Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ..... ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΠΩΠΩ...ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΛΙΓΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΟΥ!!!!

ΣΙΣΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ!!!! ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ!!!

ΑΣΠΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΛΙΑ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.... ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ....ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.... ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 3, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ (ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ) ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!! ΠΩ ΠΩ..ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΔΙΩΞΕΙ..ΤΟΥ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ... ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ CATERING ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!! ΠΑΛΙ NUTELLA ΘΑ ΦΑΣ? ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ Ν, ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΚΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!

ΜΑΡΙΕΤΑ, ΛΟΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΡ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΤΣΟΚΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ!!! ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΝΟΝΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΛΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ.... ΕΥΓΕ ΜΑΣ!

ΤΙΝΚΕΡ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

ΖΑΝΝΕΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΤΙΝΚΕΡ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΟΥ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ...ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!

ΧΙΧΙΧΙ

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα!!!!

Σισσακι καλη επιτυχια σημερα!!!!εφτασε η μερα!!!σου στελνω πολλη θετικη ενεργεια!!

Κατερινιω αντε σημερα δεν θα ξεχασεις να φας.θες δεν θες κατι θα τσιμπησεις.

Εγω σαν ανωμαλη που ειμαι,σημερα βρηκα να ξυπνησω νωρις.οταν ειναι για τη δουλεια με το ζορι σηκωνομαι και σημερα απο τις 8 το ματι γαριδα.

Αντε ξυπνηστε και εσεις σιγα σιγα!

καλημερα κοριτσια.υπαρχουν και χειροτερα νατασουλα απο τις 8 ειμαι στη δουλεια.τα νευρα μου :mad:οσο για τη λια που με ρωτησε στο ιδιο κεντρο που εκανα τις σπερμ θα κανω και την εξωσ.καλη επιτυχια στη σισσυ και καλη δυναμη σε ολα τα κοριτσια.;)

καλημερα κ απο μενα !!! εγω σημερα θα παω τατα χιχιχι θα παμε να δουμε το νεο μπεμπακι τον κουμπαρον μας που θα το βαφτισει ο δικος μου τελεια θα ξεσκασω δεν θα μαγειρεψω δεν θα μεζεψω τραπεζια κ επισης το καλητερο θα ερθει η μανουλα να κανει της δουλειες του σπιτιου να τιναξει χαλακια να στρωσει σεντονια κτλ γιατι εγωκ ο γιος μου θα παμε βολτα σημερα να το ειπα βολτα κ αμεσως τακ σαν την μαμα του κ αυτος χιχιχ!!

συσσι καλη επιτυχια σημερα!!!!

φιλακια σε ολες!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου τωρα επέστρεψα..

Χθες κανονιστηκε τραπέζι στο Σπιτι μου(εν άγνοια μου) και έφυγαν στις 3 το βράδυ..οπότε ειμαι με ελάχιστο ύπνο!

Με είδε ο γιατρος πριν κ μου ειπε οτι εχω 5-6 μεγάλα ωοθυλακια που σε λιγο θα σκάσουν..το σπερμα παλι το έκαναν 100% κ τωρα ο Θεός Βοηθός!!

κατερινακι μου είσαι expert στις ετοιμασίες γάμου..μπράβο κουκλι μου!! Οποτε μπορείς στείλε κ μια φωτό με το νυφικό( μ αρέσουν τα νυφικα!!)

λια μου απο σημερα κλωσσαμε παρέα!!!;)

παπακι μουποσο χαίρομαι...να πας βόλτα το Μπεμπη σου γιατι θέλει να ξεσκασει το Μωρακι σου!!!

μαριεττα μουσημερα ξεκινάει το σφουγγάρισμα...;)

νατασουλα μου πως είσαι κοριτσάκι μου;

maria v τι κάνουν τα διδυμακια μας;;

Σε ολα τα κορίτσια σας ευχαριστω παρα πολυ..πήρα πολυ θετική ενέργεια!!!

Διαφημίσεις

Γυρισα η ξεπατωμενη!!!εκοψα μερικα χλμ πρωι πρωι και τωρα μαγειρευω μακαρονια με κιμα!γιαμι!!!

Σισσακι μπραβο κοπελα μου!!πεσε τωρα να ξεκουραστεις και να αναπληρωσεις τον χαμενο υπνο.αντε σε κοβω με τριδυμα εσενα!!

Alexouli καλο κουραγιο κοπελα μου!!

Παπακι απο δω και περα θα σε φωναζω αλανιαρομανα!!

Καλημερα κι απο μενα...

ναι ναι δεν εχει σημασια η ωρα, καλημερα ειναι για μενα....

σισσακι μπραβο μπραβο αντε με το καλο τα ωαριακια σου να γινουν μωρακια!!!

νατασσα μου ναι σημερα θα φαω....ετσι κι αλλιως, θελω δεν θελω αφου θα παω για δοκιμη φαγητου!!!

