Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τελικά η Παρασκευή και 13 είναι πολύ χρουσούζικη μέρα. Δεν άλλαξε το γούρι μας. Κορίτσια στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που είχαμε όλες την ίδια τύχη. Όσο δύσκολο και αν είναι θα το παλέψουμε και αυτήν την φορά. Εγώ έφυγα διημεράκι να αλλάξω παραστάσεις, δεν το βάζουμε κάτω. Η επόμενη φορά να είναι και τυχερή. Εξαλλου, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εμείς ελπίζουμε ;). Στα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι να έχουν τεράστιες χοριακές να μην πάει χαμένος και αυτός ο μήνας. Αν και δεν μπένω πλέον συχνά σας σκέφτομαι συνέχεια. Τακίμι, το φθινόπωρο θα είναι η εποχή μας. Τώρα ας απολαύσουμε τις διακοπές μας και ας μην σκεφτόμαστε τίποτα.

να απολαύσουμε το καλοκαίρι , μακάρι να μας κάνει την έκπληξη από μόνο του, διαφορετικά ξανά στις προσπάθειες το Σεπτέμβρη...

που είστε βρε κορίτσια σήμερα???:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρισα απο θαλασσιτσα...Ηταν υπεροχα αρπαξα και λιγο αλλα μια χαρα!Χαλαρωσαμε ξεφυγαμε θα περασει το καλοκαιρακι και μετα θα μαζεψουμε τις δυναμεις μας για τα καλυτερα!

Τακιμακι μου ολα θα πανε καλα μετα απο τοση ταπεινωση που βιωνουμε καποια στιγμη θα παρουμε αυτο που μας αναλογει!

Τα ετσουξες το διημερακι?:P

Εγω το αλλο ΣΚ παλι δουλευει ο συζυγος και θα την βγαλω σπιτι την εβδομαδα...Υπομονη μεχρι την αδεια...

Σας φιλω ολες και περιμενω την Δευτερα να ακουσω ευχαριστα!

να απολαύσουμε το καλοκαίρι , μακάρι να μας κάνει την έκπληξη από μόνο του, διαφορετικά ξανά στις προσπάθειες το Σεπτέμβρη...

που είστε βρε κορίτσια σήμερα???:(:(:(

ζεστα σημερα κ καναμε εξορμηση στην θαλασσα!!!

καλο σας βραδυ κοριτσια!! τα λεμε το πρωι !! φιλακια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε???

βασουλίνι μου, τι έγινε??όλα καλά??θα πας σήμερα για χοριακή???

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κ απο μενα !!!

μου εχει γινει τοσο εμμονη η χοριακη μεχρι κ στον υπνο μου ειδα χθες "οτι πηγα για χοριακη κ με ειπε το αποτελεσμα ο αντρας μου και μεχρι να μου το πει με εσκασε κ με λεει αρνητικο "

το εχουμε χασει τελειως !!!!

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα !!!

μου εχει γινει τοσο εμμονη η χοριακη μεχρι κ στον υπνο μου ειδα χθες "οτι πηγα για χοριακη κ με ειπε το αποτελεσμα ο αντρας μου και μεχρι να μου το πει με εσκασε κ με λεει αρνητικο "

το εχουμε χασει τελειως !!!!

φιλακια!!!

στη πραγματικότητα θα είναι θετικό!!!!:P:p:p:p

ότι το έχουμε χάσει είναι σίγουρο:D:D:D:D:D

1533345xcnw09g7xt.gif

ασε ασε.

τι λεει κοριτσι εσυ τι κανεις?

καλά είμαι, μου πέρασαν και οι πόνοι και όλα, αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ θετικό..αλλά τι να κάνουμε..είμαι έτοιμη για όλα..Τα κορίτσια από δίπλα (ΣΠΕΡΜΑΤΈΓΧΥΣΗ)μου είπαν να τρώμε ανανά..θα πάω να πάρω σήμερα...και θα αρχίσω και τους χυμούς...

