Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Έχω και καλύτερα…………

Αν βρωμάνε τα πόδια του επιβήτορα και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ,…….

Διά τον ιδρώτα των ποδιών:

Σε αίμα βοδινό βάζετε τα πόδια σας 7 φορές.

Και έχει και συνέχεια……..

Διά τον πόνο των αυτιών:

Λίγο γάλα από γυναίκα και σταγόνα λάδι ζεστό. (Μέσα στο αυτί υποθέτω……..)

Lolita σαν το βυζί που έχει κάνει η Κατερινιώτισσα δεν υπάρχει……αυτή θα μας κρατήσει λίγο γάλα για τη συνταγή.

Φοβερά γιατροσόφια, δεν έχω λόγια!!! Που τα βρήκες αυτά???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια..... Αρχίζω και σε φοβάμαι !!!! Αν μας πεις και για κανενα άλλο μαντζουνι που σφαζεις κοκκορα στο φεγγάρι του Αυγούστου θα μπαίνω στο φόρουμ κρατώντας μια πλεξουδα σκορδα!!!! Φυσικα και φεύγει η μυρωδιά του ιδρώτα με το βοδινο αίμα.. Αντι για ιδρώτα μυρίζει αιματιλα!!! Μπλιαχ!!!!

Έχω πιει καρυδοζουμο και ειναι δηλητήριο !!!

Πως την λέγανε αυτήν την γιαγιά που τα έγραψε; Ματζικα ντε σπελ;;;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεια σας! Μετά από πολύμηνη απουσία μου από το forum, επιστρέφω και πάλι..!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τελικά τα κατάφεραν να πιάσουν μωράκι!! Με το καλό σε όλες!! Χαιρετώ όλα τα κορίτσια που δε με γνωρίζουν! Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία!!

Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο, το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλάξαμε τελικά γιατρό...

Απευθυνθήκαμε σε έναν εξειδικευμένο σε θέματα υπογονιμότητας. Είδαμε μεγάλη διαφορά, καθώς ολοκληρώσαμε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και με κατάλληλη αγωγή το σπέρμα του άντρα μου βελτιώθηκε αισθητά.Πρόσφατα κάναμε σπερματέγχυση με φάρμακα. Όμως δυστυχώς, τη Δευτέρα που κάναμε τη χοριακή, βγήκε και πάλι αρνητική.... Το θέμα είναι ότι ενώ διέκοψα τα φάρμακα από τη Δευτέρα, η περίοδός μου είναι άφαντη.... Ούτε καν συμπτώματα περιόδου....

Μου είπε να περιμένω τρεις μέρες, αλλιώς αύριο να τον ξαναπάρω. Απλά βρε κορίτσια μου ανησυχώ... Μπας και με πείραξαν τα φάρμακα μια που εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα;;; Τι μπορεί να συμβαίνει;; Άσε που αυτή τη φορά είχα περίεργες κράμπες στην κοιλιά, οι οποίες συνεχίζονται ακόμη... Και το στήθος μου όλο και πρήζεται... Πάω να σκάσω... Ελπίζω να μην έπαθα τίποτα γυναικολογικό και τρέχω μετά και δε φτάνω....

Είναι καμιά σας που γνωρίζει κάτι σχετικό ή είχε καμιά παρόμια εμπειρία μπας και με διαφωτίσει;;;

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Έχω και καλύτερα…………

Αν βρωμάνε τα πόδια του επιβήτορα και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ,…….

Διά τον ιδρώτα των ποδιών:

Σε αίμα βοδινό βάζετε τα πόδια σας 7 φορές.

Και έχει και συνέχεια……..

Διά τον πόνο των αυτιών:

Λίγο γάλα από γυναίκα και σταγόνα λάδι ζεστό. (Μέσα στο αυτί υποθέτω……..)

Lolita σαν το βυζί που έχει κάνει η Κατερινιώτισσα δεν υπάρχει……αυτή θα μας κρατήσει λίγο γάλα για τη συνταγή.

ποσο τρελη μα ποσο τρελη εισαι γελασα τοσο πολυ . γιατι μαρι τι βυζι εχω? αμα θες να σε κρατησω λιγο γαλα κ για σενα χαχαχαχα!! στης 8 μαρτιου που θα ερθω θα παμε για καφεδακι να δεις τι βυζι ωραιο εχω χαχαχα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Και γαμω τα γιατροσοφια η γιαγια!!!εμενα η δικια μου που εζησε και στην Αφρικη,τετοια παρακαταθηκη δε μου αφησε!!!που την ειχατε καλε τη γυναικα να ζει;;φαντασου τι θα εκανε στον παππου αμα δεν της καθοτανε!!με το συμπαθειο δηλαδης,Λια!τωρα εξηγειται απο που κληρονομησες την τρελα.

