Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πως εισαι εσυ μικρό σισσακι? ειναι καλά τα αυγουλάκια σου? δεν νομιζω να σας κανω τετοιο δωρο..βασικά το δωρο ηταν η κρεπα σοκολατας στο στομαχι μου διοτι με την διαιτα το στομαχι ηταν μια χαρα και ξαφνικα εγω το πυρπολησα με τοσο βαρυ πραγμα..οποτε κι αυτο διαμαρτυρεται....

αχ δεν ξερω αν ειμαι καλα...πρεπει να παω σε δουλιτσες στην τραπεζα και ειμαι βαδιζω και παραμιλω....ειναι κι αυτη η βροχή αστα να πανε...και δεν φτανουν μονο αυτα...μολις μου εστειλε ο αντρας μου και μια τουρτα σοκολατα με καρδουλες κτλ κτλ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Σημερα δίνω 2 μαθήματα στη σχολή οπότε θα γιορτασω τον βαλεντινο με τα αυγουλακια μου και τα βιβλία μου!!!

Τι γλυκό το δωράκι του άντρα σου... Βρε κατερινακι μου αφου δεν είσαι πολυ καλα πήγαινε αύριο στις δουλειές σου!

Κανε ενα ωραίο τσαγακι,φάε και λιγο τουρτιτσα(επιβαλλεται σημερα) και ξεκουρασου..:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα δίνω 2 μαθήματα στη σχολή οπότε θα γιορτασω τον βαλεντινο με τα αυγουλακια μου και τα βιβλία μου!!!

Τι γλυκό το δωράκι του άντρα σου... Βρε κατερινακι μου αφου δεν είσαι πολυ καλα πήγαινε αύριο στις δουλειές σου!

Κανε ενα ωραίο τσαγακι,φάε και λιγο τουρτιτσα(επιβαλλεται σημερα) και ξεκουρασου..:D

μακάρι να γινοταν αλλα δυστυχως πρεπει να παω σημερα...θα περιμενω λιγακι να ηρεμησω και μετα θα ξεχυθω στους βρεγμενους δρομους......ααααα θελω να βγαλει ηλιοοοοοοοοοοοοοοοοο

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κατερινάκι θα συμφωνήσω μαζί σου για τον εορτασμό με τουρτίτσες και γλυκά!!!!

ελπίζω να μην φταίει η κρέπα για τα συμπτώματα σου και να πάρεις το καλύτερο δώρο σήμερα...όσο για τις δουλείες καλό κουράγιο, και εδώ δεν εχει σταματήσει να βρέχει.

sissy μου ωραίο βρε το σημερινό σου πρόγραμμα χιχι, θα αφιερώσεις το βράδι στον αντρούλη σου

νατασούλα μου φαντάζομαι γλυκά που θα φας σήμερα εεεεεεεεε, εγώ αρχισα νωρίς μου φέρανε κατι τέλεια γλυκά στο γραφείο και φυσικά δεν έμεινε τίποτα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Χρονια πολλα και παντα ερωτευμενα!

Aspouli εγω στη θεση σου θα εκανα αλλη μια χοριακη για να ειμαι σιγουρη και μετα θα ξαναπηγαινα στο γιατρο!Σιγουρα δεν θα ειναι κατι σοβαρο ευχομαι ομως να ειναι και ευχαριστο!

Georgkat να σε γλυκανει θελει ο καλος σου κοριτσακι μου που σε βλεπει συνεχεια αγχωμενη...Αντε με το καλο να απολαυσετε και την γαμηλια τουρτιτσα σας!

Λια θα σου εχει και ετοιμο αφρογαλα για τον καπουτσινο σου το παπακι :D αντε και περασαν οι μερες μετραμε σε 4 αντιστροφα!

Sissy μου καλη επιτυχια με τα μαθηματα και να προσεχεις τα αυγουλακια σου!

tinkerbell που χαθηκες γλυκουλα μου?

Φιλια πολλα σε ολες κοριτσαρες μου!Να περασετε καλα σημερα ολες (παπακι μην παει στο πονηρο το μυαλο σου,γενικα μιλαμε...)

Καλησπερα κ απο μενα! τελειωσα απο της δουλειες κ σας ηρθα !!!

Χρονια Πολλα κ ερωτευμενα με πολλα φιλακια κ αγκαλιτσες σε μεγαλα κ μικρα μωρα !!!

Μαρια V ειμαι εδω για οτι θελεις ! ξερω τι παιρνα απο το μυαλο σου καθε μερα ολοι μερα τα ιδια σκεφτομουν κ εγω να δεις που κ εσυ απλα θα σπυ μεινει το ανχος κ ολα θα ειναι οκ !

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Χρονια πολλα και παντα ερωτευμενα!

Aspouli εγω στη θεση σου θα εκανα αλλη μια χοριακη για να ειμαι σιγουρη και μετα θα ξαναπηγαινα στο γιατρο!Σιγουρα δεν θα ειναι κατι σοβαρο ευχομαι ομως να ειναι και ευχαριστο!

Georgkat να σε γλυκανει θελει ο καλος σου κοριτσακι μου που σε βλεπει συνεχεια αγχωμενη...Αντε με το καλο να απολαυσετε και την γαμηλια τουρτιτσα σας!

Λια θα σου εχει και ετοιμο αφρογαλα για τον καπουτσινο σου το παπακι :D αντε και περασαν οι μερες μετραμε σε 4 αντιστροφα!

