Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;;αντε Κατερινιω παλι βολτες θα κοψεις σε ολη την Αθηνα!τυχερουλα!!

Σισσακι στην ελυσαν την απορια.μην ανησυχεις.

Γαμω το φελεκι μου παλι επισκεψεις τα πεθερικα μου θα εχω το απογευμα και σκυλοβαριεμαι!σημερα ηθελα να περασω τη μερα με τον αντρουλη μου μονοι μας.κλεινουμε τρια χρονια γαμου και σχεδον δεκα γνωριμιας.με γερασε το τομαρι!με πηρε μικρη μικρη και με εκμεταλλευτηκε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε;;αντε Κατερινιω παλι βολτες θα κοψεις σε ολη την Αθηνα!τυχερουλα!!

Σισσακι στην ελυσαν την απορια.μην ανησυχεις.

Γαμω το φελεκι μου παλι επισκεψεις τα πεθερικα μου θα εχω το απογευμα και σκυλοβαριεμαι!σημερα ηθελα να περασω τη μερα με τον αντρουλη μου μονοι μας.κλεινουμε τρια χρονια γαμου και σχεδον δεκα γνωριμιας.με γερασε το τομαρι!με πηρε μικρη μικρη και με εκμεταλλευτηκε!

Να ζήσετε νατασουλα!! Μετα τα πεθερικά θα μείνετε τα 2 σας να το γιορτασετε..;)

10 χρονια ε;; Και παλι να τα εκατοστησετε!!

Ευχαριστω Σισσακι!!!και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα και με το νινι σας συντομα!σιγα μην γιορταζα την επετειο μου με τα πεθερικα μου.ορεξη ειχα.ετυχε να θελουν να ερθουν για καφε.αμα φερουν καμια τουρτα,τοτε θα το χαρω!!!

Γειά σας και απο μένα κορίτσια,

Είμαι πολύ φρέσκια στη παρέα σας, σας διαβάζω καιρό και παίρνω κουράγιο μέσα από τις ιστορίες σας. (Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος):oops:

Είμαι 30 χρονών και ο άντρας μου 33 και ταλαιπωρούμαστε εδώ και 2 χρόνια για μωράκι. Απο εξετάσεις που έχουμε κάνει, οι δικές μου είναι πολύ καλές, έχουμε ένα θεματάκι όμως με το σπέρμα μας (χαμηλή κινητικότητα). Χάσαμε πολύτιμο χρόνο με μια λάθος διάγνωση πολύποδα του ενδομητρίου πριν 2 χρόνια απο την ξαδέρφη του άντρα μου (είναι γυναικολόγος τρομάρα της:evil:) η οποία μας δήλωσε κατηγορηματικά οτι έγκυος δεν θα μείνω αν δεν κάνω υστεροσκόπηση και αφαίρεση. Μετά αρχίσαμε να ψαχνόμαστε με ένα κάρο εξετάσεις (καλού κακού) σε άπειρους γιατρούς και εξεταστικά κέντρα γιατί η γιατρός μας δεν μας έλυνε απορίες και κάτι γενικά δεν μας κόλλαγε, και καλά κάναμε όπως αποδείχτηκε.Γιατί δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ πολύποδας. Η ξαδέρφη μάλλον φαντάσματα έβλεπε. Εμείς αυτό το διάστημα των 2 χρόνων σοβαρές προσπάθειες δεν έχουμε κάνει εφόσον μας είχε πει πως εγκυμοσύνη δεν γίνεται να επιτευχθεί.

Τελοσπάντων, αλλάξαμε γιατρό και το άλλο Σάββατο πάμε για σπερματέγχυση. Στον υπέρηχο του Σαββάτου είδαμε 3 ωάρια και αύριο επανέλεγχος. Για την δική μας περίπτωση, η σπερματέγχυση ήταν η μόνη λύση λόγω κυρίως αύξησης πιθανοτήτων.

Εύχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας και σύντομα διπλές!!!!!:P

GCEqp2.png

Γεια σου edol!καλως ήρθες!

Πολλα κορίτσια εχουν ταλαιπωρηθεί απο λάθος διαγνωσεις..το σημαντικο τωρα ειναι που δεν έχεις τίποτα και θα κάνετε την πρώτη σας σπερματεγχυση! Σου εύχομαι να πανε ολα καλα!

Διαφημίσεις

Γεια σου edol!καλως ήρθες!

Πολλα κορίτσια εχουν ταλαιπωρηθεί απο λάθος διαγνωσεις..το σημαντικο τωρα ειναι που δεν έχεις τίποτα και θα κάνετε την πρώτη σας σπερματεγχυση! Σου εύχομαι να πανε ολα καλα!

