Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

[quote name='Λια33;1935433

Κατερινιώτισσα αν τα βυζιά σου μεγάλωσαν κι άλλο και πιτσιλάνε' date=' πες το από τώρα να φέρω ομπρέλα……..χαχαχα

Που είσαι ρε [b']Γεωργία[/b]…????..............να μας καμαρώσεις…………..

δεν με λες τι δοση επαιρνες για την εξωσωματικη? μηπως σου ανεβασαν την τρελα ποιο ψηλα απο τι ηταν χαχαχαχ!!! οχι μαρι δεν με μεγαλωσαν αλλο ζηλευεις που εχω τροφαντο στηθος χαχαχαχ!!κ εσυ εχεις λεμονακια χαχαχαχ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί ρε Κατερινιώτισσα, άμα μου χρειαστεί λίγο γάλα μάνας, να μην έχω???.........εεεεε….???......εεε…..??

Θα φέρω ένα μπουκάλι να μου βάλεις λίγο μέσα. Να πας και πιο ανάλαφρη στο σπίτι…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια δωσε!!!θελω κι αλλες μαντζουνοιστοριες!!!και τωρα που τρωω θελω την πιο αηδιαστικη που υπαρχει!Ρε συ δικιο εχει το παπακι!δε μπορει κατι σου εκαναν εσενα με τις δοσεις!οχι οτι το ειχες αναγκη αλλα προσπαθουμε να σε δικαιολογησουμε!

Starkieser ασε τα βιτεξ και τα σφουγγαροπανα!θα σου πει η Λια τωρα συνταγη για να στρωσουν οι ορμονες.

Λια δωσε!!!θελω κι αλλες μαντζουνοιστοριες!!!και τωρα που τρωω θελω την πιο αηδιαστικη που υπαρχει!Ρε συ δικιο εχει το παπακι!δε μπορει κατι σου εκαναν εσενα με τις δοσεις!οχι οτι το ειχες αναγκη αλλα προσπαθουμε να σε δικαιολογησουμε!

Starkieser ασε τα βιτεξ και τα σφουγγαροπανα!θα σου πει η Λια τωρα συνταγη για να στρωσουν οι ορμονες.

Δεν μπορω ρε κοριτσαρα να αφησω το μαλλι 2 μηνες απλυτο,μαλλον δεν θελω τοσο πολυ το μωρο χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μετά από πολύμηνη απουσία μου από το forum, επιστρέφω και πάλι..!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τελικά τα κατάφεραν να πιάσουν μωράκι!! Με το καλό σε όλες!! Χαιρετώ όλα τα κορίτσια που δε με γνωρίζουν! Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία!!

Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο, το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλάξαμε τελικά γιατρό...

Απευθυνθήκαμε σε έναν εξειδικευμένο σε θέματα υπογονιμότητας. Είδαμε μεγάλη διαφορά, καθώς ολοκληρώσαμε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και με κατάλληλη αγωγή το σπέρμα του άντρα μου βελτιώθηκε αισθητά.Πρόσφατα κάναμε σπερματέγχυση με φάρμακα. Όμως δυστυχώς, τη Δευτέρα που κάναμε τη χοριακή, βγήκε και πάλι αρνητική.... Το θέμα είναι ότι ενώ διέκοψα τα φάρμακα από τη Δευτέρα, η περίοδός μου είναι άφαντη.... Ούτε καν συμπτώματα περιόδου....

Μου είπε να περιμένω τρεις μέρες, αλλιώς αύριο να τον ξαναπάρω. Απλά βρε κορίτσια μου ανησυχώ... Μπας και με πείραξαν τα φάρμακα μια που εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα;;; Τι μπορεί να συμβαίνει;; Άσε που αυτή τη φορά είχα περίεργες κράμπες στην κοιλιά, οι οποίες συνεχίζονται ακόμη... Και το στήθος μου όλο και πρήζεται... Πάω να σκάσω... Ελπίζω να μην έπαθα τίποτα γυναικολογικό και τρέχω μετά και δε φτάνω....