εσύ πως είσαι??πόσα ουτρο παίρνεις τη μέρα?

1533345xcnw09g7xt.gif

καλά είμαι, μου πέρασαν και οι πόνοι και όλα, αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ θετικό..αλλά τι να κάνουμε..είμαι έτοιμη για όλα..Τα κορίτσια από δίπλα (ΣΠΕΡΜΑΤΈΓΧΥΣΗ)μου είπαν να τρώμε ανανά..θα πάω να πάρω σήμερα...και θα αρχίσω και τους χυμούς...

εσύ πως είσαι??πόσα ουτρο παίρνεις τη μέρα?

γιατι δεν ειναι θετικο που σταματησαν οι πονοι? για μενα οταν ποναω οπως τωρα δεν ειναι θετικο γιατι εχω ακριβως της ενοχλησεις στην μυτρα οπως κ καθε μηνα κ με ποναει ακομα η μεση μου. γιαυτο κ προειδοποιησα ειδη τον αντρα μου οτι μαλον θα εχουμε αρνητικο αποτελεσμα .οπως ειπες κ εσυ ειμαστε ετοιμες για ολα .

ναι το διαβασα κ εγω αυτο που ειπαν τα κοριτσια αλλα δεν το διαβαα ολο τι κανει ο ανανας?

και τι ειναι το ουτρο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γιατι δεν ειναι θετικο που σταματησαν οι πονοι? για μενα οταν ποναω οπως τωρα δεν ειναι θετικο γιατι εχω ακριβως της ενοχλησεις στην μυτρα οπως κ καθε μηνα κ με ποναει ακομα η μεση μου. γιαυτο κ προειδοποιησα ειδη τον αντρα μου οτι μαλον θα εχουμε αρνητικο αποτελεσμα .οπως ειπες κ εσυ ειμαστε ετοιμες για ολα .

ναι το διαβασα κ εγω αυτο που ειπαν τα κοριτσια αλλα δεν το διαβαα ολο τι κανει ο ανανας?

και τι ειναι το ουτρο?

μόνο με τη χοριακή θα ξέρουμε!!!

ουτρο=ουτρογγεσταν για τη προγεστερόνη..

άκουσαν ότι βοηθάει στην εμφύτευση και 2 κοπελίτσες που το έκαναν τώρα είναι εγκυούλες..δεν θα χάσουμε τίποτα να δοκιμάσουμε!!

τα πονάκια λένε είναι για καλό..εγώ συγκρίνω με τη προηγούμενη φορά είναι και οι ίδιες μέρες και πολύ το φοβάμαι αφού έχω τα ίδια συμπτώματα, δλδ από χθες τίποτα, θα έχω και τα ίδια αποτελέσματα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μόνο με τη χοριακή θα ξέρουμε!!!

ουτρο=ουτρογγεσταν για τη προγεστερόνη..

άκουσαν ότι βοηθάει στην εμφύτευση και 2 κοπελίτσες που το έκαναν τώρα είναι εγκυούλες..δεν θα χάσουμε τίποτα να δοκιμάσουμε!!

τα πονάκια λένε είναι για καλό..εγώ συγκρίνω με τη προηγούμενη φορά είναι και οι ίδιες μέρες και πολύ το φοβάμαι αφού έχω τα ίδια συμπτώματα, δλδ από χθες τίποτα, θα έχω και τα ίδια αποτελέσματα...

εγω μονο προγεστερονη βαζω κολπικα.

