Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μολις γυρισα κ εγω ηταν η πρωτη φορα που πηγα στον γιατρο κ μπηκα μεσα σε 5 λεπτα συνηθως μπαινω μετα απο μιση ωρα , τελος παντων οι εξετασεις που εκανα τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν καθαρα ολα καλα μετον μικρουλη τελικα 1000000% αγορακι μας το εδειξε το DNA το μωρου τον ειδαμε κ στον υπερυχο εκανε σβουρες μας εβγαλε κ μια φωτο το πουλακι του να το εχουμε χαχαχα!!!

κ τωρα απο τις 18 κ μετα θα κλησω ραντεβου για την Β επιπεδου αλλο ανχος κ αυτο.

αυτα τα νεα μου αρχιζει σιγα σιγα να τον νοιωθω κατω χαμηλα αλλα οχι μεγαλο χτυπημα ενα ελαφρυ σαν γαργαλητο ειναι !!!

σας φιλω !!!!!!

μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο μπραβο!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

πολλά ευχάριστα διαβάζω επιτέλους,μόνο τέτοια να εχουμε απο εδώ και πέρα

Λία μου άραξε και νιώσε βασίλισσα,έχουμε πάρτι στις 18!!!!

sissy μου με το καλό αυριο η σπερματέγχυση, να βγει ο μήνας με ευχάριστα και απο σένα ευχομαι!!

κατερινάκι μου μέχρι το γαμό θα βγάλεις διπλό νυφικό με τόσο τρέξιμο και χορό βλέπω να λιώνεις...

παπάκι μου ΜΠΡΑΒΟ!!! καιρός να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις, πάει πέρασε και αυτό, έκανε τούμπες ο μικρούλης σου? τι ωραία εικόνα

νεραιδούλα μου πώς παει η εργασία σου?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

μολις γυρισα κ εγω ηταν η πρωτη φορα που πηγα στον γιατρο κ μπηκα μεσα σε 5 λεπτα συνηθως μπαινω μετα απο μιση ωρα , τελος παντων οι εξετασεις που εκανα τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν καθαρα ολα καλα μετον μικρουλη τελικα 1000000% αγορακι μας το εδειξε το DNA το μωρου τον ειδαμε κ στον υπερυχο εκανε σβουρες μας εβγαλε κ μια φωτο το πουλακι του να το εχουμε χαχαχα!!!

κ τωρα απο τις 18 κ μετα θα κλησω ραντεβου για την Β επιπεδου αλλο ανχος κ αυτο.

αυτα τα νεα μου αρχιζει σιγα σιγα να τον νοιωθω κατω χαμηλα αλλα οχι μεγαλο χτυπημα ενα ελαφρυ σαν γαργαλητο ειναι !!!

σας φιλω !!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου! Όλα καλά από εδώ και πέρα, να μην ανησυχείς καθόλου!!! Τώρα να ηρεμήσεις και να το απολαύσεις!!! Τρελοκομείο θα βγει και το παιδάκι σου σαν κι εσένα!

Κορίτσια μου πριν λιγο γύρισα απο το γιατρο+ βολτιτσα..

λια μουμε κανεις πολυ χαρούμενη!! Στις 18 θ ανοίξουμε πραγματικά σαμπάνιες..ολα θα πανε τέλεια! Τωρα να ξεκουράζεσαι γιατι ο Μπαμπας θα φωνάζει!! Σ αγαπώ

παπακι μουπεριμενουμε νεα απο τον Μπεμπη..;)

λολιτα μου ποτε έχεις ραντεβού με τον παντο;

νατασα μου ακόμα δεν μπορω να ξεπεράσω αυτο που λες στα ανιψιά σου...ακόμα γελάω!!!!

μαριεττακι μουθελω κ εγω να μου πεις την ιστορία με τον μπαμπά σου!!

κατερινακι μουτι όμορφα αυτα που έγραψες..

ευαγγελια μου είσαι καλα κοριτσάκι μου;

Λοιπόν τα ωαριακια ηταν 4 το πιο μικρό 16 χιλ τα αλλα δυο 18 χιλ και το τεταρτο 19 χιλ..

Μου εκανε άλλη μια δόση μενοπουρ στο ιατρείο κ στις έκανα την pregnyl..

Το Σάββατο πάμε για τη σπερματεγχυση! Μακαρι να πανε ολα καλα..:D

Siissaki μου πολύ καλά τα νέα σου! Τέλεια τα αυγουλάκια σου!!! Καλή επιτυχία για το Σάββατο και όσο μπορείς προσπάθησε να μην έχεις άγχος!

Εγώ με τον Πάντο δεν ξέρω τελικά πότε θα πάω διότι δεν έχει έρθει περίοδος ακόμη και αυτός στο πρώτο ραντεβού θέλει να με δει χωρίς περίοδο! Πρέπει να μιλήσω να δω πότε θα μου το βάλουν!!!