Παπακι αμα σε κοροιδευουν για το βυζι να το βγαζεις εξω και να τις πιτσιλας!!

Διαφημίσεις

εγω ειμαι απο κατερινη αλλα κλαιω απο χαρα γιατι ειμαι στον 5ο μηνα χιχιχι!!! ελα να κανουμε παρεα να σε κολησω κ εσενα μπεμπεδιτιδα χαχαχα!!!

Δωσε μανα μου να παθω πανικοοοοοοοοο!!!που μενεις;περιπου!εγω κοντα στα κτελ...πως τα καταφερες τυχερη μανουλα;τωρα μπηκα στην κουβεντα και εχετε γραψει τοσα πολλα που δεν μπορω να τα διαβασω ολα...εγω απο οτι διαβασες τσιφος ακομα αλλα δεν εχω χασει ελπιδες!!!

Γεια σας! Μετά από πολύμηνη απουσία μου από το forum, επιστρέφω και πάλι..!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που τελικά τα κατάφεραν να πιάσουν μωράκι!! Με το καλό σε όλες!! Χαιρετώ όλα τα κορίτσια που δε με γνωρίζουν! Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία!!

Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο, το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλάξαμε τελικά γιατρό...

Απευθυνθήκαμε σε έναν εξειδικευμένο σε θέματα υπογονιμότητας. Είδαμε μεγάλη διαφορά, καθώς ολοκληρώσαμε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και με κατάλληλη αγωγή το σπέρμα του άντρα μου βελτιώθηκε αισθητά.Πρόσφατα κάναμε σπερματέγχυση με φάρμακα. Όμως δυστυχώς, τη Δευτέρα που κάναμε τη χοριακή, βγήκε και πάλι αρνητική.... Το θέμα είναι ότι ενώ διέκοψα τα φάρμακα από τη Δευτέρα, η περίοδός μου είναι άφαντη.... Ούτε καν συμπτώματα περιόδου....

Μου είπε να περιμένω τρεις μέρες, αλλιώς αύριο να τον ξαναπάρω. Απλά βρε κορίτσια μου ανησυχώ... Μπας και με πείραξαν τα φάρμακα μια που εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα;;; Τι μπορεί να συμβαίνει;; Άσε που αυτή τη φορά είχα περίεργες κράμπες στην κοιλιά, οι οποίες συνεχίζονται ακόμη... Και το στήθος μου όλο και πρήζεται... Πάω να σκάσω... Ελπίζω να μην έπαθα τίποτα γυναικολογικό και τρέχω μετά και δε φτάνω....

Είναι καμιά σας που γνωρίζει κάτι σχετικό ή είχε καμιά παρόμια εμπειρία μπας και με διαφωτίσει;;;

Καλησπερα γλυκια μου.Λυπαμαι που δεν πηγαν καλα τα πραγματα.Εγω εχω κανει 2 φορες σπερματεγχυση με φαρμακα και οτι περιγραφεις ειναι φυσιολογικο,ειναι παρενεργειες απο τα φαρμακα μην ανυσηχεις,με το που σου ερθει περιοδος και καθαρισουν απο τον οργανισμο σου θα νιωσεις περδικι.Μπορει αυτη η περιοδος να σου κρατησει λιγο παραπανο και αυτο ειναι φυσιολογικο...η προγεστερονη τα κανει ολα...εμενα αν και στην πρωτη ειχα μεινει εγκυος αλλα το εχασα μου ηρθε μετα απο 4 μερες αφου εκοψα τα φαρμακα...ελπιζω την επομενη φορα αν ξανακανεις να πανε ολα τελεια...!

Χαχαχαχα,αρχισαμε με τα γιατροσοφια;εχω κανει και εγω τα βουντου μου,το μονο που βρηκα που το ελεγαν οι γιαγιαδες και ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι βοηθαει στην συλληψη ειναι η λιγαρια που στα φαρμακια ονομαζετε βιτεξ.εμενα με πειραξε λογο ενος αλλου προβληματος που εχω αλλα εχω ακουσει απο κοπελες οτι εχει κανει θαυματα σε περιπτωσεις που δεν υπηρχαν σοβαρα προβληματα υγειας...!!!δεν θα σας προτεινα με τιποτα να το πιειτε σαν τσαι,βρωμαει και εχει τοσο πικρη γευση που σκοτωνει...!!!

