Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις συμβουλές! Ξεαγχώθηκα η μέλλουσα μάνα!:P Τελικά, ακούγεται υποφερτό. Θα κάνω μια βόλτα απο το Νοσοκομείο για να είμαι σίγουρη οτι η δουλειά μου θα γίνει στην ώρα της. Την ένεση θα την πάρω αύριο το πρωι. (αν δεν τη βρω δεν αγχώνομαι, γιατί θα πάω στο γιατρό το πρωί και μου έχει πει ότι έχει stock σε περίπτωση που δεν την βρω στα φαρμακεία της περιοχής).

pepsi Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!!!

Georgekat, ΛΙΑ33, mina-ni, sissy2012, mina-pa πολλά πολλά ευχαριστώ για τις γνώσεις σας που μοιραστήκατε μαζί μου.

Αργούσα λίγο να απαντήσω γιατί μόλις σχόλασα απο τη δουλειά!

GCEqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια κ εγω καινουρια στην παρεα σας αν κ σας διαβαζω πολυ καιρο.κ εγω ειμαι στη διαδικασια της εξωσωματικης.εγω θα την κανω στα γιαννενα στο νοσοκομειο.την τεταρτη θα παω για ωοληψια.

Παρεπιμπιπτοντως κ εγω εχω ραντεβου στο παπαγεωργιου στις 19 φεβ στις 10 το πρωι.

οποια θελει ας παει.

Αντε σε ολα τα κοριτσια καλη επιτυχια ευχομαι κ να ναι η τελευταια μας!

καλη επιτυχια να εχεις να ειναι κ τυχερη!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια και εγώ στα όρθια την εβαλα και της 2 φορες στο κέντρο υγειας και ευτυχος ηταν γυναικες που εφημερευαν στις 21:00 το βραδι και μαλιστα την πρωτη φορά πιασαμε την κουβέντα με την γιατρο για πιο λογο την κάνω και στο τελος μου λεει απο καπου σε ξερω εσυ δεν εχεις το courier εκει????:shock: ωχ ξεφτιλα εγινα λεώ αντε γειας σας ευχαριστω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Λια μου χαιρομαι τοσο πολυ που εχεις τα κεφια σου γελασα τοσο πολυ παλι...Ξαναστειλε τον συζυγο στην πεθερα να παρει κι αλλες προμηθειες να εχουμε σε λιγο θα ερθει το παπακι :D

Σιγα μην μετακομισω και να τους κανω και την χαρη.Εδω θα ειμαι και θα με βλεπουν και θα βγαζουν κακο σπυρι!Ρεει μεσα μου ενεργεια και δεν μασαω τιποτα ;)

Μονο εγω τελικα την ετρωγα στον ποπο την pregnyl?Την μισω αυτη την ενεση!Στην κοιλια ειναι καλυτερα δηλαδη?Γιατι εμενα δεν με ποναει το τρυπημα αλλα το φαρμακο...

Επισης οποιο κοριτσακι χρειαστει puregon 900iu εχω κι εγω αποθεμα!

Σας φιλω γλυκα ολες!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε;;ο νους μου παλι στα γλυπα απ΄οτι καταλαβαινετε!με εχει καταστρεψει αυτη η αναμονη της περιοδου!εχω φαι ενα κιλο προφιτερολ χωρια τη nutella και χωρια αλλα τοσα

Λια ελα να ενωσουμε τις σοκολατοδυναμεις μας.θα σου φτιαξω και κρεμα σοκολατας για να βουταμε τα σοκολατακια!τσακιστειτε ολες!θα κανουμε σοκολατοτραπεζι!

Mina ni μπραβο κοπελα μου.παει τελειωσε και αυτο.χαλαρωσε τωρα και απολαυσε το σεξ!!!

Ασπα να πας στη γυναικολογο μεντιουμ!αλλη λενε τα χαρτια,αυτη λεει τη μητρα μαλλον.δεν εχεις να χασεις τιποτα!

Edol καλυτερα που θα πας νωριτερα.ποιος περιμενει μεχρι το Σαββατο;;;;;;;;!!!!

Παπακι δεν ξερω γιατι αλλα οποτε τρωω σε σκεφτομαι.....εσενα και τη Μαριεττα ρε παιδι μου.