Κοριτσαρες μου καλη σας ημερα!!

Λια μου καλη σου επιτυχια!! ε ρε σαμπανιες σε 10 μερες!! θα στουπιασουμε παλι!! γουσταρωωωωωωωωωωωω!!!

Σισσακι μου καλη σου επιτυχια!! Αντε με το καλο!!

Ποσο μου χετε λειψει δεν φανταζεστε.. δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!!

Χθες πηγα στον γιατρο και μου γραψε η μαια τα φαρμακα και τις εξετασεις.. εφυγα με ενα πακετο χαρτια και ησυχασα!! χαχαχα!! ουτε και με νοιαζει! συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια!! Ειναι επιλογη μου ποτε θα ξεκινησω, απο εδω και περα μου χουν δωσει το ελευθερο! Σκεφτομαι για μετα το Πασχα.. εκτος αμα με πιασει ο γαμιος και μου ρθει πιο νωρις να την κανω!

Μινακιιιιιιιιιιιιι τελεια τα νεα του μπεμπη!! Αντε να τον κρατησεις γερο στην αγκαλια σου κοριτσι μου!! η ωρα η καλη!!

Τινακι πως παει η κορουλα? Ολα καλα?

Ευαγγελια μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Κατερινα, Μαριεττα, Ολγα τα φιλια μου!! Μου λειπετε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! Θα τα πουμε στο τηλ!

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια, Ασπουλα, Νατασσω μου, Ζανετα, Τινκερ, και οποια ξεχνω ας με συγχωρεσει, σας στελνω μια μεγαλη αγκαλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρες σε όλες!!!

Παπάκι ΣΟΥΠΕΡ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ!!!!και τρελοπαιδο σαν την μαμά!!!τώρα θα είναι σαν φτερουγισμα ή σαν να τρέχουν τα έντερα σου αλλα σε λίγο θα σου ρίχνει κάτι ξεγυρισμενες κλωτσιές κι εσύ θα εχεις το πιο χαζό χαμόγελο!

Σισσακι με το καλό αύριο να κάνετε την σπερματέγχυση,να πανε όλα καλα με τα σούπερ αυγουλακθα σου και μετά την χοριακη της απαστραπτουσας να χοροπηδαμε με την δικιά σου!!

Βανζελ ζεις;;Σου πέρασε η ίωση;

Κατερινακι κοιτα στον γάμο να εχεις γίνει σκιάχτρο για τα κουκιά....Ολα με μέτρο μην μας πέσεις κατω....

Μαζοχα μου μπορώ να σε πάρω σπίτι να νε διασκεδάζεις;;;Σε θέλω λέμε!!!

Νεραιδουλα καλό διάβασμα...

Λολιτάκι εσενα γιατί δεν σου ήρθε περίοδος ε;;; ποτέ περίμενες;;

Μαριετακι μου κλεισατε κανα ταξιδάκι;

Μαρία ν τι κάνουν τα κουτσουνια;;;

Τα δικά μας νεα είναι τα ίδια...Ωραια ίδια όμως,ο Γιωργάκης έχει γίνει το καλύτερο παιδί του κόσμου και είναι και ερωτευμένος με μια Σταυρούλα!!!Θα την τσουρομαδησω άμα μου το πληγωσει το παιδί μου η Τουρκα η πεθερά χαχαχα κάθε μέρα μου λεει ποσο την αγαπάει αλλα πάντα λίγο λιγοτερο από την μανούλα,αχχχχ εμείς φταίμε που μετά γίνονται ως άντρες μαμακιδες...

Φιλάκια κορτσουδια μου

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!

απο εδω κ περα τερμα τα δυσαρεστα να μονο ευχαριστα να εχουμε να αρχησουμε να χορευουμε κ να πινουμε σαμπανιες!! οπως με ειπε κ ο γιατρος χθες τερμα τα κλαματα για σενα τωρα απο εδω κ περα μονο θα χαμογελας !!!

συσσι με το καλο η σπερμ/χη να βρουν τον δρομο τους κ να γινουν μικρα μπεμπακια!!

λια κλωσα κλωσα!!! ξεκινα τωρα τα θελω εκεινο θελω το αλλο !!!!ΤΡΕΞΤΟΝΝ!!!

λατρεια μου φιλακια!!!

κατερινιωω!!!! σε βλεπω μινιον στον γαμο θα σε ψαχνουμε μεσα στο νυφικο!!

ολγα!!! αμα παρει την τρελα της μαμας ο μικρος θα τον εξοντοσουμε τον μπαμπα χαχαχα!!! με το καλο να σου ερθουν ολα!!!

Stardustmg οποτε εισαι ετοιμη να ξεκινησεις εσυ ξερεις καλυτερα !!!

tina32 φιλια στην κορη σου!!

tinkerbell!24 πες μας κανα νεο σου!!!

natasoula81 φιλακια!!

mar1981 σε φιλωωω!!!!