Τι ειναι παλι αυτο starkieser???απο γιατροσοφια εδω περα μεσα αλλο τιποτα!!

ειναι φυτο,βασικα βοτανο,λεγετε λιγαρια,οπως το τραγουδι,λιγαρια λιγαρια θα σε κλεψω μια βραδια...χαχαχαχαχα!οι ερευνες λενε οτι δρα κατευθειαν στην υποφυση και διορθωνει τυχον ορμονικες διαταραχες και επισεις βελτιωνει αισθητα την ποιοτητα τον ωαριων και κανει σταθερο τον κυκλο...υπαρχουν παρα πολλα αρθρα στο ιντερνετ για το βοτανο...λογο των ερευνων εχει βγει και σε χαπι που λεγετε vitex ειναι αρκετα ακριβο,τουλαχιστον για το δικο μου πορτοφολι,κοστιζει περιπου 35 ευρω το μπουκαλι με τις 60 ,νομιζω, καψουλες.απο την αλλη μπορεις να το παρεις και απο μαγαζι με βοτανα μονο με 5 ευρω αλλα σαν τσαι οπως ειπα ειναι τοσο πικρο και βρωμερο που δεν πινετε...μαλλον ειναι φτιαγμενο για ατομα τρομερα απελπισμενα ή φτωχα,οπως εγω,αλλιως δεν βρισκω το λογο να το πιεις :tongue:

Διαφημίσεις

Δωσε μανα μου να παθω πανικοοοοοοοοο!!!που μενεις;περιπου!εγω κοντα στα κτελ...πως τα καταφερες τυχερη μανουλα;τωρα μπηκα στην κουβεντα και εχετε γραψει τοσα πολλα που δεν μπορω να τα διαβασω ολα...εγω απο οτι διαβασες τσιφος ακομα αλλα δεν εχω χασει ελπιδες!!!

γεια σου γειτονησα εγω μενω στον εγγλεζικο. πως τα καταφερα μετα απο 1,5 χρονο με 2 αποτυχημενες σπερμ.χης κ λιγο πριν την εξωσωματικη ηρθε ο ερωτας μου !!!με φυσικη συλληψη ισως γιατι αρχισα να πεταω χαρταετο κ ειπα οκ παμε για εξωσωματικη κ ηρεμησα καπως κ ετσι ηρθε .

κ να μην της χασεις ελπιδες σου ποσο καιρο προσπαθητε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αυτά τα μαντζούνια τα ανακάλυψε η μάνα μου σε κάτι παλιά βιβλία της γιαγιάς μου. Είναι χαρτιά τουλάχιστον 70 χρόνων, δακτυλογραφημένα παρακαλώ, (άρα επίσημα για την εποχή……), και το πιο παράξενο είναι πως στο τέλος γράφει:

Εγκεκριμένη διά της υπ ʽαρ. 25635 – 9528 Υπό του Υπ. Υγείας.

Ηθικό δίδαγμα: Αν είναι όντως εγκεκριμένα, το υπουργείο υγείας ήταν ανέκαθεν μπ….....λο.

Δεν είναι όλα ανατριχιαστικά, τα περισσότερα είναι μαντζούνια από βότανα, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα τα δοκίμαζα………..

Κατερινιώτισσα αν τα βυζιά σου μεγάλωσαν κι άλλο και πιτσιλάνε, πες το από τώρα να φέρω ομπρέλα……..χαχαχα

Aspouli το όνομα σου στη λίστα περιμένει ακόμα να διαγραφτεί !!

Υποθέτω πως έκανες χοριακή 14η ημέρα και βγήκε αρνητική. Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες, γιατί είναι πολύ σπάνιο, αλλά πιστεύω πως καλό θα ήταν να κάνεις μια επαναληπτική αν δεν σου έρθει μέχρι το Σάββατο.

Starkieser, χαίρομαι που το vitex δεν έχει καμιά σχέση με το wettex που έχω στη κουζίνα, και αυτό αν το βράσεις και το πιεις πικρό θα είναι……….χαχαχα

Που είσαι ρε Γεωργία…????..............να μας καμαρώσεις…………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

γεια σου γειτονησα εγω μενω στον εγγλεζικο. πως τα καταφερα μετα απο 1,5 χρονο με 2 αποτυχημενες σπερμ.χης κ λιγο πριν την εξωσωματικη ηρθε ο ερωτας μου !!!με φυσικη συλληψη ισως γιατι αρχισα να πεταω χαρταετο κ ειπα οκ παμε για εξωσωματικη κ ηρεμησα καπως κ ετσι ηρθε .

κ να μην της χασεις ελπιδες σου ποσο καιρο προσπαθητε?

