη μεταξι μας (την θεωρω χαζη) αν και δεν θα με χάλαγε μια τούρτα σαν και αυτη που εφερε ο άντρας της georgat οπως επίσεις τα πιο γλυκα χρονια πολλα απο τον γιο της ασπας!!!!

edol τα κατάφερες τελικα με την ένεση μονη σου εεεε μπράβο αντε και καλη συνεχεια!!!

maria v υπομονή μεχρι την εξέταση και προσπαθησε αν και είναι πολύ δύσκολο να μην κάνεις ασχημες και αρνητικες σκέψεις ο θεος να είναι μαζί σου και να προστατέψει εσένα και τα μωράκια σου!!!!!

λολιτα η κύστη που είδατε με τον γιατρο ειχαι υγρό διαφανες και ήταν το πολύ 2 εκατοστα????????εαν ναι μην φοβάσαι θα σπάσει στην επόμενη εμμήνο ρύση!!!

λεια κοντευει η μέρα εεε???σου περάσανε γρήγορα ή όχι?????

τιnκerbell τι κάνεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42.EDOL

43. SISSY

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. janneta ΕΓΚΥΟΣ
  18. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Λια33

Ποσοστό: 1/3

......

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!

κατερινάκι σ΄ευχαριστώ που με θυμήθηκες και μου έστειλες το link, καλά πώς το έφτιαξες βρε τρελή? είσαι φοβερή χάκερ λέμε...εγώ δυσκολεύομαι μια φωτογραφία να ανεβάσω χιχι

ασπασούλα μου δεν παίζεται ο γιος σου με τις ατάκες του...θέλουμε κάθε μέρα να μας λές και απο μια, φαντάζομαι έλιωσες οταν άκουσες αυτά τα λόγια!!

το παπάκι πάντως έλιωσε....έρχεται και η σειρά σου καλή μου, υπομονή!!

τινα με το καλό να ακουσεις και εσύ τα πιο γλυκά χρόνια πολλά,οχι χρόνια πολλά μωρό μου αλλά χρόνια πολλά μαμά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!! Ο καιρός ο μουντος με τις βροχές μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αισθάνομαι λες και ειμαι σε ορεινό χωριό και δεν μπορω να κανω καμμια δουλεια!!!!

Τρίτη μέρα καθυστέρησης και τα νεύρα τσαταλια. Σημερα μόλις που άρχισα να νοιώθω ενα μικρο κάψιμο στην κοιλια αριστερά. Κατα τα αλλα ειμαι σίγουρη πως θα μου έρθει αύριο που έχει μαραθώνιο για αγορα παπουτσιων, και πολυ θα με εκνευρισει!!!!!

Ο κωλο καιρός με την υγρασία μου έχει κάνει την μέση κομμάτια και γενικα ξυπνησα πάλι με αναγουλες και παρα παρα παρα πολλα νεύρα!!!!!!

Ελπίζω η υπόλοιπη μέρα να εξελιχθεί σε κάτι καλο γιατι δεν ξερω ποιος θα την πληρώσει την νύφη !!! Ενα απο τα καλα ειναι πως σημερα θα έχω μαζι μου ενα απο τα βαφτηστηρια μου οπότε ειτε θα το σερνω μαζι μου το παιδάκι στις δουλειές ειτε θα κάτσουμε σπιτι να παίξουμε επιτραπέζια κτλ κτλ.

Αυτα ειναι τα πρωινά μου νεα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα τσουπρες!!

Τινακι μου και Παπακι μου και ολες ξερετε ποσο κοντα ειστε να ακουσετε κι εσεις τρελες ατακες?Πολυ κοντα να ειστε σιγουρες...

Χθες ηταν μια ωραια μερα,ωραια νυχτα;););) και σημερα τοπρωι εκανε και την ωραια της εμφανιση και η καλη μου η περιοδος και ηρθε και εδεσε το γλυκο δεν περιμενα βεβαια και τιποτα αλλο αφου για πρωτη φορα το στηθος οχι μονο δεν πρηστηκε αλλα οσο και να το ζουλουσα τιποτα απο πονο...Απλα την περιμενα αυριο και μου χαλαει τα σχεδια για το γυμναστηριο αλλα θα παω αυριο μαλλον και μετααααα ΣΑΚΗΗΗΗ μην ξεχνιομαστε!!!