την παρασκευη το βραδυ θα ξερω εγω γιατι κ με προγεστερονη παλι αδιαθετο αλλα ειμαι σιγουρι 100%% οτι θα εχω αποτυχια κ παλι αλλα 400? πηγαν χαμενα. μα κ η εξωσωματικη ειναι παρα μα παρα πολυ ακριβη δεν βοηθαει κανενας τον κοσμο να κανει παιδακια 3000 ? ειναι τρελα λεφτα για να τα βγαλει ο αντρας μου αυτα τα λεφτα γιατι μονο αυτος δουλευει θελει 5 μηνες αλλα ουτε φαγητο ουτε λογαριασμους να πληρωσουμε ουτε δανεια ουτε το κρατος σε βαοηθαει μετα λενε εχουμε υπογεννητικοτητα ε μα πως δεν ξερω εχω τρελαθει με πολλα.

καλε μονο οι 2 μας ειμαστε μεσα σημερα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω μονο προγεστερονη βαζω κολπικα.

την παρασκευη το βραδυ θα ξερω εγω γιατι κ με προγεστερονη παλι αδιαθετο αλλα ειμαι σιγουρι 100%% οτι θα εχω αποτυχια κ παλι αλλα 400? πηγαν χαμενα. μα κ η εξωσωματικη ειναι παρα μα παρα πολυ ακριβη δεν βοηθαει κανενας τον κοσμο να κανει παιδακια 3000 ? ειναι τρελα λεφτα για να τα βγαλει ο αντρας μου αυτα τα λεφτα γιατι μονο αυτος δουλευει θελει 5 μηνες αλλα ουτε φαγητο ουτε λογαριασμους να πληρωσουμε ουτε δανεια ουτε το κρατος σε βαοηθαει μετα λενε εχουμε υπογεννητικοτητα ε μα πως δεν ξερω εχω τρελαθει με πολλα.

καλε μονο οι 2 μας ειμαστε μεσα σημερα?

μακάρι η διαίσθηση μας να είναι λανθασμένη...

μια κοπελιά είχε κάνει σε δημόσιο εξωσωματική και της στοίχισε 1000Ε..

είναι πραγματικά δύσκολη η κατάσταση αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω...

ναι οι 2 μας!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

μακάρι η διαίσθηση μας να είναι λανθασμένη...

μια κοπελιά είχε κάνει σε δημόσιο εξωσωματική και της στοίχισε 1000Ε..

είναι πραγματικά δύσκολη η κατάσταση αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω...

ναι οι 2 μας!!!!

δεν ηξερα οτι κανουν κ στα δημοσια νοσοκομεια εξωσωματικες καλα στο δικος μας το νοσοκομειο δεν πας ουτε για εμβολιο αστο πας ζωντανος κ βγαινεις αλλιως τα γαιδουρια.

μακαρι να κανουμε λαθος 4 και σημερα χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ηξερα οτι κανουν κ στα δημοσια νοσοκομεια εξωσωματικες καλα στο δικος μας το νοσοκομειο δεν πας ουτε για εμβολιο αστο πας ζωντανος κ βγαινεις αλλιως τα γαιδουρια.

μακαρι να κανουμε λαθος 4 και σημερα χαχαχα!!!

Ελλάδα από ότι διάβασα εδώ κάνουνε!!

αχρείαστη να είναι..μακάρι τη Δευτέρα να έχουμε τέλεια αποτελέσματα και να μη σκεφτόμαστε τίποτα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Kαλημέρα κοριτσάκια,

αρχικά να πω ότι λυπάμαι πολύ για τις αρνητικές χοριακές... αλλά δεν το βάζουμε κάτω, σωστά? Καλή επιτυχία σε όσες μένουν να δουν τι έγινε!

Λίγο αργότερα θα μπω κι εγώ στη λίστα Μόνοι κι ο Θεός βοηθός για τον Αύγουστο, κι από Σεπτέμβριο βλέπουμε. Αρχίζω με τεστάκια ωορρηξίας, πιθανολογώ ότι θα έχω ωορρηξία Κυριακή 14 με Δευτέρα 15 του μήνα, οπότε ξεκινώ από Παρασκευή/Σάββατο.

Όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά μη λέμε κι ότι δεν προσπαθήσαμε...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...