3 χρονια;μπορει και παραπανω...εγω επιασα με την πρωτη σπερματεγχυση αλλα το εχασα μετα απο 1,5 μηνα,για την δευτερη φορα ουτε να σχολιασω δεν αξιζει γιατι απο μαλακια,συγνωμη κι ολας,των γιατρων επαθα υπερδιεγερση ωοθηκων,εκανα 40 ωαρια και εγιναν 6 εκατοστα το καθενα,παρολα αυτα μου εκαναν και την σπερματεγχυση και με βαλαν να υπογραψω και χαρτι μηπως εχω πολυδυμη κυηση χαχαχαχαχ εδω γελανε!!!τωρα αναρρωνω και περιμενω να περασει κανενα τριμηνο για να γινω καλα...καλα το τι ενεσεις εφαγα και τι εξετασεις εκανα δεν λεγετε με εκαναν να θελω να τουσ σκοτωσω ολους...τι τελεια που επιασες μονη σου,αυτο ειναι υπεροχο,μακρια απο τους παλιογιατρους!!!πολυ χαιρομαι για εσενα!

Αυτά τα μαντζούνια τα ανακάλυψε η μάνα μου σε κάτι παλιά βιβλία της γιαγιάς μου. Είναι χαρτιά τουλάχιστον 70 χρόνων, δακτυλογραφημένα παρακαλώ, (άρα επίσημα για την εποχή……), και το πιο παράξενο είναι πως στο τέλος γράφει:

Εγκεκριμένη διά της υπ ʽαρ. 25635 – 9528 Υπό του Υπ. Υγείας.

Ηθικό δίδαγμα: Αν είναι όντως εγκεκριμένα, το υπουργείο υγείας ήταν ανέκαθεν μπ….....λο.

Δεν είναι όλα ανατριχιαστικά, τα περισσότερα είναι μαντζούνια από βότανα, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα τα δοκίμαζα………..

Κατερινιώτισσα αν τα βυζιά σου μεγάλωσαν κι άλλο και πιτσιλάνε, πες το από τώρα να φέρω ομπρέλα……..χαχαχα

Aspouli το όνομα σου στη λίστα περιμένει ακόμα να διαγραφτεί !!

Υποθέτω πως έκανες χοριακή 14η ημέρα και βγήκε αρνητική. Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες, γιατί είναι πολύ σπάνιο, αλλά πιστεύω πως καλό θα ήταν να κάνεις μια επαναληπτική αν δεν σου έρθει μέχρι το Σάββατο.

Starkieser, χαίρομαι που το vitex δεν έχει καμιά σχέση με το wettex που έχω στη κουζίνα, και αυτό αν το βράσεις και το πιεις πικρό θα είναι……….χαχαχα

Που είσαι ρε Γεωργία…????..............να μας καμαρώσεις…………..

χαχαχαχαχα,εισαι τρελη,αν και εγω με το που το διαβασα την ιδια σκεψη εκανα...οχι ρε εδω μιλαμε για επιστημη...χωρις πλακα εχω μιλησει με πολλες κοπελες που ειπαν οτι δεν πιστευαν ποσο αποτελεσματικο ειναι...οπως ειπα εγω δεν καταφερα να το παρω οποτε τα συμπερασματα δικα σας!!!ακου το wettex!!!χαχαχαχα!τρελη!

Έχω και άλλο ανατριχιαστικό, ……. Δεν κρατιέμαι………..

Διά βρογχικά:

Κοπανάτε λίγη ρίγανη με σιναπόσπορο και άπλυτα μαλλιά με λάδι, (…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....) τα ζεσταίνετε και τα βάζετε στους ώμους.

Ιιιιιιιιιιουουουουου!!!.........μπλιααααααααχ…………..

Και επειδή είμαι σοβαρός και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, θα τολμήσω να κάνω μια επιστημονική ανάλυση της συνταγής. Οπότε έχουμε 2 εκδοχές…..

Πρώτον αφήνεις τα μαλλιά σου άπλυτα κάνα μήνα, και όταν θα στάζουν από τη λίγδα, κοπανάς στο κεφάλι σου ρίγανη, σιναπόσπορο, ζεσταίνεις με πιστολάκι, και τα αφήνεις ελεύθερα στους ώμους………….

Ή δεύτερον, μετά από κάνα δίμηνο απλυσιά, ο άντρας σου δεν σε αντέχει άλλο, σε περιλούζει με λάδι και σου βάζει φωτιά. Έτσι σου περνάνε όλα………..

Τι δεν καταλλλαβαίνεις??

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...