Sissy μου καλη επιτυχια με τα μαθηματα και να προσεχεις τα αυγουλακια σου!

tinkerbell που χαθηκες γλυκουλα μου?

Φιλια πολλα σε ολες κοριτσαρες μου!Να περασετε καλα σημερα ολες (παπακι μην παει στο πονηρο το μυαλο σου,γενικα μιλαμε...)

Ναι, κι εγώ έτσι λέω να κάνω...!!

Μπας και....! Τουλάχιστον να φύγει απ'το μυαλό μου... θα κάνω αύριο άλλη μια χοριακή και μετά θα πάω να με δει, να μην έχω αγωνία.

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Κοριτσαρες μου καλησπερα!!!

Κατερινιω στειλε μου την τουρτα σε παρακαλω αμα δεν τη φας!!!

Παπακι οχι απλα θα φαω γλυκα θα μπω σε μπανιερα με σοκολατα.εχω σοκολατοεξαρτηση!

Τη μερα θα την περασω αγκαλια με κρεπες που εχω σκοπο να φτιαξω και με την περιοδο μου που μου χτυπα την πορτα σημερα.μα ποσο στην ωρα της η ρουφιανα;;;

Ρε κοριτσια μου για λυστε μου τωρα και μια απορια μηπως εχετε ή ειχατε τιποτα παρομοιο.εδω και 2-3 μηνες ειδικα οταν πλησιαζει η περιοδος εχω εντονα τσιμπηματακια κοντα στις σαλπιγγες.στην αρχη υπεθεσα και ηλπιζα οτι ηταν το κωλαντερο αλλα τζιφος.λετε νε ειναι καμια ωραιοτατη κυστη και να μην την εχω παρει χαμπαρι;

εγώ είμαι στην δουλεια και σημερα τελειώνω στις 10 οπότε δεν μας κοβω να γιορτάζουμε σημερα αλλα το αγόρι μου μας έκλεισε τραπέζι για το Σάββατο για τον έναν,μοναδικό,ανυπέρβλητο,κούκλο.....ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!

Οπότε είμαι καλυμμένη η τρελή ρουβιτσα...

Και συνεχίζω με ατάκες Γιώργου.

Ανοίγω τα ματια μου σημερα και αυτος ήταν ήδη στο κρεβάτι μου γιατί κάθε πρωί με το που φεύγει ο μπαμπάς μας έρχεται αυτος και μου λεει "χρόνια πολλά μωρό μου" "έτσι μου είπε ο μπαμπάς να σου πω" και λιωνωωωω

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

εγώ είμαι στην δουλεια και σημερα τελειώνω στις 10 οπότε δεν μας κοβω να γιορτάζουμε σημερα αλλα το αγόρι μου μας έκλεισε τραπέζι για το Σάββατο για τον έναν,μοναδικό,ανυπέρβλητο,κούκλο.....ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!

Οπότε είμαι καλυμμένη η τρελή ρουβιτσα...

Και συνεχίζω με ατάκες Γιώργου.

Ανοίγω τα ματια μου σημερα και αυτος ήταν ήδη στο κρεβάτι μου γιατί κάθε πρωί με το που φεύγει ο μπαμπάς μας έρχεται αυτος και μου λεει "χρόνια πολλά μωρό μου" "έτσι μου είπε ο μπαμπάς να σου πω" και λιωνωωωω

Γιος και μπαμπας απιστευτοι!Να τους χαιρεσαι Ασπουλα μου!

Στον Θεο Σακη θα ριξεις και μια τσιριδα για ολες μας!!!

40 αυγα??????????????????????????????????????????????????????

ναι εχω πολυκιστικες και το να κανω ενα εκατομμυριο ωαρια καθε φορα ειναι απλο για μενα...ετσι βρε αδερφε για να μην με λενε τσιγκουνα!!και μου ειπαν σαραντα απο οτι μπορουσαν να μετρησουν μπροστα δεν ξεραν τι παιζει πισω στις ωοθικες που δεν μπορουσαν να δουν...το θεμα ειναι οτι μου τα καταστρεψανε,οποτε....!

Καλα Ασπα δεν εχω λογια!!!τι γιος ειναι αυτος και τι αντρας!συνδυασμος που σκοτωνει!!!

Παπακι θελω να σ΄ενημερωσω οτι εχω βαλει τονναντρα και φτιαχνει σοκολατενιες κρεπες!!!

Starkieser Ο γιατρος μαλλον κοτετσι ηθελε να φτιαξει με τετοια αυγουλοπαραγωγη.εχεις σπασει καθε ρεκορ!!!!

Πατριωτακι απολαυσε τη μοναξια σου σημερα και κανε πραγματα για τον εαυτο σου!

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

Καλα Ασπα δεν εχω λογια!!!τι γιος ειναι αυτος και τι αντρας!συνδυασμος που σκοτωνει!!!

Παπακι θελω να σ΄ενημερωσω οτι εχω βαλει τονναντρα και φτιαχνει σοκολατενιες κρεπες!!!

Starkieser Ο γιατρος μαλλον κοτετσι ηθελε να φτιαξει με τετοια αυγουλοπαραγωγη.εχεις σπασει καθε ρεκορ!!!!

Πατριωτακι απολαυσε τη μοναξια σου σημερα και κανε πραγματα για τον εαυτο σου!

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

Αστα να πανε και απο τοσα αυγα δεν εβγαλε ο μπουφος ουτε ενα κοτοπουλο...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...