παω για καφεδακι με τα ξαδερφακια μου τωρα!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπέρα κοριτσοπουλα,

Σισσακι ευχομαι σε 14 μερες να τσιριζεις απο τη χαρα σου με τη θετικη χοριακη στα χερια σου. Απολαυσε τις μερες που ερχονται και προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι ωστε να περασουν γρηγορα. Το ιδιο ισχυει και για σενα Λια μην το σκεφτεσαι και προπαντων μην το ψαχνεις στο ιντερνετ οι αρνητικες σκεψεις δεν κανουν ποτε καλο. Εναλλακτικη λυση ειναι να βλεπετε ευχαριστες ταινιες π.χ κωμωδιες που θα σας φτιαχνουν τη διαθεση.

Κατερινα σε περιμενω για καφε να χουχουλιασουμε!

janneta μπορεις να ταξιδεψεις με το αεροπλανο μεχρι 6 μηνων απλα οπως ειπαν και τα κοριτσια να το αναφερεις για να μην περασεις απο ελεγχο, ειναι ευκαιρια αμα θες να μεταφερεις τιποτα λαθραια!:tongue: πλακα κανω εννοειται, παντως να το αναφερεις. Και οταν ερθεις Αθηνα να κανονισουμε με τα κοριτσια να σε γνωρισουμε.

Παπακι καλες βολτες ετσι οπως πας την πρωτη λεξη που θα πει ο γιος σου θα ειναι "ατα"!

Ασπα μου το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να ελεγξεις το γενεολογικο δεντρο της νυφης, μην σου τυχει καμια στριμμενη συμπεθερα-συνυφαδα-μπατζανακης και δε συμμαζευεται! σαν την ταινια γαμπρος της συμφορας εσυ θα εισαι ο Ντε νιρο!

Μαρακι ν τι κανουν τα μωρακια σου ποτε θα τα δεις?

Οσο για το ταξιδακι θα παμε μαλλον τον Απριλιο Κωνσταντινουπολη, οχι που θα μου ξεφευγε! Νεωτερα θα ξερω τον Μαρτιο.

Νατασα εχεις π.μ

Κοριστια μου εχω σαπισει στην ξαπλα!!!!!πιαστηκαν τα κοκκαλακια μου!αρχισαν και κατι μικρα πονακια της καταραμενης απο τωρα.ερχονται φευγουν και παει λεγοντας.αν και εχω μερες ακομα.

Σισσακι ξαπλωνεις εσυ καθολου??μην τολμησεις και σηκωσεις κανενα βαρος για τις επομενες μερες παντως. και εσυ Λια ακους??????

Μαριεττακι εχεις και εσυ π.μ!!! α ρε κοριτσια να μην εχω fb να σας βλεπω εστω απο κει!!!ειχα καποτε αλλα το κατηργησα.

Διαφημίσεις

νατασουλα μουκαι εγω ειμαι σημερα όλη μερα ξαπλα..θα πάμε μονο τωρα για ενα φαγητό και μετα παλι ξαπλα! Εύχομαι να μην σου έρθει!!!

ασπακι μου ο γιατρος μου μου ειπε οτι ολα σημερα ηταν καλα αλλα τωρα ειναι θέμα τύχης.. Πραγματικα ο Θεός να βάλει το χέρι του..και αν δεν τα καταφέρω παω για την Τρίτη σπερματεγχυση.. Αν και μου ειπε ο γιατρος σε πολλές περιπτώσεις προκύπτουν εγκυμοσύνες μετα απο σπερματεγχυσεις και εξωσωματικες..ειναι σαν να ξυπνάστον οργανισμό!!! Σε φιλώ εσένα και το γιοκα σου!!

Καλημέρα κοριτσακια!

Εχω μια απορία..χθες το βράδυ έβγαλα λιγο αιματακι και τωρα παλι λιγο..

Να ανησυχησω η ειναι κάτι φυσιολογικό;;:confused:

Καλημέρα σε ολες!!!!!

Σισσακι μου εγω είχα αίμα 4 μερες μετα την σπερματεγχυση. Μην ανησυχείς καθόλου!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα σε ολες!!!!!

Σισσακι μου εγω είχα αίμα 4 μερες μετα την σπερματεγχυση. Μην ανησυχείς καθόλου!!

Σ ευχαριστω κατερινακι μου! Πήρα και τη μαια και μου το επιβεβαίωσε!

Σημερα ειναι μερα ξεκούρασης η και παλι έχεις δραστηριότητες;;

Σ ευχαριστω κατερινακι μου! Πήρα και τη μαια και μου το επιβεβαίωσε!

Σημερα ειναι μερα ξεκούρασης η και παλι έχεις δραστηριότητες;;

Τωρα φευγω για εναν ξαδερφο μου που γιορταζει και μετα εχω εκδηλωση στο λυκειο ελληνιδων στην παιανια..οποτε παλι εξω θα ειμαι!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...