Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

EDOL ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

ΝΑΤΑΣΣΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ...ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ....

ΣΙΣΣΑΚΙ ΚΛΩΣΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?

ΛΙΑ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΩΣΣΙΣΜΑ?

ΠΑΠΑΚΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...

ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ..

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ....ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.... ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσαρες μου καλημερα και καλη βδομαδα!

Πηγα για να βιοενεργειακα μου μασαζακια το Σαββατο,ευτυχως δηλαδη γιατι μετα το πρωινο χαρτομανι που ηρθε παλι θα ειχα ξεφυγει εντελως...

EDOL καλωσηρθες και αφου αυτη ειναι η πρωτη οργανωμενη προσπαθεια σας ευχομαι να ειναι και η τυχερη.Αν το προβλημα σας ειναι μονο η κινητικοτητα με μερικες βιταμινουλες ο συζυγος θα ειναι μια χαρα!

natasoula μου να ζησετε και να ειστε παντα τρισευτυχισμενοι και συντομα γονεις!

Sissy και Λια καλη ξεκουραση γλυκουλες μου να κανετε πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!

παπακι φευγεις?κι εγω εκανα τσαγακι και στρωθηκα στο skype :tongue:

Φιλια πολλα σε ολες αγαπημενες κοριτσαρες μου να εχετε ομορφη μερα να σας εχει ο Θεος καλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

EDOL ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

ΝΑΤΑΣΣΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ...ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ....

ΣΙΣΣΑΚΙ ΚΛΩΣΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?

ΛΙΑ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΩΣΣΙΣΜΑ?

ΠΑΠΑΚΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...

ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ..

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ....ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.... ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ....

Κατερινακι η δικη μου να δεις τι καλα ξεκινησε ελα να κανουμε παρεα!!!

κατερινακι μου για χοριακη πρεπει να παω 23/2! Σημερα μην κανεις τίποτα..να ξεκουραστεις μονο!!

παπακιμουκαλη βολτουλα!!

ευαγγελια μου τι ωραία απόλαυση τα μασαζακια...:D εύχομαι η μερα που δεν ξεκίνησε και τόσο καλα να συνεχίσει πολυ όμορφα!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο μένα....

Ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το καλωσόρισμα και εύχομαι τα καλύτερα να έρθουν για όλες μας!:P

Μόλις γύρισα απο τον γιατρό, είδαμε 3 αυγουλάκια και προχωράμε για σπερματέγχυση 2 μέρες νωρίτερα απ' ότι υπολογίζαμε. Οπότε την Πέμπτη, αντί για το Σάββατο. Αναμένουμε και τα αποτελέσματα αίματος για να το οριστικοποιήσουμε. Θα σας κρατώ ενήμερες.....

Φιλάκιαααααα:P

GCEqp2.png

Heloooooo!!!

Edol καλως μας ηρθες και πολυ καλη επιτυχια την Πεμπτη!!!

Εμεις ημασταν παλι Βεροια το Σ/Κ γιατι ειχαμε τα 40 της γιαγιας μου.

Στη μαμα μου δεν ειχαμε πει τιποτα για σπερματεγχυσεις κτλ αν και ξερει πως προσπαθουμε για δευτερο και μου λεει "Ασπα πηγα να κανω ενα τεστ παπ σε μια καινουργια γιατρο και αφου της ειπα το ιστορικο μου μου λεει εχεις παιδια?Ναι της απντησε η μανα μου εναν γιο που εχει 2 γιους και μια κορη.Η κορη σου της λεει εχει παιδια?Ναι ενα αγορακι.Ειχε ποτε καμια αποβολη?Ναι της λεει η μανα μου.Δευτερο εκανε?Οχι της απανταει αλλα προσπαθουνε.Μηπως ειχε τιποτα κυστες ή ενδομητριωση ποτε στην ζωη της?Ναι της λεει μανα μου δυο λαπαροσκοπησεις εχει κανει.Ε τοτε της λεει πρεπει να κανει καποιες εξετασεις αιματολογικες και οτι αυτη συνεργαζεται με ενα κεντρο εδω στην Θεσσαλονικη"Και ολα αυτα τα προεβλεψε βαση του ιστορικου της μανας μου και ποιος ξερει αν ειδε τιποτα και στον υπερηχο της...Και λεω βρε λες???Τι γιατρος μαντης ειναι αυτη και τι στον διαολο εχω κληρονομησει απο την μανα μου!!???!!!