Είναι καμιά σας που γνωρίζει κάτι σχετικό ή είχε καμιά παρόμια εμπειρία μπας και με διαφωτίσει;;;

aspouli καλως ηρθες στην παρεα μας.... πολυ συχνά η κλομιφαινη και η προγεστερονη που παιρνουμε για την σπερματεγχυση εχουν τετοια αποτελεσματα....αν προσθεσουμε και το αγχος μας...τοτε η περιοδος γινεται αφαντη για πολλες πολλες μερες...ειναι κατι φυσιολογικό....μην αγχωνεσαι και προσπαθησε να χαλαρωσεις... πολλές φορές τα utrogestan φερνουν καθυστερηση μεχρι και 10 μερες...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

3 χρονια;μπορει και παραπανω...εγω επιασα με την πρωτη σπερματεγχυση αλλα το εχασα μετα απο 1,5 μηνα,για την δευτερη φορα ουτε να σχολιασω δεν αξιζει γιατι απο μαλακια,συγνωμη κι ολας,των γιατρων επαθα υπερδιεγερση ωοθηκων,εκανα 40 ωαρια και εγιναν 6 εκατοστα το καθενα,παρολα αυτα μου εκαναν και την σπερματεγχυση και με βαλαν να υπογραψω και χαρτι μηπως εχω πολυδυμη κυηση χαχαχαχαχ εδω γελανε!!!τωρα αναρρωνω και περιμενω να περασει κανενα τριμηνο για να γινω καλα...καλα το τι ενεσεις εφαγα και τι εξετασεις εκανα δεν λεγετε με εκαναν να θελω να τουσ σκοτωσω ολους...τι τελεια που επιασες μονη σου,αυτο ειναι υπεροχο,μακρια απο τους παλιογιατρους!!!πολυ χαιρομαι για εσενα!

40 αυγα??????????????????????????????????????????????????????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γιατί ρε Κατερινιώτισσα, άμα μου χρειαστεί λίγο γάλα μάνας, να μην έχω???.........εεεεε….???......εεε…..??

Θα φέρω ένα μπουκάλι να μου βάλεις λίγο μέσα. Να πας και πιο ανάλαφρη στο σπίτι…….

κοιτα μην μου ερθεις με κανα θυλαστρο στον καφε χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

τινακι μου τί να μας πει εμας ο αγιος βαλεντινος...εμεις οταν εχουμε ωορρηξια τον γιορταζουμε με τριημερο εορτασμο!!! απλά σημερα ειναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σαβουριάζουμε τουρτίτσες καρδουλες τίνγκα στις θερμίδες και να πινουμε σαμπανια και να γινομαστε ντίρλα!!

Εμενα τα νεα μου...χμμμμ εκνευριστικό πρωινό ξύπνημα γιατι αφου σαβουριασα χτες κρεπα μετα το στομαχι μου ηταν τουμπανο και δεν μπορουσα να κοιμηθω... και αφου ειμαι με μια καθυστερησουλα τοσο δα μικρουλα, ειπα πως θελω σοκολατα γιατι ακριβως θα αδιαθετησω...μπαααα ομως...τιποτα δεν ηρθε....αφαντη η περιοδος..και σηκωθηκα σημερα το πρωι με εμετους και ζαλαδες!!!!! οποτε το εβδομαδιαιο προγραμμα θα περιοριστεί σε δουλειες εδω κοντά γιατί δεν με βλέπω καλά....εχει παλι κωλοκαιρο...τα νευρα μου κουδούνιαααααααααα

πότε θα στεγνώσουν τα σεντονια μου??????????????????????????????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

κατερινακι μου καθυστερηση,ζαλαδες και εμετουσ ακούω;;;;

Κανε μας ενα Άγιο βαλεντινικο δώρο..pleaseeeee!!!!!!!!!!!!

Είσαι καλυτερα τωρα;

τινα μου τι όμορφη φωτό! Happy Valentine's day!!:D

Καλωσορίζω τα καινούργια κορίτσια στην παρέα!!

Καλημέρα κορίτσια!!

κατερινακι μου καθυστερηση,ζαλαδες και εμετουσ ακούω;;;;

Κανε μας ενα Άγιο βαλεντινικο δώρο..pleaseeeee!!!!!!!!!!!!

Είσαι καλυτερα τωρα;

τινα μου τι όμορφη φωτό! Happy Valentine's day!!:D

Καλωσορίζω τα καινούργια κορίτσια στην παρέα!!

πως εισαι εσυ μικρό σισσακι? ειναι καλά τα αυγουλάκια σου? δεν νομιζω να σας κανω τετοιο δωρο..βασικά το δωρο ηταν η κρεπα σοκολατας στο στομαχι μου διοτι με την διαιτα το στομαχι ηταν μια χαρα και ξαφνικα εγω το πυρπολησα με τοσο βαρυ πραγμα..οποτε κι αυτο διαμαρτυρεται....

αχ δεν ξερω αν ειμαι καλα...πρεπει να παω σε δουλιτσες στην τραπεζα και ειμαι βαδιζω και παραμιλω....ειναι κι αυτη η βροχή αστα να πανε...και δεν φτανουν μονο αυτα...μολις μου εστειλε ο αντρας μου και μια τουρτα σοκολατα με καρδουλες κτλ κτλ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...