Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!! Τι κάνετε?

Να καλωσορίσω κι εγώ τα καινούρια μας κορίτσια και μακάρι να είναι τυχερά!!!

Maria_v μην αγχώνεσαι, θα πάνε όλα καλά! Να σκέφτεσαι θετικά και η Παναγία θα κάνει το θαύμα της! Όλες θα προσευχηθούμε για τα μωράκια σου!

Εγώ έχω απίστευτα νεύρα! Έχω 7 μέρες καθυστέρηση και εννοείται δεν είμαι έγκυος...Πήγα στον γιατρό εχθές και μου είπε ότι έχω μια "κυστούλα" και αυτή μου κάνει την καθυστέρηση. Να μην κάνω τίποτα και αν σε 10 μέρες δεν έχει έρθει περίοδος τότε να πάω να με δει και ίσως μου δώσει φάρμακα... Δεν μου έχει ξανασυμβεί ΠΟΤΕ αυτό! Ήταν ανάγκη τώρα? Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή την περίπτωση? Εκτός φυσικά από το να περιμένω...

Σας φιλώ προς το παρόν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι μου εσυ να προσπαθεις να εισαι καλα γιατι τα μωρακια σου ολα τα αισθανονται και η Παναγιτσα και ολοι οι αγιοι θα το βοηθησουν το κοριτσακι σου και θα ειναι ολα πολυ καλα μετα τηνεξεταση θα το δεις.Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις με χαλια αυχενικη που ομως τα μωρακια ηταν υγειεστατα.Οποτε δεν χανουμε την ελπιδα μας και συνεχιζουμε.Μια αγκαλια απο μενα...

Ολγιτσα για την κυστη δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι εσυ (Δεν μπαινει και η Γεωργια ο ντοκτορ να μας δωσει τα φωτα της)Μονο υπομονη και ή που θα φυγει μονη της ή που ισως σου δωσει για κανα μηνα χαπια.Εγω οταν ειχα την κυστη επαιρνα 6 μηνες αντισυλληπτικα και αντι να μικραινει μεγαλωνε αλλα βεβαια εγω ημουν αλλη περιπτωση τοτε...

Για πειτε τα νεα σας οι αλλες αν και μετα τα νεα της Μαριας επεσα πολυ τωρα:(

bKtop2.png8BRwp3.png

μαρακι μου να προσευχεσαι στην Παναγιτσα

Και ολα θα πανε καλα..οσο μπορει να μη στεναχωριεσαι

Γιατι τα μωρακια σου το αισθανονται..μολις κανεις την αμνιοπαρακεντηση

Και δεις οτι ολα καλα σιγουρα τοτε θα ηρεμησεις.. Σου στελνω μια μεγαλη αγκιλια..

λολιτα μουαυτο το στρες που περναμε για να κανουμε

Μωρακι δυστυχως εχει κ αντικτυπο στα γυναικολογικα μας..

Οι κυστουλες φευγουν με την περιοδο οποτε μην ανησυχεις..

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Μαρια μη μου στενοχωριεσαι.ολα θα πανε καλα,να το δεις!!σου στελνω ενα π.μ γιατι δεν εχω το τηλ σου.

Ολγακι ποσο ειναι η κυστη σου;εγω καποτε ειχα μια μικρη και διακριτικη ισα με ενα αυγο και τα επαιξε ο γιατρος πως δεν εσκασε.δεν το ειχα καταλαβει γιατι ποτε δεν ειχα ουτε καν καθυστερηση, απλα μολις μου ηρθε περιοδος διπλωθηκα απο τους πονους.πηρα αντισυλληπτικα για ενα μηνα και εξαφανιστηκε ως δια μαγειας.μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα,περναει!!

Εγκυμονουσες ξεκινηστε ερευνα αγορας να προετοιμασετε και εμας σιγα σιγα.

Διαφημίσεις

Μαρια μη μου στενοχωριεσαι.ολα θα πανε καλα,να το δεις!!σου στελνω ενα π.μ γιατι δεν εχω το τηλ σου.

Ολγακι ποσο ειναι η κυστη σου;εγω καποτε ειχα μια μικρη και διακριτικη ισα με ενα αυγο και τα επαιξε ο γιατρος πως δεν εσκασε.δεν το ειχα καταλαβει γιατι ποτε δεν ειχα ουτε καν καθυστερηση, απλα μολις μου ηρθε περιοδος διπλωθηκα απο τους πονους.πηρα αντισυλληπτικα για ενα μηνα και εξαφανιστηκε ως δια μαγειας.μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα,περναει!!

Νατασουλα μου συνεχιζει η καθυστερηση;;

Σισσακι δεν ξερω καν αν εχω καθυστερηση.θα με περασεις για ηλιθια αλλα οπως ειπα νομιζω και χθες στην Ευαγγελια εχω χασει λιγο τη μπαλα.κανονικα περιμενω αυριο αλλα αυτο το μηνα ειχα κατι υγρα ωορρηξιας 2 μερες πιο μπροστα απ΄οτι θα επρεπε.οποτε δεν θεωρω καν οτι εχω καθυστερηση γιατι θα ερθει η ρουφ!!!το νιωθω!

Σισσακι δεν ξερω καν αν εχω καθυστερηση.θα με περασεις για ηλιθια αλλα οπως ειπα νομιζω και χθες στην Ευαγγελια εχω χασει λιγο τη μπαλα.κανονικα περιμενω αυριο αλλα αυτο το μηνα ειχα κατι υγρα ωορρηξιας 2 μερες πιο μπροστα απ΄οτι θα επρεπε.οποτε δεν θεωρω καν οτι εχω καθυστερηση γιατι θα ερθει η ρουφ!!!το νιωθω!

