Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα ομορφιές μου. Ο κώλος μου έχει βγάλει ρίζες, έχω το απλανές βλέμμα της αγελάδας από τη σπαρίλα, και καίω μαζικά εγκεφαλικά κύτταρα από την πολύ τηλεόραση. Μέχρι τη Δευτέρα, το λιγοστό I.Q που μου έχει απομείνει, θα φτάνει τα επίπεδα του μαϊντανού…………χαχαχα

Maria – v, θυμάσαι που έλεγες πως έχεις απογοητευτεί με όλα αυτά που διαβάζεις και ακούς? Εεεε το ίδιο έχω πάθει και εγώ τώρα. Διαβάζω σελίδες ολόκληρες στο internet για συμπτώματα, ποσοστά, αποτυχίες, ηλικίες, 4 – 5 – 6 εξωσωματικές, χιλιάδες ευρώ,…………και έχω λαλήσει. Τελικά όσο το ψάχνεις, χειρότερα είναι. Πότε θα έχουμε νέα από τα μωράκια?

Mina – pa πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη σήμερα, και σου αξίζει. Ρούφα τεράστιες ποσότητες ευτυχίας και απόλαυσε το. Σε λίγο καιρό θα έχεις πολλές επιλογές από νύφες! Σεξ ??? Τι είναι αυτό???

Νατασούλα να υποθέσω ότι την ρυθμίσαμε την προλακτίνη. Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι σήμερα?

Sissy έχεις την ιδανική ποσότητα σε αυγουλάκια και σε μέγεθος!! Αύριο ούτε που θα καταλάβεις πότε θα ξεμπερδέψεις με την σπερματέγχυση και θα κλωσσάμε παρέα. Τι ώρα θα πας?

Stardust ρίχνε και κανένα βλέφαρο! Μας λείπεις ! Άντε τα φάρμακα………..εξετάσεις…???? Θα χρειαστεί να κάνεις εξετάσεις από την αρχή?

Κατερίνα, καλά σε λέει Βέγγο η Νατασούλα. Πολύ γέλασα……..Είπαμε αγάπη μου να είσαι δραστήρια, αλλά όχι να φτάσεις στον γάμο σου πάνω σε φορείο με τον ορό στο χέρι! Η Χλωμή νύφη….χαχαχα

Alexouli δώσε σημεία ζωής.

Άσπα θανάσιμη πεθερά !! ….Σε φαντάζομαι να βάζεις τρικλοποδιές στα κοριτσάκια του σχολείου……χαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια δεν θα διαβαζεις τιποτα γιατι θα ερθω εκει, θα σου κοψω το ιντερνετ και θα πεταξω οτι υπολογιστη ή κινητο εχετε!ή μαλλον θα τα παρω και θα τα πουλησω.μην πανε χαμενα!!αν και αυτη τη μαλακια την κανουμε ολες πιστευω και καιγομαστε τελειως μετα!!κλειστα ολα και χαλαρωσε. Μονο εδω θα μπαινεις!!!αντε μην τα παρω τωρα και δεν θελω να βγαλω το μαστιγιο στη φαση που εισαι!την παραριξαμε την προλακτινη τελικα!το κατωτατο οριο ειναι 3,2.βρε σου την ανεβαζω εγω σε χρονο dt!!στην 23η μερα ειμαι σημερα.αντε και πλησιαζει η ωρα της "φιλεναδας" μου!!

κοριτσια μου γλυκα τι κανετε;εγω σημερα ειχα ραντεβου με το ντοκτορ μου εδωσε ενα γενικο πλανο της εξωσωματικης και τωρα περιμενω με χαρα και τσαχπινια να ερθει η δευτερα να κανονισω ραντεβου με την επιτροπη.αρχιζω σιγα σιγα να μαζευω και τη χαρτουρα που χρειαζεται και προχωραμε γερα.μου εγραψε και τι φαρμακα θα χρειαστω.καλα μιλαμε για τρελλη χημεια ε;εγω δε θα βγαλω παιδι τον τσακ νορις θα βγαλω.Λια με το καλο .Σισσυ επισης.κι επειδη ειμαι νεα στην παρεα και δε θυμαμαι ολα τα ονοματα των κοριτσιων σας στελνω αγκαλιτσα και φιλακι οοοοοοολες.νεοτερα τη δευτερα.:P

