Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πολύ χαλαρά σήμερα τα πράγματα τα βλέπω στο forum...Και λίγη ξεκούραση καλό κάνει!!!:P

Εγώ σήμερα έκανα κάτι τελευταίες εξετάσεις (ηπατίτιδες, AIDS) και εννοείτε την ενεσούλα μου.... Στην οποία είχατε απόλυτο δίκιο. Δεν ήταν τίποτα φοβερό....Το αστείο της υπόθεσης ήταν που την έκανα στη δουλειά!!!! Είχα μάθημα (είμαι καθηγήτρια) και μου την έκανε ο άντρας μου στην διπλανή άδεια τάξη!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Δεν έβγαλα κιχ!Τώρα ανυπομονώ για την Πέμπτη!!

starkieser Περαστικά σου κοπέλα μου και σύντομα με το πολυπόθητο!

natasoula81 Πάλι μας άνοιξες την όρεξη με τα γλυκά!!!

Πολλά φιλιά σε όλες ανεξαιρέτως! Καλό βράδυ να έχετε και να περνάτε καλά!

GCEqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρα ειναι οι ορμονες μου προς το παρον τουλαχιστον.μου ειπε να κοψω τα χαπια για καμια βδομαδα και μετα να ξαναρχισω αλλα τη μιση δοση απ΄οτι επαιρνα.και ξανα εξετασεις τον επομενο μηνα.θαυματουργα χαπακια!!

Αχ ελα να μου κανεις και μενα ενα πιστολακι!απο την βαρεμαρα μου ποτε δεν κανω!!!απλα τα στεγνωνω....

Εσενα ο οργανισμος σου εχει παρει τα πανω του;πως νιωθεις;

Τον επομενο μηνα ολα θα ειναι σουπερ θα το δεις!

Πολυ ευχαριστως να σου φιαξω τα μαλλακια.Προτιμω να φιαχνω σε αλλους γιατι εγω με τοσο μαλλι ιδρωνω μεχρι να τα κανω...

Εγω νιωθω πολυ καλα.Τα βιομασαζ ειναι θαυματουργα τελικα νιωθω μια ευεξια και μια αρμονια απιστευτη.Αυριο θα παρω και τον ομοιοπαθητικο να δουμε πως συνεχιζουμε μου εδωσε μια βδομαδα ρεπο λεει να ξεκουραστω..

Ειμαστε και μακρια να αρχισουμε τα group therapy :D

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πολύ χαλαρά σήμερα τα πράγματα τα βλέπω στο forum...Και λίγη ξεκούραση καλό κάνει!!!:P

Εγώ σήμερα έκανα κάτι τελευταίες εξετάσεις (ηπατίτιδες, AIDS) και εννοείτε την ενεσούλα μου.... Στην οποία είχατε απόλυτο δίκιο. Δεν ήταν τίποτα φοβερό....Το αστείο της υπόθεσης ήταν που την έκανα στη δουλειά!!!! Είχα μάθημα (είμαι καθηγήτρια) και μου την έκανε ο άντρας μου στην διπλανή άδεια τάξη!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Δεν έβγαλα κιχ!Τώρα ανυπομονώ για την Πέμπτη!!

starkieser Περαστικά σου κοπέλα μου και σύντομα με το πολυπόθητο!

natasoula81 Πάλι μας άνοιξες την όρεξη με τα γλυκά!!!

Πολλά φιλιά σε όλες ανεξαιρέτως! Καλό βράδυ να έχετε και να περνάτε καλά!

Kαλη επιτυχια σου ευχομαι ολοψυχα!Η πρωτη ενεση ειναι μας κανει λιγο κλαψιαρες μετα το παιρνουμε το κολαι...Ευχομαι να μην ξαναχρειαστεις αλλη ενεση να εχεις θετικα αποτελεσματα αυτη τη φορα!

Πατριωτακι θα το ξεκινησουμε μεσω skype το group therapy!

Αντε επιτελους τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους!πανω απ΄ολα και βασικοτερο νιωθεις ηρεμη!Αφου σου εδωσε και ρεπο μια βδομαδα,εισαι super!!!

Διαφημίσεις

Πατριωτακι θα το ξεκινησουμε μεσω skype το group therapy!

Αντε επιτελους τα πραγματα παιρνουν το δρομο τους!πανω απ΄ολα και βασικοτερο νιωθεις ηρεμη!Αφου σου εδωσε και ρεπο μια βδομαδα,εισαι super!!!

Δοξα το Θεο κοριτσακι μου ολα πανε απο το καλο στο καλυτερο.Δεν μας πτοει τιποτα!

Kαλη επιτυχια σου ευχομαι ολοψυχα!Η πρωτη ενεση ειναι μας κανει λιγο κλαψιαρες μετα το παιρνουμε το κολαι...Ευχομαι να μην ξαναχρειαστεις αλλη ενεση να εχεις θετικα αποτελεσματα αυτη τη φορα!

Το ίδιο εύχομαι για όλες μας! Σύντομα με υγιέστατα μωράκια!