Τοτε πολυ πιθανον να ηταν τοτε η ωορρηξια σου! Μακαρι..

Μακαρι Σισσακι αλλα πολυ χλωμο το κοβω!!!δεν πειραζει παμε τωρα παλι για τον επομενο μηνα.ξεχασα να τον ρωτησω για σπερματεγχυση αλλα νομιζω δεν θα με κανει ακομα λογω χαπιων.εκτος και αμα παρω το ρισκο και την κανουμε με το ετσι θελω!

Μαράκι το ξέρω πως είναι δύσκολο, και το κεφάλι σου σίγουρα τώρα κάνει τρελά εφιαλτικά σενάρια με απίστευτη ταχύτητα………..Έχεις όλη μας την αγάπη και τις προσευχές. Είναι βάρβαρο να εξαρτάται η τύχη του μωρού σου από μια στατιστική, αλλά να ξέρεις και να είσαι σίγουρη πως η Παναγία μας δεν θα σε αφήσει έτσι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Εγώ έχω απίστευτα νεύρα! Έχω 7 μέρες καθυστέρηση και εννοείται δεν είμαι έγκυος...Πήγα στον γιατρό εχθές και μου είπε ότι έχω μια "κυστούλα" και αυτή μου κάνει την καθυστέρηση. Να μην κάνω τίποτα και αν σε 10 μέρες δεν έχει έρθει περίοδος τότε να πάω να με δει και ίσως μου δώσει φάρμακα... Δεν μου έχει ξανασυμβεί ΠΟΤΕ αυτό! Ήταν ανάγκη τώρα? Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή την περίπτωση? Εκτός φυσικά από το να περιμένω...

Σας φιλώ προς το παρόν!

Lolitaki, δεν ξέρω βρε πουλάκι μου, εγώ όταν έχω κύστη το καταλαβαίνω γιατί μου έρχεται τουλάχιστον 4 ημέρες νωρίτερα. Τόση καθυστέρηση δεν είχα ποτέ. Μην με πεις χαζή,…………..αλλά με το σεξ, διαβεβαιωμένα μου έρχεται μέσα σε λίγες ώρες. Μήπως να δοκιμάσεις σεξ ή γυμναστική? Αλλιώς, για να σε κάνω να γελάσεις και λίγο, έχω στα χέρια κάτι παμπάλαια χαρτιά με μαντζούνια της γιαγιάς μου και λέει:

Διά την καθυστέρηση των εμμήνων:

Βράζετε βέργες από κλήματα αμπέλου και λίγα καρυδόφυλλα και πίνετε 3 φορές ημερησίως.

Φυσικά δεν σου το προτείνω, για να μην καταλήξεις στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση…………….

9aXep2.png

Αι μαρη τρελή γειτόνισσα που θα την βάλεις την καημένη την λολίτα να κόβει κλαδιά και να ψάχνει καρυδιές!!!

Λολίτα πάρε το σεξ είναι διπλα σου ακίνδυνο και το ευχαριστιεσαι κιόλας!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Lolitaki, δεν ξέρω βρε πουλάκι μου, εγώ όταν έχω κύστη το καταλαβαίνω γιατί μου έρχεται τουλάχιστον 4 ημέρες νωρίτερα. Τόση καθυστέρηση δεν είχα ποτέ. Μην με πεις χαζή,…………..αλλά με το σεξ, διαβεβαιωμένα μου έρχεται μέσα σε λίγες ώρες. Μήπως να δοκιμάσεις σεξ ή γυμναστική? Αλλιώς, για να σε κάνω να γελάσεις και λίγο, έχω στα χέρια κάτι παμπάλαια χαρτιά με μαντζούνια της γιαγιάς μου και λέει:

Διά την καθυστέρηση των εμμήνων:

Βράζετε βέργες από κλήματα αμπέλου και λίγα καρυδόφυλλα και πίνετε 3 φορές ημερησίως.

Φυσικά δεν σου το προτείνω, για να μην καταλήξεις στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση…………….

Αι μαρη τρελή γειτόνισσα που θα την βάλεις την καημένη την λολίτα να κόβει κλαδιά και να ψάχνει καρυδιές!!!

Λολίτα πάρε το σεξ είναι διπλα σου ακίνδυνο και το ευχαριστιεσαι κιόλας!!!

Τι να πω...Είσαστε και οι δύο τρελές!!! Με κάνατε και γέλασα πολύ! Ειδικά εσύ βρε Λία...

Λέω να προχωρήσω στο σεξ καλύτερα όπως προτείνει και η Άσπα γιατί που να ψάχνω και για αμυγδαλιές...

Natasoula μου μου είπε ότι είναι μικρή γι΄αυτό και δεν ήθελε να μου δώσει χάπια, πιστεύει ότι θα σκάσει μόνη της...Το καλό που της θέλω!!! Μου είπε αν έρθει περίοδος μέχρι τισ 25 να πάω να με ξαναδει. Άσε που το στήθος μου έχει γίνει...Νομίζω ότι μπρούμυτα όταν ξαπλώνω θα κάνω τραμπάλα σε λίγο! Δεν υπάρχει! Τεράστιο!!!

Έχω και καλύτερα…………

Αν βρωμάνε τα πόδια του επιβήτορα και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ,…….

Διά τον ιδρώτα των ποδιών:

Σε αίμα βοδινό βάζετε τα πόδια σας 7 φορές.

Και έχει και συνέχεια……..

Διά τον πόνο των αυτιών:

Λίγο γάλα από γυναίκα και σταγόνα λάδι ζεστό. (Μέσα στο αυτί υποθέτω……..)

Lolita σαν το βυζί που έχει κάνει η Κατερινιώτισσα δεν υπάρχει……αυτή θα μας κρατήσει λίγο γάλα για τη συνταγή.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...