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Λια33 μου καλοστέριωτα να είναι τα γονιμοποιημένα ωαριάκια σου!! Με πόσες διαιρέσεις σου τα έβαλαν? Τώρα τι οδηγίες έχεις, ξάπλα ή χαλαρά όπως εγώ? Να είσαι αισιόδοξη και όλα καλά θα πάνε, εμείς εδώ είμαστε!!! Πότε άρχισες, πότε θα κάνεις χοριακή και πότε αυχενική, χαμπάρι δεν θα πάρεις, δες εμένα, την Δευτέρα έχουμε την αυχενική και δεν το πιστεύω, ότι μιλάμε για μένα!!

mina pa τι ωραία νεα και τα δικά σου, είπαμε μόνο χαρες!!! Μια χαρά ο κούκλος σου. Εγώ αυχενική θα κάνω στον γιατρό μου, απλά λόγω διδύμων, σκέφτομαι τι θα μου πάρει. Το καλό είναι ότι θα τα βλέπουμε πολύ ώρα!!! Μετράω αντίστροφα!! Εσύ που έκανες αυχενική, β-επιπέδου θα κάνω στον Καρύδα.

tina32 μου όταν αρχίσουν να χτυπάνε πιστεύω ότι είναι το απόλυτο!! Επικοινωνείς, νιώθεις ότι είναι καλά και αυτό πιστεύω σου φτάνει!! Ανυπομονώ και γι' αυτό!!!

natasoula81 μου είσαι απόλαυση!!! Αντε να την ρίξουμε στα πατώματα την προλακτίνη!

Evangeliapan μου περαστικά να είναι, αφού είσαι καλύτερα αυτό έχει σημασία. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω, έχουμε τώρα και τα τρεχάματα με τον πεθερό μου και ο άντρας μου είναι στην τσίτα. Δευτέρα Τρίτη περιμένουμε την βιοψία για να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του και ο Αγιος Παρθένιος, προστάτης των καρκινοπαθών, χθες γιόρταζε και πήγαμε στην παράκληση.

janneta ακόμα να βάλεις ιντερνετ. Για μένα το χειρότερο από όλα τα συμπτώματα είναι η χάλια γεύση στο στόμα, νιώθω μια αηδία και δεν φεύγει με τίποτα και γι αυτό συνεχίζω να έχω αναγούλες. Εμετούς κάνω πιο συχνά το πρωί, αλλά μετά νιώθω καλά. Εσύ πως είσαι?

Georgkat μου ζεις, πως είσαι σήμερα?

Σισσακι πολύ πολύ καλή τύχη για αύριο, να είναι μαχητές και να βρουν εύκολα στόχο, να είσαι ήρεμη και περιμένουμε τα νέα σου!!!!!

Ασπα άρχισαν οι έρωτες!!! Πλάκα έχουν τα μικρά, ειδικά τα αγοράκια όταν μιλάνε για κοριτσάκια, το κορίτσια είναι πιο πονηρά. Για πες καμιά ατάκα που είπε ο μικρός?

lolitaki μου καλή αρχή με τον Πάντο, περιμένουμε να μας ενημερώσεις, όταν πας.

maria star τι άλλες εξετάσεις θα κάνεις? Όταν είσαι έτοιμη ξεκίνα!

μαριεττα μου εσύ οργάνωσε κανένα ταξιδάκι που σου πάει!!! Αντε να χαρούμε όλοι εδώ μέσα!!!!

Πολλά, πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

φιλες μου γεια σας!σημερα ειναι η μοναδικη μερα που δεν εκανα εμετο(φτου φτου μακρια μου).τρωω ξερα φαγητα,μπισκοτα,γαριδακια για να ρουφανε τα υγρα του στομαχιου μου.

georgkat δεν μου δωσε καποια συγκεκριμενη διατροφη ο γιατρος,απλα μου πε να τρωω ολα τα φαγητα και να παιρνω φολικο οξυ.κοριτσια ξερετε αν επηρεαζει την εγκυμοσυνη το ταξιδι με αεροπλανο (μιλαω για μιση ωρα αποσταση)???λεω να παω στα πατρια εδαφη τον επομενο μηνα.αυτα βρε φιλες μου,εντωμεταξυ τωρα βρισκομαι σε ιντερνετ καφε που ο χωρος εχει σημανση για μη καπνιζοντες και ολοι καπνιζουν,ποτε θα γινουμε πολιτισμενοι ανθρωποι ρε γαμωτο,ποσοι αιωνες πρεπει να περασουν????