Κι εκει που ειχα χαλαρωσει να ξανα το σαρακι μου μπηκε στον εγκεφαλο και μου τρωει σιγα σιγα το μυαλουδακι...

Τελικα ειπαμε και στην μανα μου γιατις σπερματεγχυσεις και ολα και μου εφυγε ενα βαρος που της το κρυβαμε και μου ειπε πως θα μου κλεισει ενα ραντεβου σ'αυτην στη Βεροια να πεταχτω ενα πρωινο πριν την δουλεια ετσι γαι να δουμε τι θα μου πει και τι εξετασεις ειναι αυτες....

Αυτα τα νεα μου..

ΑΑΑ εχασα και 3 κιλα αμεεεε και ολοι οσοι με ειδαν στο μνημοσυνο μου ειπαν πως αλλαξα να και κατι ευχαριστο λεω!!

Ατακα του Γιωργου για τον ερωτα με την Σταυρουλα(Γιατι καποια μου το ζητησε νομιζω η Σισσυ)

-Μαμα αυτος ο Βαλεντινος τι ειναι που διαφημιζουν τα Τζαμπο?

-Ειναι ο αγιος για τους ερωτευμενους, του απανταω

-Α μαλιστα (διακοπη ενος λεπτου για να το επεξεργαστουμε)Ε τοτε κι εγω ειμαι αγιος γιατι κι εγω ειμαι ερωτευμενος με την Σταυρουλα!!!Οποτε αφου ειμαι αγιος μπορω να κανω μαγικα,αρα στο σχολειο θα κανω τα μαγικα μου και θα την φιλησω στην τουαλετα!!!

Οποτε σε λιγο περιμενω το τηλ απο το σχολειο να μαζεψω τον σατυρο χαχαχα

Φιλακια κοριτσακια...

bKtop2.png8BRwp3.png

ασπακι μου ο γιος σου ειναι φοβερός!!!!! ΑΣΕ βρε το παιδί να ζήσει τον έρωτα του..είσαι η 8 θανάσιμη Πεθερα!!:D :D

Γενικά λέγεται οτι κληρονομουμε κάποια πράγματα απο τις μαμάδες μας.πολλες φορές οι γυναικολογοι ρωτάνε ποτε σταμάτησε η περίοδος της μαμας μας..γιατρος μεντιουμ!!!

astage μου κι εγω τον ομοιπαθητικο μου καπως ετσι στο απροσμενο τον βρηκα οποτε που ξερεις...μπορει αυτα τα ξαφνικα και ανελπιστα να μπορουν να μας δινουν ελπιδες και αποτελεσματα...

Σου ευχομαι τα καλυτερα!Οταν ερθει το παπακι θα πιουμε καφεδακι εννοειται!

Φλογερο ταμπεραμεντο ο Γιωργακης φαντασου να παει και γυμνασιο :D

καλημέρα κοριτσία,

EDOL καλοσόρισες και καλή επιτυχια στην νέα σου προσπαθεια σου εύχομαι να είναι η πρώτη σου και η τυχερη!!!!

ΛΕΙΑ μου όλα καλά με την εμβρυομεταφορά εε?μπραβο και τωρα μια υψηλή χοριακή σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!

SISSI μου καλή επιτυχία και σε εσένα να εισαι ήρεμη και θετικές σκέψεις!!!!