Μολις με πηρε και τηλ η μαμα μου της ειπα οτι μου ηρθε περιοδος και θα μου κλεισει ραντεβου με την γιατρο-μαντη Καλχα να δουμε τι θα δουμε...

Φιλακια πολλα κοριτσακια μου και περιμενω πως και πως τα ευχαριστα απο βδομαδα;)

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Ελπιζω να περασατε ολες τελεια χθες!

Εγω μιλησα με τον ομοιοπαθητικο.Μου ειπε πως το ξανασκεφτηκε και δεν θελει να προχωρησουμε στην τελευταια φαση αν πρωτα δεν κανω εναν υπερηχο.Αν μου λεει εχουμε ηδη αποτελεσμα δεν θα χρειαστει να συνεχισουμε.Του εξηγησα πως περιμενω σημερα-αυριο να αδιαθετησω οποτε ο υπερηχος θα γινει γυρω στην 10-12 μερα...

Λιγη αναμονη ακομη τι να κανω...υπομονη και ας ελπισουμε πως θα ειναι για καλο!

Σας φιλω γλυκα ολες!

χαιρετε κ απο μενα!!! κ εγω περασα ωραια χθες!!!

ασπα κ μονο που θα τον εχουμε σελιγους μηνες τον μικρουλη εδω μεσα τα κανει ολα τελεια !!!!

εγω πριν λιγο εκανα την καθημερινη μου ενεση ντυθηκα κ βουρ εξω!!!

παω για καφε κ το απογευμα παλι για μια ερευνα αγορας !!!

λατρεια θα σε παρω τηλ το απογευμα γιατι γυφτουλι δεν εχω καρτα ακομα χαχαχαχα!!!

φιλακια κε σολεςςς!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

χαιρετε κ απο μενα!!! κ εγω περασα ωραια χθες!!!

ασπα κ μονο που θα τον εχουμε σελιγους μηνες τον μικρουλη εδω μεσα τα κανει ολα τελεια !!!!

εγω πριν λιγο εκανα την καθημερινη μου ενεση ντυθηκα κ βουρ εξω!!!

παω για καφε κ το απογευμα παλι για μια ερευνα αγορας !!!

λατρεια θα σε παρω τηλ το απογευμα γιατι γυφτουλι δεν εχω καρτα ακομα χαχαχαχα!!!

φιλακια κε σολεςςς!!!!!

Ολο βολτες μου εισαι μετα εμενα λες....

Θα σε παρω εγω τηλ αγαπη.Δεν σε πηρα το πρωι ειχα σιδερωμα...

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!ρε Κατερινιω εγω θα το ξαναρωτησω!δεν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;;;;αναγουλες ακουω,καθυστερηση.τι να πω!!!

Πατριωτακι υπομονη λιγες μερες ακομα!!!και μακαρι να μην χρειαζεσαι το επομενο σταδιο

Ασπα να σου δωσω και τη μητρα μου να την παρεις στο μεντιουμ;

Παπακι ολο βολτες εισαι!!το μωρο αμα σου βγει αλανι μην απορεις..αχ θα τρεχεις απο πισω του!!χα χα!

Παω για νανι κοριτσια μου γιατι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο τους πονους της ακατανομαστης.

Φιλακια πολλα σε ολες,θα τα πουμε μετα!!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;εγω ειπα να διασκεδασω λιγο τον πονο μου σημερα με ενα κεικ τινγκα στη σαντυγι...κερναω...!!!φυσικα θα την βαφτισουμε "σαλατα χωρις λαδι" πριν την φαμε!!!

Σαπισα στον υπνο!!και σε λιγο λεω να να ξαναπεσω!!!!αυτο θα πει φυτο.

Starkieser κερνας,δεν κερνας εγω ενα μεγαλο κομματακι το θελω παντως!

Παπακι τραβατε με και ας κλαιω εισαι.....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...