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Που εισαι ρε janneta!!!δεν ξερω αμα πειραζει το ταξιδι με το αεροπλανο.παντως η κολλητη μου με το που εμαθε οτι ειναι εγκυος εκανε ταξιδι μακρυνο με αεροπλανο και ολα καλα.ρωτα τον γιατρο καλυτερα.πηγαινε με το πλοιο τωρα που πηρες το κολαι με τους εμετους!

Alexouli καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και φυσικα περιμενουμε νεα!σου στελνουμε μια μεγααααααλη αγκαλια!!!

Διδυμομανουλα καλη επιτυχια με τον πεθερο σου και μην αγχωνεσαι!!!εσυ να κοιτας τα μωρακια σου!ετσι κι αλλιως δε μπορεις να κανεις τιποτα.

Γιατί βρε Νατάσα? Με τόσο χαμηλή προλακτίνη, και τέτοια προγεστερόνη, άνετα μπορεί να μην σου έρθει τους επόμενους 9 μήνες.

Αχ δεν ξέρω βρε μωρό μου………..νιώθω πολύ χαζή όταν μπαίνω σε διαδικασία να ψάχνω και να ψάχνω, ……ίσως προσπαθώ να πιαστώ από κάπου και να αναπτερώσω τις ελπίδες μου πως δεν τα έκανα όλα αυτά τζάμπα και αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια. Έχω και την ηλίθια την αδελφή μου που με φούντωσε………….Αυτή έκανε 3 εξωσωματικές μέχρι να πιάσει την κόρη της, (καμμένη δηλαδή…), και μου είπε να είμαι συγκρατημένη και να μην περιμένω αποτέλεσμα με την πρώτη. Άσε λέει, που πολλές φορές επίτηδες δεν πετυχαίνει, σου βάζουν σκέτο νεράκι λέει,………. για να κάνεις εξωσωματική ξανά και ξανά………………….Μʼαρέσει που δεν το είπα σε κανέναν παρά μόνο στην αδερφή μου που καταλαβαίνει τρομάρα μου………………….

Alexouli βουρ στο ψητό τώρα που είσαι αποφασισμένη. Είπαμε στη βράση κολλάει το σίδερο. Τελικά σε πιο κέντρο κατέληξες?

Maria – v 3 ημερών είναι οι αμοιβάδες μου με 8 διαιρέσεις. Το ένα μάλιστα προχώρησε σε compacting όπως μου είπαν στο κέντρο. Έμαθα και κάτι καινούριο…………..Αυτό που δεν ήξερα, και μην γελάσετε, είναι ότι τις 4 πρώτες μέρες αιωρούνται μέχρι να βρουν που τους βολεύει για να γαντζωθούν. Γούρλωσα τα μάτια όταν μου το είπε η εμβρυολόγος και νόμιζα πως μου κάνει πλάκα.

Janetta μες την υγιεινή διατροφή βλέπω είσαι………..άκου εκεί γαριδάκια………Με το αεροπλάνο μια χαρά μπορείς να ταξιδέψεις. Νομίζω το απαγορεύουν οι εταιρείες από τον 6ο και μετά που έχεις κίνδυνο να γεννήσεις μέσα στο αεροπλάνο.

9aXep2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Λια33 μου καλοστέριωτα να είναι τα γονιμοποιημένα ωαριάκια σου!! Με πόσες διαιρέσεις σου τα έβαλαν? Τώρα τι οδηγίες έχεις, ξάπλα ή χαλαρά όπως εγώ? Να είσαι αισιόδοξη και όλα καλά θα πάνε, εμείς εδώ είμαστε!!! Πότε άρχισες, πότε θα κάνεις χοριακή και πότε αυχενική, χαμπάρι δεν θα πάρεις, δες εμένα, την Δευτέρα έχουμε την αυχενική και δεν το πιστεύω, ότι μιλάμε για μένα!!