ΑΣΠΑ ωραια τα λέει ο γιος σου να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!

τα δικά μου ολα πείγαν καλά με την λαπαροσκόπηση και την υστεροσκόπηση αφαιρεσαμε μια κυστη 3-3.5 εκατοστα βγάλαμε και τον πολυποδα που ηταν πάνω στο ενδομητριοκαι ένα ηνομύωμα πολη μικρο που δεν φαιτόταν από τον υπέριχο,οτι βγάζει η μήτρα τα είχα όλα δεν αφησα και κάτι,το εύχαριστω ητάν οτι η ενδομητριωση δεν είχαι προχωρισει καμία σχεση με την αλλη φορά που η αριστερη μου πλευρα ήταν σαν μάζα,και με την νάρκωση όλα κάλα γαιτί είναι το μόνο που φοβάμαι εαν θα ξανα ξυπνήσω 2 ωρες κρατησε και γιατρος μου κάλος και γλυκόλης όπως πάντα!!!!(και δεν θα μου κόψει την περίοδο)

το ερωτημα μου είναι το εξης τωρα που ειδαι την μήτρα μου ο γιατρος, μου είπαι να κάνουμε αλλές δυο σπερμα/σεις και μετα να προχωρίσουμε σε εξωσωματική και ενω το είχαμε πάρει απόφαση για εξωσωματικη σε 3 μήνες μας έβαλε σε αλλές σκέψεις πάλι,εσεις τι λέτε βρε κορίτσια??????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσία,

EDOL καλοσόρισες και καλή επιτυχια στην νέα σου προσπαθεια σου εύχομαι να είναι η πρώτη σου και η τυχερη!!!!

ΛΕΙΑ μου όλα καλά με την εμβρυομεταφορά εε?μπραβο και τωρα μια υψηλή χοριακή σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!

SISSI μου καλή επιτυχία και σε εσένα να εισαι ήρεμη και θετικές σκέψεις!!!!

ΑΣΠΑ ωραια τα λέει ο γιος σου να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!

τα δικά μου ολα πείγαν καλά με την λαπαροσκόπηση και την υστεροσκόπηση αφαιρεσαμε μια κυστη 3-3.5 εκατοστα βγάλαμε και τον πολυποδα που ηταν πάνω στο ενδομητριοκαι ένα ηνομύωμα πολη μικρο που δεν φαιτόταν από τον υπέριχο,οτι βγάζει η μήτρα τα είχα όλα δεν αφησα και κάτι,το εύχαριστω ητάν οτι η ενδομητριωση δεν είχαι προχωρισει καμία σχεση με την αλλη φορά που η αριστερη μου πλευρα ήταν σαν μάζα,και με την νάρκωση όλα κάλα γαιτί είναι το μόνο που φοβάμαι εαν θα ξανα ξυπνήσω 2 ωρες κρατησε και γιατρος μου κάλος και γλυκόλης όπως πάντα!!!!(και δεν θα μου κόψει την περίοδο)

το ερωτημα μου είναι το εξης τωρα που ειδαι την μήτρα μου ο γιατρος, μου είπαι να κάνουμε αλλές δυο σπερμα/σεις και μετα να προχωρίσουμε σε εξωσωματική και ενω το είχαμε πάρει απόφαση για εξωσωματικη σε 3 μήνες μας έβαλε σε αλλές σκέψεις πάλι,εσεις τι λέτε βρε κορίτσια??????

Κοριτσακι μου περαστικα να ειναι ολα απο δω και περα!

Κανε ο,τι σε κανει εσενα να νιωθεις καλα.Εγω αφου αποκατασταθηκαν ολα θα προσπαθουσα λιγο καιρο μονη μου.Το σημαντικο ειναι και να μην πιεζεις και τον εαυτο σου.Καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισετε!

Κοριτσακι μου περαστικα να ειναι ολα απο δω και περα!

