Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δυστυχώς ναι,απλά την πρώτη φορα είχα και κύστη ενώ την δεύτερη τίποτα.αλλα και τις δυο φορές έκανα την εξαμινη θεραπεια.οποτε αφού σου είπε χωρίς διακοπή περιόδου θεωρώ ότι είσαι πολυ πολύ.

Εμένα τώρα μπορεί να μην έπιασε η θεραπεια και να μην καθάρισα από αυτήν τι να πω....παντως αν μου ελεγε κανείς για διακοπή περιόδου ξανά θα του δαγκωνα το λαρύγγι επιτόπου!!!οπότε πάλι καλα που την γλιτωσες!!!

αχ πραγματι εσυ που το εχεις ζήσει μπορεις να με νίωσεις,με το που αναιβηκε στο δοματιο μου να με δει οταν τελειωσε τα χειρουργεια ήταν το πρωτο πραγμα που τον ρώτησα θα μου κοψείς την περιοδο????και μετα ολα τα άλλα!!!!

εντομεταξη στη πρωτη λαπαροσκοπηση οταν συνηλθα και σηκώθηκα πονουσα πολυ ειχαι κρατηση και 4 ωρες το χειρουργειο ενω τωρα σηκωθηκα αμεσως και δεν ποναω νιωθω πολη καλά σαν να μην έκανα τιποτα αλλα παρολο αυτα εχω την μανουλα μου στο σπίτι και με νταντεβει για λίγες μέρες!!!!

αφου την δευτερη φορά δεν είχαις κυστη πώς καταλαβες οτι ξανα εμφανήστηκε η ενδομητρίωση???

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα ομορφιές μου !!!

Sissaki μου τι κάνεις? Το αίμα σταμάτησε? Είναι ένας μικρός τραυματισμός στον τράχηλο, μην σε ανησυχεί καθόλου, όλες το περάσαμε.

Νατασούλα χρόνια σας πολλά και χουχουλιάρικα! Και εμείς γιορτάζουμε επέτειο που τα φτιάξαμε και ερωτευτήκαμε. Η επέτειος γάμου προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Αχ……………πάνω απʼ όλα αγαπημένοι και δεμένοι να είστε. Με αυτά που τραβάμε, είναι το πιο σημαντικό………..

Δεν με λες………? Το συνηθίζουν τα πεθερικά σου να φέρνουν προφιτερόλ, πάστες, τούρτες και συναφή παχυντικές τροφές….?? Είσαι πειρασμός ρε κοπελιά !! Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ μου τρέχουν τα σάλια………

Γεια σου Edol!!! Εγώ σου εύχομαι, όπως μπήκες, έτσι γρήγορα να βγεις από το forum…………χαχαχα

Μακάρι να είσαι από τις τυχερές και να ξεμπερδεύεις γρήγορα. Μην στεναχωριέσαι καθόλου, δεν είσαι η μοναδική που πέφτει σε κομπογιαννίτες. Τουλάχιστον έφυγες εγκαίρως και αρχίσατε να ψάχνεστε χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο, χρήμα και ψυχικά αποθέματα.

Κατερίνα τι έχει το πρόγραμμα σήμερα? Αφού δεν σε βγάλανε στα δελτία ειδήσεων ακόμα, καλά είσαι……………Τι κάνει ο εσωτερικός σου κόσμος, που ταλαιπωρείται από τον εξωτερικό σου?

Mina – ni φτου, φτου, φτου, μην σε ματιάξω και άλλο κακό να μην μας βρει. Δώσε τα όλα μια μούντζα και προχώρα μπροστά.

Λοιπόν ζήτησες την γνώμη μας…………

Εγώ στη θέση σου, όπως πολύ καλά είπε και η Ευαγγελία, δεν θα έκανα ΤΙΠΟΤΑ. Το σημαντικότερο είναι η ψυχική σου ηρεμία, και οι σπερματεγχύσεις δεν βοηθάνε καθόλου σʼ αυτό. Κάτσε 2 – 3 μήνες να ηρεμήσεις και εσύ και ο οργανισμός σου και μην κάνεις τίποτα. Αν σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν έρθει εγκυμοσύνη, ξεκίνα εξωσωματική.

Ούτως η άλλως, αν πρόκειται να προχωρήσεις σε εξωσωματική, πρέπει να δώσεις ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 4 μηνών για να ξεκουραστούν οι ωοθήκες σου από τις σπερματεγχύσεις. Δηλαδή καλό 2014……..Άσε τα έξοδα…………..Εγώ δεν θα χαλάλιζα άλλο ένα χιλιάρικο, και τα νεύρα μου κρόσσια από μήνα σε μήνα………

Evangelia μεγαλύτερη κίνηση και από τα ΕΛΤΑ έχετε σπίτι σας…………..Μήπως να αλλάξετε διεύθυνση? Κατά το Μπαλί ίσως……? Θιβέτ……? Γιοχάνεσμπουρκ……? Άλλα 10 μασαζάκια βιοενέργειας, και σε βλέπω πιο αναίσθητη και από τον Γκάντι…….