mina pa τι ωραία νεα και τα δικά σου, είπαμε μόνο χαρες!!! Μια χαρά ο κούκλος σου. Εγώ αυχενική θα κάνω στον γιατρό μου, απλά λόγω διδύμων, σκέφτομαι τι θα μου πάρει. Το καλό είναι ότι θα τα βλέπουμε πολύ ώρα!!! Μετράω αντίστροφα!! Εσύ που έκανες αυχενική, β-επιπέδου θα κάνω στον Καρύδα.

tina32 μου όταν αρχίσουν να χτυπάνε πιστεύω ότι είναι το απόλυτο!! Επικοινωνείς, νιώθεις ότι είναι καλά και αυτό πιστεύω σου φτάνει!! Ανυπομονώ και γι' αυτό!!!

natasoula81 μου είσαι απόλαυση!!! Αντε να την ρίξουμε στα πατώματα την προλακτίνη!

Evangeliapan μου περαστικά να είναι, αφού είσαι καλύτερα αυτό έχει σημασία. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να κατέβω, έχουμε τώρα και τα τρεχάματα με τον πεθερό μου και ο άντρας μου είναι στην τσίτα. Δευτέρα Τρίτη περιμένουμε την βιοψία για να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του και ο Αγιος Παρθένιος, προστάτης των καρκινοπαθών, χθες γιόρταζε και πήγαμε στην παράκληση.

janneta ακόμα να βάλεις ιντερνετ. Για μένα το χειρότερο από όλα τα συμπτώματα είναι η χάλια γεύση στο στόμα, νιώθω μια αηδία και δεν φεύγει με τίποτα και γι αυτό συνεχίζω να έχω αναγούλες. Εμετούς κάνω πιο συχνά το πρωί, αλλά μετά νιώθω καλά. Εσύ πως είσαι?

Georgkat μου ζεις, πως είσαι σήμερα?

Σισσακι πολύ πολύ καλή τύχη για αύριο, να είναι μαχητές και να βρουν εύκολα στόχο, να είσαι ήρεμη και περιμένουμε τα νέα σου!!!!!

Ασπα άρχισαν οι έρωτες!!! Πλάκα έχουν τα μικρά, ειδικά τα αγοράκια όταν μιλάνε για κοριτσάκια, το κορίτσια είναι πιο πονηρά. Για πες καμιά ατάκα που είπε ο μικρός?

lolitaki μου καλή αρχή με τον Πάντο, περιμένουμε να μας ενημερώσεις, όταν πας.

maria star τι άλλες εξετάσεις θα κάνεις? Όταν είσαι έτοιμη ξεκίνα!

μαριεττα μου εσύ οργάνωσε κανένα ταξιδάκι που σου πάει!!! Αντε να χαρούμε όλοι εδώ μέσα!!!!

Πολλά, πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!

ελα μαρω μου τι κανεις??εγω βγαζω πολυ σαλιο ,το οποιο με ενοχλει αφανταστα γιατι νιωθω το στομαχι συνεχως γεματο.οντως παρατηρησα και εγω οτι εχω μια περιεργη γευση ωρες -ωρες σαν σιδηρο,αλλα ευτυχως κραταει ελαχιστα.οι εμετοι ποτε με πιανουν πρωι κατα της 11 και ποτε βραδυ κατα 10.γενικα νιωθω λιγο περιεργα,ισως γιατι αυτη το χρονικο διαστημα ειναι και μια περιοδος εγκλιματισμου για μενα.ωρες -ωρες σκεφτομαι να την κανω για το πατρικο μου να τρωω τις πιτουλες της μανας μου,αλλα εχω και ενα πατερα γκρινιαρη και ξερω οτι θα μου τα βγαζει ολα απο τη μυτη.εχει τη γκρινια μεσα του ανθρωπος.πως λεμε ο αυστηρος πατερας,ο τσιγκουνης,ο οοο.εεε εγω εχω τον γκρινιαρη πατερα.

ιντερνετ ακομα δεν αξιωθηκα να παω να ρωτησω.ο συζυγος δεν ασχολειται καθολου,οποτε πρεπει να παω εγω ,μακαρι να καταφερω να παω αυριο.