Καλώς σας βρήκα!

Sissy2012Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου.

Οτι επιθυμείς σύντομα στην αγκαλιά σου

GCEqp2.png

Γειά σας και απο μένα κορίτσια,

Είμαι πολύ φρέσκια στη παρέα σας, σας διαβάζω καιρό και παίρνω κουράγιο μέσα από τις ιστορίες σας. (Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος):oops:

Είμαι 30 χρονών και ο άντρας μου 33 και ταλαιπωρούμαστε εδώ και 2 χρόνια για μωράκι. Απο εξετάσεις που έχουμε κάνει, οι δικές μου είναι πολύ καλές, έχουμε ένα θεματάκι όμως με το σπέρμα μας (χαμηλή κινητικότητα). Χάσαμε πολύτιμο χρόνο με μια λάθος διάγνωση πολύποδα του ενδομητρίου πριν 2 χρόνια απο την ξαδέρφη του άντρα μου (είναι γυναικολόγος τρομάρα της:evil:) η οποία μας δήλωσε κατηγορηματικά οτι έγκυος δεν θα μείνω αν δεν κάνω υστεροσκόπηση και αφαίρεση. Μετά αρχίσαμε να ψαχνόμαστε με ένα κάρο εξετάσεις (καλού κακού) σε άπειρους γιατρούς και εξεταστικά κέντρα γιατί η γιατρός μας δεν μας έλυνε απορίες και κάτι γενικά δεν μας κόλλαγε, και καλά κάναμε όπως αποδείχτηκε.Γιατί δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ πολύποδας. Η ξαδέρφη μάλλον φαντάσματα έβλεπε. Εμείς αυτό το διάστημα των 2 χρόνων σοβαρές προσπάθειες δεν έχουμε κάνει εφόσον μας είχε πει πως εγκυμοσύνη δεν γίνεται να επιτευχθεί.

Τελοσπάντων, αλλάξαμε γιατρό και το άλλο Σάββατο πάμε για σπερματέγχυση. Στον υπέρηχο του Σαββάτου είδαμε 3 ωάρια και αύριο επανέλεγχος. Για την δική μας περίπτωση, η σπερματέγχυση ήταν η μόνη λύση λόγω κυρίως αύξησης πιθανοτήτων.

Εύχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας και σύντομα διπλές!!!!!:P

καλως μας ηρθες!!! απο βλακειες γιατρου αλλο τιποτα μπολικες εδω μεσα! με το καλο να κανεις τη σπερμ/χη οχι ανχος πως κ τι κτλ κ εδω ειμαστε γιανα περασουν οι 15 μερες γρηγορα. καλη επιτυχια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42.EDOL

43. SISSY

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. alexouli
  11. s_maria
  12. natasoula81 16/01
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. mina-ni
  16. Stardustmg
  17. janneta ΕΓΚΥΟΣ
  18. astage

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Λια33

Ποσοστό: 1/3

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλως μας ηρθες!!! απο βλακειες γιατρου αλλο τιποτα μπολικες εδω μεσα! με το καλο να κανεις τη σπερμ/χη οχι ανχος πως κ τι κτλ κ εδω ειμαστε γιανα περασουν οι 15 μερες γρηγορα. καλη επιτυχια!!

Mina pa Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ότι καλύτερο και σε σένα!!!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!! :P:razz:

GCEqp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!τελειωσα με τις επισκεψεις και το καλυτερο φυσικα της υποθεσης ηταν οτι μου εφεραν ενα τεραστιο προφιτερολ!!!ποσο το ευχαριστηθηκα!πηρα την κουταλα και του εδωσα και καταλαβε!!

EDOL καλως ηρθες στην παρεα μας!!ασε το παρελθον πισω σου γιατι τα καλυτερα ερχονται!!!βεβαια ελπιζω να την ξεχεσες λιγο αυτην την "αψογη" γυναικολογο!!!καλη επιτυχια να εχεις στην προσπαθεια σου και φυσικα περιμενουμε νεα σου!

Τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανουνε;;

Σισσακι το ξεπερασες το σοκ που επαθες το πρωι;

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

edol καλωσήρθες στην παρέα μας,ξέχνα τα παλια και προχώρα, καλή επιτυχία στην νέα προσπάθεια και ελπίζω να σου φέρουμε γούρι.

εγώ πέρασα ενα σαβ/κο όλο βόλτες, είδα όλες τις φίλες μου και παρασκευη-σάββατο βράδι έλιωσα στην μπιρίμπα....νατάσα και κατερίνα κάνω προπόνηση!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...