Άσπα μουουουου !! όχι δεν είναι μάγισσα – γιατρός…….χαχαχα. Δεν χάνεις τίποτα να την επισκεφτείς βέβαια, γιατί αν και η κληρονομικότητα είναι πολύ γνωστή σε όλους τους γιατρούς, δυστυχώς ούτε οι μισοί δεν ασχολούνται σοβαρά με αυτή. Μάλλον την παραμελούν θα έλεγα…………Εγώ κληρονόμησα όλα τα στραβά από την μάνα μου, γιατί αν κρίνω από τα 5 παιδιά που έκανε…………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Σήμερα έστειλα τον άντρα μου στη μάνα του να πιει κανένα καφέ και να την αφήσει να τον κανακέψει λίγο…….Και μου γύρισε με μια σακούλα σοκολατάκια, παστάκια, κεράσματα, μπισκότα…………Πήγε λέει ημερήσια εκδρομή στη Βουλγαρία, τα βρήκε πολύ φτηνά και είπε να πάρει……….Νατασούλα εσένα σκέφτηκα……Δεν είσαι και κοντά να σαβουριάσουμε. Τον είπα πως τους επόμενους 3 μήνες κόβει κάθε επαφή με την μάνα του ! Μόνο από το τηλέφωνο θα μιλάνε. Άσπα εσένα δεν σε μετράω……Θα λες πως ξανάβαλες 3 κιλά εξαιτίας μου.

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα. Σαν να άνοιξε το μάτι μου. Έχω ακόμα πόνους, αλλά όχι τόσο έντονους σαν τις προηγούμενες ημέρες. Εχθές βγήκα από το σπίτι. ΓΙΟΥΠΙ! Με πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο καμιά ωρίτσα. Με τι χαίρεται ο άνθρωπος…………………..

Πάτησα πόδι σήμερα, και του είπα πως θα πάω για καφέ στη κολλητή μου αύριο. Μετά από 3 ώρες διαπραγμάτευση τον κατάφερα. Σαν όμηρος νιώθω.

9aXep2.png

Σήμερα έστειλα τον άντρα μου στη μάνα του να πιει κανένα καφέ και να την αφήσει να τον κανακέψει λίγο…….Και μου γύρισε με μια σακούλα σοκολατάκια, παστάκια, κεράσματα, μπισκότα…………Πήγε λέει ημερήσια εκδρομή στη Βουλγαρία, τα βρήκε πολύ φτηνά και είπε να πάρει……….Νατασούλα εσένα σκέφτηκα……Δεν είσαι και κοντά να σαβουριάσουμε. Τον είπα πως τους επόμενους 3 μήνες κόβει κάθε επαφή με την μάνα του ! Μόνο από το τηλέφωνο θα μιλάνε. Άσπα εσένα δεν σε μετράω……Θα λες πως ξανάβαλες 3 κιλά εξαιτίας μου.

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα. Σαν να άνοιξε το μάτι μου. Έχω ακόμα πόνους, αλλά όχι τόσο έντονους σαν τις προηγούμενες ημέρες. Εχθές βγήκα από το σπίτι. ΓΙΟΥΠΙ! Με πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο καμιά ωρίτσα. Με τι χαίρεται ο άνθρωπος…………………..

Πάτησα πόδι σήμερα, και του είπα πως θα πάω για καφέ στη κολλητή μου αύριο. Μετά από 3 ώρες διαπραγμάτευση τον κατάφερα. Σαν όμηρος νιώθω.

αχ φιλεναδα κ που εισαι ακομα σε καταλαβαινω απολυτα το να θες ναπας βολτιτσα κ να σε λεει ο αλλος εσυ εδω στον καναπε σε πιανει τρελαα!!

απλα προσοχη οχι αποτομες κινησεις ολα χαλαρα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας.....

Μίλησα πριν λίγο με τον γιατρό μου και μου είπε οτι τελικά θα πάμε για σπερματέγχυση την Πέμπτη, οπότε αύριο το απόγευμα πρέπει να κάνω την Pregnyl. Και εδώ είναι το θέμα..... Φοβάμαι ....:( και θέλω να ρωτήσω εσάς που ξέρετε.... πονάει καλέ????