φιλακια σε ολεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

παπακι μου δεν θα σου ξαναπω 'εγω σου τα λεγα' θα σου πω μονο να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τις μαγικες στιγμες της εγκυμοσυνης σου...Σαγαπω!

natasoula μου περαστικουλια η αληθεια ειναι πως κυκλοφορει ιωση και πρεπει να προσεχουμε αλλα εγω μαλλον δηλητηριαση επαθα τελικα!Ευχομαι να συνελθεις γρηγορα!

lolita μου καλη αρχη με τον Παντο και καλα αποτελεσματα αυτη τη φορα!

Sissy μου ευχομαι να εισαι ηρεμη αυριο και να μας φερεις κι εσυ τεραστια χοριακη σε 2 βδομαδες!

tinkerbell καλη επιτυχια με την εργασια σου και καλα αποτελεσματα γενικοτερα ;)

Stardustmg να εισαι καλα κοριτσακι μου και με το καλο να μπεις και παλι στην διαδικασια και να ειναι και η τελευταια και τυχερη!

astage μου ειμαι μια χαρουλα δεν νομιζω να ηταν ιωση τελικα τα συμπτωματα μαλλον δηλητηριαση δειχνουν...Να κανονισουμε κι ενα καφεδακι μολις βολεψει,μου λειψατε!!!

maria_v κι εσυ μου ελειψες ποτε θα ερθεις προς τα δω να σου χαιδεψω λιγο την κοιλιτσα?

Λια μου σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!

mar1981,tina,Georgkat,janneta,mina-ni,maria_s και οποιο αλλο κοριτσακι ξεχασα,σας φιλω γλυκα και σας στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και στην georgia μας επισης...Να σας εχει ο Θεος καλα ολες!

Κοριτσακια πολυ χαιρομαι με τα νεα σας Λια μου ευχομαι στις 18 να ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγη της ζωης σου με τα αποτελεσματα της διδυμοχοριακης!

Παπακι απο εδω και στο εξης μονο δακρυα χαρας να εχεις, φιλακια στην κοιλιτσα σου!

Σισσυ καλη επιτυχια το Σαββατο και μετα ευχομαι να πανηγυριζουμε και για τη δικη σου τεραστια χοριακη!

Ευαγγελια μου αρκετα ταλαιπωρηθηκες σου στελνουμε και εμεις τη θετικη μας ενεργεια να γινεις περδικι και να εχεις μονο ευχαριστα νεα να μας λες!

Λολιτακι, Σταρ μου λειπετε πολυ πολυ!

Νατασα το αρπαξες το κρυωματακι σου ελπιζω τουλαχιστον να σου φυγει γρηγορα και οποιος σου σπαει τα νευρα κολλησε τον!:tongue:

Φιλια στα υπολοιπα κοριτσια!

Αγαπημενα μου τρελοκομεια τι κανετε;;;!!ποσο χαιρομαι που ολα παιρνουν το δρομο τους ξανα!!!

Παπακι μπραβο κοριτσαρα!!και επειδη τα αγορια παντα μοιαζουν στις μαμαδες,την τρελα την εχει στο τσεπακι!!!βλεπω να βομβαρδιζετε το σπιτι!

ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ, ξεκινα οποτε γουσταρεις!δεν σε πιεζει και κανεις!οποτε σου την δωσει!

Ασπα ποια σου ξεμυαλισε τον γιο;;;;;;;!!!!!πρεπει να την φερει σπιτι να την γνωσισεις τωρα!σου τον ατιμασε!μη σου πω και γαμο!!

Μαριεττακι σε αυτους που μου την σπανε θα κανω χειροτερα πραγματα και πιο σιχαμερα!

Νεραιδουλα μου το καλο πραγμα αργει να γινει!!φεεεεεεεεετα!!!!

Ολγακι ο Παντος εχω μαθει οτι ειναι πολυ καλος!εχει σωσει φιλη μου απο πολυ ασχημες και τραγικες καταστασεις!εισαι σε πολυ καλα χερια πιστευω!!!

Πατριωτακι σου στελνω τον φοβερο αερα της πολης μας!!

Τινακι εσυ τι κανεις;;αντε να πας κι εσυ σιγα σιγα για τις εξετασεις σου και μετα να ερθεις μια βολτα κατα δω!!

Διδυμομανουλα πως ειναι η οικογενεια Χοραφα;;

Janneta ακομα αγκαλια με την λεκανη εισαι;;;;

Κατερινιω για πες τι δουλειες εχουμε σημερα;;;

Φιλακια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσουδια!!!!!!

Πηρα τις εξετασεις μου σημερα και η προλακτινη εχει κατεβει στι 1,7.ας αγχωθω λοιπον λιγο να την ξανανεβασω γιατι πολυ επεσε!!!και η προγεστερονη στο 25,90.και εχω κατι ωραια ψιλοπονακια περιοδου απο τωρα.αυτα!παω να πεσω μεσα στη nuttela τωρα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...