φιλακια πολλα και υπομονη.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

maria_v και την αυχενικη κ την Β επιπεδου της εχω κανει στην θεσσαλονικη στον Σωτηριαδη ειναι κορυφη φοβερος κ πολυ καλος γιατρος την Β επιπεδου θα την κανω 8 μαρτιου κοστιζει 150?

θα περασει ο καιρος κ χαμπαρι δεν θα παρεις ποτε εφτασα στον 5 δεν το καταλαβα καθολου. ευχαριστα νεα νε εχεις παντα

λια οταν θα ερθω για την β επιπεδου θα πιουμε καφεδακι !!!

janneta καλα ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου για το αεροπλανο εγω παντως μεχρι τον 3 μηνα την εβγαλα στο σπιτι το μονο ταξιδι που εκανα ηταν μεχρι την θεσσαλονικη γιατην αυχενικη .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Που εισαι ρε janneta!!!δεν ξερω αμα πειραζει το ταξιδι με το αεροπλανο.παντως η κολλητη μου με το που εμαθε οτι ειναι εγκυος εκανε ταξιδι μακρυνο με αεροπλανο και ολα καλα.ρωτα τον γιατρο καλυτερα.πηγαινε με το πλοιο τωρα που πηρες το κολαι με τους εμετους!

Alexouli καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και φυσικα περιμενουμε νεα!σου στελνουμε μια μεγααααααλη αγκαλια!!!

Διδυμομανουλα καλη επιτυχια με τον πεθερο σου και μην αγχωνεσαι!!!εσυ να κοιτας τα μωρακια σου!ετσι κι αλλιως μπορεις να κανεις τιποτα.

χαχαχααααα.γεια σου ρε νατασαρα θεα!με εκανες και γελασα να σαι καλα.με το πλοιο θελω 15ωρες αααααπππααα θα μου σπασουν τα νευρα.ηδη ειναι τσαταλια.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γιατί βρε Νατάσα? Με τόσο χαμηλή προλακτίνη, και τέτοια προγεστερόνη, άνετα μπορεί να μην σου έρθει τους επόμενους 9 μήνες.

Αχ δεν ξέρω βρε μωρό μου………..νιώθω πολύ χαζή όταν μπαίνω σε διαδικασία να ψάχνω και να ψάχνω, ……ίσως προσπαθώ να πιαστώ από κάπου και να αναπτερώσω τις ελπίδες μου πως δεν τα έκανα όλα αυτά τζάμπα και αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια. Έχω και την ηλίθια την αδελφή μου που με φούντωσε………….Αυτή έκανε 3 εξωσωματικές μέχρι να πιάσει την κόρη της, (καμμένη δηλαδή…), και μου είπε να είμαι συγκρατημένη και να μην περιμένω αποτέλεσμα με την πρώτη. Άσε λέει, που πολλές φορές επίτηδες δεν πετυχαίνει, σου βάζουν σκέτο νεράκι λέει,………. για να κάνεις εξωσωματική ξανά και ξανά………………….Μʼαρέσει που δεν το είπα σε κανέναν παρά μόνο στην αδερφή μου που καταλαβαίνει τρομάρα μου………………….

Alexouli βουρ στο ψητό τώρα που είσαι αποφασισμένη. Είπαμε στη βράση κολλάει το σίδερο. Τελικά σε πιο κέντρο κατέληξες?

Maria – v 3 ημερών είναι οι αμοιβάδες μου με 8 διαιρέσεις. Το ένα μάλιστα προχώρησε σε compacting όπως μου είπαν στο κέντρο. Έμαθα και κάτι καινούριο…………..Αυτό που δεν ήξερα, και μην γελάσετε, είναι ότι τις 4 πρώτες μέρες αιωρούνται μέχρι να βρουν που τους βολεύει για να γαντζωθούν. Γούρλωσα τα μάτια όταν μου το είπε η εμβρυολόγος και νόμιζα πως μου κάνει πλάκα.

Janetta μες την υγιεινή διατροφή βλέπω είσαι………..άκου εκεί γαριδάκια………Με το αεροπλάνο μια χαρά μπορείς να ταξιδέψεις. Νομίζω το απαγορεύουν οι εταιρείες από τον 6ο και μετά που έχεις κίνδυνο να γεννήσεις μέσα στο αεροπλάνο.