Κατερινιω τι λεει το προγραμμα σημερα;θα δοκιμασεις τουρτες;

Βλεπω χθες εξαντλησατε τα παντα για τις ενεσεις.να σας στειλω μια ερυθροσταυριτισσα να σας κανει που αφηνει και σημαδια;;εγγυηση την εχω δοκιμασμενη.

Εγω εχω σαπισει στην ξαπλα και στην τηλεοραση.λες και ειμαι λεχωνα τρομαρα μου.μονο χθες πηγα για λιγο απο την εκκλησια που μας εφεραν τον τιμιο σταυρο.ειπα να παω μηπως κανει το θαυμα του!!αλλα ρε κοριτσια πολλη δυστυχια στον κοσμο.με κλαματα εφυγα απο την εκκλησια και υπαρχουν ατομα που ειναι τοσο αχαριστα..τελος παντων..

Φιλαρες πολλες σε ολες!εννοειται οτι δεν σας λεω μια μια γιατι μιλαω για ΟΛΕΣ!!

το ραντεβου το ειχα κλεισει τον σεπτεμβριο φαντασου απλα τωρα το ειδα στο ψυγειο κ το θυμηθηκα γιατι καλε δενπας? ειναι οι γιατροι που εχουν στο γεννεσης ή στο διαβαλκανικο ενα απο τα 2 θα σε γελασω απλα εκλεισα το πρωι γιατι το απογευμα ο γιατρος ηθελε 70? ενω το πρωι ο ιδιος 5? γιαυτο. εσυ ετσι κ αλλιως εχεις της κορες σου δεν θα το χρειαστεις εγωτο ειπα για αλλες,

Τι κανετε κοριτσια και εσεισ στον αγωνα απο οτι διαβαζω..ποια ειναι βρε παιδια κατερινιωτισα να κλαψουμε παρεα;χαχαχαχα!στο παπαγεωργιου ειναι απο το γεννεσις γιατρος γιατι σε αυτον εκανα τις πρωτες δυο σπερματενχυσεις που μου πηγαν θαυμα,το θαυμα ειναι ηρωνικο!!!τωρα αναρρωνω απο την δευτερη που επαθα υπερδιεγερση και κοντεψαν να με στειλουν...κουραγιο και υπομονη στις μη εχουσες νινι!

Τι κανετε κοριτσια και εσεισ στον αγωνα απο οτι διαβαζω..ποια ειναι βρε παιδια κατερινιωτισα να κλαψουμε παρεα;χαχαχαχα!στο παπαγεωργιου ειναι απο το γεννεσις γιατρος γιατι σε αυτον εκανα τις πρωτες δυο σπερματενχυσεις που μου πηγαν θαυμα,το θαυμα ειναι ηρωνικο!!!τωρα αναρρωνω απο την δευτερη που επαθα υπερδιεγερση και κοντεψαν να με στειλουν...κουραγιο και υπομονη στις μη εχουσες νινι!

εγω ειμαι απο κατερινη αλλα κλαιω απο χαρα γιατι ειμαι στον 5ο μηνα χιχιχι!!! ελα να κανουμε παρεα να σε κολησω κ εσενα μπεμπεδιτιδα χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσι καλο κουραγιο και σενα!ευχομαι να σου πανε πολυ καλυτερα τα πραγματα!!Του γιατρο δεν του εψαλες λιγο;

Πατριωτακι τι κανεις;;ασε μαλλον ολες αραζουν!

Εβαψα τα μαλλακια μου εκανα το πιστολακι μου και αραζω κι εγω!Εσυ κοριτσακι μου πως εισαι?πως πανε οι ορμονοθεραπειες?

Εβαψα τα μαλλακια μου εκανα το πιστολακι μου και αραζω κι εγω!Εσυ κοριτσακι μου πως εισαι?πως πανε οι ορμονοθεραπειες?

Μια χαρα ειναι οι ορμονες μου προς το παρον τουλαχιστον.μου ειπε να κοψω τα χαπια για καμια βδομαδα και μετα να ξαναρχισω αλλα τη μιση δοση απ΄οτι επαιρνα.και ξανα εξετασεις τον επομενο μηνα.θαυματουργα χαπακια!!

Αχ ελα να μου κανεις και μενα ενα πιστολακι!απο την βαρεμαρα μου ποτε δεν κανω!!!απλα τα στεγνωνω....

Εσενα ο οργανισμος σου εχει παρει τα πανω του;πως νιωθεις;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...