Σήμερα στο γιατρό ήρθε ένα ζευγάρι με ένα κοριτσάκι. Κάθησαν δίπλα μας. Σαν σήμερα πριν απο 3 χρόνια ακριβώς έκαναν την πολλοστή τους προσπάθεια στο συγκεκριμένο Κέντρο. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα επιστρέφουν, χαιρετούν γιατρούς και προσωπικό, κάθονται ήσυχα χέρι-χέρι στο σαλόνι υποδοχής και μετά φεύγουν. Η μόνη διαφορά είναι οτι φέτος δεν ήταν 3 αλλά 4! Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους! ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ σύλληψη! (τους το είχαν αποκλείσει όλοι οι γιατροί που τους είχαν δει, πλην του κοινού μας γιατρού).Και κάπου εδώ το πιστεύω ακράδαντα. ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΜΑΔΕΣ!

GCEqp2.png

Το ίδιο εύχομαι για όλες μας! Σύντομα με υγιέστατα μωράκια!

Σήμερα στο γιατρό ήρθε ένα ζευγάρι με ένα κοριτσάκι. Κάθησαν δίπλα μας. Σαν σήμερα πριν απο 3 χρόνια ακριβώς έκαναν την πολλοστή τους προσπάθεια στο συγκεκριμένο Κέντρο. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα επιστρέφουν, χαιρετούν γιατρούς και προσωπικό, κάθονται ήσυχα χέρι-χέρι στο σαλόνι υποδοχής και μετά φεύγουν. Η μόνη διαφορά είναι οτι φέτος δεν ήταν 3 αλλά 4! Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους! ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ σύλληψη! (τους το είχαν αποκλείσει όλοι οι γιατροί που τους είχαν δει, πλην του κοινού μας γιατρού).Και κάπου εδώ το πιστεύω ακράδαντα. ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΜΑΔΕΣ!

Να ειναι καλα οι ανθρωποι και να χαιρονται τα παιδακια τους!

Φυσικα και θα γινουμε μανουλες και μαλιστα οι καλυτερες μετα απο τοση σκληραγωγηση!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!

κατερινιω μου τι κανεις? θα σε παρω τηλ το απογευμα να τα πουμε

εγω ετοιμαστηκα κ παλι βουρ εξω στα μαγαζια για ερευνα αγορας βαφτιστικα κ διαφορα αλλα !!

φιλακια σε ολεςςς!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κορίτσια, καλώς ήρθαν και τα καινούρια κορίτσια στην παρέα μας, ελπίζω να σας φέρουμε γούρι και να γίνεται γρήγορα μανούλες.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πολύ καλά νέα. Την Δευτέρα πήγαμε για την αυχενική. Το ένα μωράκι είναι υγιέστατο 1,5 βγήκε η αυχενική, ο γιατρός είπε κάτω από 2 είναι σούπερ, το ποσοστό για σύνδρομο είναι 1/5000. Το άλλο όμως είχε αυχενική 3,8, χλόμιασε ο γιατρός και μας έστειλε σε έναν τελείως εξειδικευμένο γιατρό στους υπερήχους, ευτυχώς είναι Σερραίος, γνωστός μας και μας δέχτηκε αμέσως. Το ποσοστό για σύνδρομο μας το έβγαλε 1/10. Ευτυχώς όλη η υπόλοιπη ανάπτυξη του είναι τέλεια, κάτι είναι και αυτό. Κλείσαμε για αμνιοπαρακέντηση στις 6 Μαρτίου, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει σε μικρότερη εβδομάδα, μου είπαν ότι τους έχει τύχει να έχουν τέτοια αυχενική και τελικά να δείξει η αμνιοπαρακέντηση ότι όλα είναι καλά, γι' αυτό προσεύχομαι, αλλιώς τα σενάρια είναι εφιαλτικά...

Πολλά φιλιά σε όλες, σας διαβάζω κάθε μέρα, αλλά είμαι πολύ χάλια... ας βάλει η Παναγία το χέρι της, αυτό το μωράκι με το πρόβλημα μας είπαν και οι δύο ότι είναι κοριτσάκι, αν όλα πάνε καλά, μαζί με το όνομα της μαμάς μου, θα βάλω και της Παναγίας, ας το προστατέψει...

HvAnp3.png

καλημέρα και απο μένα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

μαράκι μου μην απογοητεύεσαι και μην στεναχωριέσαι, όντως ισχύει με υψηλη αυχενική να δείξει η αμνιοπαρακέντηση οτι ολα ειναι καλά,εχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις και όλα πήγαν καλά ευτυχώς και γεννήθηκαν υγιέστατα μωράκια.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

παπάκι κάνε ερευνα αγοράς για τα βαφτιστικά να κάνουμε σύγκριση μετά, και εγώ θα βαφτίσω ενα αγοράκι σε 2 μήνες και θα αρχισουμε το ψάξιμο απο την αλλη εβδαμάδα μάλλον....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...