τρωω οτιδηποτε μου ρχεται εκεινη την ωρα.γιατι αν δεν φαω αυτο το συγκεκριμενο δεν μπορω να φαω τιποτα αλλο και απο το να μεινω νηστικη τρωω και γαριδακια.κοριιιιιτσια σε λιγο που θα ερθει και η σειρα σας θα με θυμηθειτε (μακαρι να μην χρειαστει).

ρε συ λια το καλοκαιρι που εκανα σπερματεγχυση στην αθηνα σε ιδιωτικο κεντρο,το σπερμα ειχε διαφανο χρωμα και η υφη φαινοταν καπως λεπτορευστη,το ειδα καθοτι η συριγγα εχει διαφανο χρωμα και ειναι φως φαναρι.και πριν προλαβα να πω τι χρωμα ειναι αυτο που εχει το σπερμα,πεταγεται η νοσοκομα κ λεει το χρωμα οφειλεται στην επεξεργασια που εχει γινει.

για πειτε εσεις που κανατε σπερματεγχυση τι χρωμα ειχε το σπερμα.ρε λες να μας βαζαν οτιδηποτε αλλο εκτος απο σπερμα.ολα να τα σκεφτομαστε με τους διεφθαρμενους γιατρους που εχουμε στη χωρα μας.η πλειοψηφια τους ειναι παραδοπιστη.σορυ αν αγχωνω καποιες κοπελες,αλλα καλυτερα να ξερουμε τι γινεται γυρω μας ,παρα να κοιμομαστε με τα τσαρουχια του κολοκοτρωνη.τα λεφτα δεν βγαινουν κ ευκολα.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Janetta, ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη μας είναι σίγουρο. Είναι τόοοοοοοσο μεγάλη και κερδοφόρος επιχείρηση η υπογονιμότητα. Όλες έχουμε συναντήσει εκμετάλλευση. Τι γίνεται μέσα στα εργαστήρια όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Εμένα για παράδειγμα μου έδωσαν φωτογραφίες από τα έμβρυα, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ότι ήταν δικά μου. Μπορεί 2 ώρες πριν την εμβρυομεταφορά να χάλασαν τα δικά μου και να μην μου βάλανε τίποτα, ή να ξέρουν ότι δεν θα πετύχει αλλά με αφήνουν και ελπίζω για τα 1.000 ευρώ που πήρανε στην μεταφορά………….

Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το παραμικρό δυστυχώς. Την ώρα που κάνεις σπερματέγχυση, και είσαι με τα πόδια ανοιχτά, τι θα τους πεις? Γιατί το σπέρμα είναι σαμπανομουσταρδοκαναρινί και φωσφορίζει?

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι το σταυρό μας, και να ακολουθούμε το ένστικτο μας.

9aXep2.png

janneta Μου, να ρωτήσεις το γιατρό σου για το αεροπλάνο..αλλά το μόνο που θα σου πω εγώ να προσέξεις είναι να τους αναφέρεις ότι είσαι έγκυος και να μην περάσεις από τον έλεγχο...

λια , όλα θα πάνε τέλεια!!!είναι η τυχερή σου!!

παπάκι το αγοράκι σου είναι μια χαρά, να χαμογελάς...

σισσακι καλή επιτυχία για αύριο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τρελοκομειο Λια μην ψαχνεις τιποτα!!καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος τελειως και δεν ξερεις ποτε πως αντιδραει!δες τη διδυμομανουλα που επιασε με την πρωτη!περυσι υπεφερα απο τρομερους πονοκεφαλους και μουδιασματα,εψαχνα σα μαλακας στο ιντερνετ και με τα λεγομενα του ιντερνετοκοσμου ειχα ογκο!τελικα μετα απο αξονικη και αλλες τοσες εξετασεις εφταιγε η υγρασια και ο αυχενας!οποτε χεστα ολα και απλα περιμενε!ρε λες ο επομενος μηνας να ειναι και ο τυχερος μου με τετοια προλακτινη;ασε καλυτερα μην παιρνουν τα μυαλα μου αερα και οτι θελει ας γινει

Λια και janneta λετε να μας βαζουν οτι να ναι και σκετο νερο;;;ε οχι δεν το δεχομαι!!την επομενη φορα θα ειμαι μπροστα στην επεξεργασια!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...