Πείτε μου γιατί ανχώνομαι......:(

GCEqp2.png

λια μου μονο το βράδυ της σπερματεγχυσης κ μετα τίποτα..στην αρχή τρομαξα! Εγω είχα παει να δώσω μάθημα στη σχολή κ τωρα γύρισα.να πας αύριο για το καφεδάκι σου να χαλαρωσεις!!ειδα σημερα στη σχολη μου το τμημα ψυχολογίας να εχει ενα σεμινάριο για το πως η ψυχολογία μας καθορίζει την υγεια μας και το σώμα μας! Γι αυτο να κανεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα..όλο στο μυαλο μου σ εχω!

μινα Νί θα συμφωνήσω με τα κορίτσια..απο τη στιγμή που τωρα είσαι τέλεια ειναι σαν να ξεκινάς τωρα προσπάθειες!

Κορίτσια χρειάζομαι τα φώτα σας.....

Μίλησα πριν λίγο με τον γιατρό μου και μου είπε οτι τελικά θα πάμε για σπερματέγχυση την Πέμπτη, οπότε αύριο το απόγευμα πρέπει να κάνω την Pregnyl. Και εδώ είναι το θέμα..... Φοβάμαι ....:( και θέλω να ρωτήσω εσάς που ξέρετε.... πονάει καλέ????

Πείτε μου γιατί ανχώνομαι......:(

Καθόλου δεν πονάει!! Γίνεται με την ενεση της ινσουλινης που ειναι μικρη βελονιτσα. Ποιος θα στην κανει;

Καθόλου δεν πονάει!! Γίνεται με την ενεση της ινσουλινης που ειναι μικρη βελονιτσα. Ποιος θα στην κανει;

Μάλλον ο άντρας μου. Αν και ο γιατρός μου είπε να μην πάω σε φαρμακείο και να την κάνω μόνη μου στον εαυτό μου.....

GCEqp2.png

Μάλλον ο άντρας μου. Αν και ο γιατρός μου είπε να μην πάω σε φαρμακείο και να την κάνω μόνη μου στον εαυτό μου.....

δεν ποναει καθολου στην κοιλια θα την κανεις?

πριν βαλεις την βελονα παρε μια βαθια ανασα κ ουτε που θα το καταλαβεις οπως ειπε κ η σισσυ ειναι μικρη η βελονα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κ εμένα έτσι μου είχε πει αλλα την πρώτη φορά καλο ειναι να σου την κάνουν..πρεπει να έχεις 2 βελονιτσα μια μεγάλη και μια μικρη! Αν δεν έχεις κανει ποτε ένεση πες μου να σου τα πω αναλυτικά..

παπακι μου βόλταρεσ σημερα;;;

Καλέ ποια ένεση ινσουλίνης? Η pregnyl γίνεται με κανονική σύριγγα και πρέπει να ξέρεις πώς να την αναμείξεις. EDOL υποθέτουμε πάντα πως έχεις την pregnyl στο ψυγείο και κάθεται, γιατί είναι και λίγο δυσεύρετες.

9aXep2.png

Καλέ ποια ένεση ινσουλίνης? Η pregnyl γίνεται με κανονική σύριγγα και πρέπει να ξέρεις πώς να την αναμείξεις. EDOL υποθέτουμε πάντα πως έχεις την pregnyl στο ψυγείο και κάθεται, γιατί είναι και λίγο δυσεύρετες.

Λια μου εγω του ρουφάω το υγρό με τη μεγάλη συριγγα κ μετα αλλάζω κ βάζω τη μικρη βελόνα της ινσουλινης..αν την κανει στην κοιλιά!

ξεχασα να πω οτι εχω ενα ραντεβου κλεισμενο στο παπαγεωργιου θα το τμημα εξωσωματικης στης 26/02/2013 στης 12:10 οποια κοπελε το θελει ειτε για την ιδια ειτε για αλλη νατο χρησιμοποιηση ας μου πει ειναι πρωινο ραντεβου εμενα δεν μου χρειαζεται .

επισης το καταστημα διαθετη πουργκον 900 κ 1 οβιτρελε , orgalutran , και ενα κουτι ZINADOL 500mg .

οτι χρειστειτε κ οποια κ θελει ας μου πει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγώ η ξανθιά, πήγαινα τόσο καιρό και έπαιρνα κανονικές σύριγγες για την pregnyl, και με άκουγε η γειτονιά από τις φωνές. Δεν είναι και εύκολο να το χώσεις αυτό το πράγμα στην κοιλιά………Εεεε την τελευταία φορά ζήτησα να μου δώσουν και εξτρά πιο μικρές βελόνες, και για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο, ήταν πιο εύκολο να την κάνω.

Η γνώμη μου πάντως είναι, αν δεν ξέρεις, να πας για πρώτη φορά σε φαρμακείο.

Sissy πολύ σωστά την κάνεις την ένεση, εγώ άργησα να στροφάρω τελικά………για πες, πως με σκεφτόσουν???

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...