Κανε ο,τι σε κανει εσενα να νιωθεις καλα.Εγω αφου αποκατασταθηκαν ολα θα προσπαθουσα λιγο καιρο μονη μου.Το σημαντικο ειναι και να μην πιεζεις και τον εαυτο σου.Καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισετε!

σευχαρίστω πολύ ευαγγελία μου δεν ξέρω πραγματικά ειμαστε σε σκεψη με τον αντρα μου,μετα το πρωτο χειρουργειο πριν 3 χρονια νομιζω πως δόσαμε πολυ περιθόριο φισιολογικής συληψεις και πάνω που προχωρίσαμε σε σπερ/σεις μου εμφανηστηκαν αλλά εκει που κάναμε καινούργιο βήμα ξανα πείγαμε ενα βήμα πίσω γιάυτο λέω μήπως να προχωρισουμε στα πιο βαθία!!!!

Mina μου μήπως τώρα που σε καθάρισε εντελώς από όλα γι'αυτο σου πρότεινε τις σπερματεγχυσεις γιατί τώρα είναι όλα κομπλέ στον εσωτερικό σου κόσμο και ίσως να στο προτείνει για να αποφύγετε ακομα την εξωσωματική.εξαλλου σε δυο τρεις μήνες δεν θα ξαναπαθεις ούτε κύστες ούτε πολύποδες ούτε θα προχωρήσει η ενδομητρίωση.αληθεια είχες εστίες και στις καυτηριασε ή απλά το άφησε έτσι και χωρίς θεραπεια γιατί είναι πολύ ήπιας μορφής;

Περαστικά να είναι όλα και καλή ανάρρωση...

bKtop2.png8BRwp3.png

Mina μου μήπως τώρα που σε καθάρισε εντελώς από όλα γι'αυτο σου πρότεινε τις σπερματεγχυσεις γιατί τώρα είναι όλα κομπλέ στον εσωτερικό σου κόσμο και ίσως να στο προτείνει για να αποφύγετε ακομα την εξωσωματική.εξαλλου σε δυο τρεις μήνες δεν θα ξαναπαθεις ούτε κύστες ούτε πολύποδες ούτε θα προχωρήσει η ενδομητρίωση.αληθεια είχες εστίες και στις καυτηριασε ή απλά το άφησε έτσι και χωρίς θεραπεια γιατί είναι πολύ ήπιας μορφής;

Περαστικά να είναι όλα και καλή ανάρρωση...

ναι ακρηβώς γιαυτο που το πρότεινε πυστευε οταν με είδαι απο μέσα πως θα εχουμε πάλη τα ίδια αλλα περα απο την κυστη τιποτε αλλο καθόλου συμφισεις ειδαι μια καθαρη μητρα και γιαυτο μου δεν μου έκοψε την περιοδο δεν υπάρχει λόγος και οτοσιοαλος μου λεει δεν θα ξαναφυσεις να περάσουν αλλα 3 χρονία θα κανουμε σπε/σεις ή εξωσωματικη ότι θέλεται αλλα κατα την γνωμη του να κάνουμε αλλές 2 σπερ/σεις ή μεσα σε 3 μηνες να μήνεις απο μόνη σου!!!!

εσενα και της και δυο φόρες ηταν το ιδιο βαριας μορφης????

Δυστυχώς ναι,απλά την πρώτη φορα είχα και κύστη ενώ την δεύτερη τίποτα.αλλα και τις δυο φορές έκανα την εξαμινη θεραπεια.οποτε αφού σου είπε χωρίς διακοπή περιόδου θεωρώ ότι είσαι πολυ πολύ.

Εμένα τώρα μπορεί να μην έπιασε η θεραπεια και να μην καθάρισα από αυτήν τι να πω....παντως αν μου ελεγε κανείς για διακοπή περιόδου ξανά θα του δαγκωνα το λαρύγγι επιτόπου!!!οπότε πάλι καλα που την γλιτωσες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...